אישון
בחיי שלא היתה לי כל כוונה לענות לכלום כשאני חוזרת בשעה כזאת, סתם העפתי מבט. אבל אני צריכה לנסות כשאני רואה את התגובה הזו. ברור שהבעיה בשאלון לא היתה רק האורך. אז הייתי נחמדה אליה, ילדה, אז מה. מה אתה שופט? האם בגלל שהייתי נחמדה למישהי שמשום מה באופן לא ברור אתה ממש בוחר לפגוע בה מגיעה לי גם תגובה הכוללת מתקפות על אופיי ובחירותי (שאתה ממש לא מכיר ולא מבין את מקורן?)? אנשים בגיל 18 הם הרבה דברים. כל הכבוד לך שהית הרבה פחות שטחי ומטומטם ממנה כבר אז. אני בגיל 18 קראתי הרמן הסה, את ספר המתים הטיבטי, שמעתי רוק מתקדם מסובך עד זרה, דיברתי רק על ענינים שברומו של עולם והכרתי את כל שמות הצמחים בארץ. אז? אז היום אני יותר שטחית ממה שהייתי אז. נהנית מסמול טוק שטויות וצחוקים- גם דביליים, בכיף. ויודע מה? יותר כיף לי מאז. ויש לי יותר חיים, וחברים. ואני לא מתכוונת להלל את השטחיות, אבל לכל אחד יש את הזמן שלו להתפתח.ואני בטח לא אזלזל במישהו שבגיל 18 יותר שטחי או ריקני ממה שהייתי אני, יכול להיות שהגבירה הלבנה כבר הבינה שהיא לא מתאימה פה ויכול להיות- שלמרות השאלון מעניין לה והיא יכולה גם להתפתח כאן קצת. בתגובה שלי שעוררה עלי את המתקפה שלך- סה"כ ניסיתי לתת צ'אנס, מה שקלירלי- אתה לא עושה, לא איתה ולא איתי. לא חשבתי שבפורום סינגלס יש אפליהעל איזשהו בסיס גילאי או כמה זמן אתה סינגל. אני אישית לא בטוחה אם אני יכולה להגדיר חוסר זוגיות בגיל ההוא כ"סינגליות", כי זה שונה לגמרי. מה שכן- אם אתה חושב שמישהו לא מתאים לפורום יש הרבה מאד דרכים לעשות את זה בלי לפגוע ככה, ואתה ממש עברת את הגבול. הית ליד בני 18 לאחרונה? קצת, קצת עדינות. אז מה אם היא שואלת על מוצא? אותי זה נושא מאד מורכב ומעניין במדינה הזו, אני לא מחליטה לפי זה שאני מכירה אנשים, אבל זה מעניין. וגורם להרבה תופעות יוצאות דופן. מן הסתם זה שגם אותי זה מעניין לא הופך את זה לדבר טוב בעיניך השיפוטיות כלפי, נו טוב. למה אתה חושב שלדעתי כולם מתעניינים במזל שלי. מה הקשר? אני למרות הכל לא חושבת שיש לי מזל יותר מכל אחד אחר, אוקיי? רד מהעץ הזה. ולא אכפת לי במה כולם מתענינים בפורום הזה. אתם לא חברים שלי ואני יודעת במה הם כן מתענינים אצלי. אני כותבת כאן בעיקר בשביל הכיף והשעשוע שלי, לא כולם? בסדר, זכותם. מי שלא אוהב מה אני כותבת שלא יקרא, אישון. אין לי כרטיס בקופידון, מה זה? אתר הכרויות? איך פיסחים ונכים זה אנס??? היה לי בנזוג נכה, במשך שנה, אז אני נחמדה לנכים ופסחים סבבה. יותר טוב ממה שאתה. תוקף אנשים בלי לדעת על מה אתה מדבר. אתה כותב בפורום וירטואלי, אתה לא יכול בשום צורה לדעת מה נכתב פה אמת ומה סולף ומה הומצא ומי זה מי, אתה גם לא יכול לדעת מי מכיר את מי ומי שמע מה במציאות, אתה לא יכול להגיד "נאנסת" או "אנס" כשאתה לא באמת יודע יותר ממה שכתבה כאן מישהי שאולי אתה מכיר, ותגובות של אידיוט שהותקף לפתע- לפחות לתפיסתו על לא עוול בכפו על משהו, נלחץ בטירוף והתחיל לעסוק בתפל במקום בעיקר מרוב לחץ ונסיון לעורר בצד השני את ההכרה במה שלדעתו סולף לחלוטין. אתה לא יכול לדעת אם מה שהיה כאן זה מה שאני כתבתי כאן, או משהו אחר- באמת "אונס" כמו שאתה ואחרים הנחתם. אני לא ניסיתי לתת שום תמיכה נפשית לאף אנס, אני ניסיתי - אולי בצורה מאד עילגת ולא מובנת להפנות את תשומת לב כולם למורכבות של מקרה כזה ולרדת מהשיפוט המהיר- לכל כיוון שהוא. מתי התחלתי "להגן" אישון? רוצה לחזור לשרשור ההוא? כשהוצע כאן ע"י הפסיכית המתלהמת הטרולית ההיא שיחשף פה שם האדם בפורום. אני כבר הייתי בעבר במצב שבו הולבנו פניו של אדם שלא עשה דבר והוא חטף חרם חברתי למשך שנתיים. ואישון- אני מדברת על מקרה שאני ידעתי במאה אחוז מה קרה שם. ובדיוק בגלל זה- אני אוחזת בספק. אני יודעת מה יכול לקרות. אני יודעת שלא כולם הם טליתות של תכלת. ולא צריך למהר ולעשות לינצ'ים. זה ההסבר שלי לכל מה שכתבתי באותו שרשור. מספק אותך או לא, לא אכפת לי. אני לא התכוונתי לחזור לאותו נושא. ובכלל- עם ההודעות ה"חביבות" שכתבת לי אחרי ש"עזבתי" מה זה היה. דו פרצופיות? מה הקטע שלך? זאת היתה אחת הסיבות שהרגשתי בסדר לחזור. מה אתה נזכר עכשיו פתאום לצאת עלי? ומה מפריעות לך ההודעות שלי? רוח שטות! אני חופשיה, עושה דברים חדשים ונהנית לי. רובם ככולם קשורים לסינגליות חדשה. כיף לי לצחוק, אולי אני לא ממש מוצלחת. ניחא. אולי אשתפר, ואולי לא. אז בא לי להגיב לכל שטות שכותבים, למה זה כ"כ מפריע לך? אני מורידה לך את הרמה של הפורום? רב הפער בין מי שפגשת למי שכותבת? אתה לא היחיד שחושב ככה. גם אנשים שהרבה הרבה יותר מכירים אותי. מבין כמה העולם הוירטואלי הזה הוא אשליה? גם אני לא מזהה את הג'ירפה הזו שכותבת. מוזר לי גם. חדש. אז פורום באינטרנט זה גם מקום בשבילי ללמוד דברים חדשים על עצמי. ותקשורת עם אנשים איננה באה לי בקלות. כמה זמן לקח לי להשתחרר במפגש? טוב נראה לי שבאת בסוף.. אז אולי אני לא טובה בזה- תקשורת, אולי זה ישתפר, אולי זה יתדרדר. להיות סלחני ומבין כלפי אנשים זו בכלל אופציה מבחינתך? הפעם, אני כן נעלבתי.