שאלון הכרות

ד נ י ת3

New member
אני מזועזעת עד עמקי נפשי!

היתכן שנטשת את בויל היקר, את לה שטליה, בוהר, מקסוול וגם את וולצמן??? בצורה אכזרית כזאת??? וכל זה בשביל.... בשביל... כמה מסעדות ו-3 כוסיות (שאפשר להתווכח אם באמת בחורות בתחום המחשבים הן "כוסיות") אייייך???? איך?????? אוחחחח... הלב שלי מדמם על הריצפה. הולכת לשבת לי בצד. עם כוס של KOH.

purplegiraff

New member
הלו הלו!!! אחותי, זאת שחולמת?

בתחום המחשבים- כוסית ליגה א' א'!!! לא ללכלך!

אישית היתי ממליץ יותר על...

C2H5OH, רצוי שביחס 40-85 אם אני זוכר נכון את הקטע הזה של מסיסות חלקית וחוקי ראול והנרי, עם H2O (או כמו שהבדיחה רצה אצלנו בפקולטה: Hydroxide acid. ממש מופע סטנד-אפ אצלנו. משהו), אבל היי.... מה שעושה לך את זה. את יודעת, אני מניח, ש-KOH זה החומר הראשון שמזריקים בהוצאות להורג, החומר שאמור לאלחש את הפעילות של הלב, נכון? :) :) :)

purplegiraff

New member
אצלנו רצו יותר בדיחות על

בליעה פליטה אפיניות וקשרים.... לפעמים גם על ציס וטרנס (בהקשר של המיקום היחסי בכיתה וביחס למרצה ומידת השיעמום/ יכולת עירור שלו) למשל: "יאללה יאללה לך תבלע איזה פוטון UV ותעוף לי מהקליפה..." גם אצלנו... קטעים...
היו גם יותר טובים, ת'אמת? כבר לא זוכרת כלום כמעט כי זה היה ממש מזמן... ובשנים האחרונות רוב הדאחקות היו סביב HPLC ובעיות בועות וצנרת...(כן כן, לא רק בבית!)

purplegiraff

New member
ודרך אגב

HPLC זה ה- תחום בכימיה, כי מתחילים כל בוקר באיזה ליטר C2H5OH 50:50 אמנם, אבל , ליטר!!!
וממשיכים ב CHN, שזה קצת ריסקי (לא מומלץ לנשים בהריון!) אבל יותר חזק מויסקי... פההה

וחוץ מזה...

כוסיות של מה? כלומר, אם כבר מדברים על "שוטים" (אמרת כוסיות הרי), אז לפחות שיהיה משהו שווה, נגיד גלנפידיך או לכל הפחות ייגר. :) :) :)

כאילו, הלו??! יש, לצערי הרב.

בכל אופן, לא מבינה בכלל את כל העניין הזה של ההסבה של למ"מ, אם כי בכנות- נדמה לי שמדובר פה במעבר מהפח אל הפחת... אולי מישהו יזכיר לי את הפתגם הזה... זה X וזה Y... נו... זו תועבה וזה פיגול? לא, לא זוכרת, בכל אופן, רוח הדברים ברורה: לא כימיה ולא הייטק. שניהם בעעע. שיהיה במזל לכל מי שחושב שיש כוסיות בהייטק. אני בהייטק, ובניגוד למה שהג'ירף אמרה- עיניכם הרואות שאני לא כוסית (הרי כולכם ראיתם אותי, לא?). וגם אם יש- בכלל לא הייתי מתחייבת על הראש על הכתפיים, וכל זה, בסופו של דבר, זה גם תלוי מאד איזה ראש אתה מחפש... ראש טוב, או ראש הייטקיסטי. זה לא בהכרח אותו דבר. בכל אופן, לא מתה על האנשים בהייטק, בלשון המעטה. גם עלי אני לא מתה. מזל שאני לא זו שצריכה למות עלי

Star_Dust

New member
את מנסה לסחוט מחמאות?!? ../images/Emo13.gif

מגיחתי הקלה לעולם ההייטק לא זכורות לי כוסיות. זכורים לי דווקא מלא בחורים חנונים
אין לי כלום נגד חנונים. נשבעת. בעלי ז"ל היה הייטקיסט בנשמה וגם היה די חנון (למרות שהעובדה שאני אומרת את זה בקול רם בטח גורמת לו להתהפך בקברו כרגע. לא נורא, ספורט זה בריא.
). עם הייטקיסטים יש שתי בעיות עיקריות כמו שאני רואה את זה: א. זה נורא נורא נננננננווווווווררררררררראאאאאאאאא משעמם לשמוע מה עבר עליהם ביום העבודה. ב. הם נוטים למרוח את היום ולסיים אותו בסביבות חצות ובסוף עוד חושבים שהם נורא פרודקטיביים. מה שהופך אותם לבני זוג ממש גרועים בעיניי (במחשבה שניה, יש בזה גם יתרון. לפחות כשההייטקיסט חוזר הביתה באמצע שבוע, את כבר ישנה ולכן את לא צריכה לשמוע מה עבר עליו בעבודה
).

ד נ י ת3

New member
../images/Emo6.gif

SO TRUE! הגרוש שלי הוא מחנדס אלקטרוניקה (כן, כן, את קוראת טוב - מחנדס - ככה אומרים ברומנית. אמא שלו גאה). תמיד היה חוזר בחצות הלילה, ויוצא ב-9 בבוקר. את אלמנת היי-טק.

ד נ י ת3

New member
וואי... כשאני חושבת על עכשיו

זה היה כלכך פוליטיקלי אין קורקט מצידי... סליחה יקירתי. <נשיקה>

Star_Dust

New member
אז עכשיו אני מבינה על מה התנצלת ../images/Emo6.gif

זה בסדר יקירתי
האמת היא שזה היה סוג של סדיזם מצידי להגיב על זה

avshalomat

New member
האם למ"מ חשב על פקקים באורך שעה++

לרמת החייל בבוקר ושעה ביציאה גם כן?

purplegiraff

New member
ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

כימאים?????!!!!!!! אחים שלי!!! אני כימאית קיצונית, ביותר.... קוונטית, תיאורטיקאית, כמעט כמעט פיזיקאית...... אל תחזרו על טעויות שלי!!! איפה למדתם.לומדים? הולכת להסב עצמי למדענית מים רגישה לסביבה ובעיותיה... איך אני? למ"ם? ממדע להייטק?! בושה אתה לעם המדענים...ואל תשלה את עצמך- כלוב הזהב יסגר סביבך ותאבד לנו לעולם... כבר לא תהיה דר"ל....
עכשיו אני מבינה את הקטע שלך עם כל סוגי הלחם... "פטי בורז'ואה" הייטקיסטי... רובצי לחם ארז על ארנקיהם ומשמניהם... הרצליה פיתוח... בבעעעעההההה

ד נ י ת3

New member
אני סיימתי ללמוד לפני

מלא זמן (עשיתי תואר ראשון ושני באוניברסיטת ת"א) <תמסרי ד"ש ליואל קשמן ממני...> ומאז ועד היום אני עובדת ב... ... ממש לא בהרצליה פיתוח.

Star_Dust

New member
היית בספארי לאחרונה?!?

בסך הכל דיברתי על צבעים של ג'ירפה

למעלה