שאלון הכרות

Star_Dust

New member
כי היא לא החזירה מכה מתחת לחגורה

היא פשוט נעלבה. העבר הוכיח שלהיעלב זו טקטיקה ממש לא טובה בפורום הזה.

purplegiraff

New member
דווקא כן, קצת...

"שבגיל 39 לא יושבים בפורום סינגלס קלאב... אתה אמיתי?"

../images/Emo26.gif

מהו שמך? עדי תאריך לידה: 29.7.76 מקום מגורים:תל אביב כמה אחים/אחיות? עוד 3 מוצא:מרוקאיתתתתתתתתתתתת צבע עיניים? חום צבע שיער?כבר כמה שנים חום דבש (מקור - שלןר) גובה: 1.76 מאכל אהוב: לזניות וגבינות כחולות צבע אהוב: אדום וכתום דמות אהובה מסרטי ילדים:מרקו סרט אהוב: לב אמיץ ספר אהוב:סרט לבן על כיפה אדומה כיתה: שו ? הפיצה המושלמת שלך: פטריות וגבינה בולגרית / או עם סלמי את/ה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על העצבים בעיקר את/ה אוהב לרקוד?כן מאד , מאז שאני ילדה קטנה יש לך קעקועים?כן אם כן, כמה ושל מה? 1 על החזה , מלאך יש לך פירסינג? לא , היה על הגבה אם כן,כמה ואיפה?היה - ז"ל באיזו מגמה את לומדת בביה"ס? למדתי - פסיכולגיה קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? כל כבודה שהי פיסית אני והפלטפוס שלי זועמים מה המבחן האחרון שעשית? מה זה זה ? מה הסרט האחרון שראית ועם מי? לא זוכרת נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? לינקינג פארק החדש - שיר יפה עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?NON כואב לי הגרון לא בא לי לדבר עפ אף אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?look4love ' , פייסבוק , וואלה , עוד קומנה בתפוז מה הספקת כבר לעשות היום?לישון והרבה , אני חולה בבית ישנת טוב אתמול?ככה ככה , הגרון כואב , והיה לי חום תישן טוב הלילה? אני מקווה התקלחת?עוד לא אכלת? כן שתית? כן ראית טלויזיה? כן התכתבת אונליין?כן ביקרת בבית ספר? חח בית ספר ראית סרט? לא אם כן איזה? ישנת? חיבקת מישהו?לא אם כן את מי? רבת עם מישהו? פגשת אדם מפורסם? כן במכולת אתשרון אלכסנדר WOW שגעון כמה שאלות כלליות יש לך מיטת יחיד,וחצי,זוגית או קומותיים? זוגית עונה אהובה של השנה:קיץ שמש בירה וים צבע אהוב: אדום/כתום תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שחצנים התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בית ליד הים עם חלון ענק שמשקיף לים מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?פני שעה למכולת - חח ממש מעניין אכלת?כן התנשקת?כן עם מי?לא מגלה התאהבת?כן , כבר כמה פעמים במי? באקס בויפרנדים , מה לתת שמות? נשבר לך הלב?כן , יותר מדי פעמים צחקת? כן , אתמול בכית?שלשום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? כן מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?כן אבל לא במובן הרומנטי לבשת חצאית? שלשום לעבודה קנית בגד? לפני חודש הקדישו לך שיר? לא זוכרת אם כן איזה? שיפרו לך את המצברוח? אם כן איך? התקלחת:אתמול בערב נרדמת בשיעור: נקסט אם כן באיזה שיעור? עשית קניות: אם כן מה קינת? היית חולה: אני עכשיו מצוננת נסעת באוטובוס::אתמול חזרתי מעבודה מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? טכנאי מהעבודה חשבת עליו?ידיד שלי התקשרת אליו? כן התקשר אלייך? חברה פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת?08:00 מה/מי העיר אותך? השעון המעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא מגיעה לעבודה אני חולהההה מה היה הדבר הראשון ששמעת מה היה השיר הראשון ששמעת? תרגישי טוב מה אכלת?לחמניה עם גבינצ איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?איזה בעסה שאני נשארת היום בדד בבית במיטה בסילבסטר מיקום כרגע: חג מעודף: ראש השנה ערוץ מועדף: 3 , ביפ, אקסטרא הוט ו-8 מילה אהובה: מעפן להקה אהובה: פינק פלויד ועוד רבים איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: ביונסה - הכי יפה בעיני , אח"כ נועה תשבי הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: אבא שלי ז"ל חסר לך: אבא שלי ז"ל עושה לך טוב להיות איתו: אחיינית שלי , חברות שלי , כלבים הכי מצחיק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: הבנאדם-היום: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שאיכזב אותך? שחיבק אותך? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? איפה היית רוצה לגור בארץ?אני גרה במקום שאני אוהבת להיות - תל אביב איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? היה היה יש לך פלאפון?ברור למי את מתקשרת הכי הרבה? לאמא , ולחברות איזה צלצול יש לך? enjoy d silence דפש מוד כמובן הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? פינק פלויד ושומר מסך?אין אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה כרטיס מסבהיב לעולם מה החלום שלך?נסתפק בכרטיס טיסה לניו יורק אח"כ לקריביים איזה ספר היית לוקח לאי בודד? לאיזה רגע בחיים היית רוצה לחזור ? לרג בו אבא נפטר

Woman In White

New member
אהם..

ליהיות כנים איתכם מגעיל לקרוא חצי מהתגובות פה.. זה רק שאלון אתם לא חייבים לענות באמת.. חוץ מיזה, טעיתי, חשבתי שפה הקהל (אם אפשר לקרוא לזה ככה) צעיר יותר לא חשבתי שיש פה אנשים בני 36

purplegiraff

New member
יקירתי, תירגעי

השאלון שלך קיבל הרבה הרבה פחות תגובות "מגעילות" ממה שקורה כאן בד"כ וגם עניין "המגעילות" נתון לפרשנות אישית וחוש הומור, מהקצת זמן שאני כאן נראה לי שאם מישהו מהפורום היה מפרסם שאלון כמו שלך הוא היה עושה את זה בעיקר בקטע של צחוקים ומצפה להמון המון סוגים שונים של תשובות חלקן רציניות וחלקן פחות.... אני אישית לא ראיתי כאן שומדבר מגעיל- זה שצחקו על האורך... אם אני הייתי מפרסמת משהו כזה ארוך בטח הייתי צוחקת על עצמי כבר בגוף ההודעה עצמה יותר ממה שאחרים... בקיצור- אם את רוצה להשאר כאן- נכון, יש כאן זקנים (לפחות בגיל) יש גם כמה צעירים קרובים אלייך בגיל (אלא אם כן הם לא עדכנו גיל בכרטיס כבר איזה 10 שנים...) ובגדול נראה לי שיש כאן הרבה צחוקים- מכות מתחת לחגורה, יכולת לצחוק על עצמנו, כמה מריבות רציניות אך סבירות, בסופו של דבר (שאפשר פשוט לא להשתתף בהן) אם את יכולה לעמוד בכל זה ולא להשקיף מבעד לעדשת ה"מגעילים" את תהני. וכן- אולי צריך איזו מידה של בגרות בשביל זה אך יש פה גם בני 40 שלא עומדים בקריטריון... אז- זו החלטה שלך. בהצלחה לך גבירה לבנה באשר תחליטי, אותי שעשעת..

Woman In White

New member
../images/Emo13.gif

לא דיברתי על האורך של השאלון
התגובה של אישון היתה מגעילה. ואם השתעשעת אז כבר משו טוב יצא מכל השאלון הזה...

purplegiraff

New member
התגובה של אישון היתה מסוג

המכה מתחת לחגורה... מסוג הדברים שמזמינים תשובה עוקצנית בחזרה אליו+ אולי אם בא לך גם איזו עקיצה עצמית... בענין התגובה העוקצנית אליו- בעיני יפה עמדת במשימה, אולי את כן בנויה מהחומר הנכון...

אישון36

New member
אני חושב שהתגובה

הייתה בגובה הסינור. אני לא בטוח שהבנתי מי את, באמת אני לא בטוח. האם את האישה שראיתי ? או אולי מי שאני קורה מידי פעם ? ההבדל גדול מידי לגישור. את יודעת לא חייבים לומר תמיד משהו, במיוחד שכניראה אין לך יותר מידי מה לומר. אישון. יש לו מה לומר.

אישון36

New member
רגע מה היו רק שתי תגובות ?

כי אם 1/2 מהתגובות מגעילות + ומתברר שיש רק תגובה מגעילה אחת = את חייבת לחזק את שיעורי החשבון. נו ? אז מה אימא אמרה ? אישון. יש לאן.

W i l d C a r d

New member
האורך? מי צחק על האורך???

אורך בעיני זה לא דבר שיש לזלזל בו. בטח לא ככה כלאחר יד. האמת? באמת הייתי בטוח שכל השאלון הזה בהומור. ככל שהצטברו תשובות, ההלם האפילפטי שלי הלך והעמיק, הנוירוזות הלכו וביצבצו.. האני הוא זה הדפוק???

אישון36

New member
אין לי בעיה עם הרצון לחנוך נוער מתקשה

ואם אני זוכר חנכתי פה כמה וכמה. אבל האם באמת הבעיה בשאלון היא האורך ? אם כן אז כניראה אני לא הבנתי ולו דבר. לדעתי הבעיה היא טימטום. שיטחיות. חוסר יכולות להבדיל בין עיקר ללא קיים. אבל רגע את לא מי שחשבה שהדביל שאנס את ווספ - שאולי היא אשמה ? שאולי היא עשתה משהו לא ראוי. קבלי לעצמך חיים ותחזרי למציאות. ברור לי שאת חושבת שכולם מתעניינים במזל שלך. האם יש התאמה במזל ? מה אומרים הכוכבים ? את יודעת מתי הבנתי שמדובר בסוג של מפגרת או ילדה ילדותית במיוחד? שהיא התענינה במוצא, לא יודע למה, אבל שמישהי שואלת על מוצא, על כמה אחים וכו, ובישבילה אילו פרטי הכרות, לא יודע. לפני זה היא סיפרה שהיא שבוע שלם סינגלית, והיא הגזימה שאמרה שהיא כר חודש כזאת....כאילו דההה. קיוויצר, או שאת נחמדה לפיסחים ונכים (עיין ערך תמיכה נפשית באנס על חשבון הנאנסת) או שאת צריכה להוסיף לכרטיס שלך בקופידון את השאלות הרלוונטיות באמת - בהצלחה. אישון. יש (הרבה) לאן.

purplegiraff

New member
אישון

בחיי שלא היתה לי כל כוונה לענות לכלום כשאני חוזרת בשעה כזאת, סתם העפתי מבט. אבל אני צריכה לנסות כשאני רואה את התגובה הזו. ברור שהבעיה בשאלון לא היתה רק האורך. אז הייתי נחמדה אליה, ילדה, אז מה. מה אתה שופט? האם בגלל שהייתי נחמדה למישהי שמשום מה באופן לא ברור אתה ממש בוחר לפגוע בה מגיעה לי גם תגובה הכוללת מתקפות על אופיי ובחירותי (שאתה ממש לא מכיר ולא מבין את מקורן?)? אנשים בגיל 18 הם הרבה דברים. כל הכבוד לך שהית הרבה פחות שטחי ומטומטם ממנה כבר אז. אני בגיל 18 קראתי הרמן הסה, את ספר המתים הטיבטי, שמעתי רוק מתקדם מסובך עד זרה, דיברתי רק על ענינים שברומו של עולם והכרתי את כל שמות הצמחים בארץ. אז? אז היום אני יותר שטחית ממה שהייתי אז. נהנית מסמול טוק שטויות וצחוקים- גם דביליים, בכיף. ויודע מה? יותר כיף לי מאז. ויש לי יותר חיים, וחברים. ואני לא מתכוונת להלל את השטחיות, אבל לכל אחד יש את הזמן שלו להתפתח.ואני בטח לא אזלזל במישהו שבגיל 18 יותר שטחי או ריקני ממה שהייתי אני, יכול להיות שהגבירה הלבנה כבר הבינה שהיא לא מתאימה פה ויכול להיות- שלמרות השאלון מעניין לה והיא יכולה גם להתפתח כאן קצת. בתגובה שלי שעוררה עלי את המתקפה שלך- סה"כ ניסיתי לתת צ'אנס, מה שקלירלי- אתה לא עושה, לא איתה ולא איתי. לא חשבתי שבפורום סינגלס יש אפליהעל איזשהו בסיס גילאי או כמה זמן אתה סינגל. אני אישית לא בטוחה אם אני יכולה להגדיר חוסר זוגיות בגיל ההוא כ"סינגליות", כי זה שונה לגמרי. מה שכן- אם אתה חושב שמישהו לא מתאים לפורום יש הרבה מאד דרכים לעשות את זה בלי לפגוע ככה, ואתה ממש עברת את הגבול. הית ליד בני 18 לאחרונה? קצת, קצת עדינות. אז מה אם היא שואלת על מוצא? אותי זה נושא מאד מורכב ומעניין במדינה הזו, אני לא מחליטה לפי זה שאני מכירה אנשים, אבל זה מעניין. וגורם להרבה תופעות יוצאות דופן. מן הסתם זה שגם אותי זה מעניין לא הופך את זה לדבר טוב בעיניך השיפוטיות כלפי, נו טוב. למה אתה חושב שלדעתי כולם מתעניינים במזל שלי. מה הקשר? אני למרות הכל לא חושבת שיש לי מזל יותר מכל אחד אחר, אוקיי? רד מהעץ הזה. ולא אכפת לי במה כולם מתענינים בפורום הזה. אתם לא חברים שלי ואני יודעת במה הם כן מתענינים אצלי. אני כותבת כאן בעיקר בשביל הכיף והשעשוע שלי, לא כולם? בסדר, זכותם. מי שלא אוהב מה אני כותבת שלא יקרא, אישון. אין לי כרטיס בקופידון, מה זה? אתר הכרויות? איך פיסחים ונכים זה אנס??? היה לי בנזוג נכה, במשך שנה, אז אני נחמדה לנכים ופסחים סבבה. יותר טוב ממה שאתה. תוקף אנשים בלי לדעת על מה אתה מדבר. אתה כותב בפורום וירטואלי, אתה לא יכול בשום צורה לדעת מה נכתב פה אמת ומה סולף ומה הומצא ומי זה מי, אתה גם לא יכול לדעת מי מכיר את מי ומי שמע מה במציאות, אתה לא יכול להגיד "נאנסת" או "אנס" כשאתה לא באמת יודע יותר ממה שכתבה כאן מישהי שאולי אתה מכיר, ותגובות של אידיוט שהותקף לפתע- לפחות לתפיסתו על לא עוול בכפו על משהו, נלחץ בטירוף והתחיל לעסוק בתפל במקום בעיקר מרוב לחץ ונסיון לעורר בצד השני את ההכרה במה שלדעתו סולף לחלוטין. אתה לא יכול לדעת אם מה שהיה כאן זה מה שאני כתבתי כאן, או משהו אחר- באמת "אונס" כמו שאתה ואחרים הנחתם. אני לא ניסיתי לתת שום תמיכה נפשית לאף אנס, אני ניסיתי - אולי בצורה מאד עילגת ולא מובנת להפנות את תשומת לב כולם למורכבות של מקרה כזה ולרדת מהשיפוט המהיר- לכל כיוון שהוא. מתי התחלתי "להגן" אישון? רוצה לחזור לשרשור ההוא? כשהוצע כאן ע"י הפסיכית המתלהמת הטרולית ההיא שיחשף פה שם האדם בפורום. אני כבר הייתי בעבר במצב שבו הולבנו פניו של אדם שלא עשה דבר והוא חטף חרם חברתי למשך שנתיים. ואישון- אני מדברת על מקרה שאני ידעתי במאה אחוז מה קרה שם. ובדיוק בגלל זה- אני אוחזת בספק. אני יודעת מה יכול לקרות. אני יודעת שלא כולם הם טליתות של תכלת. ולא צריך למהר ולעשות לינצ'ים. זה ההסבר שלי לכל מה שכתבתי באותו שרשור. מספק אותך או לא, לא אכפת לי. אני לא התכוונתי לחזור לאותו נושא. ובכלל- עם ההודעות ה"חביבות" שכתבת לי אחרי ש"עזבתי" מה זה היה. דו פרצופיות? מה הקטע שלך? זאת היתה אחת הסיבות שהרגשתי בסדר לחזור. מה אתה נזכר עכשיו פתאום לצאת עלי? ומה מפריעות לך ההודעות שלי? רוח שטות! אני חופשיה, עושה דברים חדשים ונהנית לי. רובם ככולם קשורים לסינגליות חדשה. כיף לי לצחוק, אולי אני לא ממש מוצלחת. ניחא. אולי אשתפר, ואולי לא. אז בא לי להגיב לכל שטות שכותבים, למה זה כ"כ מפריע לך? אני מורידה לך את הרמה של הפורום? רב הפער בין מי שפגשת למי שכותבת? אתה לא היחיד שחושב ככה. גם אנשים שהרבה הרבה יותר מכירים אותי. מבין כמה העולם הוירטואלי הזה הוא אשליה? גם אני לא מזהה את הג'ירפה הזו שכותבת. מוזר לי גם. חדש. אז פורום באינטרנט זה גם מקום בשבילי ללמוד דברים חדשים על עצמי. ותקשורת עם אנשים איננה באה לי בקלות. כמה זמן לקח לי להשתחרר במפגש? טוב נראה לי שבאת בסוף.. אז אולי אני לא טובה בזה- תקשורת, אולי זה ישתפר, אולי זה יתדרדר. להיות סלחני ומבין כלפי אנשים זו בכלל אופציה מבחינתך? הפעם, אני כן נעלבתי.

טל קר

New member
אני מציעה מעט רפלקסיביות

גם על התכנים הבעייתים וגם על השפה בה את בוחרת להשתמש. אני בטוחה שזה מאד מתגמל אותך נפשית להתיחס אל עצמך כ "רוח שטות! חופשיה! נהנית!" לעומת הסוברים אחרת ממך שהם "פסיכים טרולים מתלהמים" (כנראה שהמורכבות והעדר הצורך בלינץ' מיועד לתפיסתך רק לתקיפות מיניות לא לאי הסכמה איתך) אבל הבעיה זה לא רק הניתוק שלך מהמציאות בכלל והפנימית של הפורום בפרט, אלא הסבל שגישתך גורמת לאחרים ובפרט לאחרות. צריך להיות דוחה ברמות כדי להתיחס למה שעברה אחרת כ"אונס" במרכאות, וברור על מי מגינים בפועל בגישה כזו, אולי אישון היה זה שהעיר לך, אבל הוא לא היחיד שזוכר.

purplegiraff

New member
תחשבי קצת לשם שינוי

מה את קוראת כל מילה פה ומתעוררת כששמך מוזכר? יפה שהבנת שזו את. אונס במרכאות בגלל שזה היה כציטוט מאישון, ואני חושבת חוץ מזה שדי מקובל להתיחס לפשעים כ "לכאורה" עד שמוכח אחרת בכל מקרה. ה "רוח שטות, חופשיה , נהנית" התיחס לקיתונות ההודעות הדביליות שאני מרעיפה לאחרונה על הפורום בנסיון להנות ממנו בצורה אחרת ולא להכנס לדיונים מהסוג שאני בו עכשיו עם אנשים כמוך. לא כתבתי שאת "טרולית מתלהמת ופסיכית" בגלל שדעותייך שונות משלי, יש כאן המוני אנשים עם דעות שונות משלי והם לא זכו לכינויים כאלו, מה את אומרת, למה זה? בקשר לסבל שגישתי גרמה לה ולאחרות, לקח לי זמן, הבנתי את זה (לא בזכותך!) ראי ההודעה האחרונה שלי בשרשור הנ"ל.

טל קר

New member
אני בטוחה שנדמה לך שתוצר של חשיבה מרובה

יוצא כמוך, אבל אני חושבת שזו לא הכמות אלא המהות והאיכות. אני לא חושבת פחות ממך, אני חושבת אחרת ממך. אולי איפה שאת מסתובבת מקובל שאנשים מספרים חוויה קשה ואת אומרת להם שזו "חוויה קשה לכאורה" אלא אם יוכיחו אחרת, אבל יש הרבה מקומות בהם חושבים אחרת ממך. יש לי דעה מדוע ה"למה זה" אבל יש תקנון לפורומים, ואין לי את המוטיבציה לכבס את זה מספיק. אפשר לומר שזה משהו שקשור לאגו שלך, התגובה הדפרנציאלית שלך לגברים ולנשים, והתגמולים הפסיכולוגים הנגרמים לך מלעשות זאת. כמו שאם את אומרת שאת מלכת אנגליה זה לא הופך אותך למלכת אנגליה, זה שאת אומרת שהבנת את הסבל שגישתך גורמת, לא אומר שאכן הבנת, כי את ממשיכה בדיוק עם אותם תכנים בעיתיים והעדר הרפלקסיביות. כשאני מעריכה הבנה החשיבות היא למבחן התוצאה לא למבחן ההצהרה. הפער בין מבחן הצהרותייך לבין מה שקורה בפועל מאד מאד גדול, לכן הצעתי רפלקסיביות.

purplegiraff

New member
לא מוצאת איפה בפועל אחרי התנצלותי המשכתי

לכתוב משהו בהקשר של אותו שרשור. ובטח לא בשרשור הזה. איפה המשכתי עם התכנים האלה?

aaa123

Member
ההתנצלות שלה היתה על מיקום

ההודעות ולא על תוכנן לפי מה שהבנתי. purplegiraff אמרה שזה לא היה במקום להגיב את התגובות שלה בשרשור של whasuuuuuup והציעה לפתוח שרשור אחר בנושא. הדיון הזה איננו דיון שנועד כדי לתמוך בנפגעת תקיפה מינית כך שהדיון הזה לא רלבנטי לתוכן ההתנצלות שלה. purplegiraff לא אמרה שהיא מסכימה לוותר על הבעת דעותיה רק בגלל שמישהי שקוראת את ההודעות עלולה להפגע. אני לא הייתי רוצה לחיות בחברה שאסור לאנשים להביע את דעתם בפורום(שאיננו מיועד לתמיכה) רק בגלל שמישהי עלולה להפגע מהדעה שלהם. כמובן שיש דעות פוגעניות שלא הייתי רוצה לשמוע כגון דעות אנטישמיות אבל הדעות של purplegiraff שקראתי לא נחשבות בעיני לדעות פוגעניות,והדיון הזה איננו דיון שבו אנשים סיפרו חוויה קשה כך ש"אולי איפה שאת מסתובבת מקובל שאנשים מספרים חוויה קשה ואת אומרת להם..." לא רלבנטי בעיני.

אישון36

New member
אני לא הבנתי

אם בהודעה קודמת טענת שהיא לא אמרה דבר בעייתי. למה אתה עכשיו מספר לכולם שהיא התנצלה על המקום ? ובכלל מה המטרה של כל ההודעות שלך ? אתה רוצה לומר שגירף צודקת וכולם טועים ? מי אתה אורי ? האומנם חולםםםםםםםם על .... ואולי לא היו הדברים מעולם ? aaaaa אתה משקיע יותר מידי אנרגיה בשביל לחפות על פדיחות את אחרים. וזה מרתק. אישון. לעולם הצעקה הראשונה היא הכואבת ביותר. ו

למעלה