אני פה, זמן לחפורD:
-שם: דרור -תאריך לידה: 11.11.91 -מה שאומר שאת בת..: כמעט 16 -מיקום בארץ: מרכז? -כתה: י' -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: אע לאדעת.. אני זורמת
-משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא הספקת: המ לא נראה לי ^^ -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?: לא XD -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: כןןןןןןןןןןןןןן! ;[ -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?:יאפ.
-מבאס נכון?:יאפ.
-נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? לא משנה לי ממש D: -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?: מדהים, ממש כייף פה! (למרות שהזנחתי קצת, אני יודעת.. אבל אני מקווה שאצליח לחזור ולהציף בתגובות
) -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? אהמ זה מה שאמרתי D; -ואיך המנהלת? חח אני לא מכירה אותה, אבל מהתגובות והעבודה שלה פה, היא נראית לי ממש מתוקה ^_______^ -איך הגעת לפורום?: חיפשתי על מקפליי והגעתי לפורוםD::: -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?: כמעט שנה. -מי הפייבוריט שלך?
דאגי!
-אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי? חח לא, רק דאגי! *בינתיים D:*
-מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML): וונדרלנדדד
-יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? יש לי את כל האלבומים!@#$
-יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? יש לי הרבה פוסטרים, אבל עד עכשיו לא תליתי אותם ^__^" -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lies? כן. -אם כן-מה דעתך עליו? אהבתי
-אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח: -אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה? אממ לאדעת חח... אני לא החלטית בכלל, אל תשאלו אותי כאלה שאלות
-Five Colours In Her Hair או That Girl?: קשה לי לבחור אבל נראה לי שפייב קולורס.. -I'll Be OK או I've Got You ?: אייב גוט יו! -Transylvania או Sorry's Not Good Enough?: קשה לי לבחור חח שניהם ממש יפים
-Too Close For Comfort או Bubble Wrap?: טו קלוס פור קומפורט! -She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?: חלק 2 חח -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?: בייביז קאמינג באקDD: -הארי או דני? דני (אני אוהבת גם את הארי מאוד, לא להתבלבל.
ואורטלי- לא להתרגש.
) -דאגי או טום?
דאגי!@#%^& (טומי בוי
) -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)?
טוםםםםם!#@% -דייב (סוד) או דני(מקפליי)?
דני!! -האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה? במראה כללי ממש לא, בדברים שהוא העתיק-כןXD -איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars-
אני חושבת שזאת
-איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: -Five Colours In Her Hair
-I'll Be OK
-I Wanna Hold You (JML)
We Are The Young-
כןכן, הכל חח
-איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: -The Ballad Of Paul K Too Close For Comfort- Little Joanna-
-All About You -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!): מההההה?!?!?!!@#$%^ אין מצבבבב!! אני מתה על כולם, כבר אמרתי שאני לא החלטית!!#$^#% אממ אני אגיד שבעיקר השירים מוונדרלנד, זהו.
^^ -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה): -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?: חחחח חשבתי שהוא לא באמת של דאגי, כי ראיתי ביוטיוב סרטונים שונים של ילדים קטנים שרים את זה XDDD אבל לא ידעתי מה המקור שלוXD -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה? לא עשיתם לי את זה.
(אם אני חייבת- דאגי
) -מה תגידי לו? -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי? חחחחחח אני אשיר!!!@#% מקווה שלא אעשה פדיחות:X (פחח כאילו שזה יקרה
) -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב)
XDDD ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) -איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב ג,יגמרו כמו באסטד ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן נו לאדעת~ -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.ילדותי כמו הראשון ג.בוגר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם
לא יודעת, מקווה שזה
-האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? האמת, נראה לי שכןD; -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? שימשיכו כמו שהם- יעשו שטויות, יופיעו, יתרמו, יתייחסו למעריצים שיהיו מי שהם!
-האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? די נו
-מה את מאחלת להם? כל מה שירצו! מגיע להם! DDD: -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: אני יודעת שזה לא יקרה אבל.. לפגוש אותם, לראות אותם מופיעים, להתחתן עם דאגי ואיזה סטוץ עם הארי
-איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?: ווי את כתבת?! פששש יפה! מאוד נהניתי חח כל הכבוד לך! D:
-נהנת? נו אמרתי שכן.
ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!! אכן!! חהחהחהחה
טחח >< -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך: אני ממש אוהבת את התמונה הזו.. זאת החתולה שלי שנפטרה לא מזמן, צילמתי אותה וממש התלהבתי מהתמונה!