שאלון הכרות

באז באז

New member
אם זה מרגיע אותך

אז גם אם לי היה קצת יותר זמן, הייתי תומך ברוב מה שהג'ירף אומרת כאן.

אישון36

New member
האמת היא שאני לא ממש יודע מה היא אומרת

אבל אל תספר לאף אחד. אישון. לא מבין.

purplegiraff

New member
אם אתה כ"כ לא מבין אז

איזה פער כ"כ גדול יש ביני לבין האשה שראית? אורך הצוואר? הכתמים בסגול וכחול? זוג הקרנוניים הקטנים? או שמא הזנב, מוליך אותך שולל? דיברת עם האשה שראית? או רק הסתכלת והחלטת שאתה גם יודע איך היא נשמעת?! כי אתה לא מבין מה אני אומרת, אז איך אתה מבין שיש פער? אה, הבנתי, אותה אתה כן הבנת ואותי לא. אתה חושב, באמת? אני לא בטוחה. היא אמרה לי שכל הזמן ענית לה לגמרי בלי קשר למה שהיא אמרה. ואני די סומכת עליה, בד"כ.

אישון36

New member
שמח לטעות

פשוט לא הבנתי את ההתגייסות שלו, להבנתי הוא חייב להיות חבר קרוב על מנת להשקיע כל כך הרבה למען. אישון. שמח שזו לא את.

purplegiraff

New member
הוא לא, אין לי מושג מי זה

סתם מישהו קצת אוביקטיבי, לשם שינוי.

magenta73

New member
וואוו. שיגעון.

הרמן הסה... פשש. מה שאת שוכחת גברת זברה, שזה ש "מי שכתבה", כתבה כדי לשתף. כתבה כדי לפרוק, לקבל אמפתיה, אולי ללמד אחרות דברים... היא לא כתבה כדי "להכפיש את שמו" של אף-אחד. היא בכלל לא חשבה שמה שעברה היה פלילי, עד שבאו אישון וליאור והסבירו לה מה היה. אל תתממי לרגע. אני יודעת בידיוק איפה היית בשרשור האחרון ולמה יצאת להגנת ה"אידיוט שהותקף לרגע". ושוב - לרגע אל תתממי. הנזק שעשית לעולם לא ימחק. לא בפורום ולא בנפשות אחרים. או אחרות.

purplegiraff

New member
למה?

אישון החליט משום מה להכנס בי על משהו בכלל לא קשור לאותו שרשור. למה לעזאזל אתן מתערבות? למה לפתוח את זה שוב? אני את ההתנצלות שלי על חוסר הרגישות וחוסר האמפטיה שהראיתי במקום בו ניסיתי לנהל אותו דיון כבר הבעתי, בכנות, גם בפורום וגם באופן אישי. מה אתם רוצים ממני? ובקשר ל"הרמן הסה" פשששש, הייתי בת 18, אוקיי? סליחה שזה לא מספיק עמוק בשבילך- גברת "ינקתי פסיכולוגיה ופילוסופיה עם חלב האם" את עושה בדיוק מה שאישון עשה. מזלזלת סתם. ניסיתי להגיד שם שיש כל מיני סוגים ורמות של גיל 18 ואנשים בכלל, למה לשפוט? ואת עושה בדיוק מה שהוא עשה. סליחה באמת שקראתי רק הרמן הסה בגיל 18, לא ניסיתי להגיד שהייתי "עמוקה" במיוחד אלא להראות שיש אנשים שונים והם משתנים. יפה שאת חושבת שאת יודעת איפה הייתי בשרשור האחרון ולמה הגנתי, את לא. ואני לא מיתממת. א ת יודעת שהיא לא כתבה להכפיש את שמו, אני באותו זמן, בלי להכיר ובלי לדעת לא יכולתי לדעת כלום, אוקיי? וזו, שוב, הבעיה בפורומים הוירטואליים האלה. וזה מה שניסיתי להגיד, בצורה צולעת באותו שרשור כדי שאנשים יפסיקו לשפוט ולתקוף ואולי גם כדי להשתיק את האידיוט שיחשוב מה הוא עושה, לא הצלחתי לא בזה ולא בזה, הבנתי שטעיתי, הפסקתי התנצלתי. ובקשר לנזק- לטענתך, מודה, הזקתי, לא אחזור על כזה דבר, אך לא יודעת אם שמת לב היו שם אנשים גרועים פי עשרות מונים, לא מתחשבים פי עשרות מונים, דוחים, בוטים, ושגם- במקרה אולי לא יצא להם לשמוע את הסיפור מהצד השני עוד לפני שהיא כתבה אותו! לא שזה מצדיק, אבל למה לבחור להכנס דווקא בי מכולם? למה אני פה השטן בהתגלמותו? אנא, תסבירי לי! כמו התהיה שלי למה זה נכתב בדיוק בעת שזה נכתב. אם כבר בחרתם לפתוח את זה! ואתם בחרתם!

magenta73

New member
לא אכפת לי מי פתח מה

אני עניתי על הפוסט שלך - וזה עולם וירטואלי ופורום פתוח לכל ומותר לי להתערב לכשאני רואה לנכון, נכון? ולגבי ה"פששש": אפשר לקרוא הרמן הסה בגיל 18, זה לא אומר כלום חוץ מקראתי הרמן הסה בגיל 18. אני קראתי את קאמי. המיתוס של סיזיפוס. אז? האם הבנתי את קאמי? זו כבר שאלה אחרת. ואני לא ינקתי שום דבר, הכי הרבה חלב. ועדיין, אני לא יודעת הכל. לפחות אני לא מסתירה את זה. ואת מיתממת. עדיין. כי אני כן. אני יודעת מספיק, ואני לא אפתח את זה פה כי זה אאוטינג. בכל מקרה, המחשבה הבסיסית שמשהי כותבת מה שהיא כותבת בכדי "להכפיש", היא הבעייתית בעיני. במיוחד אם זה בא ממך - גברת מגנה על חלשים בני 18, פוי אישון איך אתה מדבר... אל תיתממי. ולא אכפת לי שהיו שם גרועים ממך, כלומר, ברור שאכפת לי, אבל הם היו אנשים שבאו מחוץ לפורום. מעבר לזה, שהנזק שלך, האישי שלך, לאורך כל השרשור כולו, שלא התבטא רק בהודעה אחת - במצטבר הוא אכן הכי גרוע. וכן, גם הסמיילים והקריצות שהעברת שם. כאילו מדובר באיזה צחוקים פה ואי-ואי. רוצה לינק? אל תיתממי. את יכולה להפסיק להתנצל. אני יכולה לא לשכוח ולא לסלוח. ואל תשחקי לי אותה קורבן, פליז.

purplegiraff

New member
גם לי לא אכפת, זה לא הענין

לא אמרתי אל תתערבי, שאלתי למה ולשם מה. אוקיי, הבנתי. האם הבנתי או לא הבנתי בגיל 18 בכלל לא רלוונטי לדיון הזה לגבי גיל 18, ולא על זה דיברתי וזה לא מה שניסיתי להגיד לאישון. אני לא מיתממת, אני כתבתי בהודעה שלי אלייך בדיוק מה קרה ואיפה הייתי- על סף אאוטינג בעצמי. המחשבה שמישהי כותבת משהו כדי "להכפיש" היא לא שום סוג של מחשבה בסיסית אצלי. זה שבכל מצב זו אפשרות שבעיני קיימת לא מעיד עד כמה אני חושבת שזה אכן המצב בכל מקרה לגופו. הסיפור המסויים הזה היה כרוך מבחינתי בעוד הרבה גורמים שלא יכולתי להתעלם מהם וגרמו לי לנסות להראות כל הזמן אפשרויות אחרות. זה שהגנתי על הבחורה פה מה זה קשור לעזאזל? טל קר מדברת הכי מגעיל בעולם ואח"כ יורדת על אנשים שמדברים פחות מגעיל ממנה. זה שעשיתי טעויות (ותאמיני לי שלא הייתי כותבת רבע ממה שכתבתי ובטח אם כבר הייתי כותבת איזו הודעה מנחמת או משתתפת אם כל המצב שלי שאת חושבת שאת מבינה כ"כ יפה היה אחר) וכן הבנתי, ולא אכפת לי אם שכחת או סלחת או מה, אני הסקתי את מסקנותי מכל המקרה, ממה שעשיתי, ממה שכתבתי, מהסיטואציה ומהבעיתיות שלה, מצאתי עצמי עומדת בדילמות שמעולם לא נתקלתי בהן, שואלת עצמי שאלות שלא היו לי עליהם ממש תשובות ועושה כמה החלטות גרועות מאד. כן הבנתי את זה. שהייתי רוצה שתביני את הצד שלי באמת? הייתי. אבל מה לעשות שזה לא ילך, ואני לא אצליח בפורום לעשות את זה. ואולי אם הית בוחרת להתקשר אלי אישית ולהסביר לי מה אני עושה רע באותו שרשור במקום להשתמש בחולמת להעביר לי מסרים צולעים ולא ברורים הכל היה נראה אחרת. אולי גם הית שומעת ממני את מה שאת חושבת שאת כ"כ יודעת. לא כדי לשכנע אותך שאני בסדר, כדי אולי להבין למה עשיתי טעויות אלו. לא כדי לסלוח, אפילו, רק כדי להבין. לא מאשימה אותך שזה לא בדיוק מה שהעסיק אותך באותו זמן- להבין אותי, זה בסדר, אבל אם את בוחרת להמשיך לסחוב אתך מטענים ולהשפריץ אותם עלי בכל הזדמנות- אולי זה הזמן כן לנסות. במצטבר אני ניסיתי להעביר את הדיון באותו שרשור לדיון כללי כפי שעשו הרבה אחרים ואני הגבתי בעיקר אליהם- ניסיתי להסיט את מוקד תשומת הלב מהסיפור הספציפי מסיבות שאת חושבת שאת יודעת. זה היה גרוע, זה לא היה המקום, בטח שלא כשמישהי פותחת את ליבה כך לנסות להסיט את הדיון לסיפורים כלליים ואולי גם מאד מאד שונים מהסיפור שלה. הסמיילים והקריצות- לא כי מדובר בצחוקים, כי בהתחלה בפורום השתמשתי בכלל המון בסמיילים וקריצות סתם מחוסר נסיון וחוסר הבנה מה ולמה. אני לא מיתממת ולא משחקת אותה קורבן. אני פשוט לא מצליחה להבין למה הנושא הזה היה צריך לעלות פה בשרשור כ"כ קליל שטותי ולא קשור, ומה פתאום אישון החליט להתנפל עלי עם זה בתגובה להודעה היתולית לחלוטין שלי. לא חשבתי ולא התכוונתי שזה יתפרש כצחוקים.

magenta73

New member
לא, שזה לא יאמן

אחותי עוברת מה שהיא עוברת, ואני צריכה להתקשר לגברת ג'ירפה ולשאול לשלומה....

purplegiraff

New member
אולי תקראי כמו שצריך..

" לא מאשימה אותך שזה לא בדיוק מה שהעסיק אותך באותו זמן- להבין אותי, זה בסדר, אבל אם את בוחרת להמשיך לסחוב אתך מטענים ולהשפריץ אותם עלי בכל הזדמנות- אולי זה הזמן כן לנסות." ולהתקשר לחולמת כן יכולת, אז למה לא אלי? להגיד לי אישית, ולא בטלפון שבור. חבל שמכל מה שכתבתי בחרת להבין כאילו רציתי שבאותו זמן תדרשי בשלומי. זה לא מה שאמרתי. ויש סיכוי טוב שאילו לא היה טלפון שבור הרבה נזק היה נמנע. כי אני קיבלתי מסרים מאד לא ברורים אז, דרך חולמת.

magenta73

New member
כי את חולמת אני מכירה ואותך לא.

דא. ואני לא משפריצה עליך כלום בכל הזדמנות, רק בהזדמנויות בהם הנושא עולה. תרגעי.

purplegiraff

New member
אז מה אם אותה את מכירה

איזה שטויות. טלפון שבור זה טלפון שבור, השתמשת בזה שאת יודעת שאנחנו חברות ורק עשית יותר נזק אם המצב באותו יום היה עד כדי כך קשה ובעיתי כמו שרק אח"כ הבנתי אותו, הית יכולה להסביר לי את זה בעצמך. לא בטלפון? יש מסר. יש הרבה דרכים. ולא ביקשתי שתתעניני בשלומי מעולם, יש לי מספיק אנשים הגונים שעושים את זה, תודה. הנושא עלה בלי שום קשר לנושא. טענות- לאישון. אני עדיין לא מבינה אותו.

magenta73

New member
תקשיבי

אני אותך לא מכירה. אבל יש לי אינפורמציה מסויימת שלדעתי רלוונטית אליך. כל מה שאני יכולה לעשות זה לנסות להזהיר (!) אותך על ידי מי שאני יודעת שהיא חברה טובה שלך. על ידי נתינת האינפורמציה. נכון? זה כל מה שעשיתי עם חולמת. לא השתמשתי בה ולא שום דבר כזה. העברתי אינפורמציה, שלדעתי, חשובה. מה שאת בחרת לעשות אם האינפורמציה... מותק, זה כבר משהו אחר לגמרי. שאני אבין, את מאשימה אותי במשהו? שאני אבין... לא, כי זה ... שוב, לא יאמן פשוט... חוצפנית.

purplegiraff

New member
"שאני אבין"

לא, את כל הזמן לא מבינה. וגם מגיבה מיד לפני שאפילו עונים לך אם הבנת. אינפורמציה??? לא מה שהגיע אלי ולא מה שאני הבנתי. טלפון שבור. מאשימה? לא, לא מאשימה אף אחד בסיטואציות כאשר יש מעורבות רגשית קשה , והרוחות סוערות, אף אחד לא חושב יותר מדי מה הוא עושה. בטח לא אני. הסיבה היחידה שכתבתי את כל זה, זה כי ברור שאת טעונה מאד כלפי, אני מבינה לחלוטין, ומכיוון שכל העסק, כמו שאת יודעת היטב גלש ל"חים האמיתיים", חשבתי שאולי כדאי הפעם לפתור את זה שם, ולא להמשיך לגרור מטענים שיצאו בכל הזדמנות כאן. וד"א- לכל מי שיש לו בעיה איתי. בהקשר של אותו שרשור. אנא מכם- רדו ממני כאן. הבנתי, הפנמתי, טעיתי, פגעתי, כבר כתבתי את זה עשרות פעמים. יש דברים שאני מנועה מלדסקס כאן. שמסבירים גם אם לא מצדיקים בעליל את התנהגותי. למי שעוד יש בעיה איתי- תפתרו את זה מולי, לא כאן. אני לא יכולה כאן. יש מסרים, יש טלפון, לא יודעת. או שפשוט תקבלו שאתם לא יודעים הכל ותניחו לי עם הסיפור הזה. כי אני מנועה מלהגיב כמו שבאמת הייתי רוצה. אני בהחלט אדם שאפשר לדבר איתו.

purplegiraff

" במצטבר אני ניסיתי להעביר את הדיון באותו שרשור לדיון כללי כפי שעשו הרבה אחרים". סליחה?????? זה לא היה "דיון כללי". זה היה דיון של מישהי שסיפרה על משהו מאוד פרטי. לא כללי בכלל. אלא רק הצד שלה. וכמו שאמר מי שאמר - לא תמיד אפשר להביא את הצד השני. בטח לא אם הצד השני יוצא אנס. אבל הרגשת שאת חייבת להגן על הצד השני... למה? האם גם לך הוא עשה שטיפת מח? האם גם בעיניך הוא יצא הצודק? יקירתי, צר לי לחדש לך - הוא תמיד יוצא צודק. גם אם העובדות לא ממש מתאימות לו. הוא כבר יסדר אותן שהן יצאו לטובתו. אופס, אסור לי לדעת במי מדובר בכלל. הרי גם אותך הוא בטח השביע לא לספר עליו לאף אחד. אבל את העלית את זה שזה מישהו מהפורום ולא כל כך קשה לעשות אחד ועוד אחד. בטח עם התגובות של שניכם... אבל הוא לא לקח בחשבון שההגנות שלך יהיו כל כך שקופות. שאין ספק שההגנה שלך עליו באה מתוך הכרות אישית. ובכדי לסבר את האוזן (בפעם המאה, אך מסתבר שאת עדיין לא ממש מפנימה את זה), ואסאאאאפ פתחה את השרשור בכדי לשפוך את מר ליבה וכדי שאולי, במקרה, בטעות, מישהי נוספת תקרא את השרשור הזה ותגלה מה שקורה לה במערכת יחסים שכזו ותצליח להגן על עצמה לפני שהיא נכנסת לשם. או אולי להגן על עצמה מפניו...

למעלה