שאלון

O0NoNi0O

New member
הוא דומה לתחת!

הוא מכוער בצורה הומואית מגעילה כזסאתי לא הומואית חמודה. בע. אני שונאת אותו בייחוד בקטע הזה בהייסקול מיזיקל שההיא שואלת את גבי [נו הבת] מי יבחן איתך אז הוא עושה "איי דו" והוא משחק שם כזה גרועעעעעעעע!!!!!!!!!!! בע. הוצאתי את כול התסכולים שלי עליו~

sweet shir

New member
איכ בסרט הראשון הוא פיצי וקטן!

אני מדברת על הסרט ה-2, שבו הוא סקסי ברמות מטורפות. חחחחחחחחח אם את לא חושבת ככה.. אז... איש איש בדעתו יחיה. ^____^ אה, והמשחק בהחלט עלוב ופתטי. אבל אני דווקא אוהבת שהוא עושה "איי דו" שם XD ואם אני אומרת שהוא לא הומו, הוא לא הומו. א. אני רוצה שכל האנשים בעולם יהיו הומואים זה גורם לי לאהוב אותם יותרXD ב. ישלי גיידאר מצוין! תאמיני לי! חברות שלי פונות אליי לייעוץ "גיידארי" חחחחחח

O0NoNi0O

New member
חח לא ראיתי את הסרט השני

לא ראיתי את הראשון עד הסוף כי פחדתי להדבק בטמטום של הסרט [נו מה לכי תדעי אם זה מדבקXD]. אני שונאת את האיידו שלו בקטע הזה למרות שהוא לבוש שם נחמד. גידאר זה כאילו גיי ראדר? חע גאוני. יש לי כזה בפאלפון זה עושה כזה 'רדאר הומואים מופעל. טוט.טוט.טוט' ואז כזה ה'טוט' הופכים להיות מהירים וזה כאילו מוצא הומואים חח זה ממש קורעXD

sweet shir

New member
חחחחחחחחח כן. אבל ברצינות הגיידאר שלי מאוד

מפותח!
אני מזהה אותם מקילומטרים! XDDDD

Yu vi

New member
חחחח בדיוק אתמול העבירו לי אתזה לפלאפון../images/Emo85.gif

זה כלכך מצחייייייייייק D:

rox love BSM

New member
שלי [כנסו]!

-שם:רוקסן -תאריך לידה:19.9.91 -מה שאומר שאת בת..:15 -מיקום בארץ:עין הים -כתה:יא -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח:אהמ להצליח בלימודים..ושהכל יסתדר עם המשפחה הזאת! -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת:נופ -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?:באמת? -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?:אהמ לא אני אוהבת חורף -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?:יאפ -מבאס נכון?:אהא -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"?קצת -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?:מגניב -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים?ברור -ואיך המנהלת?מעולה -איך הגעת לפורום?:ראיתי אותו לפני שאהבתי את מקפליי,ושנה אח"כ שהתחלתי לאהוב את מקפליי נזכרתי בפורום -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?:אהמ כמעט שנתיים -מי הפייבוריט שלך?דאגי+דני -אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי?לא החלפתי כי האמת שאני אוהבת את כולם -מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3: 2 -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים?יש לי וונדרלנד -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)?לא -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie?כן -אם כן-מה דעתך עליו?מדהים
-אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח: -אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה?אהמ לא יודעת מקפליי בד"כ משלבים סגנונות -Five Colours In Her Hair או That Girl?:דאת' גירל -I'll Be OK או I've Got You?:אני לא יכולה לבחור -Transylvania או Sorry's Not Good Enough?:סורי -Too Close For Comfort או Bubble Wrap?:לא יכולה לבחור -She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?: לא יודעת אני שמעתי רק אחד -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?:דונט סטופ מי -הארי או דני?אעעא לא יכולה -דאגי או טום?כנ"ל -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)?כנ"ל -דייב (סוד) או דני(מקפליי)?דני! -האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה?לא הוא וואנבי [סורי דאגי] -איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars- השני -איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: -Five Colours In Her Hair -I'll Be OK -I Wanna Hold You (JML) We Are The Young- פייב קולור -איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: -The Ballad Of Paul K Too Close For Comfort- Little Joanna- -All About You ליטל ג'ואנה -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!):אני לא יכולה!! -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה):אהממ טו קלוס פור קומפורט -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?:לא. באמת? -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה?אממ דני -מה תגידי לו?היי [?] -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי? לצערי אני אגיד לא -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) קרוב לוודאי שא'. על מי אני עובדת אני פחדנית ד' -איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב ג,יגמרו כמו באסטד ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן אני מאד מקווה שא' -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.ילדותי כמו הראשון ג.בוגר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם ה' -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)?כן -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת?שימשכו וידבקו באומנות שלהם -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם?אני מקווה מאד -מה את מאחלת להם?כל מה שהם רוצים -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?:הכל -איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?:נחמד -נהנת?כן ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!! חח הלוואי

ShellyJones

New member
ME(=

שם:שלי -תאריך לידה: 8.8.1994 -מה שאומר שאת בת..: 13.... -מיקום בארץ: נ"צ -כתה: ח (מופת...) -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: אממ... נסיעה לאנגליה בקיץ הבא... לפגוש כמה ילדות מגניבות שאני מכירה... -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת: לנסוע לאנגליה... -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?: באמת?! -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: כן,כן,כן! -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: שיהיה... -מבאס נכון?: מאוד! -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? לא! (בשביל הרענון) -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?: מגניב(= -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? מן הסתם כן! -ואיך המנהלת? מגניבה -איך הגעת לפורום?: בטעות -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?: שלושה וחצי חודשים -מי הפייבוריט שלך? דני -אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי? דני דני דני! לעולמי עולמים! -מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML): כולם! -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? אלבום אחד(= JML -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? לא=( אני לא נמצאת בחדר שלי כמעט,אז אין טעם... -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie? התמכרתי קשות! -אם כן-מה דעתך עליו? מדהים! (= -אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח: -אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה? יהיה אלבום מאוד רומנטי, זה בטוח^^ -Five Colours In Her Hair או That Girl?: פייב קולורז -I'll Be OK או I've Got You?: השני! (המחשב שלי לא מסוגל לכתוב באנגלית! ) -Transylvania או Sorry's Not Good Enough?: טרנסי(= -Too Close For Comfort או Bubble Wrap?: הראשון^^ -She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?: חלק 2! בראשון טום רק מנגן... -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?: השני.. -הארי או דני? דני
-דאגי או טום? דאגי -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)? ג'יימי! -דייב (סוד) או דני(מקפליי)? דני! -האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה? הוא רק חושב ככה^^ -איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars- השני -איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: -Five Colours In Her Hair -I'll Be OK -I Wanna Hold You (JML) We Are The Young- הראשון והרביעי(= -איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: -The Ballad Of Paul K Too Close For Comfort- Little Joanna- זה(= -All About You -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!): אממ... הראשון ששמעתי היה i've got you.. אז הוא ממש אהוב עליי(= -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה): -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?: ידעתי שזה לא שיר שלו... -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה? דני! -מה תגידי לו? היי? -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי? ברור שאני אחריש לאנשים את האוזניים(= -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) (ממציאה לעצמי) ה- הולכת להביא לו את זה בעצמי! -איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? כ א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה -זה (= ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב ג,יגמרו כמו באסטד ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.ילדותי כמו הראשון ג.בוגר כמו השני -(= ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? ברור! -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? להיות מגניבים כפי שהם עכשיו? -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? כן! -מה את מאחלת להם? רק טוב! -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: להכיר אותם ולהמשיך להעריצם(= -איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?: נחמד(= -נהנת? יאפ ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!!

rachel malasa

New member
עונה D:

-שם:רחל -תאריך לידה:23.11.1993 -מה שאומר שאת בת..:עוד מעט 14 -מיקום בארץ:ראשל"צ סיטי -כתה:ט -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח:שנה בלי הרבה שיעורים במטמתיקה -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת:לקנות את ג'אסט מיי לאק -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?:לא..יופי! חורף מגיע -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: לא.. -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?:אהה כן -מבאס נכון?:כן -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"?לא -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?: פורום אקזוטי במיוחד XDDD -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? כןן! -ואיך המנהלת? תותחית בהחלט! -איך הגעת לפורום?: בזכות חברה שלי דורית -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?: אמ.. מאז תחילת שנה שעברה. -מי הפייבוריט שלך? דאג -אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי? עדיין דאגי -מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML):השלישי -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים?לא :[ -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)?פוסטרים -לא אבל תמונות כן הן לא מכסות את הקירות -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie?
-אם כן-מה דעתך עליו?
-אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח: -אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה? עדיף שיתנו קצב או סגנון חדש כל פעם אבל לא משנה הכול טוב.. -Five Colours In Her Hair או That Girl?: טאט גירל -I'll Be OK או I've Got You?: אייל בי אוקיי -Transylvania או Sorry's Not Good Enough?: טרנסילבניה -Too Close For Comfort או Bubble Wrap?: טו קלוס פור קומפרוט -She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?: חלק 1 -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?: בייבס קומינג באק -הארי או דני? דני -דאגי או טום? דאגי -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)? לא מכירה.. -דייב (סוד) או דני(מקפליי)? דני -האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה? לא יודעת מי אז אי אפשר לדעת.. -איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars- הראשון -איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: -Five Colours In Her Hair -I'll Be OK -I Wanna Hold You (JML) We Are The Young- אייל בי אוקי -איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: -The Ballad Of Paul K Too Close For Comfort- Little Joanna- השיר הזה -All About You -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!): טו קלוס פור קומפרוט -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה):סטאר גירל -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?: לא -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה? דני -מה תגידי לו? אפשר לגור אצלך? חחח -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי? אני אשיר [אני חושבת..] -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי-- אקח אותה לעצמי ואז טום ייקח אותה ממני ואני אלך איתו. ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) -איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה-תשובה א' ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב ג,יגמרו כמו באסטד ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.ילדותי כמו הראשון ג.בוגר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם-תשובה ה' -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? כנראה -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? תנו לדאגי גם לשיר! -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? יכול להיות -מה את מאחלת להם? בהצלחה בהכול -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: נסיעה להופעה +כרטיסי VIP -איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?: נחמד וראוך! P: -נהנת?כן ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!! -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך: אני על תגובה מהירה.. יאללה עפתי!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונהD:

שם:אריאל -תאריך לידה:9.6.93 -מה שאומר שאת בת..:14 י'נעלייםXD -מיקום בארץ:הרצליה -כתה:ט' -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח:ממ שתהיה טובה ושאני אשקיע ;[ -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת:להיות בהופעה של מק
-הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?:כן ^^ -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?:כןןןןן ;[ -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?:כן. -___- -מבאס נכון?:מאוד. >> -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"?לא XD -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?:ממש כיף לי כאןD: -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים?מאוד :] -ואיך המנהלת?מעולה
-איך הגעת לפורום?:ממ אהבתי את מקפליי וכבר הייתי ותיקה בתפוז וחיפשתי אם יש להם פורום וכך הגעתי לכאן :) -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?:מדצמבר ^__^ -מי הפייבוריט שלך?טומי בוי
-אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי?לא החלפתי אפעם.. זה תמיד היה דאגסטר וטום, ובשלושה חודשים האחרונים זה רק טומי בוי -מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML):כולם. בעיקר ROTTF אבל באמת שכולם מעולים -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים?כה. ישלי את ארבעת האלבומים ובמושן יש את הדיוידי של מושן D: -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)?הפוסטרים שלי מכסים את כל הדלתXD -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie?כן 3> -אם כן-מה דעתך עליו?אני ממש אוהבת אותו, הוא מדהים -אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח:XD -אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה?יהיה אלבום טוב :) -Five Colours In Her Hair או That Girl?:וואאאו קשה;; אבל פייב קולורס -I'll Be OK או I've Got You?:אייל בי אוקיי -Transylvania או Sorry's Not Good Enough?:אאאאאאאאאאאא לאאאא את לא עושה לי את זה :( נמנעת :X -Too Close For Comfort או Bubble Wrap?:באבל ווראפ. |מסמיקה| אני בטח היחידה שחושבת ככה -She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?: חלק 2 :] -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?:דונט סטאפ מי נאו. קאבר מושלם -הארי או דני?הארי -דאגי או טום?טום 3> -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)?טום3> -דייב (סוד) או דני(מקפליי)?דני. פיכ דייב. נוטש -האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה?טום דהלונג בוא ותעשה אותי#$%@^
. סליחה.
. הם, הוא דומה לו רק בשיער, או יותר נכון-היה דומה לו -איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars- מבאבל ווראפ
-איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: -Five Colours In Her Hair -I'll Be OK -I Wanna Hold You (JML) We Are The Young- פייב קולורס דה D: -איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: -The Ballad Of Paul K Too Close For Comfort- Little Joanna-
-All About You -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!):די להכשיל אותי אבל ;[ זה כל פעם משתנה.. כרגע זה באבל ווראפ -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה):כרגע זה דונט סטאפ מי נאוD: -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?:לא ידעתי, אבל מגניב
-אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה?טום. -מה תגידי לו?מה אני לא אגיד לו !! -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי?ברור שאני אשיר בגאווה, מה השאלה בכלל?XD -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב)
XDDDDDDDDDDD ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) -איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה
מקווה. ;[ ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב ג,יגמרו כמו באסטד ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.ילדותי כמו הראשון ג.בוגר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי
ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם
לא סגורה ממש על התשובה -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)?כן -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת?שהארי יאריך שיער XD ושיפסיקו לעשות החלטות מטופשות כמו להוציא אלבום של גרייטסט היטס ;; -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם?מקווה -מה את מאחלת להם?שתהיה להם שנה מוצלחת D: -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?:גם זה וגם זה XD -איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?:ממש ממש נחמד :) -נהנת?כן ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!! -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך:
טומי בוי

kelly7i

New member
עונה../images/Emo3.gif

-שם: קלי -תאריך לידה: 25.9.91 -מה שאומר שאת בת..: 16, עוד שבועיים -מיקום בארץ: מודיעין -כתה: י"א. -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: שנת אהבה, רומנטיקה, והצלחה לימודית! -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת: להשקיע? -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?: באיזה יום? ידעתי שזה החודש=| מאוחר במוקדם=\ -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: כן
, כי אז כל הזמן אני ישמע"לא, כבר מאוחר" -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: איזה באסה שזה על יום שבת
-מבאס נכון?:קראת לי את המחשבותXD -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? לא. [חעחע] -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?: מתה עליו
חמים ואוהב!
ווי אר דה בסט!
-כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? בהחלט. -ואיך המנהלת? סתם קופה..
-איך הגעת לפורום?: נכנסתי לרשימת פורומים ובדקתי אם יש למקפליי פורום
-כמה זמן את אוהבת את מקפליי?: אני לא מהאלה שיודעים לזכור דברים, אבל משנה שעברה -מי הפייבוריט שלך? זה כבר קשה, דוגרי אני לא יודעת
אוהבת את כולםXD -אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי? אצלי, זה שבכל אחד מהם יש את המשו האחר שאני אוהבת בהם. -מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML): אני לא מזהה לפי אלבומים. -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים?לא=\ אבל יש לי יוטוב! -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? כן יש לי פוסטרים, ואני מכסה בעזרתם את הדלת שלי, ועדין חסרים לי פוסטרים של להקות בכלל כדי לכסות את הדלת! -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie? ברור. -אם כן-מה דעתך עליו?
הוא מרגש אותי!XD ואני כל הזמן שומעת אותו בגירסא של הסירטון מההופעה חיה, אני הכי אוהבת לראות את מה שאני שומעת, זה יותר מקרב אותי אל זה.. -אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח: לא בא לי
-אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה? הוא לא יזכיר את הקודמים, לא נראלי -Five Colours In Her Hair או That Girl?: אמממ.... ואע חח בהתחלה ולפני כמה זמן בכלל שחרשתי עליהם ממש אהבתי את that girl, ובמיוחד קטע אחד[נו תמיד יש לכל שיר איזה קטע בשביליXD] אז היה קטע שממש אהבתי שדני עם הגיטרה הולך אחורה, קיצר, עזבו אותי אני לא החלטית
-I'll Be OK או I've Got You?: ive got you -Transylvania או Sorry's Not Good Enough?: יו זה קשה, האמת שתיהם קצת דומים,ואני נמנעת מלענותXD -Too Close For Comfort או Bubble Wrap?: Too Close -She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?: חח אני עדין לא סגורה על זה שאני מכירה את שניהםXD -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?: dont stop me now! -הארי או דני?
-דאגי או טום? אוף נו כל אחד זה משו אחר, אבל דאגי -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)? אני לא יודעת מה כולם מתלהבים מבאסטד, אני לא מכירה אותם. ונרלאי פעם ניסיתי לשמוע משו מהם, הם סתם כזה..=\ ומה זה סוד? -דייב (סוד) או דני(מקפליי)? מה זה סוד? וב-ר-ו-ר שדני!! נשמתי
-האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה? לא רק הוא חושב ככה, ןפעם כתבתי על זה משו ממש מפורט להודעה שטל כתבה, ואז תפוז לא שלח!!>< והתעצבנתי ואל כתבתי שוב, ולעיניניינו- בכללי, הייתה תקופת שיער שהוא היה ממש כמוהו, ובכלל בתמונות הוא ממש הזכיר את הזה מבלינק, עם הפרצופים והשיער והכל, והקעקוע שלו מזכיר בצורתו את זה של ההוא מבלינק..[!] -איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars- לאדעת=[ -איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: -Five Colours In Her Hair -זה עם הכי הרבה כיפיות -I'll Be OK -I Wanna Hold You (JML) We Are The Young- זה עם הכי הרבה אנרגיות
-איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: -The Ballad Of Paul K נראלי שזה, ואני מזכירה- אני לא מבינה באלבומיםXD Too Close For Comfort- Little Joanna- -All About You -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!): פאק קשה, חוששני ש WE ARE THE YOUNG בין המובחרים
-איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה): אני לא יודעת -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?: חח תמיד נחמד לדעת משו חדש?
היה מתאים שזה דאגי המציא שטות זוXD -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה? נראלי שדני
-מה תגידי לו? "Danny, i have no words to say you, bring the others and i will think about something.." -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי? נו טנקס לוב? חח לא הבנתי, אבל אני ישיר, ויזיייף היישר אל המיקרופון! -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? וזה בהנחה שאני יהיה בטוחה שהם שכחו את הגיטרה שלו, ושזה שלו, ושהם באמת שכחו אותה, ולא סתם השאירו אותה?XD א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה)
-איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב ג,יגמרו כמו באסטד ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן ה.משו הם כזה מליח, אבל חסר כח, הם איבדו אנרגיות\מוטיבציה- הם חייבים להתעורר להתרענן, ולהפסיק את החוסר כח הזה שיש להם, הם בלי חיים כזה, יותר מידי בירות וסיגריות? -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? האמת, שאני מצפה למשו ממש מגניב, מפתיע ומרענן ושאני יאהב אותו, אבל הבנית שהולכים להיות בו רק 2 שירים חדשים[?!?!] אז מה הקטע? וגם פה, עוד פעם- הם כבר די עושים שירים כאלה רגועים והכל חח הם לא קופצניים יותר כמעט א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.ילדותי כמו הראשון
ג.בוגר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם
-שימי תמונה אהובה של מה שבא לך: *מחפשת*

kelly7i

New member
שלא תחשבו שזה נגמר../images/Emo11.gif

***וכמובן שתידפק לי ההדגשה, ואני לא ידע להדגיש כמו שרציתי><*** -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? כן -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת?שיקסלו סטירת התעוררות ויחזרו לחיים הם מותשים כאלה, חשו סבתות>< -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? חסר להם שלא
-מה את מאחלת להם? אנרגיה, הרבה אנרגיות רק יביאו אותם למקומות טובים יותר
-מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: להיות בקהל, להרגיש את האנרגיות בהופעה שלהם *מסתכלת אל האופק* -איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?: פשש כישרון! לכי תמצאי תחביב.
חח סתם סתםXD -נהנת?***הרגע היה לי אפצ'ייייייייייייייייייייייייי*** יופי, חשתי חולה>< ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!! והכל בזכות קלי קידיס, איזה משעמם היה בלעדיה!

JuSt My LuCk

New member
עונה ../images/Emo3.gif

-שם: עדי -תאריך לידה: 4.8.92 -מה שאומר שאת בת..: יש לי ציצים(בקושי....) -מיקום בארץ: צפון -כתה: י' -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: חברררררררררררררררררררררר -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת: להצתרפת -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?: כן (מאתמול) -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: כן -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: כן -מבאס נכון?: לא , כי יש לי גשר של חופש בין יום כיפור לסוכות -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? לא -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?: מגניבבבבבבבבב -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? בטחחחחח -ואיך המנהלת? אחלה!!!! -איך הגעת לפורום?: שלחו לי אותו -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?: שנתיים קצת יותר -מי הפייבוריט שלך? דני אלן דיויד ג'ונס -אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי? עדין
-מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML): 2 -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? כן -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)?כן -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie?כן -אם כן-מה דעתך עליו? מהמםםםםםםםםםםםםםם -אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח: / -אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה? אלבום טוב
-Five Colours In Her Hair או That Girl?: 5CIHH -I'll Be OK או I've Got You?: IBO -Transylvania או Sorry's Not Good Enough?: TRANSILVANIA -Too Close For Comfort או Bubble Wrap?: אממממממ לא בוחרת -She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?: 2
-Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?: DSMN -הארי או דני? דני -דאגי או טום? דאגי -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)? אני לא מוכנה לענות על השאלה הזאתי
-דייב (סוד) או דני(מקפליי)? דני -האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה? אני חושבת שהוא דומה לו
-איזה שורה יותר יפה: השניה -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars- -איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: הראשון
-Five Colours In Her Hair -I'll Be OK -I Wanna Hold You (JML) We Are The Young- -איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: השלישי -The Ballad Of Paul K Too Close For Comfort- Little Joanna- -All About You -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!): מממ.......... TCFC -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה): אממ.... GET OVERT YOU -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?: לאאאא....
-אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה? דני -מה תגידי לו? "היי" -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי? אשיר בגאווה
ואקווה שכולם ישרדו אחר כך ושהשומרים לא יעיפו אותי מהאולם. -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? אני העשה את ב,ד ו-ה (אצתלם איתה חעחע)<= כן הוספתי אחד א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) -איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? ב' א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב ג,יגמרו כמו באסטד ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)?ה' א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.ילדותי כמו הראשון ג.בוגר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? כןןןןןן -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? שיתחילו לקדם את עצמם כמו שצריך -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? כן -מה את מאחלת להם? שיצליחו ושלא יהיה אדם שלא ישמע עליהם! -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?:לפגוש אותם
ושלא תידפק לי כל הנסיעה להופעה שלהם -איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?: חעחעחע מגניב -נהנת? כן ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!! -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifנמנמ. אין לי כותרת מתאימה ../images/Emo3.gif

2 חלקים כי חפרתי..
-שם:
אלכס.
-תאריך לידה:
07.08.90
-מה שאומר שאת בת..:
17 וחודש ><.
-מיקום בארץ:
בת-ים.
-כתה:
י"ב [עדיין מוזר לי להגיד את זה].
-ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח:
אני מקווה שהיא תהייה טובה וכיפית, אחרי הכל שנה אחרונה. ואממ הצלחה בבגרויות ובעיקר בביוטופ! וממ.. אולי להכיר אנשים חדשים..
-משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת:
לבלות עם חברות שזאת פעם אחרונה שאנחנו כולנו ביחד בעצם
-הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?:
חחח חשבתי שזה אתמול ושיניתי את כל השעונים בבית והיום בבוקר התברר לי שטעיתי וזה רק בסופ"ש וכולם צעקו עליי..
.
-היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?:
לא, בשעון חורף מרוויחים שעה לישון
.
-הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?:
אכן.
-מבאס נכון?:
זה מבאס רק כי אני צריכה ללמוד אוצר מילים של 3000 מילים לפסיכו'.
-נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"?
אני מרחיבה בנושא אז לא הכל זה "כן".
-אז נעבור לכמה שאלות על הפורום:
-איך הפורום לדעתך?:
מעולה. יש פה בנות חמודות, המנהלת חמודה ביותר וכייף מאוד להעביר פה את הזמן ולהתעדכן במשהו שאני אוהבת.
-כייף לך פה? את שמחה שהוא קיים?
שימו לב לתשובה הנ"ל.
-ואיך המנהלת?
חמודה ביותר, כבר אמרתי.
-איך הגעת לפורום?:
לא זוכרת ><.
-כמה זמן את אוהבת את מקפליי?:
שנה וקצת.
-מי הפייבוריט שלך?
טום.
-אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך, את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי?
אכן. זה היה בהתחלה דאג ואז עברתי לטום.
-מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML):
ב-Wonderland יש את רוב השירים שאני אוהבת.
-יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים?
לצערי לא.
-יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)?
יש לי פינה קטנה של פוסטרים כי אמא לא מרשה להדביק יותר מדי >< [ככה זה שזה בית בשכירות XD].
-שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie?
אופקורס.
-אם כן-מה דעתך עליו?
מדהים.
-אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח:
---
-אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה?
לא, אני חושבת שזה סגנון די חדש סטייל WITS ו-BW אבל יותר נוקב שכזה ואמיתי. אם כל האלבום יהיה כזה אני יאהב, זה מאוד בוגר. למרות שאני מתגעגעת מאוד למק הצעירים יותר
-Five Colours In Her Hair או That Girl?:
אני לא יכולה לבחור. אולי העדפה קטנה מאוד יותר ל-5C..
-I'll Be OK או I've Got You?:
IBO
-Transylvania או Sorry's Not Good Enough?:
טרני
-Too Close For Comfort או Bubble Wrap?:
BW
-She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?:
זה השיר האהוב עליי + טום סולו = SFA 2
-Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?:
BCB
-הארי או דני?
מה? לא די... הארי
-דאגי או טום?
נו באמת! טום.
-טום או ג'יימס (באסטד,סוד)?
תחת תהרגי אותי. טום.
.
-דייב (סוד) או דני(מקפליי)?
עד כמה שהוא יצא אממ קקי >> דייב. סורי.
-האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק 182) או שרק הוא חושב ככה?
מבחינה חיצונית אין שום דמיון. אולי הוא הזכיר אותו קצת בתקופת השיער הסגול אבל דאג צריך להישאר דאג וזהו.
-איזה שורה יותר יפה:
-I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars-
אני לא יכולה לבחור. אוף נו, אמממ.. מ-BW -איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה, כיפית ועם הכי הרבה אנרגיות?: -Five Colours In Her Hair
-I'll Be OK -I Wanna Hold You (JML) We Are The Young-
-איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: -The Ballad Of Paul K Too Close For Comfort- Little Joanna-
-All About You

Lex 1

New member
../images/Emo26.gif המשך ../images/Emo36.gif

-איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!):
SFA 2
-איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו, או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה):
שאלה פתוחה.. XD כאילו עד עכשיו זה היה מבחן אמריקאי? ממ... WATY ><"
-האם ידעת שdiarrhea (דייריאה, נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ב (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?:
לא.. ><" *תזכורת לראות את הסרט*.
-אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי, מי זה יהיה?
טום. אני חושבת שהבנאדם מוכשר ויכול להיות מאוד נחמד לשבת ולדבר איתו על כל נושא שבעולם וללמוד ממנו המון.
-מה תגידי לו?
כ"כ הרבה.. אני ארצה לדבר איתו על הלהקה, שירים שהוא כתב, דעות שלו לגבי כל מיני דברים ושילמד אותי לנגן שירים וכאלה, בעיקר לבלות איתו ומה שייצא לנו לדבר עליו זה יהיה נחמד
-אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl, האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי?
הקהל יתחרש אבל אני אשיר, לא בגאווה כמובן.
.
-אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון, תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי?
א. תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב. תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב) ג. תתעלמי מזה ד. תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה)
ואני אתעקש לקבל תמורה .. XD והמעריצה יכולה לקפוץ לי כי אני אבעט בה.
.
-איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום?
א. כמו שהם היום, להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה
5 שנים זה לא הרבה. אני רוצה להאמין ששלב ד' לא יגיע לעולם אבל זה כבר נושא שלא כדאי לפתוח. ב. להקה מצליחה מאוד, במיוחד בארה"ב ג. יגמרו כמו באסטד ד. סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן
-איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)?
א. בטח כמו הקודמים. פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב. ילדותי כמו הראשון ג. בוגר כמו השני ד. יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי
הייתי רוצה שזה יהיה כמו ה' אבל לצערי לא נראה לי..
אבל מי יודע אולי הם יפתיעו אותי לטובה. ה. יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם
-האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)?
בעוד שנתיים אני אהיה בת 19 [!] ואני לא בטוחה שאני אהיה כמו שאני היום וזה מה שאני אוהב ובלה בלה בלה.. אבל אין לדעת. אני מקווה שכן.
-מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת?
שיצאו סופסוף לסיבוב באירופה גם ויכללו אותנו בו!!
ואולי יצליחו להשתלב בשוק בארה"ב ויפתיעו אותנו בעוד איזה תפקיד בסרט הוליוודי נחשק ומוצלח יותר.
-האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם?
לא..
-מה את מאחלת להם?
את כל הטוב! שהם יצליחו לפרוץ מבעד לאנגליה ולהצליח גם בארה"ב, לא חייבת הצלחה ענקית אבל שיכירו אותם שם והם יהיו מועמדים ל-VMA או משהו..
. שיהיו להם מכירות מעולות עם האלבום החדש. מעריצים רבים שיתווספו להם. ושישארו מאושרים ולא יעשו יותר מדי שטויות וימשיכו לבדר ולגרום למעריצים ולעצמם אושר.
-מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה, שתשארי מרוצה מהם..)?:
שאני אמשיך להתעניין בהם ולהינות מהם בכל פעם מחדש ולהיות מופתעת מהם לטובה וכמובן נסיעה להופעה תוסיף בהרבה.
-איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?:
ממצה מאוד! וסופסוף משהו מקורי וחביב קבלי ח"ח על ההשקעה ובזבוז הזמן! XD
-נהנת?
היה חביב מאוד. ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!!
-שימי תמונה אהובה של מה שבא לך:

למעלה