עונה! גם ככה אין לי משהו יותר טוב לעשות עכשיו
-שם:
ספיר -תאריך לידה:
16.10.90 -מה שאומר שאת בת..:
עוד (בדיוק) חודש 17 -מיקום בארץ:
מקום טוב במרכז. -כתה:
י"ב. -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח:
שמקפליי יבואו כבר לארץ!!! ובקשר ללימודים? שאני אצליח כמובן בכל מעשה ידיי. -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת:
לא משהו שעולה לי עכשיו לראש. -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?:
כבר עברנו, וכן ידעתי. -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?:
לא משנה לי במיוחד. -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?:
בטח שידעתי. -מבאס נכון?:
לא איכפת לי. -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"?
המממ אבל אני לא עונה בכן ולא XD -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום
יופי! -איך הפורום לדעתך?:
מדהים! -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים?
שמחה שמחה
-ואיך המנהלת?
מצויינת! -איך הגעת לפורום?:
חיפשתי בגוגל מקפליי ומצאתי אותו! -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?:
מסוף שנה שעברה ז"א בערך 3 4 חודשים. -מי הפייבוריט שלך?
דאגי. וממש צמוד אליו דני. -אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי?
אז ככה יש לי וידוי. בהתחלה הכרתי אותם מהסרט ג'סט מיי לאק והתאהבתי בדני ואת דאגי פשוט שנאתי, לא יודעת למה! גם את טום והארי לא ממש חיבבתי, בקיצור סתם חשבתי שהם להקה מעפנה כעבור כמה חודשים, לא זוכרת מה גרם לי להוריד שירים שלהם ותמונות וכו' ואז ראיתי סירטונים והתאהבתי בכולם במיוחד בדאגי היפיוף!
-מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML):
אין לי אלבום אהוב, את האמת אין לי מושג איזה שירים יש בכל אלבום. -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים?
אין כלום! -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)?
לא,
-שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie? -אם כן-מה דעתך עליו? -אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח:
בארור ששמעתי! מהמם מדהים! -אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה?
אלבום טוב! -Five Colours In Her Hair או I'll Be OK:
המממ IBO That Girl או Transylvania:
המממ Transy - Too Close For Comfort או I've Got You?
המממ TCFC - Sorry's Not Good Enough או She Falls Asleep:
קשה קשה... SFA - Bubble Wrap חלק 1 או 2:
חלק 2. - Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now:
נראה לי ש DSMN -הארי או דני?
דני. -דאגי או טום?
דאגי. -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)?
טום! -דייב (סוד) או דני(מקפליי)?
דני! -האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה?
קצת... -איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars-
הראשונה. -איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: -Five Colours In Her Hair -I'll Be OK -I Wanna Hold You (JML) We Are The Young- Five Colours
-איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: -The Ballad Of Paul K Too Close For Comfort- Little Joanna- -All About You
ליטל? -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!):
אין כזה דבר רק אחד! -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה):
אף פעם לא חשבתי על זה ואין לי כוח עכשיו לחשוב יותר מדי XD -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?:
לא לא ידעתי... -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה?
דאגי! -מה תגידי לו?
היי מה קורה? -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי?
ברור שאני אשיר.. אבל בטח שיגיע רגע האמת אני אגיד לא תודה. -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה)
אקח!!! -איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב ג,יגמרו כמו באסטד ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן
מקווה ש- א. -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.ילדותי כמו הראשון ג.בוגר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם
ה? -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)?
בעוד שנתיים? נראה לי שכן. -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת?
שיבואו לפה וימשיכו להוציא שירים יפים ושדאגי ישאר רווק -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם?
אני מקווה מאוד שכן! -מה את מאחלת להם?
שיזכו להכיר אותי(?) -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?:
שאני אזכה להכיר אותם(?) סתם לא בשיא הרצינות אני רק רוצה ללכת להופעה שלהם ולהיות בשורה ראשונה, זה יספיק לי. -איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?:
שאלון מצויין! -נהנת?
מאוד! הנעים את זמני. ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!! -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך: