היר'ס מי.
-שם:
טל -תאריך לידה:
11.7.1989 -מה שאומר שאת בת..:
18, חודשיים ויומיים -מיקום בארץ:
מרכז -כתה:
בין תיכון לצבא/אוניברסיטה כרגע
-ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח:
הופעה של מקפליי, להתקבל לאוניברסיטה, לעבור לחיפה, להיות בלונדון! -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא הספקת:
רשיון נהיגה -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?:
כן, במוצ"ש -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?:
לא כל כך עקרוני לי... -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?:
יאפרס. -מבאס נכון?:
האמת שלא, אבל אני צריכה לאגור לעצמי חומרי קריאה לכיפור -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"?
לא ממשP: -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?:
מכניס את הפוינטר לדאגי. זה אומר הכל. -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים?
באאאאאארוווווווורררר!! אחרת, איך הייתי פוגשת את יעל ואיך היינו חולמות לנו להגיע ללונדון ולבצע זאת ב"ה בקרוב? -ואיך המנהלת?
היא בסדר, יש לה ראש כחול כזה. -איך הגעת לפורום?:
חיפשתי איזשהו פורום אחר ואז אמרתי לעצמי, 'וואי, אולי יש פורום למקפליי?' ואז היה- אז באתי. -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?: |נדגש|שלוש שנים

-מי הפייבוריט שלך?
כולם? זה קשה לבחור.......... אבל אני מניחה שטומארידאגידני -אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי?
הממ... פעם אהבתי יותר את דני [בגלל המראה], אבל נמפף... אז הכרתי את טום
-מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML):
אני מניחה שוונדרלנד. -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים?
לא. אין לי שומדבר _אמיתי_ של מקפליי, אבל בקרוב יהיו לי? -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)?
אל מאמינה בפוסטרים יותר... -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie?
יאפרס -אם כן-מה דעתך עליו?
קצת לא מקורי בהתחלה, אבל ההמשך מפצה על זה. לעומת שירים אחרים- הוא לא שיר מבריק יותר מדי. -אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה?
לא מחדש הרבה......... -Five Colours In Her Hair או That Girl?:
הנה, התחלנו עם השאלות הקשות שוב... 5CIHH -I'll Be OK או I've Got You?:
IBO -Transylvania או Sorry's Not Good Enough?:
SNGE -Too Close For Comfort או Bubble Wrap?:
פאקיטי פאק, שאלה קשה....... TCFT -She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?:
הממ... שאלה קשה ביותר..... עם החלק הראשון נורא קל להירדם והחלק השני הוא בכדי להרהר... שניהם3> -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?:
BCB -הארי או דני?
הארי -דאגי או טום?
טום -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)?
טום -דייב (סוד) או דני(מקפליי)?
דני
-האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה?
דומה, במיוחד בתפורות הישנות שלו. הוא כזה וואנאבי.... >< -איזה שורה יותר יפה:
I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do -איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?:
We Are The Young -איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?:
Little Joanna - הוא שייך לMITO -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!):
נממ.... כרגע, זה יהיה No Worries, אבל זה משתנה עם מצב הרוח.... -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה):
A walk in the sun -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ב (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?:
נופרס -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה?
כנראה ש_טום
_ -מה תגידי לו?
שהוא גנב. -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי?
אשיר ואתפדח לי בכיף......, זו תהיה הופעה שמקפליי לא ישכחו, תאמינו לי-- הצלקות הנפשיות... XD -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי?
אודיע על הגיטרה, כי זו הגיטרה של טום. וטום זה, יו קנואו... טום.... 3> -איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום?
אם הם יוציאו את הGH הם יגמרו כמו ווסטלייף רק הרבה יותר מהר. @#%@%@#%$@%$ אז התשובה היא ד' -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)?
ג.בוגר כמו השני || לדעתי הוא יהיה גם פחות מוצלח......... -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)?
תמיד. אני מעריצה מהסוג שנשאר. עוד שנתיים מהיום לא יהיו לי פוסטרים שלהם על הקירות יותר [לא שעכשיו יש לי.... הפוסטר היחיד שהיה לי של מקפליי ניתן לנוגס
והתמונה שלהם שהדפסתי ותליתי- הורדתי אותה אחרי יומיים בערך -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת?
אני מקווה שהם ירדו לעם, שיחזרו לעשות פופ-רוק טוב כמו שפעם. שיהיו נאמנים לעצמם, שלא יתמסחרו ושיהיה להם טוב ושיהנו- כי זה הכי חשוב
-האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם?
לא -מה את מאחלת להם?
אושר, אהבה, שמחה, סקס, שכל, עושר, נדיבות, מזל, בריאות(!!) וכוח
-מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?:
שאני אסע להופעה שלהם בחודש הבא, שאני אהנה ואפסיק לפחד שזה יהיה גרוע, שהם לא יאכזבו אותי, שהגרייטסט היטס שלהם יצא יותר טוב ממה שאני חושבת שהוא הולך להיות, לפגוש אותם בלונדון XD -איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?:
נחמד ביותר. קבלי ח"חP: -נהנת?
רק הסחתי את עצמי מהרצון הבלתי נשלט שלי לשוקולד... ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!! -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך: