שאלון

McSon of Busted

New member
כי זה ג'יימס!!!!1111111

duh.
למרות שהוא התקלקל בזמן האחרון.
פיכ גבריאלה פיכ פיכ.

rox love BSM

New member
ברור! אבל אפילו אלו שלא ממש מעריצות את באסטד

וסוד בחרו בו. וזה מוזר כי לי קשה להחליט....

כנ"ל.

למרות שבחרתי בטומסי... כי אני יותר 'מכירה' אותו והכל... אבל זה קשה!! הם כמעט אותו בנאדם XDDDD

Charley XD

New member
../images/Emo9.gifאני !!!!!! ../images/Emo9.gif בדיליי..........

-שם: אורטל -תאריך לידה: 9.10.92 -מה שאומר שאת בת..: 15 עוד פחות מחודש ^^ -מיקום בארץ: מרכז -כתה: י' -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: אממ הצלחה במשהו ? -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת: ~~ -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?: כן .. -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: כן !! -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: כן : ( -מבאס נכון?: מאוד -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? אין לי בעיה ^^ -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?: מעולה ... -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? ברוררררררר -ואיך המנהלת? אדירה !!
-איך הגעת לפורום?: אממ בגלל דרור (האלימה XD) -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?: אממ בערך שנה ?? -מי הפייבוריט שלך?הארי !!!!!
-אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי? עדין הארי ..... -מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML) : אממ 2
-יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? לא .. :( -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? אממ לא .. -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie? כן -אם כן-מה דעתך עליו? חמוד !! -אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה? אממ לא יודעת ... -Five Colours In Her Hair או That Girl? : אממ Five Colours In Her Hair -I'll Be OK או I've Got You ? : אממ I've Got You -Transylvania או Sorry's Not Good Enough?:
Transylvania -Too Close For Comfort או Bubble Wrap?: אני אוהבת את שנייהם ממש אבל אין על Too Close For Comfort -She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?: חלק 2 ... -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?: עוד שאלות קשות ???? Baby's Coming Back אני חושבת.. -הארי או דני? הארי *ריר* -דאגי או טום? דאגי .. -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)? טום !! -דייב (סוד) או דני(מקפליי)? דני -האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה? אממ כמו שדרור כתבה .. ממש לא בכללי .. בדברים שהוא העתיק
-איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars- זאת ..... כל כך אוהבת ... -איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: -Five Colours In Her Hair
-I'll Be OK -I Wanna Hold You (JML) We Are The Young- -איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: -The Ballad Of Paul K Too Close For Comfort- Little Joanna-
-All About You -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!): אחד ????????????? Too Close For Comfort -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה): אין לי מושג .... Five Colours In Her Hair ? -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?: אממ ידעתי שזה לא שלו במקור .. אבל לא ידעתי מאיפה זה ^^ -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה? הארי !!!!! -מה תגידי לו? אממ במקרה מאוד מוזר שאני אצליח לדבר אז .. "למה לעזאזל אתה לא שר !!!!!!" חח לא .. שאני אוהבת את המוזיקה של הלהקה ואוהבת אותם ממש .. ועם הוא יכול לחתום לי ? -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי? אממ אשיר אבל הקהל יהיה חרש ומסכן ..
-אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) אממ הייתי לוקחת את הגיטרה, נכנסת לשם ועם מישהו עוצר אני אומרת "שכחתם את הגיטרה של טום בחוץ!! חצופים.." -איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב
אני ממש מקווה שזה ... ג,יגמרו כמו באסטד ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.ילדותי כמו הראשון ג.בוגר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם
מקווה !! -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? אממ אני חושבת ... -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? שיצליחו ויהיה גם פה דיסקים !!!!!! -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? חסר להם שלא
-מה את מאחלת להם? כל טוב ? -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: הכל !! חתונה עם הארי וסטוץ עם דאגי XFDD -איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?: אוו נחמד ביותר -נהנת? מאוד
ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!! -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך:

Charley XD

New member
לא עושה דווקא ...! אחותך דווקא ..

זה הכי רציני בעולם ... למה יש בעיה ? אני ל
אותך

DoLi it is Me

New member
הנושא בחסות חברת סלקום

O.O נו מה אתן רוצות לא היה לי מה לכתוב כל אחת משכנעת את השניה פה שתיכנס לשאלון שאלה אז אני שתקתי ומסחרתי את הנושא מתוכחמת אני לא ?!
[לא אה?><] טוב בקיצ... שם:מוחמד השביעי -תאריך לידה:42.15.2050 -מה שאומר שאת בת..:O.O -מיקום בארץ:באוהל של מוסטפה -כתה:אה? -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח:שמקפליי יגיעו במקום מדונה -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת:למכור את החמור שלי >< -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?:
כל החג אני מדוכאת מזה
-היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?:כההה מאווודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?:אה-אה וגם מחר יש צום [גדליה] -מבאס נכון?:נמ..לא!במקום לטחון =>צמים D: -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"?נמ.. בדר"כ אני גם מריחבה -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?:כפר'ע עליננוווו אין עלינוו כוסיות מושלמוותתת -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים?כןן מאוד ורציני שמאוד D: חלק מהחיים שלי ניהיו פה וכמו כולן כאן הכרתי בנות חדשות ומקסימות:] -ואיך המנהלת?יאלה דניאל מה את רוצה מחמאות תגידי לא צריך לרמוז
[סתם את יודעת שאת מושלמת D: ] -איך הגעת לפורום?:נמ.. דך חברה שכבר לא הכי מגיבה פה -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?:נמ.. בחנוכה זאת תיהיה בערך שנה לאהבתי
-מי הפייבוריט שלך?דאג לשלטון D:
-אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי?עדיין נאמנה לבעלי -מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML):קשה לי ..אני חושבת שאולי השלישי או השני לא יודעת >< -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים?כה דיוידי ש לוונדרדלנד -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)?אימא שלי לא מרשה לי לתלות על הקיר
אבל כל הכיוונים האפשריי םשל הדלת שלי מכוסים D: וגם הלוח המודעות שלי מופגז :] -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie?ברווורר מי הפתאאט שלא שמה ? -אם כן-מה דעתך עליו?שיר יפה ממש אהבתי לטם ודני יש שם קול כ"כ ,כ"כ יפה
והמילים בכלל.. -אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח: -אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה?לא יודעת... -Five Colours In Her Hair או That Girl?:נמ.. TG -I'll Be OK או I've Got You?: אהמ..IBO -Transylvania או Sorry's Not Good Enough?: טרנסי :] -Too Close For Comfort או Bubble Wrap?:ואי שניהם שירים שאני מאוד אוהבת אבל נראלי שBW -She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?:האמ...2 יותר ארוך :] -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?:האמ.. קשה קשה ><. -הארי או דני?דני
[הוא הזמר האהוב עלי] -דאגי או טום?דאגי -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)? טום לא מכירה את ג'יימס =\ -דייב (סוד) או דני(מקפליי)? דני! -האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה?חח דאגי חשXD סתם אינלי מושג כאיך נראה הום הזה אבל אני יודעת שדאג חולע עליה ם אז אין סיבה שהוא לא ינסה לדמות אליהם -איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars-השני :] -איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: -Five Colours In Her Hair -I'll Be OK -I Wanna Hold You (JML) We Are The Young-* -איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?:מזה עכשיו כאילו טריוויה אינלי בעיה XD -The Ballad Of Paul K Too Close For Comfort- Little Joanna-* -All About You -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!): מזה רק אחד ? -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה):האמ..האמתי אני לא ידועת >< *בונה אני יכולה לכתוב מה שבאלי XDD נראלי אף אחת לא קוראת את זה עכשיו XDDDD -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?:באממתת??:O חשבתי דאג המציא אותו >< -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה?מצד ראשון דאגי מצד שני אני לא יודעת >< -מה תגידי לו? אוי אוי לא ידועת אוי אוי זה יהיה כזה חלומיייייי D: -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי?אם כל אלפי המעריצים יסכימו לעטום אוזנים אז בכיף למא לא ? D: -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) לאא יודעעעתתתתתתת -איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה-* D: ויש לציין שהיא גם להקת רוק ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב ג,יגמרו כמו באסטד-חס וחלילה טפו טפו איך אפשר לכתוב דבר שכזה ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן כנ"ל -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.ילדותי כמו הראשון ג.בוגר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי-* ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם- אני לא יודעת אם לקוות לזה -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)?כן בעז"ה אני מקווה! -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת?שיוציאו אלבום שיפתחו במסע עולמי ויחשבו עלינו!שיפרחו ויגדלו ולא יעשו טעיוות אופנה [ראו ערך דאג] ושימשיכו לעשות מוסיקה טובה -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם?אני מקווה שלפחות בחלק -מה את מאחלת להם?שנה טובה !! ובאמת שטובה! שתיהיה השנה הכי טובה מהקודמות -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?:כל מה שכתוב בסוגריים -איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?:שאון מעולה רק חבל שכתבת את זה בחג >< *חייבת לציין שמי שעכשיו קוראת את זה אז נמ.. הי D: תודה שאת מתעניינת בי D: -נהנת?כה.. זה שאלון עהרבה יותר נורמאלי משאלונים סתמיים אחרים ולסיום סיומת-מה כבר סיימנו D: עשו לנו פרסומת-כן אני! לסלקום D: כתבו עלינו בעיתון-אה-אה פורום מקפליי מקום ראשון!!-לייק דה!! -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך:אוי בעלי השני הכוסון הסקסי שלי חולעע עלייוו

butbut

New member
בעלך השני השמין לאחרונה לא?אני

מציעה לך למצוא לו דיאטת דונאטס מהר:]יותר מידי סופגניות לא עושות טוב לאף אחד=]]

DoLi it is Me

New member
אין אני לא מפסיקה לעצור אותו

המאפיה של ספרינגפילד הישתגעה.. מוכרים דונאטס בחינם [מוכרים-חינם XD עזבי O.O] אוי אבל לא נורא הוא גם ככה כוסון

McFly rullz

New member
אני יודעת שאני עונה לעצמי..אבל משעמם!../images/Emo11.gif

נו תקראו
-שם:מורן,מורני,מורנוש,נושנוש,נושי,מורנצ',מורי,מורנינג ובלה בלה בלה -תאריך לידה:3.6 -->השוכח נשכח!
-מה שאומר שאת בת..:מה?מזתומרת השאלה הזאת?
-מיקום בארץ:בני ברק...
לפחות אני לא לבד שם!^^נגה איתי!חעחע -כתה:ח'1 -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח:נמ..כמו תמידXDלהיות מסודרתXD -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת:נמ..לא זוכרת חחחחחחחח -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?:בטח!חיכיתי לזה!:) -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?:לא...כבר נמאס
-הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?:כןן...שאני לא אדע?
-מבאס נכון?:כןן...אני לא יכולה לצווווווווווווווום -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"?אהאXD -אז נעבור לכמה שאלות על הפורוםסבבות! -איך הפורום לדעתך?:הכי שולט שבעולם!!!!אני מתה פה על כל אחת ואחת!
-כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים?בטחחחחחחח אתן חברות אמיתיות! -ואיך המנהלת?פצצה!הכיטובה שיש
-איך הגעת לפורום?:ממ..חיפשתי אם יש אתר למקפליי...וראיתי שיש פורום
אז לא נכנסתי ישר אחרי כמה זמן אמרתי שאני חדשה=] -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?:נמ...נראלי חצי שנה או יותר!
-מי הפייבוריט שלך?
דאגי לי פוינטר הנסיך!
-אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי?אמ..אני עדיין מעדיפה את דאגי...וכמובן שכולם אחריו
-מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML):האמ..לא יודעת..חחח הכל אותו דבר! -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים?ה.ל.ו.ו.א.י זה מה שאני יכולה לומר -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)?יש לי רק 2 והם בארון
כי אחי בחדר איתי אז הוא לא נותן לי
-שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie?אם אני שמעתי?!?!ברגע זה אני שומעתXD -אם כן-מה דעתך עליו?מדהים
-אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה?לא יודעת
אני אוהבת הכל!!! -Five Colours In Her Hair או That Girl?:FCIHH נו מה?השיר הראשון שלי,לא נזניח אותו.. -I'll Be OK או I've Got You?:
שתיהם
-Transylvania או Sorry's Not Good Enough?:סוריס אופקורסס!חולה על השירר ועל הקליפפ
-Too Close For Comfort או Bubble Wrap?:BW יותר עמוק בשבילי...XD -She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?:חלק 2... -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?:לא יודעת!
איזה שאלותתת
-הארי או דני?הארי
-דאגי או טום?נו מה אני לא ברורה?דאגי
-טום או ג'יימס (באסטד,סוד)?טומיי השקסי.![מיזה ג'ימס?לא מכירה אותו אישית..XD] -דייב (סוד) או דני(מקפליי)?ברור שדני המושלם3> -האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה?מיזה? -איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do
או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars- -איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: -Five Colours In Her Hair
-I'll Be OK
-I Wanna Hold You (JML) We Are The Young- -איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: -The Ballad Of Paul K Too Close For Comfort- Little Joanna-
-All About You -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!):SNGE -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה):ILL BE OK -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ב(ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?:ידעתי שזה לא שלו...אבל של מי השיר לא ידעתיXD -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה?דאגי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -מה תגידי לו?שהוא הבנאדם הכי חתיך שעולם ושאני אוהבת אותו ו...ו...
לא נמשיך. -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי?ברור שאני אשיר..!הקול שלי חיב פיתוח קול אבל לא נורא
בכל זאת,זה דני.. -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי
רק לא למכור...שהיא תהיה אצלי בחדר
ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) -איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה
ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב ג,יגמרו כמו באסטד ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.ילדותי כמו הראשון ג.בוגר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם
-האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)?ברור!
-מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת?שימשיכו להיות ביחד כמו שהיו קטנים יותר כי עכשיו הם לא נראים כאלה...
-האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם?לא יודעת...
-מה את מאחלת להם?הצלחההההה -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?:נסיעה להופעה+מאחורי הקלעים
-איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?:נחמד תאמת!
-נהנת?כןן...למרות שכואב לי הראש....>< ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!! יאיייי ליי!!!
-שימי תמונה אהובה של מה שבא לך:קורעעע

Little Sapir

New member
עונה! גם ככה אין לי משהו יותר טוב לעשות עכשיו

-שם:
ספיר -תאריך לידה:
16.10.90 -מה שאומר שאת בת..:
עוד (בדיוק) חודש 17 -מיקום בארץ:
מקום טוב במרכז. -כתה:
י"ב. -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח:
שמקפליי יבואו כבר לארץ!!! ובקשר ללימודים? שאני אצליח כמובן בכל מעשה ידיי. -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת:
לא משהו שעולה לי עכשיו לראש. -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?:
כבר עברנו, וכן ידעתי. -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?:
לא משנה לי במיוחד. -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?:
בטח שידעתי. -מבאס נכון?:
לא איכפת לי. -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"?
המממ אבל אני לא עונה בכן ולא XD -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום
יופי! -איך הפורום לדעתך?:
מדהים! -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים?
שמחה שמחה
-ואיך המנהלת?
מצויינת! -איך הגעת לפורום?:
חיפשתי בגוגל מקפליי ומצאתי אותו! -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?:
מסוף שנה שעברה ז"א בערך 3 4 חודשים. -מי הפייבוריט שלך?
דאגי. וממש צמוד אליו דני. -אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי?
אז ככה יש לי וידוי. בהתחלה הכרתי אותם מהסרט ג'סט מיי לאק והתאהבתי בדני ואת דאגי פשוט שנאתי, לא יודעת למה! גם את טום והארי לא ממש חיבבתי, בקיצור סתם חשבתי שהם להקה מעפנה כעבור כמה חודשים, לא זוכרת מה גרם לי להוריד שירים שלהם ותמונות וכו' ואז ראיתי סירטונים והתאהבתי בכולם במיוחד בדאגי היפיוף!
-מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML):
אין לי אלבום אהוב, את האמת אין לי מושג איזה שירים יש בכל אלבום. -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים?
אין כלום! -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)?
לא,
-שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie? -אם כן-מה דעתך עליו? -אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח:
בארור ששמעתי! מהמם מדהים! -אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה?
אלבום טוב! -Five Colours In Her Hair או I'll Be OK:
המממ IBO That Girl או Transylvania:
המממ Transy - Too Close For Comfort או I've Got You?
המממ TCFC - Sorry's Not Good Enough או She Falls Asleep:
קשה קשה... SFA - Bubble Wrap חלק 1 או 2:
חלק 2. - Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now:
נראה לי ש DSMN -הארי או דני?
דני. -דאגי או טום?
דאגי. -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)?
טום! -דייב (סוד) או דני(מקפליי)?
דני! -האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה?
קצת... -איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars-
הראשונה. -איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: -Five Colours In Her Hair -I'll Be OK -I Wanna Hold You (JML) We Are The Young- Five Colours
-איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: -The Ballad Of Paul K Too Close For Comfort- Little Joanna- -All About You
ליטל? -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!):
אין כזה דבר רק אחד! -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה):
אף פעם לא חשבתי על זה ואין לי כוח עכשיו לחשוב יותר מדי XD -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?:
לא לא ידעתי... -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה?
דאגי! -מה תגידי לו?
היי מה קורה? -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי?
ברור שאני אשיר.. אבל בטח שיגיע רגע האמת אני אגיד לא תודה. -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה)
אקח!!! -איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב ג,יגמרו כמו באסטד ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן
מקווה ש- א. -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.ילדותי כמו הראשון ג.בוגר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם
ה? -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)?
בעוד שנתיים? נראה לי שכן. -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת?
שיבואו לפה וימשיכו להוציא שירים יפים ושדאגי ישאר רווק -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם?
אני מקווה מאוד שכן! -מה את מאחלת להם?
שיזכו להכיר אותי(?) -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?:
שאני אזכה להכיר אותם(?) סתם לא בשיא הרצינות אני רק רוצה ללכת להופעה שלהם ולהיות בשורה ראשונה, זה יספיק לי. -איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?:
שאלון מצויין! -נהנת?
מאוד! הנעים את זמני. ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!! -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך:

Dana Argamen

New member
עונהההההה../images/Emo3.gif

-שם: שרון -גיל: 15 =] -מיקום בארץ: חיפה -כתה: ט' -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: שימשיך להיות טוב
-משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת: לא זכור לי אחד כזה. -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?: כלומר אתמול? כן, ידוע לי
-היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: לאאאא חח אני אוהבת תחורףףףףף =] -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: יאפ -מבאס נכון?: כן :/ -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? אני מנסה לגוון.. -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?: הכי טוב שיש =D -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? מאוד, עם מי עוד אני יכולה לחפור על מקפליי? חח -ואיך המנהלת? משהו משהו :) -איך הגעת לפורום?: פשוט מצאתי אותו -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?: כמעט שנה. -מי הפייבוריט שלך? דאגי פוינטר. היה, יהיה, וזה לא הולך להשתנות. לא בקרוב לפחות :p -אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי? יש לי הרגשה שעניתי על זה למעלה
בעיקרון דני תמיד היה צמוד אליו.. לאחרונה לא ממש. -מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML): מכורה לשלושתם. ממש קשה לבחור :/ -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? לא. אבל קיץ קרוב - סאמר סקולללל אנגליה - מה שאומר לחרוש על כלללללל החנויות ולקנות כל דבר אפשרי שקשור למקפליי. אם לא בלונדון, אז איפה עוד?!
-יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? היה עד לפני שנתיים -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie? כן -אם כן-מה דעתך עליו? ממש לא אהבתי. מתיימר להיות חכם כזה, המשפטים בו ממש לא נראים לי מתוחכמים כמו שנראה היה שהם ניסו לעשות.. זה בערך רבע מהרמה של walk in the sun ועוד כמה שירים ממש טובים (סיילנס, טרנסילבניה ועוד) -אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח: כתבתי למעלה =] -אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה? לא מחדש הרבה. אני מקווה שיהיה עוד כל מיני סגנונות =] -Five Colours In Her Hair או That Girl?: פייב קולורס -I'll Be OK או I've Got You?: אווו. אל תעשי לי את זההה
-Transylvania או Sorry's Not Good Enough?: טרנסי =] -Too Close For Comfort או Bubble Wrap?: טו כלוז פור קומפורט, אופקורס -She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?: חחח אני בקושי שומעת תשיר הזה.. -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?: בייביז קאמינג באק -הארי או דני? דניייי. אין פה שאלה בשבילי -דאגי או טום? דאגי
דאגי
דאגי
ילדיםם!! XD -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)? ג'יימס. אני מתה עליו. השיר החדש שלו כלכך ט ו ב , והוא עצמו..גרר -דייב (סוד) או דני(מקפליי)? דני. ברור שדני. אך ורק דני
-האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה? רק הוא חושב ככה XD -איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do
או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars- -איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: -Five Colours In Her Hair -I'll Be OK
-I Wanna Hold You (JML) We Are The Young- -איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: אני לא ממש טובה בזה
-The Ballad Of Paul K Too Close For Comfort- Little Joanna- -All About You -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!): יש הרבה, אבל סיילנס תמיד בראש הרשימה
-איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה): אממ..היפנוטייז אולי חח -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?: לא היה לי מושג :-O הייתי בטוחה שדאגי כתב את זה =\ -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה? דאגיייייייייייייייייי
אלו שאלות אלה?! -מה תגידי לו? 'אני אוהבת אותך תעשה אותי ועכשיו'? סתם, אני לא אצא מפגרת. אני אחייך (המווון), אצחק מכל מילה שלו, אשאל אותו שאלות מפגרות על הלהקה, אספר לו כמה אני אוהבת את השירים שהוא ספציפית כותב, כמה שהם טובים, כמה שאוהבים אותם בישראל, ואולי, אולי יתגנב לי למשפט איזה "תעשה לי ילדים" קטן
-אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי? אשיררררר!! ולכל מי שיש בעיות עם השירה הזוועתית שלי שישתוק חח -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) ד'. בעקרון אני לך אליהם ואצעק "hey bitches, what about the guitar?!" חחח סתם, אני אגיד משהו- זה בטוח.. -איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה
יש לי את כל האמון שבעולם במקפליי, אני סוגדת למוזיקה שלהם ואני מאמינה שהם יכולים להגיע רחוק. מצד שני, אפשרות ג' נראית לי קצת מתאימה..... ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב ג,יגמרו כמו באסטד ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל..
עם כל האמון, בואו לא נגזים בציפיות =D ב.ילדותי כמו הראשון ג.בוגר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? אני מאמינה שכן, אבל לא ברמה כמו עכשיו. אי אפשר לשכוח את מה שהיה לי עם מקפליי, זאת חתיכת אובססיה.. -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? שיתפתחו, יוציאו שירים יותר טובים ובוגרים מהקודמים, לא יתחפשו לגמדונים בשעשוענים מוזרים.. חחח סתם, פשוט שימשיכו להיות עצמם ולא יתכערו כל כך. טוב דיי עם האכזריות :D -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? אני מקווה. מצד שני, ללבוש כובע של גמד נראה לי כל כך מפתה..... -מה את מאחלת להם? את כל הטוב שיש, הצלחה בקריירה, שהמוזיקה תמשיך להיות כ"כ טובה, שדאגי יתחתן איתי... -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: להתחתן עם דאגי? חח אממ, להיות בהופעה שלהם.. שיתמזל מזלי ואני אחליף איתם מילים \ חיבוקים \ נשיקות \ חתימות? שהמוזיקה שלהם תישאר אחלה =] -איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?: ממש אהבתי
-נהנת? אכן

למעלה