שאלון

Bleed for Me

New member
../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

סתם ככה לכבוד החג ובגלל שמשעמם.. -שם: -תאריך לידה: -מה שאומר שאת בת..: -מיקום בארץ: -כתה: -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת: -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?: -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: -מבאס נכון?: -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?: -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים
? -ואיך המנהלת
? -איך הגעת לפורום?: -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?: -מי הפייבוריט שלך? -אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי? -מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML): -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie? -אם כן-מה דעתך עליו? -אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח: -אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה? -Five Colours In Her Hair או That Girl?: -I'll Be OK או I've Got You?: -Transylvania או Sorry's Not Good Enough?: -Too Close For Comfort או Bubble Wrap?: -She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?: -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?: -הארי או דני? -דאגי או טום? -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)? -דייב (סוד) או דני(מקפליי)? -האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה? -איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars- -איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: -Five Colours In Her Hair -I'll Be OK -I Wanna Hold You (JML) We Are The Young- -איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: -The Ballad Of Paul K Too Close For Comfort- Little Joanna- -All About You -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!): -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה): -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?: -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה? -מה תגידי לו? -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי? -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) -איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב ג,יגמרו כמו באסטד ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.ילדותי כמו הראשון ג.בוגר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? -מה את מאחלת להם? -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: -איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?: -נהנת? ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!!
-שימי תמונה אהובה של מה שבא לך:

Bleed for Me

New member
../images/Emo3.gif

-שם:דניאל -תאריך לידה:4.5.89 -מה שאומר שאת בת..:18 -מיקום בארץ:ר"ג -כתה:בין תיכון לצבא -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח:שיהיה טוב.. -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת:לטוס לחו"ל (שבוע הבא
) -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?:כן.. -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?:כןןןן -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?:כן -מבאס נכון?:לא מפריע לי -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"?כן חחח -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?:סבבישן -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים
?ברור -ואיך המנהלת
?:מדהימה
-איך הגעת לפורום?:חיפשתי אותו
-כמה זמן את אוהבת את מקפליי?:מתקרב ל3 שנים -מי הפייבוריט שלך?טום -אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי?לא החלפתי..הפייבוריט עדין טום -מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML):2 -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים?יש לי את הDVD -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)?יש פוסטרים אבל לא על הקירות
-שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie?כן -אם כן-מה דעתך עליו?חמוד מאוד -אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח:-- -אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה?מזכיר את הקודמים -Five Colours In Her Hair או That Girl?:TG -I'll Be OK או I've Got You?:IBO -Transylvania או Sorry's Not Good Enough?:סורי -Too Close For Comfort או Bubble Wrap?:TCFC -She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?:2
-Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?: -הארי או דני?דני -דאגי או טום?טום -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)?אויש קשה חח.. -דייב (סוד) או דני(מקפליי)?דני -האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה?דומה.. -איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do
או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars- -איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: -Five Colours In Her Hair -I'll Be OK -I Wanna Hold You (JML) We Are The Young-
-איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: -The Ballad Of Paul K Too Close For Comfort- Little Joanna-
-All About You -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!):TCFC -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה):5CIHH -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?:מן הסתם,אני כתבתי את השאלון חחח -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה?טום -מה תגידי לו?סביר להניח שיהיה לי בלאק אאוט מוחלט ואני לא אגיד כלום -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי? אני אוותר חחח -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי
ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) -איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה
ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב ג,יגמרו כמו באסטד ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.ילדותי כמו הראשון ג.בוגר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם
מקווה מאוד -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)?נראה לי שכן -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת?שילך להם טוב,שיוציאו אחלה אלבום ויזכו בפרסים.. -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם?מקווה -מה את מאחלת להם?מה שכתבתי בציפיות -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?:שאני אמשיך לאהוב אותם -איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?:חחח ענק -נהנת?מאוד ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!!

MyTearsDontFall

New member
D: כנסו$#!@!@

שם: עדי -תאריך לידה: 15.10 -מה שאומר שאת בת..: עוד חודשיים 15 !#!@ -מיקום בארץ:מודיעין -כתה: י' -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: נמנמ. אהבה בריאות כסף#!$@ -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת: ממ. לאדעת XD -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?: כע קראתי בעיתון!! -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: חח לא -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?:פאק ;; -מבאס נכון?: כע -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? כע -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?: סבבה -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? אהא -ואיך המנהלת?אחלחה -איך הגעת לפורום?:ממ פיי לאזוכרת חח -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?: הרבה, לפחות שנה וחצי -מי הפייבוריט שלך?דאגי נראה לי :/ -אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי?ממ בהתחלה זה היה דאגי ואז דני ואז דאגי :) -מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML): שני. -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? כע XD, אלבום ראשון ושני והדיוידי, **ד"א אם מישהי רוצה אותו אני מוכרת!!** -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)?ממ יש. -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie?לא -אם כן-מה דעתך עליו?- -אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח: לאבאלי חח
-אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה?לאדעת לא שמעתי חח -Five Colours In Her Hair או That Girl?:דאט גירל -I'll Be OK או I've Got You?:אייל בי אוקיי! -Transylvania או Sorry's Not Good Enough?:סוריס -Too Close For Comfort או Bubble Wrap?:אווווווווו נחשו P: -She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?: .. אחד -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?:אפחד -הארי או דני?דני -דאגי או טום?דאגי -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)?למי אכפת -דייב (סוד) או דני(מקפליי)?דני -האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה?חחח דומהדומה, חקיין מזדיין הדאגי הזהXD -איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars- הראשון. -איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: -
Five Colours In Her Hair -I'll Be OK
-I Wanna Hold You (JML)
We Are The Young-
-איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: -The Ballad Of Paul K
Too Close For Comfort-
Little Joanna-
-All About You
-איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!):TCFC
-איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה):TCFC -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?: חח אוקיי שיהיה. -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה?דאגי -מה תגידי לו?חחחח מה צריך להגיד ישר מורידים בגדים XD -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי?אם הייתי יודעת בעל פה את השיר אז כע XD -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי
איזה זבל אני XD ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב)
ג,תתעלמי מזה
ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה)
-איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה
הם מוכשרים מאוד ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב
ג,יגמרו כמו באסטד
ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן
-איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל..
ב.ילדותי כמו הראשון
ג.בוגר כמו השני
ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי
ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם
-האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)?ממ יש מצב.. -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת?שיצליחו אנערף. -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם?אין לי ציפיות הפסקתי לשמוע אותם שנה שעברה חח -מה את מאחלת להם?כסף!חחח -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?:אין לי בעיה ללכת להופעה..
-איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?: -נהנת?כע ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!! -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך:

ADI jons

New member
תוריייי !! כנסו זאת הפעם הראשונה שליייייייי !

שם: עדי -תאריך לידה: 15.12.94 -מה שאומר שאת בת..: איך ידעת ? חח.. סתם עוד מעט 13 -מיקום בארץ: צפוןן =] -כתה: ז' -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: להתחתן עם דני -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת: להיות בהופע של מקפליי -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?: לא אני אף פעם לא יודעת... -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: כן נשמע לי יותר טוב -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: לא -מבאס נכון?: ממש לא אכפת לי -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? לא עניתי על אף שאלה בכן.. -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?: מהממםם .. חח -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים ? מאודד !!! -ואיך המנהלת ? אממ.. נראה לי נחמדהה.. חח -איך הגעת לפורום?: בת דודה שלי talosh1234 הציעהה לי גם להרשם ונירשמתיי =] -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?: חצי שנה או משהו כזהה.. חח -מי הפייבוריט שלך? דנייייייייייייייייייייייייייייייי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי? עדיין מעדיפה את דניייי -מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML):לא יודעתת .. -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? יש לי אלבום אחד .. -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? אפשר להגידד .. -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie? בטח ! -אם כן-מה דעתך עליו? מהמם כמו כל השירים שלהם -אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח: אבל... כן שמעתי -אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה? כל אלבום שונה זה הכי טובב .. ( : -Five Colours In Her Hair או That Girl?: אין תשובה -I'll Be OK או I've Got You?: אין תשובה -Transylvania או Sorry's Not Good Enough?: אין תשובה -Too Close For Comfort או Bubble Wrap?: אין תשובה -She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?: אין תשובה -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?: אין תשובה -הארי או דני? דנייייי -דאגי או טום? דאגייי -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)? טום -דייב (סוד) או דני(מקפליי)? דנייייייי -האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה? מהה ?! מי זה בכלל ? -איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars- נממ.. הראשון :p -איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: -Five Colours In Her Hair אני חושבת שזההה -I'll Be OK -I Wanna Hold You (JML) We Are The Young- -איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: -The Ballad Of Paul K Too Close For Comfort- Little Joanna- -All About You -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!): איך אפשר רק אחדד ?! אז.. אין תשובה -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה): אייל בי אוקי -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?: באמתת ? לא ידעתי.. -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה? דנייי -מה תגידי לו? i love you danny !!! do you marry me !? או איך שלא כותבים את זה.. -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי? אני ישיר.. אבל בגלל שאני לא שרה יפה אני יצרח את השיר.. ! -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? - ה. אני יקח אותה לעצמי ויחזיר רק עם הם יכניסו אותי למאחורי הקלעים לפגוש את מקפליי -איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? - א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל.. - ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? כןןןןןןןןןןןןןן -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? שיפגשו אותי -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? הלוואי -מה את מאחלת להם? שהם ימשיכו להיות להקה מעולה כמו שהםם ! -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)? שדני יתחתן איתי -איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?: כיףף ---------> למשועממים... חח -נהנת? דיי כי אין משהו אחר לעשות ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך: אין לי ממש תמונות אזז..

OneStepCloser

New member
משעמם ליXD

- שם: נסטיה. - תאריך לידה: 23.4.92 - מה שאומר שאת בת..: 15. - מיקום בארץ: רעננה. - כתה: י'. - ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: שאני אצליח XD - משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת: --- - הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף? יאפ:) - היית רוצה להישאר בשעון קיץ - מחשיך מאוחר? לא כ"כ אכפת לי XD - הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת? אופ ><' - מבאס נכון? מאוד X___X; - נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? לא
. - אז נעבור לכמה שאלות על הפורום יאייD: - איך הפורום לדעתך? כייפי. - כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? מאוד D: - ואיך המנהלת? מאוד נחמה ויודעת לנהל ת'פורום XD - איך הגעת לפורום? דרך שיר [sweet shir]. - כמה זמן את אוהבת את מקפליי? אמ, בינואר זה יהיה שנה XD - מי הפייבוריט שלך? דאגי וטום. - אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך, את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי? XD טום בדרך ליהיות הפייבוריט XD - מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML): 2. - יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? יש לי ת'דיסק JML. - יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? יש לי קיר מלא פוסטרים ולא רואים קיר XDD - שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie? כה. - מה דעתך עליו? ממש יפה. - אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה, לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה? לא יודעת.. - Five Colours In Her Hair או That Girl? 5 קאלרס. - I'll Be OK או I've Got You? אייל בי אוקיי. - Transylvania או Sorry's Not Good Enough? טרנסילבניה. - Too Close For Comfort או Bubble Wrap? שאלה קשה מידי
... TCFC - She Falls Asleep חלק 1 או 2? 2 XD - Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now? ברור שדונט סטאפ מי נואו XD - הארי או דני? הארי. - דאגי או טום? אעער... שניהם! - טום או ג'יימס (באסטד,סוד)? ברור שטום D: - דייב (סוד) או דני(מקפליי)? דני -___-' - האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה? הוא רק חושב ככה XD - איזה שורה יותר יפה: - I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars
. - איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה, כפית ועם הכי הרבה אנגריות? - Five Colours In Her Hair - I'll Be OK - I Wanna Hold You (JML) - We Are The Young
. - איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני? - The Ballad Of Paul K - Too Close For Comfort - Little Joanna
. - All About You - איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!) אם אני חייבת לבחור אז TCFC. - איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו, או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה) לא יודעת ><' - האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989? לא
. דאגי אמר שהוא מדגיש את השיר הבא לעצמו, הוא לא אמר שהוא כתב אותו ><'. - אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה? דאגי. - מה תגידי לו? לא יודעת
. - אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl, האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי? נראה לי שאני אשיר XDD אבל אי אפשר לדעת
. - אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון, תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? א. תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב. תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב)
ואז בטח אלך להגיד למאבטחים XD ג. תתעלמי מזה ד. תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) - איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? א. כמו שהם היום, להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך), רק ברמה קצת יותר גבוהה
אני מקווה XD ב. להקה מצליחה מאוד, במיוחד בארה"ב ג. יגמרו כמו באסטד ד. סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן - איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? א. בטח כמו הקודמים. פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב. ילדותי כמו הראשון ג. בוגר כמו השני ד. יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה. יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם
. - האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? נראה לי שכן ><'. - מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? שיהיו מגניבים ושיבואו להופיע בארץ XD - האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? בראשון כן, השני לא ><'. - מה את מאחלת להם? הצלחה D: - מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה, שתשארי מרוצה מהם..)? נסיעה להופעה, לקנות את כל הדיסקים שלהם, להתחתן עם דאגי XD - איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)? נחמד ביותר ^^. - נהנת? אמ, כה. ולסיום סיומת, עשו לנו פרסומת, כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!! באמת? XDDD אני רוצה לראות :O - שימי תמונה אהובה של מה שבא לך

LironPoynter

New member
'ניD:

-שם: לירון. -תאריך לידה: 14.11.92 -מה שאומר שאת בת..: כמעט 15. -מיקום בארץ: מיתר, חור נהדר -NOT- -כתה: י' -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: להצליח ובלהבלהבלה. לטוס ללונדון<: -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת: לטוס ללונדון חח. וללכת לסופרלנד! בעע.P: -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?: לא^^" -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: אני רוצה חורף
-הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: כן>; לא בא לי לצום. -מבאס נכון?: מאוד. -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"?לא.P: -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?:אחלה בחלה.:> -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? חחחח כן. -ואיך המנהלת? לא מכירה אותה.<: חחחח סתם נו. -איך הגעת לפורום?: דרך האינטרנט.D: -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?: 10 חודשים בערך.<: -מי הפייבוריט שלך? דאגי
-אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי? לא החלפתי וגם אם האדון יחליט לא להסתפר הוא עדיין ישאר הפייבוריט שלי. אבל כדאי מאוד שהוא יסתפר כבר
-מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML): וונדרלנד. -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? לא. אבל בדצמבר יהיו<: -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? יש לי הרבה פוסטרים, אבל לצערי הם לא מכסים את הקירות.^^" -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie? אופקורס איי דיד. -אם כן-מה דעתך עליו?
-אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח: - -אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה? אממ. עדיף שיהיה עירבוב של כל השלושה. -Five Colours In Her Hair או That Girl?: פייב קולורס<: -I'll Be OK או I've Got You?: אני לא יכולה להחליט חחחח.><" -Transylvania או Sorry's Not Good Enough?:טרנסי. -Too Close For Comfort או Bubble Wrap?: טו קלוס פור קומפורט
-She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?: חחחחח ברור ששתיםP: -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?: הממ הממ DSMN. -הארי או דני? לא עונה,אין תשובה -דאגי או טום? לא עונה,אין תשובה -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)? ג'יימס<: -דייב (סוד) או דני(מקפליי)? דני אופקורס! לאאוהביםאתדייב.
-האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה? הממ.^^" -איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars- -איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: Five Colours In Her Hair -I'll Be OK -I Wanna Hold You (JML) We Are The Young- -איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: -The Ballad Of Paul K Too Close For Comfort- Little Joanna- -All About You מעניין מאוד
. ליטל ג'ואנה אופקורס<: -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!): TCFC. דפנטלי. -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה): דק דה הולס
-האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?: למעשה לא.^^" -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה? דאגי
-מה תגידי לו? marry me! marry me!! :D -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי? אני אשיר בגאווה ואחריש את כל יתר אוזני הקהלD: -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי - אני לא אמכור באיביי! ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) -איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב ג,יגמרו כמו באסטד ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן I really dunno. -_- -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.ילדותי כמו הראשון ג.בוגר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם ו. ממש ממש לא יודעת. -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? אני חושבת שכן.<: -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? שיוציאו כבר אלבום חדש<: ושיחזרו קצת לימים הקודמים שלהם, שהם היו עושים שטויות והיינו צוחקות כמו טיפשות מול המחשב.>< -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? אני ממש מקווה.<: -מה את מאחלת להם? שימשיכו להיות כאלה מקפליי.D: -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: נסיעה להופעה תהיה, להשאר מרוצה מהם, לפגוש אותם
-איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?: אחלהD: -נהנת? כן.<: ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!! -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך: אין לי משו.^^" ואין כוח לחפש.

יאא את גרה במיתר

חח אני זוכרת שחברות שלי ממיתר הכינו לי פעם שלט טרמפיסטים כדאי שאני אבוא אליהן יותר חח XDDD "מיתר מקום נהדר"

roni poynter

New member
עונה =]

-שם: רוני -תאריך לידה: 14.3.94 -מה שאומר שאת בת..: עוד מעט 14... -מיקום בארץ: מודיעין -כתה: ח' -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: שיהיה טוב,בריאות,והצלחההה בכל הדבריםם!! -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת: אממ לאדעתת.. -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?:לא חח.. -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: כןןן.. -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: כןן חחח... -מבאס נכון?: מה אכפת ליי.... -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"?חחח כן -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?: אחלהה בחלההה -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? שמחהה ועוד איךך -ואיך המנהלת? מגניבה ונחמדה
-איך הגעת לפורום?: רשמתי מקפליי בחיפוש בוואלה וזה מצא לי תפורום ..והצטרפתיי=] -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?: שנה וחצי,שנתיים -מי הפייבוריט שלך? דאגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגייי
-אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי? אני נשארת על דאגיי!! לא מחליפהה!!!!!!!!!!>< -מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML): אממ..אני חושבת ש-2\3 נו לאדעתת אוהבת הכלל -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? חחח לא...הורדתי הכל באימיול:p -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? היה לי, הורדתי. -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie? חחח בטחח ..חרשתי עליו -אם כן-מה דעתך עליו? מהההמממםם -אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח:^^ -אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה? לא דווקא יהיה אחלה אלבום!! -Five Colours In Her Hair או That Girl?: אTG -או I've Got You?: I'll Be OK: אמממ..I'll Be OK -Transylvania או Sorry's Not Good Enough?: ברור שטרנסילבניההה!! -Too Close For Comfort או Bubble Wrap?: קשה.. Bubble Wrap -She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?: חח 2 -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?: נBCB -הארי או דני? הארי דני דני הארי ..לאדעת -דאגי או טום? ד א ג י -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)? טומייי -דייב (סוד) או דני(מקפליי)? דייב..חחח -האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה? אהה..אני לא מכירה תאיש השניי חחח:p אבל דאגי יש רק אחד אז לאא...!! -איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars- השורה הראשונה -איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: -Five Colours In Her Hair -I'll Be OK -I Wanna Hold You (JML) We Are The Young- -איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: -The Ballad Of Paul K Too Close For Comfort- Little Joanna- זזהה -All About You -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!): אויי קשהה דיי...טרנסי -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה): אממ..I'll Be OK -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?:לא ,מאיפה לי -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה? דאגגגייי נו באמתת...XD -מה תגידי לו? הי..סתם לא..מלא דברים מה שייצא ייצא..!! -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי?אני אשיר בגאווההההההההההההההה -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי?ל א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי-
ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) -איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה-
ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב ג,יגמרו כמו באסטד ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל..
ב.ילדותי כמו הראשון ג.בוגר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם
==אני מתלבטתת== -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? בטחח אני תמיד אשמע אותםם!! חחXD -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? שישארוו כמו שהםם=] -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? חחח למה לא..:p -מה את מאחלת להם? שיצליחו! -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: מה שאמרת! -איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?: -נהנת? חחח אחלה שאלוןן:p ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!! יאאאאאאאאאאא מאאןןן -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך:

m i c k e y 15

New member
ואו שאלון כלבבי../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif כנסו חהחה

-שם: מיכל
-תאריך לידה: 9.8.90
-מה שאומר שאת בת..: 17!
-מיקום בארץ: קרית ביאליק
-כתה: י"ב 7
חח
-ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: הכי הכי זה להצליח בבגרויות ולימודים בכלל
-משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת: לבלות הרבה הרבה עם חברות
-הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?: אהא
-היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: כןןן
-הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: כן! איזה באסה יווו
-מבאס נכון?: מאוד
-נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? כן!
-אז נעבור לכמה שאלות על הפורום
-איך הפורום לדעתך?: הוא מאוד כיפי,ואני נורא נהנת בו..זה כמו הבית שלי
-כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? כן מאוד מאוד
-ואיך המנהלת? היא נשמה אמיתית..היא אחלה של מנהלת
-איך הגעת לפורום?: דרך חברה שהייתי איתי בקומונה אחת
-כמה זמן את אוהבת את מקפליי?: שנתיים וחצי או יותר
-מי הפייבוריט שלך? דני
-אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי? כן בתחילת הדרך שלי עם הלהקה זה היה דאגי אבל החלפתי לדני חח
-מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML): 2..wonderland
-יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? לצערי לא
-יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? אהא!
-שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie? כן
-אם כן-מה דעתך עליו? הוא מדהים
-אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח:
-אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה? אלבום טוב..אולי יזכיר קצת את האלבום השני?
-Five Colours In Her Hair או That Girl?: TG
-I'll Be OK או I've Got You?: IGY
-Transylvania או Sorry's Not Good Enough?: SNGE
-Too Close For Comfort או Bubble Wrap?: TCFC
-She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?:2 שטום שר כמובן חח
-Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?: BCB
-הארי או דני?דני
-דאגי או טום? דאגי
-טום או ג'יימס (באסטד,סוד)? ג'יימס חחח
-דייב (סוד) או דני(מקפליי)? דני!
-האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה? לפעמים..אבל רוב הזמן לא! |
-איזה שורה יותר יפה:
-I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do
או
I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars-
I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do
-איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?:
-Five Colours In Her Hair
-I'll Be OK
-I Wanna Hold You (JML)
We Are The Young-
-איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?:
-The Ballad Of Paul K
Too Close For Comfort-
Little Joanna-
-All About You
-איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!): אררר לא רוצה!! XDD אממ אם אני חייבת זה TCFC נו יש תחרות בינו לבין ULTRAVIOLET
-איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה): מתאר אותי הכי טוב..אני חושבת ש..Dont know why ואת איך שאני מרגישה כרגע..זה חייב להיות...Not Alone ואממ Lonely
-האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?: אמ אמ לא ידעתי! XD
-אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה? דני
-מה תגידי לו? שאני חושבת שהוא בנאדם מדהים,וזמר מוכשר וגם כותב מדהים..ושאני נורא מעריצה ומעריכה אותו על כך.
-אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי? אשיר בגאווה גם אם אני אזייף! XDDD

m i c k e y 15

New member
../images/Emo27.gifההמשך שלייייייי../images/Emo26.gif

-אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי?
א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי
|שובב|
ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב)
ג,תתעלמי מזה
ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה)
-איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום?
א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה
כך לפחות אני מקווה
ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב
ג,יגמרו כמו באסטד
ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן
-איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)?
א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל..
ב.ילדותי כמו הראשון
ג.בוגר כמו השני
ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי
ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם
אבל אני גם קצת מקווה שיהיה כמו ה-2
-האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? בהחלט, ללא ספק
-מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? שיחזרו להיות כמו שהיו חח, שיתנו לנו מוזיקה טובה כמו תמיד ולא יאכזבו
-האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? כן..אני מקווה חח
-מה את מאחלת להם? הרבה הצלחה,הרבה הרבה..והרבה אושר, וכמובן שבריאות
-מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: נסיעה להופעה שלהם,שאני אמשיך לשמוע אותם,שאני יאהב אותם כמו שאני אוהבת עכשיו.ופשוט להיות מעריצה טובה
ונאמנה
-איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?: הוא היה מאוד כיפי לדעתי...אהבתי נורא
-נהנת?
ולסיום סיומת
עשו לנו פרסומת
כתבו עלינו בעיתון
פורום מקפליי מקום ראשון!!
מה באמת?! איפה? XDDD

sweet shir

New member
עושה הפסקה מהארי פוטרXD

שם: שירD: -תאריך לידה: 6.11.92 -מה שאומר שאת בת..: עוד מעט בת 15. -מיקום בארץ: רעננה. -כתה: י'. -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: ציונים טובים, חברים חדשים והורים פחות מעצבנים. -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת: ממ לא יודעת חח -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?: כן -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: כן -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: כן -מבאס נכון?: ממ לא כזה אכפת לי חח -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? לא -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום. סבבה חחח -איך הפורום לדעתך?: ממ נחמדD: -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? כה חח -ואיך המנהלת? חהחחההח תחמנית! XDDDD -איך הגעת לפורום?: ממ לפני שנה שהתחלתי לאהוב את מקפליי חברה שלי (שהייתה פה בדיוק לשניה וחצי) אמרה לי שיש פורום למקפליי ושכולן כאן נורא נורא נחמדות. XDDDD אז הצטרפתי גם! ואז פרשתי.. וחזרתי בנובמבר שחזרתי לאהוב את מקפליי. XD -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?: שנה וחודשיים. -מי הפייבוריט שלך? ממ טום. -אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי? כן, החלפתי חח זה באמת ממש כיפיי, כי היו לי הרבה תהפוכות בהמלך השנה הזאתי חח -מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML): רום און ד'ה ת'ירד פלור. -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? ישלי רק את JML. -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? ממ בערך חח כי ישלי על החלון.. ולא על הקירות. XDDD (החלון שלי בגודל של קיר שלם) -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie? כן. -אם כן-מה דעתך עליו? הוא חרא חח -אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח: XD -אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה? יהיה אלבום חרא חחחחחח -Five Colours In Her Hair או That Girl?: ממ פייב קולורז. תכלס לודעת. קשה. שניהם שירים מצוינים. P: -I'll Be OK או I've Got You?: אייב גוט יו. -Transylvania או Sorry's Not Good Enough?: טרנסי -Too Close For Comfort או Bubble Wrap?: טו קלוס פור קומפורט. -She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?: חחחחחחחחח ממ קשה......... חח סתם ברור ש-2. -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?: דונט סטופ מי נאו. -הארי או דני? הארי. -דאגי או טום? טום. -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)? טום! 3> -דייב (סוד) או דני(מקפליי)? דני. -האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה? רק הוא חושב ככהXDD -איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars- השני. 33> -איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: דהההההההה ש~ -Five Colours In Her Hair -איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: ליטל ג'ואנה....... חח מה זה חידון? XD -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!): ממ לא מסוגלת. טו קלוס פור קומפורט ושי פולז אסליפ. לא מסוגלת להחליט מי מבניהם. -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה): -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באמת!?!? איזה קטעXDDDDDD -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה? לודעת. חחחחחחח ממ בוא נחשוב.................... לא משנה לי. -מה תגידי לו? אוקי.. לטום: "אמג אתה כזה חמודדדדד!!!!!!!!!!!!!" ~מזנקת ומחבקת אותו~ לדני: "את זמר ממש ממש מוכשרD:" להארי: "גאד תעשה אותי עכשיו!!" XD ולדאגי: "תסתפר יא נוד.
" -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי? אגיד שלא חחחחחחח -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? אהה.. אגנוב אותה? חחחחחחחחח סתם.. אני אכנס פנימה ואתן למישהו. אולי בעקבות זה אני אפגוש את טום XDDD (שיניתי את התשובה כי ככהXD) -איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? ג,יגמרו כמו באסטד ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? אני מקווה שיפתיע לטובה. -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? המ, אני לא יכולה לדעת. רק האלבום הבא שלהם יוכל להעיד על זה. -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? הלווווווווואי שהאלבום יהיה מוצלח. ושדאגי יראה יותר טוב. ושהארי יגדל שיער. D: -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? לא חחחחחחח -מה את מאחלת להם? מה שכתוב בציפיות XDDDD -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: מה שכתוב בציפיות XD -איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?: אחלה!! חח ברצינות ממש שאלון כיפייD: נהניתיD: -נהנת? כן! D: ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!! XDDDD -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך: סבבהD:

LironPoynter

New member
למה לעשות מזאק הומו?XD

מסכן, בחיי. רייאן היה צריך לעשות את הסצינה הזו, לא הוא.

sweet shir

New member
הוא לא הומו, הוא סקסי וגררר. 333>

ושאני אומרת שמישהו לא הומו הוא באמת לא הומו! XD ריאן. 33>

sweet shir

New member
חח זאק אכן חתיך. XD

הוא יותר מחתיך.. הוא יצור עם פול סקס אפיל וריבועים. XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

למעלה