../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונהD:
שם:אריאל -תאריך לידה:9.6.93 -מה שאומר שאת בת..:14 י'נעלייםXD -מיקום בארץ:הרצליה -כתה:ט' -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח:ממ שתהיה טובה ושאני אשקיע ;[ -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת:להיות בהופעה של מק
-הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?:כן ^^ -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?:כןןןןן ;[ -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?:כן. -___- -מבאס נכון?:מאוד. >> -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"?לא XD -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?:ממש כיף לי כאןD: -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים?מאוד :] -ואיך המנהלת?מעולה
-איך הגעת לפורום?:ממ אהבתי את מקפליי וכבר הייתי ותיקה בתפוז וחיפשתי אם יש להם פורום וכך הגעתי לכאן

-כמה זמן את אוהבת את מקפליי?:מדצמבר ^__^ -מי הפייבוריט שלך?טומי בוי
-אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי?לא החלפתי אפעם.. זה תמיד היה דאגסטר וטום, ובשלושה חודשים האחרונים זה רק טומי בוי -מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML):כולם. בעיקר ROTTF אבל באמת שכולם מעולים -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים?כה. ישלי את ארבעת האלבומים ובמושן יש את הדיוידי של מושן D: -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)?הפוסטרים שלי מכסים את כל הדלתXD -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie?כן 3> -אם כן-מה דעתך עליו?אני ממש אוהבת אותו, הוא מדהים -אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח:XD -אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה?יהיה אלבום טוב

-Five Colours In Her Hair או That Girl?:וואאאו קשה;; אבל פייב קולורס -I'll Be OK או I've Got You?:אייל בי אוקיי -Transylvania או Sorry's Not Good Enough?:אאאאאאאאאאאא לאאאא את לא עושה לי את זה

נמנעת :X -Too Close For Comfort או Bubble Wrap?:באבל ווראפ. |מסמיקה| אני בטח היחידה שחושבת ככה -She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?: חלק 2 :] -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?:דונט סטאפ מי נאו. קאבר מושלם -הארי או דני?הארי -דאגי או טום?טום 3> -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)?טום3> -דייב (סוד) או דני(מקפליי)?דני. פיכ דייב. נוטש -האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה?טום דהלונג בוא ותעשה אותי#$%@^
. סליחה.
. הם, הוא דומה לו רק בשיער, או יותר נכון-היה דומה לו -איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars- מבאבל ווראפ
-איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: -Five Colours In Her Hair -I'll Be OK -I Wanna Hold You (JML) We Are The Young- פייב קולורס דה D: -איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: -The Ballad Of Paul K Too Close For Comfort- Little Joanna-
-All About You -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!):די להכשיל אותי אבל ;[ זה כל פעם משתנה.. כרגע זה באבל ווראפ -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה):כרגע זה דונט סטאפ מי נאוD: -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?:לא ידעתי, אבל מגניב
-אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה?טום. -מה תגידי לו?מה אני לא אגיד לו !! -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי?ברור שאני אשיר בגאווה, מה השאלה בכלל?XD -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב)
XDDDDDDDDDDD ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) -איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה
מקווה. ;[ ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב ג,יגמרו כמו באסטד ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.ילדותי כמו הראשון ג.בוגר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי
ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם
לא סגורה ממש על התשובה -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)?כן -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת?שהארי יאריך שיער XD ושיפסיקו לעשות החלטות מטופשות כמו להוציא אלבום של גרייטסט היטס ;; -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם?מקווה -מה את מאחלת להם?שתהיה להם שנה מוצלחת D: -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?:גם זה וגם זה XD -איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?:ממש ממש נחמד

-נהנת?כן ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!! -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך:
טומי בוי