תיקון
המשפט:"לא חשבתי ולא התכוונתי שזה יתפרש כצחוקים." היה אמור להיות אחרי מה שכתבתי על הסמיילים. רציתי גם להוסיף- אחת המסקנות שלי מכל המקרה ההוא ומה שקרה וקשור בעקיפין עם חולמת, זה ככה: יש פורום, ויש חיים אמיתיים. חלק מהאנשים בפורום מכירים גם בחיים האמיתיים. אני הבנתי דבר אחד חשוב- כשיש לי בעיה- מכל סוג שהוא עם מישהו ב"חיים האמיתיים" שגם קשור לפורום אני לא אביא אותה לכאן. בשום מצב. בשבילי זה לא לעניין להתעסק בנושא לא פתור שיש לי עם מישהו לעיני כל האנשים פה שלא מכירים אותנו. ועוד יותר לא לעניין אם יש כאלה שמכירים במציאות ה"חיים האמיתיים" צד אחד ומצדדים רק בו. במיוחד שהמדיום הזה כ"כ מוגבל ובעייתי וכל מילה נתונה לאלפי פרשנויות אפשריות, וכ"כ הרבה יותר קל לכתוב, ורק אז לחשוב... זה גם מדיום שאפשר לנצלו כדי לפגוע בעוד דרך כאשר יש בעיה עם מישהו ב"חיים האמיתיים". וזה מה שקרה עם חולמת. זו גם היתה הבעיה שלי עם השרשור של ואסאפ, חוסר יכולתי להתיחס להודעתה בצורה הוגנת ואמפטית נבע בעיקר מחוסר יכולת להתנתק ממה שקרה לי בפועל באותו זמן ב"חיים האמיתיים". שוב, אל תחשבי שאני פה מצדיקה את עצמי. זו פשוט אחת ההבנות שלי. ומבחינתי- אני תמיד אתיחס בחשדנות להודעות של אנשים שמספרות על מישהו מהפורום ב"חיים האמיתיים". אי אפשר לדעת כלום, ולכן אני גם לא אגיב יותר לדברים כאלה, בטח שלא אם זה קשור למישהו שאני מכירה. מה שבטוח, אם יש לי בעיה כלשהי בחיים עם מישהו מהפורום- אני אפתור את זה או אטפל בזה מולו, באופן אישי, אולי עם עוד אנשים מחיינו שקשורים, אך לא על גבי הפורום עצמו. בעיני זה לא המקום. ובעניין זה שאת חושבת אולי שזה צבוע מצידי אחרי השרשור הנ"ל להגיד לאישון שזה לא יפה מה שהוא עושה, אולי את צודקת, ואולי זה פשוט בעקבות הבנות ומסקנות שלי לגבי הדברים שגם אני לא אעשה יותר.