שאלון

O0NoNi0O

New member
אני../images/Emo9.gif../images/Emo4.gif

-שם: נעם -תאריך לידה: 21.8.94 -מה שאומר שאת בת..: 13 -מיקום בארץ: ירושלים. -כתה: ח' -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: למצוא חברים חדשים, לשמוע יותר מוזיקה, לקרוא יותר. -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת:ממ..לשמוע יותר מוזיקה. -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?: כן, לצערי. -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?:כן! -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: לא אבל שמעתי את דודה שלי מדברת על כיפור מבטל שבת אז תיארתי לעצמי. -מבאס נכון?: בכלל לא, לא רואה את ההבדל. -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"?לא ממש חח.. -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?: מעולה! -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים?בהחלט. -ואיך המנהלת?מעולה. -איך הגעת לפורום?:דרך ספיר הנסגדת. -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?: שנה וחצי...^^ -מי הפייבוריט שלך?הארי\ טום. -אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי?החלפתי את הםייב שלי בערך עכשיו, אבל אני לא רואה בזה יתרון, לא מבינה למה זה חשוב. -מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML): לא מקטגלת על פי אלבומים, אני פשוט אוהבת את רוב השירים שלהם. -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? נופ, לצערי. -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)?לא היה לי פעם עד שלא יכולתי להיות בחדר כי אני בטוחה שהם מסתכלים עלייXD -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie?כן. -אם כן-מה דעתך עליו?כבר שכחתי אותו, צריכה לשמוע אותו שוב. -אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח: שמעתיP: -אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה?ממ..שיחליפו סגנון, לליריקס עם יותר משמעות, לכן ירד לי מהם כול כך בחודשיים האחרונים. -Five Colours In Her Hair או That Girl?:שתיהםP: -I'll Be OK או I've Got You?:שתיהםP: -Transylvania או Sorry's Not Good Enough?:סורי'ס -Too Close For Comfort או Bubble Wrap?: טו כלוס פור כומפורט. -She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?:לא מכירהXD -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?:דונט סטופ מי נאו. -הארי או דני?הארי. -דאגי או טום?שתיהם. -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)?ג'יימס. -דייב (סוד) או דני(מקפליי)?ממ..דייב. -האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה? דאגי חיי בסרט. -איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars- הראשונה מסורי'ס. -איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: -Five Colours In Her Hair
-I'll Be OK -I Wanna Hold You (JML) We Are The Young- -איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: -The Ballad Of Paul K Too Close For Comfort- Little Joanna- -All About You לא יודעתP: -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!): לא יודעת -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה):חברות שלי משלינות זונות. אה אופס זה לא שירXD סתם לא יודעת.. -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?:לא. -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה?אפחד, לא מעוניינת כול כך לפגוש אותם לא יהיה לי מה להגיד. -מה תגידי לו?זהו שלא יהיה לי מה להגיד. מעניינת אותי המוזיקה שלהם, ומה הם עושים בחיים שלהם לא יותר מזה. -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי? אני יגיד לי No thanks -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) -איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב ג,יגמרו כמו באסטד ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן לצערי. הם עושים הרבה טעויות, ולא מתקדמים לשום מקום עם המוזיקה שלהם ועצוב לי כי הם כאלה חמודים. -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.ילדותי כמו הראשון ג.בוגר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)?לא נראה לי\ אני ישאר בפורום כי הוא אחלה פורום אבל גם עכשיו אני כמעט ולא שומעת אותם. -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת?אני מצפה מהם שהם יתקדמו עם המוזיקה ויכתבו חומרים רצינים עם מסר ולא שירים קלילים כי הם התבגרו, אבל לא נראה לי שזה מה שיקרה. -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם?לא. -מה את מאחלת להם?שיכתבו או שיתנו לאחרים לכתוב! סתם אבלחיים טובים, שהקריירה שלהם לא תעלה להם לראש, שלא ידרדרו לסמים, שיצליחו בעתיד ולא יהיו להקה של רבע שעה.. -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?:להשאר מרוצה מהם. -איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?:אחלה. -נהנת?בהחלטץ ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!! -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך:

שוליטה

New member
אני D=

-שם: עלמה -תאריך לידה:1.3.94 -מה שאומר שאת בת..: החזיות שלי והתחתונים -מיקום בארץ: רעות -כתה: ח' -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: לא להכשל במתמטיקה (כמו שנה שעברה) -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת: ללכת למקס ברנר!!!! -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?:לא, באמת?? -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: כן! זה הכי כיף -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?:איזה באסה! אני שונאת שיוצא חופש על יום שבת -מבאס נכון?:זה מה שאני אומרת... -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? לא -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?: ממש מגניב! -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? כן! אחרת הייתי משועממת עד אימה ומאוד לא מעודכנת -ואיך המנהלת?סבבה -איך הגעת לפורום?: דרך חברה -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?: נמ.. לא ספרתי -מי הפייבוריט שלך? אני האמת לא יודעת! -אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי? אין לי מוסג! כל פעם זה משתנה... -מה האלבום האהוב עליך? : ROTTF -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? רק את JML לצערי -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? כן... אופס -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie? ברור! -אם כן-מה דעתך עליו? הוא מהמם!! אני חורשת עליו כל הזמן!!! -אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח: -אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה?לא יודעת -Five Colours In Her Hair או That Girl?: זאט גירל -I'll Be OK או I've Got You?: איל בי אוקי -Transylvania או Sorry's Not Good Enough?: טרני -Too Close For Comfort או Bubble Wrap?: ברור שטו כלוס פור רומפורט! -She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?: אחד -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?: ביביז קאמינג באק -הארי או דני? לפעמים הארי לפעמים דני -דאגי או טום? כנ"ל (רק עם דאגי וטום) -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)? ג'יימס -דייב (סוד) או דני(מקפליי)? דני כאילו דע -האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה? מי זה הטום הזה? -איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars- מסורי -איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: -Five Colours In Her Hair -I'll Be OK -I Wanna Hold You (JML) We Are The Young- אהה... או פייב קולורס או וי אר דה יאנג -איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: -The Ballad Of Paul K Too Close For Comfort- Little Joanna- נראה לי -All About You -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!): היפנוטיזד! -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה): אמ.. אני חושבת שאיל בי אוקיי כי אני תמיד במצב חרא -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?: דאגי לא המציא אותו?! -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה? טום -מה תגידי לו? כל מיני דברים (אני בטח אחרבש שטויות אם זה יקרה אבל לא נורא) -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי? אני אשיר! למרות שאחרי שאני אתחיל הוא יוותר -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) אני אודיע לאחד המאבטחים (אולי הם יתנו לי פרס לםגוש את הבנים) -איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב ג,יגמרו כמו באסטד ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן אני מקווה שא' -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.ילדותי כמו הראשון ג.בוגר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם מקווה שה' אבל נראה לי שהיה א' -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? כן אני חושבת שכן -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? שיבואו לארץ לפגוש אותי -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? לא נראה לי לצערי -מה את מאחלת להם? לפגוש אותי D: סתם שהם יהיו בריאים ויהנו ותמיד יצליחו!!! -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: שאני אסע להופעה שלהם ואפגוש אותם ואקבל את הדיוידיים שלהם (איך אומרים דיוידי ברבים??) -איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?: ממש מגניב -נהנת? כן היה לי משעמם... עד שעשיתי אותו ותמונה.... אני מתה על התמונה הזאת! כלכך נשיים!!!

שוליטה

New member
אוי איזה מטומטמת אני!!!!!../images/Emo122.gif

הבנתי לא נכון את השאלה מה שאומר שאת בת... חשבתי מה שאומר שאת לא גבר XD אני דפוקה נורא סליחו לי... בכל מקרה אני בת 13 וחצי

kelly7i

New member
חח האמת שגם אני התחלתי לחשוב מה מאפיין את

הנשיות שביXDDDDDDDD ואז אמרתי רגע.. הסתכלתי לשניה מה אחרים כתבו והבנתי שזה הגילXD LOL

McFlyRoni

New member
אוקקיי.. אני ../images/Emo9.gif

-שם: רוני -תאריך לידה: 23.6.93 -מה שאומר שאת בת..: 14 ו3 וחצי חודשים :) -מיקום בארץ: חיפה -כתה: ט' -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: שתהיה שנה....טובה? -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת: אינלי מושג -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?: כןן -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: מאודד!! -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: כן אבל אולי אני אהיה בטורקיה :] -מבאס נכון?: לאא -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? חח -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?: אחלה וכיפי P: -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? כןן =] -ואיך המנהלת? בסיידר -איך הגעת לפורום?: סיון.. XD -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?: משו כמו 4-5 חודשים... -מי הפייבוריט שלך? דאגי -אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי? החלפתי
-מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML): וונדרלנד -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? לא.. אבל תמיד יש את סיוןן :) -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? חח הדלת =] -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie? באאאאאארור את כל ה-4 גירסאות =) -אם כן-מה דעתך עליו? מדהיםם -אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח: -אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה?
אני אוהבת גם שירים יותר שמחים :) -Five Colours In Her Hair או That Girl?: פייב קולורס -I'll Be OK או I've Got You?: אייס גוט יו -Transylvania או Sorry's Not Good Enough?: נראלי סוריס.. -Too Close For Comfort או Bubble Wrap?: TCFC בארורר -She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?: לא הורדתי את 1 חיחי -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?: דונט סטופ מי.. -הארי או דני? דני -דאגי או טום? דאגי -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)? לא שומעת\רואה את באסטד וסוד -דייב (סוד) או דני(מקפליי)? ^ -האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה? >< -איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars- הראשון חח -איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: -Five Colours In Her Hair
-I'll Be OK -I Wanna Hold You (JML) We Are The Young- -איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: -The Ballad Of Paul K Too Close For Comfort- Little Joanna-
-All About You -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!): the ballad of paul k
-איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה): לא מוצאת שיר ^^" -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?: חחחחחחחחחח -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה? דאגי -מה תגידי לו? אני לפעמים חושבת על זה אם אני לא נרדמת
-אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי? אני נראלי אשיר XD -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב)
ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) -איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב ג,יגמרו כמו באסטד ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן
-איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.ילדותי כמו הראשון ג.בוגר כמו השני
ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? מקווה שכן -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? שלא ישמינו ויהרסו את השיער חח סתם שלא יתבגרו יותר מדי אלא שישארו קצת ילדותיים :] -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? לא XD -מה את מאחלת להם? הצלחה, הצלחה, דיאטה לדני, מספרה לדני ודאגי! -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: בארור שהופעעההההההההה (למרות שזה לא הולך לקרות) -איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?: נחמד ביותר -נהנת? די... ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!! באמת?
חח -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך: אנלא בביתתתתתתתתתתתת

Sivan McFLY

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

זה כל מה שיש לי להגיד
אהההה אז אני מקור לדיסקים ודיוידיים הא??הא?? חחח איזהשווה לי... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אכלתי יותר מידי מהצ'יפס... ההר הזה קטן עלי ><

McSon of Busted

New member
../images/Emo191.gifאוקי דוקי

-שם: אור -תאריך לידה: 7.4.90 -מה שאומר שאת בת..: 17 ו-5 חודשים DD: -מיקום בארץ: צורן -כתה: י"ב -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: לא אוהבת ציפיות...יותר מקווה...להרבה דברים חחחחחח -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת: הופעה של מק ועוד -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?: יאפ -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: לא משנה לי כלכך חח -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: כן, למי אכפת חח -מבאס נכון?: לא. למי אכפת? DD: -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"?
-אז נעבור לכמה שאלות על הפורום אוקי דוקי -איך הפורום לדעתך?: כיפיייייי -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? כן חחחחחחח -ואיך המנהלת? כפרעליה
-איך הגעת לפורום?: ממממ. לאדעת בגלל שאהבתי את מקפליי אז באתי חח -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?: שנה ומשהו אולי יותר חח -מי הפייבוריט שלך? דנייייייייייייי
-אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי? חחחחח אממ בעיקרון אני מעדיפה את כולם! אבל דני היה הראשון שתפס לי את העין, אחרי זה דאגי
אבל לאדעת איך להסביר D: -מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML): כרגע זה וונדרלנד -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? לא
-יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? אממ...יש לי תמונות שמכסות את הארון והדלת חח -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie? בטח -אם כן-מה דעתך עליו? מעולה לדעתי! -אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח: חחח כן המפקד -אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה? אמממ...לא יודעת לא יצא לי לחשוב על זה -Five Colours In Her Hair או That Girl?: that girl -I'll Be OK או I've Got You?: I've got you כרגע אבל קשה לבחור :S -Transylvania או Sorry's Not Good Enough?: SNGE -Too Close For Comfort או Bubble Wrap?: חחחחחחח דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי. TCFC כי הוא פשוט מושלם. -She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?: 2 P: -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?: DSMN -הארי או דני? דני חח -דאגי או טום? דאגי -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח זאת שאלה רצינית?!?!?!?!??! XDDDDDD ברור שג'יימס..על כל אחד בעולם הזהDDD: -דייב (סוד) או דני(מקפליי)? מה?!?!?! ברור שדני חח פוי דייב פויה -האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה? לא.
-איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars- השנייה -איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: -Five Colours In Her Hair
-I'll Be OK -I Wanna Hold You (JML) We Are The Young- -איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: -The Ballad Of Paul K Too Close For Comfort- Little Joanna-
נכון? חחחחחח -All About You -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!): TCFC בהחלט -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה): TCFC וnothing חח -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?: אממ. לא.
-אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה? דני...אבל אם אי אפשר (
) אז טום D: קשה לי לבחור P: -מה תגידי לו? לדני אני אגיד שהוא סקסי כלכך והקול שלו מדהים. לטום אני אגיד שהוא פשוט אמן מדהיייםםםםםם -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי? חחחח בעיקרון אני שרה נוראאאאאא....אבל למי אכפת, דני ג'ונס מושיט לי מיקרופון, אני לא אקח? D: אתם תסבלו בשקט
-אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? חח שאלה טובה
לאדעת א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) -איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב ג,יגמרו כמו באסטד ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן
אני חושבת שככה...אני מקווה בשבילם שלא, כן חחחחחח אבל סביר להניח...חחח העיקר שלאאאאאאאא יגמרו כמו באסטד כי אז הלב שלי ישבר כלכך
-איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל..
נראה לי חח ב.ילדותי כמו הראשון ג.בוגר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? אין לדעת..אבל אני רוצה להניח שכן D: -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? לא יודעת חחחחחחח -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? פחחחח -מה את מאחלת להם? שימשיכו לעשות את המוזיקה שהם עושים ושיהיה להם בהצלחה
(חיוך טום D: ) -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: שאני באמת אסע להופעה לפני הגיוס כמו שאמא הבטיחהDD: -איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?:
נחמד נחמד
-נהנת? יא ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!! יאפ.
-שימי תמונה אהובה של מה שבא לך: נחשו

shakedy69

New member
יאווו אהבתי ביותר ../images/Emo13.gif

-שם: שקד -תאריך לידה: 19.7 -מה שאומר שאת בת..: 16 וחציייייי עוד קצת 17 חח -מיקום בארץ: חיפה -כתה: י"א -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: להצליח בבגרויות ובכל מה שאני ארצה! -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת: אממ...להמשיך לירקוד ופיתוח קול אבל הבצפר המסריח הזההההה בלעע =/ -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?: בהחלט! -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: אממ שעון קיץ אבל עדין לישון עוד שעה חח -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: אכן כן -מבאס נכון?: לא כלכך...למרות שהיינו יכולים להרוויח עוד יום חופש אבל בקטנה -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? לא -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?: הפורום הכי טוב בעולם!!ובערך היחידי שאני שייכת אליו חח... -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? מאוד!טוב מאוד שהוא קיים ושיצטרפו עוד ועוד אנשים חדשים, שנרחיב אותו.! -ואיך המנהלת? אחלה..לא מכירה אותה את האמת, אבל היא עושה אחלה עבודה. -איך הגעת לפורום?: ממיכל, לא זוכרת איך -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?: כמעט שנתיים -מי הפייבוריט שלך? אממ...האמת אני לא בטוחה שיש לי.. בהתחלה זה היה דאגי והוא תמיד שם מהדהד אבל ניראה לי שעכשיו זה טום אני פשוט אוהבתתתת אותו הוא כזה חמוד!! -אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי? אממ לא..דאגי תמיד שם אבל בעיקרון אני אוהבת את כולם באותה מידה, חוץ מהארי שאותו טיפה פחות לא יודעת למה =/ -מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML): WONDERLAND!!!!!!!! -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? לא..אבל הם יהיו! הדיוידי של וונרלנד בדרךךך יאייי -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? ממש לא וגם לא יהיו זה ניראה לי פתטי סורי.. -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie? כן -אם כן-מה דעתך עליו? יפה מאוד...אממ אבל הוא לא משך אותי יותר מידי -אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח: שמעתי כבר נהנהנהנה -אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה? יהיה אלבום סבבה אני סומכת עליהם בעיניים עצומות ועל הטעם שלהם. -Five Colours In Her Hair או That Girl?: לשיר הראשון יש את הכבוד שלו. -I'll Be OK או I've Got You?: אוהבת את שניהם אבל i've got you -Transylvania או Sorry's Not Good Enough?: ברור transylvnia -Too Close For Comfort או Bubble Wrap?: אמממ...קשה מידי אבל ניראה לי bubble wrap או..לא יודעת לא יכולה לבחור -She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?: חלק 2 חחח -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?: אמממ baby's coming back -הארי או דני? דני!!!!!! -דאגי או טום? אממ...לא יודעת אני אוהבת את שניהם מלאאאאאאא אבל יש לי פינה מיוחדת לדאגי..אז... -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)? טומייי
-דייב (סוד) או דני(מקפליי)? דני..גם את דייב אני אוהבת אבל אחרי מה שהוא עשה שיהיה בריא -האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה? ממש לא...הוא חי בסרט והוא גם ניראה הרבה הרבה יותר טוב ממנו. -איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars- בוודאייי שזאת אין על השיר הזה! -איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: -Five Colours In Her Hair
-All About You -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!): not alone...don't know why לא יכולה לבחור בניהם. -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה): walk in the sun -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?: לא היה לי מושג..חחח למישהי יש את המקור?! -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה? דאגי -מה תגידי לו? שיביא איתו את טום חחח -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי? אני אשיר בגאווה גדולה!!!! -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה)
-איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה
ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב ג,יגמרו כמו באסטד ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.ילדותי כמו הראשון ג.בוגר כמו השני
ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? אני מקווה מאוד שכן -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? שיעשו כמה שיותר מוזיקה טוב ונעימה לשמיעה וכמובן שיבואו לפה@!@! -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? בחלק..חח -מה את מאחלת להם? שיהיו מאושרים ויזכו לפגוש אותי. -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: אממ לראות איך הם עובדים על המוזיקה שלהם, איך הם כותבים את השירים את המוזיקה הכל, להיות מעורבת בתהליך של ההפקה של האלבום. -איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?: הכי טוב שעניתי עד עכשיו! -נהנת? בהחלט@ ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!! -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך:

mcfly danna

New member
שלי בדיליי... כרגיל...

שאלוןו Bleed for Me ו 18:31 | 13/09/07 סתם ככה לכבוד החג ובגלל שמשעמם.. -שם:דנה, דנדה... מה שבא לכם -תאריך לידה:23.8 -מה שאומר שאת בת..:14 -מיקום בארץ:דרום -כתה:ט' -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח:שלא תהיה גרועה כמו שנה שעברה -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת:נופ.. -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?:נופ... תודה על העידכון -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?:יאפ... יותר זמן שמש!! -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?:לא!! רוצה על בי"ס...טוב, נצום בווקינד -מבאס נכון?:בטירוף... -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"?כן... XDD -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום סבבה -איך הפורום לדעתך?:סבבה לגמרי... כולן מתוקות -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים?מאוד, וכן... -ואיך המנהלת?חמודה.. -איך הגעת לפורום?:אנסטסיה איימה עלי במכות (חחח סתם) -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?:בערך חצי שנה -מי הפייבוריט שלך?לא יודעת!! וזה משגע אותי.. -אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי?זה מה שקורה לי... כרגע זה דני.. -מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML):3...כי יש בו אחלה שירים -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים?יש לי JML וMITO -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)?לא... :(:( -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie?יאפ... התאהבתי.. -אם כן-מה דעתך עליו?חולה גסוסה מעולפת חצי רגל בקבר עליו... XDDD -אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח: שמעתי, אין צורך לסכול באבנים -אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה?זה יהיה אחלה לבום, שונה מכל סוגי המקפליי שראינו... and I love it!! -Five Colours In Her Hair או That Girl?: טאד גירל -I'll Be OK או I've Got You?:איב גוט יו.. -Transylvania או Sorry's Not Good Enough?:סורי.. -Too Close For Comfort או Bubble Wrap?:באבל.. -She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?:2... כי הבנים (דני, הארי ודאגי) שרים את זה כ"כ יפה.. -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?:דונט.. זה כזה קאטצ'י.. -הארי או דני?אל תעשו לי את זה... אני מטורפת על כולם.. -דאגי או טום?הנזכר למעלה -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)? -דייב (סוד) או דני(מקפליי)? -האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה?הוא רק חושב ככה... הוא הרבה יותר שקסי ממנו... -איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars- איי קאנט סטופ...לובינג יו.. -איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: -Five Colours In Her Hair -I'll Be OK -I Wanna Hold You (JML) We Are The Young- איי וונאה הולד יו... חחח אני לא יכולה להגמל מהגיבריש -איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: -The Ballad Of Paul K Too Close For Comfort- Little Joanna- -All About You ליטל.. ג'והאנה זה בשלישי (לא שחרשתי עליו) -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!):אמממ... יש המון.. -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה):buuble -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?:נופ.. -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה?כרגע, דני... -מה תגידי לו?OMG YOU ARE SO SHEXY -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי?אני אצווח ואנשק אותו.. אם זה אפשרי -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) ד.. -איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב ג,יגמרו כמו באסטד ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן א.. מקווה -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.ילדותי כמו הראשון ג.בוגר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם ה.. -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)?לא בטוחה -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת?שיהיו שקסים במיוחד -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם?ברור.. זה לא כזה קשה.. -מה את מאחלת להם?שימשיכו להיות שקסים, ואחלה מוזקיאים -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?:לראות ולנשק ולבצע את המבצע שלי ושל עינב -איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?:חופר.. אבל סבבה. -נהנת?רוב הזמן ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!! -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך: מקפוש..זה שקסיות זה לא מילה גסה... או שכן?!

היר'ס מי.

-שם: טל -תאריך לידה: 11.7.1989 -מה שאומר שאת בת..: 18, חודשיים ויומיים -מיקום בארץ: מרכז -כתה:
בין תיכון לצבא/אוניברסיטה כרגע
-ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: הופעה של מקפליי, להתקבל לאוניברסיטה, לעבור לחיפה, להיות בלונדון! -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא הספקת: רשיון נהיגה -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?: כן, במוצ"ש -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: לא כל כך עקרוני לי... -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: יאפרס. -מבאס נכון?: האמת שלא, אבל אני צריכה לאגור לעצמי חומרי קריאה לכיפור -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? לא ממשP: -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?: מכניס את הפוינטר לדאגי. זה אומר הכל. -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? באאאאאארוווווווורררר!! אחרת, איך הייתי פוגשת את יעל ואיך היינו חולמות לנו להגיע ללונדון ולבצע זאת ב"ה בקרוב? -ואיך המנהלת? היא בסדר, יש לה ראש כחול כזה. -איך הגעת לפורום?: חיפשתי איזשהו פורום אחר ואז אמרתי לעצמי, 'וואי, אולי יש פורום למקפליי?' ואז היה- אז באתי. -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?: |נדגש|שלוש שנים:) -מי הפייבוריט שלך? כולם? זה קשה לבחור.......... אבל אני מניחה שטומארידאגידני -אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי? הממ... פעם אהבתי יותר את דני [בגלל המראה], אבל נמפף... אז הכרתי את טום:) -מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML): אני מניחה שוונדרלנד. -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? לא. אין לי שומדבר _אמיתי_ של מקפליי, אבל בקרוב יהיו לי? -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? אל מאמינה בפוסטרים יותר... -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie? יאפרס -אם כן-מה דעתך עליו? קצת לא מקורי בהתחלה, אבל ההמשך מפצה על זה. לעומת שירים אחרים- הוא לא שיר מבריק יותר מדי. -אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה? לא מחדש הרבה......... -Five Colours In Her Hair או That Girl?: הנה, התחלנו עם השאלות הקשות שוב... 5CIHH -I'll Be OK או I've Got You?: IBO -Transylvania או Sorry's Not Good Enough?: SNGE -Too Close For Comfort או Bubble Wrap?: פאקיטי פאק, שאלה קשה....... TCFT -She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?: הממ... שאלה קשה ביותר..... עם החלק הראשון נורא קל להירדם והחלק השני הוא בכדי להרהר... שניהם3> -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?: BCB -הארי או דני? הארי -דאגי או טום? טום -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)? טום -דייב (סוד) או דני(מקפליי)? דני
-האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה? דומה, במיוחד בתפורות הישנות שלו. הוא כזה וואנאבי.... >< -איזה שורה יותר יפה: I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do -איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: We Are The Young -איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: Little Joanna - הוא שייך לMITO -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!): נממ.... כרגע, זה יהיה No Worries, אבל זה משתנה עם מצב הרוח.... -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה): A walk in the sun -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ב (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?: נופרס -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה? כנראה ש_טום:)_ -מה תגידי לו? שהוא גנב. -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי? אשיר ואתפדח לי בכיף......, זו תהיה הופעה שמקפליי לא ישכחו, תאמינו לי-- הצלקות הנפשיות... XD -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? אודיע על הגיטרה, כי זו הגיטרה של טום. וטום זה, יו קנואו... טום.... 3> -איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? אם הם יוציאו את הGH הם יגמרו כמו ווסטלייף רק הרבה יותר מהר. @#%@%@#%$@%$ אז התשובה היא ד' -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? ג.בוגר כמו השני || לדעתי הוא יהיה גם פחות מוצלח......... -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? תמיד. אני מעריצה מהסוג שנשאר. עוד שנתיים מהיום לא יהיו לי פוסטרים שלהם על הקירות יותר [לא שעכשיו יש לי.... הפוסטר היחיד שהיה לי של מקפליי ניתן לנוגס:) והתמונה שלהם שהדפסתי ותליתי- הורדתי אותה אחרי יומיים בערך -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? אני מקווה שהם ירדו לעם, שיחזרו לעשות פופ-רוק טוב כמו שפעם. שיהיו נאמנים לעצמם, שלא יתמסחרו ושיהיה להם טוב ושיהנו- כי זה הכי חשוב:) -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? לא -מה את מאחלת להם? אושר, אהבה, שמחה, סקס, שכל, עושר, נדיבות, מזל, בריאות(!!) וכוח:) -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: שאני אסע להופעה שלהם בחודש הבא, שאני אהנה ואפסיק לפחד שזה יהיה גרוע, שהם לא יאכזבו אותי, שהגרייטסט היטס שלהם יצא יותר טוב ממה שאני חושבת שהוא הולך להיות, לפגוש אותם בלונדון XD -איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?: נחמד ביותר. קבלי ח"חP: -נהנת? רק הסחתי את עצמי מהרצון הבלתי נשלט שלי לשוקולד... ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!! -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך:

למעלה