למה?
אישון החליט משום מה להכנס בי על משהו בכלל לא קשור לאותו שרשור. למה לעזאזל אתן מתערבות? למה לפתוח את זה שוב? אני את ההתנצלות שלי על חוסר הרגישות וחוסר האמפטיה שהראיתי במקום בו ניסיתי לנהל אותו דיון כבר הבעתי, בכנות, גם בפורום וגם באופן אישי. מה אתם רוצים ממני? ובקשר ל"הרמן הסה" פשששש, הייתי בת 18, אוקיי? סליחה שזה לא מספיק עמוק בשבילך- גברת "ינקתי פסיכולוגיה ופילוסופיה עם חלב האם" את עושה בדיוק מה שאישון עשה. מזלזלת סתם. ניסיתי להגיד שם שיש כל מיני סוגים ורמות של גיל 18 ואנשים בכלל, למה לשפוט? ואת עושה בדיוק מה שהוא עשה. סליחה באמת שקראתי רק הרמן הסה בגיל 18, לא ניסיתי להגיד שהייתי "עמוקה" במיוחד אלא להראות שיש אנשים שונים והם משתנים. יפה שאת חושבת שאת יודעת איפה הייתי בשרשור האחרון ולמה הגנתי, את לא. ואני לא מיתממת. א ת יודעת שהיא לא כתבה להכפיש את שמו, אני באותו זמן, בלי להכיר ובלי לדעת לא יכולתי לדעת כלום, אוקיי? וזו, שוב, הבעיה בפורומים הוירטואליים האלה. וזה מה שניסיתי להגיד, בצורה צולעת באותו שרשור כדי שאנשים יפסיקו לשפוט ולתקוף ואולי גם כדי להשתיק את האידיוט שיחשוב מה הוא עושה, לא הצלחתי לא בזה ולא בזה, הבנתי שטעיתי, הפסקתי התנצלתי. ובקשר לנזק- לטענתך, מודה, הזקתי, לא אחזור על כזה דבר, אך לא יודעת אם שמת לב היו שם אנשים גרועים פי עשרות מונים, לא מתחשבים פי עשרות מונים, דוחים, בוטים, ושגם- במקרה אולי לא יצא להם לשמוע את הסיפור מהצד השני עוד לפני שהיא כתבה אותו! לא שזה מצדיק, אבל למה לבחור להכנס דווקא בי מכולם? למה אני פה השטן בהתגלמותו? אנא, תסבירי לי! כמו התהיה שלי למה זה נכתב בדיוק בעת שזה נכתב. אם כבר בחרתם לפתוח את זה! ואתם בחרתם!