שאלון

פאק../images/Emo122.gif סרוק, סרוק, סרוק, סרוק

*מרביצה לעצמי בראש* אני מאשימה את טומפלטצ'ר! כן, זה באשמתו!! סליחה:( נו... יש סליחות, יומכיפור בקרוב וזה... איים סו סורי T_T כולי בושה וכלימה XC

להלהלהלה. מי יקרא את זה בכלל?

-שם: דפנה. -תאריך לידה: 8.10.93 -מה שאומר שאת בת..: 14 עוד 24 יום DD: -מיקום בארץ: מרכז. -כתה: ט'. -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: שיהיה טוב. -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא הספקת: אין לי מושג. אני לא ממש מציבה לעצמי מטרות לטווח ארוך במיוחד. בשלב מסוים פשוט מיתאשיים כשלא מצליחים. -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?: כן. -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: לא. בשעון חורף ישנים שעה יותר :) -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: כן. -מבאס נכון?: מאד מבאס! ומה עוד יותר מבאס?! ששנה הבאה היומולדת שלי יוצא ביום כיפור!
-נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? לא כ"כ. -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?: בסדר גמור. -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? כן. -ואיך המנהלת? סבבה לגמרי. -איך הגעת לפורום?: דרך חברה. -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?: בנובמבר זה יהיה שנה אני חושבת. ואוו. הזמן טס :-O -מי הפייבוריט שלך? התחיל בדאגי ובהמשך הארי הצטרף אליו
-אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי? לא בדיוק החלפתי. יותר נכון להגיד שנוסף לו עוד אחד
-מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML): אין אחד כזה. אני אוהבת את כולם. כל אחד עם היתרונות והחסרונות שלו. -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? יש לי את JML. -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? יש לי פוסטרים. לא תלויים. -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie? לא
-אם כן-מה דעתך עליו? --- -אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח: בהזדמנות :] -אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה? לא יודעת. -Five Colours In Her Hair או That Girl ?: חמישה צבעים בשיערה XDD -I'll Be OK או I've Got You?: אני אהיה בסדר (סליחה על התירגום העילג.. פשוט אין לי כח להסתבך עם המקומות..) -Transylvania או Sorry's Not Good Enough?: סליחה זה לא טוב מספיק. -Too Close For Comfort או Bubble Wrap?: פצפצים XDD -She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?: לא יצא לי לשמוע אותם יותר מידי.. אין לי אותם במחשב (כןכן. חור בהשכלה) ככה שלא זה ולא זה בשלב זה. -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?: תינוקות חוזרים. -הארי או דני? הארי
-דאגי או טום? דאגי
-טום או ג'יימס (באסטד,סוד)? ג'יימס
-דייב (סוד) או דני(מקפליי)? דני. יש משהו בדייב שאני לא כ"כ אוהבת
-האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה? רק הוא חושב ככה. הוא ניסה לחקות אותו. מקווה שעלה על זה שלא כ"כ הצליח לו ועדיף לו להישאר עצמו
-איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars-
-איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: -Five Colours In Her Hair
-I'll Be OK -I Wanna Hold You (JML) We Are The Young- -איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: -The Ballad Of Paul K Too Close For Comfort- Little Joanna-
-All About You -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!): וואו. שאלה מכשילה. אין לי שיר מועדף. כולם מקובלים עלי :] -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה): כרגע, אף אחד. -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?: לא!! חחחחחח, כל פעם שהשמעתי לאנשים את דייריאה ואמרתי להם שזה שלשול הם היו כזה "איכס" ואני רק נקרעת מצחוק
-אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה? הארי. כ"כ הארי
-מה תגידי לו? שהוא מוכשר ואני רוצה להכיר אותו לעומק. -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי? אני אגיד לו שאני מוכנה לשיר רק עם הוא ישיר איתי
-אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב)
ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) -איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב ג,יגמרו כמו באסטד ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן
עם כל הצער והכאב בלי הצלחה בעולם הם לא יחזיקו עוד הרבה.. -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל..
ב.ילדותי כמו הראשון ג.בוגר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? יש מצב. אני לא יודעת מה יקרה מחר אז עוד שנתיים? באמת. הגזמות
-מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? להפיץ. לעבוד קשה ולהוציא סינגל או 2 שישודרו בלופים בערוצי MTV למיניהם. -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? אני מקווה שכן. -מה את מאחלת להם? רק הצלחה ושכל אחד יעשה מה שטוב לו. -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: שאני אזכה לראות קליפים חדשים
שלהם ב-MTV -איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?: נחמד מאד. -נהנת? בהחלט העביר לי את הזמן
ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!! -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך:

Himeka

New member
אוקע.^^ מעניין מי יקרה את זה.../images/Emo69.gif

שם:טלי -תאריך לידה:30.5. -מה שאומר שאת בת..:16 -מיקום בארץ: קריות -כתה: י"א! 3> -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח:חבר שאני אשרוד איתו מעל ל3 שבועות? XD -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת:סקס~ O: -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?:באמת?!?! OMG! איזה כיף!!! -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: לא!>: -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: חרא. XD -מבאס נכון?: יאפ -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? קצת -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?: התדרדר קצת למען האמת.|: -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? היה לי כיף פה. אבל יש פה בנות שאני אוהבת אז אני מבקרת מידי פעם -ואיך המנהלת? אחלה~~ D: -איך הגעת לפורום?: חיפשתי~ 3: -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?:4 שנים עם מחשיבים את שנת ההקמה שלהם. אני כבר לא זוכרת.>: הרבה! -מי הפייבוריט שלך? דאגעעעע -אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי? החלפתי, להארי אבל חזרתי לדאגי -מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML):הראשון -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? JML -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? היה~:ם -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie? כה -אם כן-מה דעתך עליו? קצת.. אוי לא. ._. -אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח: האלבום יהיה פשע -Five Colours In Her Hair או That Girl?: שתיהם -I'll Be OK או I've Got You?: "אייל בי אוקי" -Transylvania או Sorry's Not Good Enough?: טרנס' -Too Close For Comfort או Bubble Wrap?:- -She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?: הקטע עם המילים! XD -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?: דונט סטופ... -הארי או דני?הארי -דאגי או טום?דאגי -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)? ג'יימס? Oם; -דייב (סוד) או דני(מקפליי)?דני -האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה?לא בטוחה -איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars-שתיהם.^___^~ -איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: -Five Colours In Her Hair -I'll Be OK -I Wanna Hold You (JML) We Are The Young- 5CIHH -איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: -The Ballad Of Paul K Too Close For Comfort- Little Joanna- -All About You ואי, לא זוכרת. ._. -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!): -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה): IWHY -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?: לא. לא ידעתי. O_O; -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה? כולם~ XD אבל אני חושבת שאני אעדיף את דאגי. -מה תגידי לו? "אני זולה. תעשה אותי" XD סתם. לא. אני מניחה שהייתי מנהלת איתו שיחה עמוקה על משהו. -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי? בגאווה!!! OO: < -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) ד'. או שהסבלים יחליטו שאני כל-כך מותק על זה שאמרתי ככה שהם יכניסו אותי פנימה~ D:
-איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה.
ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב ג,יגמרו כמו באסטד ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.ילדותי כמו הראשון ג.בוגר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי
ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? כן. -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? לא יודעת.. שיחזרו לפעם!;;~ -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? לא. -מה את מאחלת להם? בהצלחה -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: שאני אחזור לשמוע אותם כמו פעם -איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?: אחלה~ XDג -נהנת? יש לי סיבה שלא? ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!!

yael0000

New member
עונה../images/Emo211.gif

שם: יעל -תאריך לידה: 17.12 -מה שאומר שאת בת..: 17 -מיקום בארץ: מרכז -כתה: סיימתי -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: לטוס ללונדון , להתגייס -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת: לא יודעת -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?: לא -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: לא אכפת לי ממש -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: לא, זה מה שקורה כשאין יומן -מבאס נכון?: לא -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? אבל אל עניתי עליהם בכן -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?: נחמד -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? כן -ואיך המנהלת? סבבה -איך הגעת לפורום?: אממצ כשחיפשתי פורמים של מקפליי גיליתי שיש אחד בעברית ושמחתי נורא -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?: שנה בערך -מי הפייבוריט שלך? דאגי -אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי?אמממ פעם הייתי מעדיפה גם את דני אבל דאגי תמיד היה הטופ שבטופ -מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML): השני -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? נייט -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? לא -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie? לא -אם כן-מה דעתך עליו? -אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח: כי אממ אין לי כח? חחההחהח -אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה? כשאני אשמע אודיע לכם -Five Colours In Her Hair או That Girl?: אממ 5 קולורס אין איר היר -I'll Be OK או I've Got You?: אוו שאלה קשה -Transylvania או Sorry's Not Good Enough?: סורי איז נוט גוד אינאף -Too Close For Comfort או Bubble Wrap?: טו קלוז פור כומפורט -She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?: אממ יש לה חלקים? -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?: דונט סטופ מי נאו -הארי או דני? דני -דאגי או טום? דאגי -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)? טום -דייב (סוד) או דני(מקפליי)? דני, דייב עשה משהו מלוכלך אם אל מלוכלך מאוד -האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה? רק הוא חושב ככה, אבל שימשיך לנסות, חלה זה מצחיק אותי -איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars- -איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: -Five Colours In Her Hair -I'll Be OK -I Wanna Hold You We Are The Young- -איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: -The Ballad Of Paul K Too Close For Comfort- Little Joanna -All About You -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!):סילנס איז א סקארי סאונד -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה):אין לי מושג -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?: לא -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה? דאגי -מה תגידי לו? אתה יכול ללמד אותי להחליק על סקייט? ובדרך להביא לי את שלך, כי אבא שלי לא יקנה לי בחיים -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי? בטח שאשיר, ואחרי זה אברח מהאולם בדילוגים קלים -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? אממ אקח אותה? אתם ידועים אל כל יום מוצאים גיטרה חשמלית, סתם לא, אדגיד להם שהם שחכו אותה א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) -איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? אממ בבית עם אישה ילדים וכלב א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב ג,יגמרו כמו באסטד ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? אלבום טוב א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.ילדותי כמו הראשון ג.בוגר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? אממ כן -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? שיענו לטל ושנפגוש אותם חחח, לא אה נזכרתי בעוד משהו שישירו את סאיילנס בהופעה -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? לא -מה את מאחלת להם? שנה טובה -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: נסיעה להופעה, לפגוש אותם -איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?: ארוך -נהנת? כן ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!! -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך: תמונה אקראית

Yu vi

New member
עונה :}../images/Emo85.gif

-שם: יובל -תאריך לידה: 3.2.93 -מה שאומר שאת בת..: 14 ו7 חודשים
-מיקום בארץ: ראשלצ -כתה: ט' -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: שהכל יילך על הצד הטוב ביותר :} -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת: לא עולה לי עכשיו ;; -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?: יאפ :} -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: מחשיך מאוחר -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: יאפ -מבאס נכון?: לגמריוס -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? לאכפת לי במיוחד
-אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?: מדהימוס ביותרוססססס D: -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? כןן D: -ואיך המנהלת? מעולה
-איך הגעת לפורום?: דרך בריל 3> -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?: ממממ. מתחילת החופש הגדול. כמעט 3 חודשים :} -מי הפייבוריט שלך? טום
-אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי? טום !!! -מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML): אומ. ממממ. נראלי שהשלישי -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? לא ]:: -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? הלוואי שהיה לי ]]]: -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie? ברורררר D:: -אם כן-מה דעתך עליו? מדהים 33> -אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח: - -אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה? אממ. נראלי אלבום חמוד ביותר :} -Five Colours In Her Hair או That Girl?: דט גירל -I'll Be OK או I've Got You?: אייל בי אוקיי -Transylvania או Sorry's Not Good Enough?: טרנסילבניה -Too Close For Comfort או Bubble Wrap?: באבל ווראפ -She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?: חלק 2 P= -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?: דונט סטופ מי נאו -הארי או דני? אאאאאאאאאאאאע נונו קשה מידיי @#$%^ -דאגי או טום? בבקשה אל תעשו לי אתזה :{ -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)? טום. -דייב (סוד) או דני(מקפליי)?דני כי אנלא מכירה את סוד XD -האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה? אין לי מושג XD -איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars- איים נוט גאד איי קנט צ'נג' דה סטרס אנד איי דונט נואו איף דרז לייף און מארס
-איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: -Five Colours In Her Hair -I'll Be OK
השיר שאני הכי אוהבת מהארבעה זה IWHY אבל זאת הפתיחה הכי טובה
-I Wanna Hold You (JML) We Are The Young- -איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: -The Ballad Of Paul K Too Close For Comfort- Little Joanna- אני כמעט בטוחה שהוא באלבום השלישי -All About You -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!): אוח כלכך קשה ]]]]]; יואו אני בהתלבטות קשה בין TBOPK לבין LJ .אוחח נו אחריי התלבטות קשה נראלי שTHE BALLAD OF PAUL K. -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה): וואו אין לי מושג. -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?: אממ. אוקיי
-אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה? טום !!!!!!D: -מה תגידי לו? שהוא אחד הזמרים הכי טובים שאני מכירה והלהקה שלו היא אחת הלהקות הכי טובות שקיימות ושהוא מדהים ושאני אוהבת אותו ושיעשה לי ילד עכשיו ברגע זה
-אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי? בהתחשב בכך שאנלא יודעת אנגלית טוב, הייתי מנצלת אתזה שהוא קרוב אליי נותנת לו חיבוק ודופקת לו נשיקה ואז אומרת לו "נו טנקס לאב" D: -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב)XDDDDDDDDDDDD ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) ה. אחר!!! אקח תגיטרה ואלך איתה למאבטחים ואומר להם שאם טום רוצה תגיטרה שיבוא לקחת אותה למרות שזה לא הגיוני משום בחינה שהיא . -איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה
ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב ג,יגמרו כמו באסטד ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.ילדותי כמו הראשון ג.בוגר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם
אמן . -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? כןןןן -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? לאדעת, שימשיכו לעבוד על האלבום ויצליחו איתו ושיחרשו עליהם באמטיוי היטס :} -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? יאפ D: -מה את מאחלת להם? ^^^ -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: נסיעה להופעה! [זה לא ייקרה לעולם.] להמשיך לשמוע אותם תמיד תמיד [זה לא ייגמר לעולם.] להשיג פוסטרים שלהם ועוד מלא תמונות קטנות לתלות בארון !!!! לקנות תאלבומים שלהם -איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?: אחלה ! -נהנת? יאפ :} ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!! -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך: ג'רארד אהובייייי

Yu vi

New member
אוקיי תיקון למשו../images/Emo69.gif../images/Emo85.gif

אני ממש מפגרת -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: מחשיך מאוחר התכוונתי שאני מעדיפה שעון חורף, בכלל לא שמתי לב מה כתבתי
.

אני פה, זמן לחפורD:

-שם: דרור -תאריך לידה: 11.11.91 -מה שאומר שאת בת..: כמעט 16 -מיקום בארץ: מרכז? -כתה: י' -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: אע לאדעת.. אני זורמת
-משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא הספקת: המ לא נראה לי ^^ -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?: לא XD -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: כןןןןןןןןןןןןןן! ;[ -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?:יאפ.
-מבאס נכון?:יאפ.
-נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? לא משנה לי ממש D: -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?: מדהים, ממש כייף פה! (למרות שהזנחתי קצת, אני יודעת.. אבל אני מקווה שאצליח לחזור ולהציף בתגובות
) -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? אהמ זה מה שאמרתי D; -ואיך המנהלת? חח אני לא מכירה אותה, אבל מהתגובות והעבודה שלה פה, היא נראית לי ממש מתוקה ^_______^ -איך הגעת לפורום?: חיפשתי על מקפליי והגעתי לפורוםD::: -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?: כמעט שנה. -מי הפייבוריט שלך? דאגי!
-אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי? חח לא, רק דאגי! *בינתיים D:*
-מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML): וונדרלנדדד
-יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? יש לי את כל האלבומים!@#$
-יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? יש לי הרבה פוסטרים, אבל עד עכשיו לא תליתי אותם ^__^" -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lies? כן. -אם כן-מה דעתך עליו? אהבתי
-אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח: -אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה? אממ לאדעת חח... אני לא החלטית בכלל, אל תשאלו אותי כאלה שאלות
-Five Colours In Her Hair או That Girl?: קשה לי לבחור אבל נראה לי שפייב קולורס.. -I'll Be OK או I've Got You ?: אייב גוט יו! -Transylvania או Sorry's Not Good Enough?: קשה לי לבחור חח שניהם ממש יפים
-Too Close For Comfort או Bubble Wrap?: טו קלוס פור קומפורט! -She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?: חלק 2 חח -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?: בייביז קאמינג באקDD: -הארי או דני? דני (אני אוהבת גם את הארי מאוד, לא להתבלבל.
ואורטלי- לא להתרגש.
) -דאגי או טום? דאגי!@#%^& (טומי בוי
) -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)? טוםםםםם!#@% -דייב (סוד) או דני(מקפליי)? דני!! -האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה? במראה כללי ממש לא, בדברים שהוא העתיק-כןXD -איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars-
אני חושבת שזאת
-איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: -Five Colours In Her Hair
-I'll Be OK
-I Wanna Hold You (JML)
We Are The Young-
כןכן, הכל חח
-איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: -The Ballad Of Paul K Too Close For Comfort- Little Joanna-
-All About You -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!): מההההה?!?!?!!@#$%^ אין מצבבבב!! אני מתה על כולם, כבר אמרתי שאני לא החלטית!!#$^#% אממ אני אגיד שבעיקר השירים מוונדרלנד, זהו.
^^ -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה): -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?: חחחח חשבתי שהוא לא באמת של דאגי, כי ראיתי ביוטיוב סרטונים שונים של ילדים קטנים שרים את זה XDDD אבל לא ידעתי מה המקור שלוXD -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה? לא עשיתם לי את זה.
(אם אני חייבת- דאגי
) -מה תגידי לו? -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי? חחחחחח אני אשיר!!!@#% מקווה שלא אעשה פדיחות:X (פחח כאילו שזה יקרה
) -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב)
XDDD ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) -איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב ג,יגמרו כמו באסטד ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן נו לאדעת~ -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.ילדותי כמו הראשון ג.בוגר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם
לא יודעת, מקווה שזה
-האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? האמת, נראה לי שכןD; -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? שימשיכו כמו שהם- יעשו שטויות, יופיעו, יתרמו, יתייחסו למעריצים שיהיו מי שהם!
-האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? די נו
-מה את מאחלת להם? כל מה שירצו! מגיע להם! DDD: -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: אני יודעת שזה לא יקרה אבל.. לפגוש אותם, לראות אותם מופיעים, להתחתן עם דאגי ואיזה סטוץ עם הארי
-איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?: ווי את כתבת?! פששש יפה! מאוד נהניתי חח כל הכבוד לך! D:
-נהנת? נו אמרתי שכן.
ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!! אכן!! חהחהחהחה
טחח >< -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך: אני ממש אוהבת את התמונה הזו.. זאת החתולה שלי שנפטרה לא מזמן, צילמתי אותה וממש התלהבתי מהתמונה!

אופס, התבלבלתי/לא שמתי לב שלא עניתי../images/Emo122.gif

-אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה? לא עשיתם לי את זה. (אבל אם אני חייבת- דאגי
) -מה תגידי לו? אעע ברור שאני אתרגש בטירוף, אז אני אחבק אותו ואבקש תמונה וחתימה, לא להטריד אותו יותר מדי, אני חושבת D; -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? ברור
והשאלה הפתוחה- אין לי מושג

Charley XD

New member
דרור פילה אחת !!

קודם את אומרת לי להרגע ואז את אומרת שאת רוצה איתו סטוץ ???!! חצופה ... הוא שלי ואני לא מתחלקת.. !!!
סתםםםםםם אוהבת אותך אבל חכי כי אני מוכרת אותך לאממ איך כתבתי לי אתמול *ספלשים בובוס* ?

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחח דרורצ' שלי XDDD

-האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה? במראה כללי ממש לא, בדברים שהוא העתיק-כןXD XDDDDDDDD!
לחתולה שלך. >:

טוב, הבנתי שהייתה לי הזדמנות ופספסתי אותה, אז

אני חייבת להוסיף- כל הכבוד למנהלת על ההשקעה בפורום, על הזמן והעבודה המסורה [ D: ]!
חח נו מה הייתי חייבת

The Psycho Girl

New member
חה חזרתי עכשיו הבייתה XDD

שתיתי יותר מידי -שם: אורלי -תאריך לידה: 20.8.90 -מה שאומר שאת בת..: אה ? מה זאת אומרת ? יענו זה שיש לי דברים שמאפיינים אישה ? -מיקום בארץ: אשדוד חור מתפתח :) מה ? אנחנו 40 דקות מתל אביב -כתה: יב -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: להוציא ציונים גבוהים -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת: להרוג כמה אנשים -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?: כןן המורה שלי לפזיקיה הודיע לנו את זה כולו מאושר איזה נאחס פחות שעה לישון -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: כן לא יודעת למה -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: כן XDD לאבא שלי יש יומולדת ביום שישי הזה זה מבאס תחת כי הוא רצה לעשות מסיבה -מבאס נכון?: עיין ערך שאלה קודמת -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? אני לא מכירה שאלות כאלו -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?: אדיר ביותר -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? כן כמובן -ואיך המנהלת?מדהימה אין כמוה לא רואים דברים כאלה יותר -איך הגעת לפורום?: שוטטתי לי בתפוז -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?: משהו כמו חצי שנה -מי הפייבוריט שלך? הארי -אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי? אממ זה תמיד היה הארי אין כמוהו -מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML): קשה אבל נראה לי ש1 יותר שירים מגניבים -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? לא איפה בקושי אני קונה דיסקים אין לי תקציב -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? אין לי בכלל חוץ מפוסטר של לגולס אני צריכה לשים כמה -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie? יאפ -אם כן-מה דעתך עליו? יפה אבל רציתי קצבי והוא בלדה או שאני מתבלבלת -אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח: -אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה? אני מקווה שהוא יהיה כמו השניים הראשונים -Five Colours In Her Hair או That Girl?: that girl -I'll Be OK או I've Got You?: I've Got You -Transylvania או Sorry's Not Good Enough?: טרנסילבניה -Too Close For Comfort או Bubble Wrap?:Too Close For Comfort -She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?: שנייהם השיר הכי מדהים של מקפליי -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?: babys -הארי או דני? הארי -דאגי או טום?דאגי -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)? ג'יימס -- בן אדם אדיר אין כמוהו עם כל הכבוד לטום -דייב (סוד) או דני(מקפליי)? דני לא סובלת את דייב בלי קשר למה שקרה אף פעם לא אהבתי אותו -האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה? דאגי צריך להביא לי את מה שהוא לוקח/ שותה נראה לי זה עושה ממש טוב -איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars- הראשון
-איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: -Five Colours In Her Hair -I'll Be OK -I Wanna Hold You (JML) We Are The Young- החמש צבעים -איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: -The Ballad Of Paul K Too Close For Comfort- Little Joanna- --- זה -All About You -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!): אמממ נראה לי שהכי הכי זה she fall asleep אבל יש עוד -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה): i'll be ok לפני שבוע זה היה she fall asleep -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?: ידעתי ! אני ידעתי שהוא מוכר לי. אני לא באמת משוגעת יששששששששש ! -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה? הארי הייתי עושה בו מעשים מגונים אבל את טום בשביל לשאול אותו מלא שאלות על השירים שהוא כתב -מה תגידי לו? ראו פרוט למעלה -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי? אממ ברור שישיר XDD ואחרי זה יצחק שזייפתי מול אלפי אנשים -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) --- זה כי אני ילדה טובה -איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב ג,יגמרו כמו באסטד ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן וואי אני ממש מקווה שלא ד, ב בטוח לא , לדעתי א . ג לא נראה לי בכלל -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.ילדותי כמו הראשון ג.בוגר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם ג --- יש לי הרגשה שיהיה מלא מלא שירים רומנטייים למה כולם שמה ביחסים רק השירים שדאגי יכתוב יהיו מאגניבים כאלה. אני מקווה שהאלבום לא יהיה קיטצטי - ככה כותבים את זה בכלל ? -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? כן הם בטח יהיו לי כמו באסטד אפילו שיהיו תקופות שאני לא אשמע אותם אני יחזור אליהם -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? שיתבגרו . שהאלבום לא יאכזב , יעשו הופעות באירופה שיצאו מהבריטניה כבר הם יכולים לכבוש את אירופה חבל שהם לא עושים את זה -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? ימים יגידו -מה את מאחלת להם? המון הצלחה בכל מה שהם יעשו -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: אני אסע להופעה ואני ימשיך לשמוע אותם -איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?: מעולה -נהנת? יא] ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!! כל כך הקייטנות של היסודי XDDD יאללה הלכתי לישון -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

לשיר לפי ROTTF חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי

למעלה