שאלון

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifגםאניXDDDDD אבל זה קורע

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Simple Girl 182

New member
עונה נה נה בננה ../images/Emo94.gif

-שם: אלמוג -תאריך לידה: 30.1.92 -מה שאומר שאת בת..: 15 וחצי -מיקום בארץ: הוד השרון -כתה: י'6 -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: לא להיכשל.. -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת: לא -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?: כן -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: כן! -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: כן -מבאס נכון?: לא אכפת לי.. -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? כן אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?: הכי כיף בעולם ואני אוהבת את כולן..!!! -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? ברור! -ואיך המנהלת? -.- -איך הגעת לפורום?: דרך אחד שהייתה פה פעם ונטשה -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?: כמעט שנה וחצי -מי הפייבוריט שלך? טומי בוי
-אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי? מהפעם הראשונה שראיתי את טום הוא האחד בשבילי ^^ -מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML): Motion In The Ocean -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? אני הורדתי אותם -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? יש לי פוסטרים שמכסים את הדלת שלי -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie? לא -אם כן-מה דעתך עליו? -אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח: אני אשמע -אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה? לא יודעת -Five Colours In Her Hair או FCIHH-That Girl?: -I'll Be OK או IBOK-I've Got You?: -Transylvania או טרנסי-Sorry's Not Good Enough?: -Too Close For Comfort או TCFC-Bubble Wrap?: -She Falls Asleep חלק 1 או 2?- לא זה ולא זהP?: -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?: BCB -הארי או דני? הארי -דאגי או טום? טומי
-טום או ג'יימס (באסטד,סוד)? ג'יימס -דייב (סוד) או דני(מקפליי)? דני [לא מכירה את סוד] -האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה? לא יודעת, לא ראיתי את טום -איזה שורה יותר יפה:
-I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars- -איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: -Five Colours In Her Hair -I'll Be OK -I Wanna Hold You (JML) We Are The Young-
-איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: -The Ballad Of Paul K Too Close For Comfort-
Little Joanna- -All About You -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!): יש יותר מדי..!!!! -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה): אף פעם לא חשבתי על זה -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?: לא -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה? טומי -מה תגידי לו? דבר הראשון הייתי התעלפת ואז הייתי אומרת לו כמה שאני מעריצה שלו -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי? שרה, מזייפת ועושה ממני צחוק -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) ה. לוקחת את הגיטרה ואומרת למאבטחים שהסבלים שחכו את הגיטרה ושאני אביא לו אותה
-איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב
ג,יגמרו כמו באסטד ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.ילדותי כמו הראשון ג.בוגר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם
-האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? ברור! אף פעם לא אהבתי אף להקה כמו שאני אוהבת אותם -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? שינסו להמשיך לכבוש את כל העולם למקומות שהם עוד לא היו בו -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? לא יודעת, אני ממש מקווה שכן -מה את מאחלת להם? שיצליחו הכי בעולם!! -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: שהם יבוא סופסוף לארץ! -איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?: כל הכבוד
המשיכי ככה -נהנת? כן ^^ ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!! -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהו גאד איזו תמונה !!!../images/Emo99.gif

אני ח ו ל ה על הקפיצות שלו!!!!!!!11111 נכון לקס?
אעאעאעא

just orr

New member
עכשיו אניייי D:

-שם: אור -תאריך לידה: 18.5.92 -מה שאומר שאת בת..: 15 -מיקום בארץ: מרכז.. קרוב להוד השרון חח -כתה: י' -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: אממ.. מקווה שתהיה טובה [?] ^^ -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא הספקת: לא בטוחה שהיה משהו כזה חח -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?:
(למען האמת, הייתי אצל דרור כשהיא ענתה על זה, אז עכשיו אני יודעת. אבל לפני זה לא ידעתי.) -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: עם כמה שאני אוהבת חורף, כןןןןןן!!!!!!!!
-הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: כן. >< -מבאס נכון?: מאוד. בעיקר כי אני גם לא לומדת ימי שישי... >< -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? פחח לא ממש משנה לי.. רק אם יש יותר מדי -____- -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?: אחלה בחלה
סתםסתם ברצינות, מעולה.
-כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? כן זה ממש מעביר לי את הזמן בכיף DD: -ואיך המנהלת? ממש מצויינת. כל הכבוד על ההשקעה ועל הכל.
-איך הגעת לפורום?: אני חושבת שדרור הראתה לי אותו חח ^^ -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?: חצי שנה בערך [?] אולי קצת יותר DDD: -מי הפייבוריט שלך? דנייי
-אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי? לא החלפתי פייבוריט ואני לא בטוחה שזה יקרה... דני לנצח XDDDDD (או שלא.
) -מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML): וואי אינלי מושג. אולי.. וונדרלנד? -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? לא
רק JML שלא הכי נחשב... -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? אני לא אוהבת שאנשים בוהים בי.
אז לא. -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie? כןןן! -אם כן-מה דעתך עליו? מדהיםםםם
-אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח: XDDD -אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה? אני חושבת שיהיה אלבום טוב DD: -Five Colours In Her Hair או That Girl?: ד'אט גירל. אפילו יצא שאני השיר הזה!
-I'll Be OK או I've Got You?: אייב גאט יו
-Transylvania או Sorry's Not Good Enough?: סוריז חח ^^ -Too Close For Comfort או Bubble Wrap?: אעעעע קשה
אבל אני חושבת ש- TCFC
-She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?: עם כמה שאני אוהבת את הפסנתר בראשון, חלק 2 ^^ -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?: בייביז DDD: -הארי או דני? דנייי!!!@ (למרות שאני אוהבת את הארי מלאמלא
) -דאגי או טום? אעע נראה לי דאגי חח (למרות שאני מוצאת את עצמי אומרת "טום אני חולעליך" יותר מדי פעמים XDD) -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)? טוםםםם
-דייב (סוד) או דני(מקפליי)? דני!@#%@!^%#@ -האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה? אף פעם לא ראיתי את טום דהלונג XDDD -איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do
או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars- (סתם מסקרנות... זה מ- BW?) -איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: -Five Colours In Her Hair
אני חושבת ^^ -I'll Be OK -I Wanna Hold You (JML) *אגב, JML גם מתחיל בפייב קולורז חח We Are The Young-
נו גם זה D: -איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: -The Ballad Of Paul K Too Close For Comfort- Little Joanna-
-All About You -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!): לא עשית לי את זה עכשיו.
לא יכולה לבחור. -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה): פחחח אין לי שמץ XDDDD -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?: לפני שראיתי את זה אצל דרור *אהמאהמכמושאמרתי* לא ידעתי חח -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה? מה זה השאלות הקשות האלה???? אם חייבים לבחור, דני. -מה תגידי לו? אתה בן אדם מוכשר ואמן מדהים. -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי? עם כל הפדיחות, אני אשיר XDDDDDDDD -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) אני אקח אותה לאחד הסבלים, בתקווה שהוא יגיד לי "איזה מתוקה, תודה. עכשיו, טום רוצה להגיד לך תודה באופן אישי" כןכן זה ממש יקרה
=/// -איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב ג,יגמרו כמו באסטד ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן אינלי מושג חח ><" -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.ילדותי כמו הראשון ג.בוגר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם
אני לא יודעת... אני רק יכולה לקוות שזה ^^ -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? נראה לי שכן D: -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? שימשיכו כמו שהם וייגרמו לי להרבה שעות בידור
-האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? אם לא אני ארביץ להם. סתםסתם, אני מקווה שכן.
-מה את מאחלת להם? את כל הדברים הטובים שבעולם DDD: -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: אמממממממןןןןןןןןןן שאני אסע להופעה שלהםםםם!@#%^$%&^@%$@# -איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?: פשי, כל הכבוד על הסבלנות
-נהנת? כן D: ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!! והווו! גו פורום מקפליי, גו פורום מקפליי ><" -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך: זה חמוד ^^

אור!><

עוד פעם ''אחלה בחלה'' אני מכפכפת אותך!@K!@#$ >< כןכן, את צריכה להיזהר ממני היום
טוב לומשנה, אני לא צריכה תירוץ להרביץ לךXDDD נמ, אני מוזכרת כאן די הרבה. טיהי! כייף לי! ><"
הא ובכללי, אהבתי ת'תשובות שלך פחח >< לאב יא גירל33333333>
(ווי איזה אובססיה יש לי לסמיילי הזה><
) ואגב, רק כדי להתלהב מזה שאת לא יודעת XD

just orr

New member
אוי ווי מה מחכה לי היום. ><

להביא פלסטרים ותחבושות וכאלה? *פרצוף מפוחד* חחח תודה, גמאני אהבתי תתשובות שלך XDDDD ועכשיו כשאני רואה אותו, הוא בכלל לא דומה לדאגי!!!!! פחח >< אז תודה, החור בהשכלה נסגר. >< איי לאב יו 2. 3333333333>

kelly7i

New member
שם לא,

אבל הוא דאגי כן דומה, *מצרפת תמונה*
כמו שם לדוגמא

yby12

New member
יאי כמה זמן שלא עשיתי כאלה XDDD

-שם:---> קרן -תאריך לידה: 19.4.91 -מה שאומר שאת בת..: 16 -מיקום בארץ: מזכרת בתיה -כתה: י"א 4! -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: שיעבור מהר!!!!!!! -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת: לטוס...אבל את זה אני יעשה ביום ראשון :) -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?: יאפ. מוצאי שבת, לא? -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: לא אכפת לי... -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: כן! .... -מבאס נכון?: מאוד..:( -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? אכן! P: -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?: מושקע ביותר! -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? שמחה מאוד. גם כשאני לא רושמת הרבה אני נוכחת ומתעדכנת!. -ואיך המנהלת? I'd Bleed For her :) -איך הגעת לפורום?: תפוז..פשוט חיפשתי אתכם. חח -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?: וואו..שנתיים וחצי?כמעט שלוש. ממתי שדאגי בן 17. חחחח -מי הפייבוריט שלך? דאגי
-אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי? נשארת עם אותו אחד לאורך כל הדרך! אין החלפות כי אין כמוהו :) -מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML): נמממ השני. וונדרלנד.. -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? אלבום 1.2.3. ו-JML וDVD גם..! -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? כן....(למרות שהחלפתי חדר והקודם זה כמו מוזיאון מקפליי). חח -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie? בטח! -אם כן-מה דעתך עליו? הוא בפלאפון...עונה על השאלה? -אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח: שומעת.. -אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה? שיר יפה אבל צריך יותר קצב ופחות ריגושים וכל זה...כאילו משו סטייל 5 קולורס... -Five Colours In Her Hair או That Girl?: 5 קולורס... -I'll Be OK או I've Got You?: אייל בי אוקי. -Transylvania או Sorry's Not Good Enough?: טרני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -Too Close For Comfort או Bubble Wrap?: טו קלוס... -She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?: השני ברור. -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?: נממ דונט סטופ מי נאו. -הארי או דני? הארי. -דאגי או טום? דאגי! -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)? איו !: ברור שטום -דייב (סוד) או דני(מקפליי)? שניהם? חח -האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה? חחחחח הוא חושב ככה...הוא מנסה להיות כמוהו או ניסה..אבל יפה לו איך שהוא... -איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars---->>>>>>יאפ -איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: -Five Colours In Her Hair--->זה. -I'll Be OK -I Wanna Hold You (JML) We Are The Young- -איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: -The Ballad Of Paul K Too Close For Comfort- Little Joanna-----> זה שייך ל-3 -All About You -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!): נמממ: סטאר גירל כי זה מזכיר לי את התקופה שהייתי בלונדון. -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה): איי וואנה הולד יו. -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ב (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?: חידשתם לי :) -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה? דאגי! -מה תגידי לו? "אפשר תמונה, מספר טלפון, חיבוק, נשיקה וילד? ...." -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי? ברור שאני ישיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (וכולם יברחו כי אני זייפנית ואני אשאר איתם לבד..) -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) נמממ אני אקח אותה לעצמי. אני לא אמכור אותה...P:
-איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב ג,יגמרו כמו באסטד ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן א'... -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.ילדותי כמו הראשון ג.בוגר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם ה'! מקווה מאוד! -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? במידה מסויימת כן. -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? עוד סינגלים! יותר קצביים! ושיתחילו להתפרסם!!! שיתפסו אותם בפוזה מביכה או משו חח -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? מקוווה :) -מה את מאחלת להם? שיבואו לישראל... -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: נסעתי להופעה אני אסע שוב!!!!!!! -איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?: אהבתי! :) -נהנת?

YuvalJones

New member
../images/Emo47.gifעונה :)

D: -- -שם: יובל. -תאריך לידה: 19.11 -מה שאומר שאת בת..: עוד כחודשיים וחמישה ימים בת 12 D: -מיקום בארץ: רמת גן. -כתה: ז' -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: הצלחה בלימודים, בריקוד, לנסוע ללונדון עם לירון כבר D: -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת: להצליח בלימודים חח לנסוע ללונדון ו,זהו. -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?: אכן. -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: לא. באלי חורף וזהו. -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: כן. -מבאס נכון?: כן ><' -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? כן P: -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?: אחלה
-כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? כן, וכן. אחרת לא היו לי הרבה אנשים לחלוק איתם את אהבתי לחתיכים
-ואיך המנהלת? לא מכירה אותה ממש חח ^^" -איך הגעת לפורום?: דרך האינטרנט D: -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?: מדצמבר. -מי הפייבוריט שלך? דניבוי
-אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי? לא החלפתי, עדיין מאוהבת בדני. אבל ברור שגם אין על השאר! -מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML): וונדרלנד. 2. -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? ישלי רק את JML אבל למי אכפת, בדצמבר אני הולכת לקנות הכל בלונדון D: -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? לא חסרים לי פוסטרים, אבל זה לא מכסה את כל הקירות לצערי. -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie? אופקורס! -אם כן-מה דעתך עליו?
[מספק?] -אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח: -- D: -אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה?אממ.. לאיודעת ^^ -Five Colours In Her Hair או That Girl?: פייב קולורס. -I'll Be OK או I've Got You?: לא יכולה להחליט חח ^^" -Transylvania או Sorry's Not Good Enough?: טרנסי D: -Too Close For Comfort או Bubble Wrap?: טו קלוס. -She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?: חלק 2 ברור D: -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?: שניהם ^__~ -הארי או דני? הפייב' שלי זה דני, אבל לא יכולה להחליט. שניהם מדהימים. -דאגי או טום? כנ''ל. -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)? ג'יימס. -דייב (סוד) או דני(מקפליי)? ברור שדני! -האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה? אממ.. לאיודעת, לא זוכרת איך טום נראה. -איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do או
I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars
-איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כיפית ועם הכי הרבה אנרגיות?:
Five Colours In Her Hair
-I'll Be OK -I Wanna Hold You (JML) We Are The Young- -איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: -The Ballad Of Paul K Too Close For Comfort-
Little Joanna -All About You -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!): -- קשה מדי להחליט. -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה): כנ''ל. -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?: לא. אבל טוב לדעת חח. סטיב מרטין שולט! -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה? דני. -מה תגידי לו? עזבו יגיד, אני יחבק אותו, ינשק אותו, ואז נדבר D: -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי? אני ישיר בגאווה
ואחכ אסתתר למשך כמה שנים מהציבור. -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? א.
תקחי אותה לעצמך
ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי - בחיים לא אמכור אותה באיביי! ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) -איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה
ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב ג,יגמרו כמו באסטד ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.ילדותי כמו הראשון ג.בוגר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם
- קצת מהכל, הכי טוב. -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? חושבת שכן. -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? שדאגי יסתפר, שהארי יאריך את שיערו, שיחזרו להיות הבנים המחורפנים שהם תמיד היו, ושישארו הם! כי אני פשוט אוהבת אותם! -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? מקווה חח D: -מה את מאחלת להם? אושר, הצלחה, אהבה, הגשמת חלומות, פגישה איתי ועם לירון בבקסטייג' D: -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: נסיעה להופעה, ופגישה איתם =\ -איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?: אחלה :) -נהנת? כן. ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!! - בגדול ובענק! -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך:

LironPoynter

New member
הו גירלי איילאביו33>

לונדון. וומבלי. הופעה. בקסטייג'. ונאמר אמן!D:

שלי...../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

זה שלי... -שם:אנסטסיה -תאריך לידה:14.4.1993 -מה שאומר שאת בת..: 14.4 או 5 חודשים -מיקום בארץ:ערבה (בדרך לאילת) -כתה:ט1 שליטה! -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח:שאני אצליח השנ ושאני לא אתקבל ללהקה של דנה! -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת:לא זכור לי -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?:לא... דוד שלי אמר לי -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?:ממש לא שי יושנים קצת... -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?:כן:(:(:( -מבאס נכון?:מאוד! -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"?לפעמים כי לא תמיד יש כח לענות -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?: נחמד ומצחיק! -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? כן אני מקבלת המון מידע ומוצאת תמונת -ואיך המנהלת? חמודה -איך הגעת לפורום?: מהאינטרנט -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?:5 חודשים -מי הפייבוריט שלך?דאגי וטום -אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי? אני התחלתי לאהוב גם את טום.... -מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML):הראשון והשלישי -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? את כל האלבומים ו DVD של וונדרלנד -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? לא ממש -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie? ברור!!! -אם כן-מה דעתך עליו? מעולה! -אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח:אבל שמעתי...
-אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה?לא הבנתי את השאלה -Five Colours In Her Hair או That Girl ?:That Girl -I'll Be OK או I've Got You?: שניהם -Transylvania או Sorry's Not Good Enough?: וואו זה קשה אני חושבת שטרנסילבניה -Too Close For Comfort או Bubble Wrap?:באבל... -She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?:חלק 1 -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?: גם שניהם.... -הארי או דני? הארי -דאגי או טום?קשה מאוד.... יש את האפשרות לבחור את שניהם? -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)?ג'יימס -דייב (סוד) או דני(מקפליי)? דני -האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה? הוא חושב ככה דאגי בהמון יותר חתיך -איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars- אני בוחרת בראשון... -איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: -Five Colours In Her Hair -I'll Be OK -I Wanna Hold You (JML) We Are The Young- הראשון והשלישי.... -איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: -The Ballad Of Paul K Too Close For Comfort- Little Joanna- זה! -All About You -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!):די כולם שואלים אותי ואין לי... SIAS -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה):לא ברגע זה... -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?:לא ידעתי שיש להם שיר כזה בכלל....
-אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה?את טום -מה תגידי לו?1. תודה שהקים את הלהקה 2. שיחירם להארי דאגי ודני את הסיגריות... -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי?יש לי פחד במה אבל אם כן והוא היה מתקרב הייתי מעלפת באותו רגע... -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב)-ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) ה. הייתי גונבת אותה! -איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב ג,יגמרו כמו באסטד ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן אני חושבת שהם יהיו מפורסמים אבל לא כ"כ -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.ילדותי כמו הראשון ג.בוגר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם- זה
-האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)?לא נראה לי אבל אני מקווה! -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? שיתנהגו יותר מצחיק ושיגיעו לארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם?לא.... -מה את מאחלת להם?שיגיעו לארץ! -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: כל מה שקשור אליהם שיהיה שלי! -איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?: יחסית נחמד -נהנת?כן ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!! -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך:

Mcfly for ever

New member
אני..

-שם: קסם אומרדקר -תאריך לידה: 24.10.94 -מה שאומר שאת בת..: 12... עוד חודש 13 -מיקום בארץ: דימונה -כתה: ח'2 -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: שאני יצליח יותר בלימודים -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת: אין -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?: לא -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: כן -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: כן -מבאס נכון?: כן -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? כן XDD -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?: מדליק -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? כן -ואיך המנהלת? חמודה -איך הגעת לפורום?: מאחותי -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?: בערך שמונה חודשים -מי הפייבוריט שלך? דני
-אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי? לא, אני עדיין מעדיפה את דני -מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML): JML -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? כן -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? XDDD כן -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie? כן -אם כן-מה דעתך עליו? שיר מהמם -אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח: -אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה? אלבום טוב -Five Colours In Her Hair או -That Girl-That Girl?: -I'll Be OK או I'll Be OK- I've Got You?: -Transylvania או Sorry's Not Good Enough- Sorry's Not Good Enough?: -Too Close For Comfort או Too Close For Comfort-Bubble Wrap?: -She Falls Asleep חלק 1 או 2?- חלק 2P?: -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?:Don't Stop Me Now- -הארי או דני?דני -דאגי או טום?טום -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)? ג'יימס -דייב (סוד) או דני(מקפליי)? דני -האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה? הוא רק חושב ככה -איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars- הראשונה -איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: -Five Colours In Her Hair -I'll Be OK -I Wanna Hold You (JML) We Are The Young- אה..I'll Be OK -איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: -The Ballad Of Paul K Too Close For Comfort- Little Joanna- -All About You אין לי מושג -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!): Sorry's Not Good Enough -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה):Don't Stop Me Now -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה(ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?: לא -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה? דני -מה תגידי לו? לא יודעת -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי? אני יוותר -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) -איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב ג,יגמרו כמו באסטד ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.ילדותי כמו הראשון ג.בוגר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? כן -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? -מה את מאחלת להם? שנה טובה XDDD -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: שאני ימשיך לאהוב אותם -איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?: חמוד -נהנת? בערך ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!! -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך:

יעליקק

New member
אני אני אני אני XD

-שם: יעל -תאריך לידה: 19.10.94 [חודש וארבעה ימייייים] -מה שאומר שאת בת..: 13 עוד חודש וארבעה ימים חח -מיקום בארץ: רעות -כתה: ח' -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: למצוא לי חוג ריקוד מתאים XD -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא ספקת: לא זוכררת .. -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?: הא כה ? -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: למי אכפת ^^ -הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: טוב לדעעת. -מבאס נכון?: כן. -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? לא. -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?: ממש אחלה. -כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? מאד. -ואיך המנהלת? ממש נחמדה ותורמת לפורום. -איך הגעת לפורום?: דרך חברה [שוליטה] -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?: חודשיים [ ? ] -מי הפייבוריט שלך? ד א ג י -אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי? אני עדיין מעדיפה את דאגי [ = -מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML): אחד .. -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? את האלבום הראשון .. -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? יהיו לי כיחזור הצבע למדפסת המחוברנת !!! -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie? כן .. -אם כן-מה דעתך עליו?מושלםם .. -אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח: אמרתי שהוא מושלם ! -אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה? יהיה טוב אבל צריך עוד סגנונות .. -Five Colours In Her Hair או That Girl?: פייב קולורס .. -I'll Be OK או I've Got You?: אייל בי אוקי .. -Transylvania או Sorry's Not Good Enough?: טרנסילבניה .. -Too Close For Comfort או Bubble Wrap?: טו כלוס פור כמפורט -She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?: חלק 2 .. -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?: דונט סטופ מי נאו .. -הארי או דני? הארי -דאגי או טום? דאגי [למרות שממממממממש קשה להחליט .. ] -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)? גיימס .. -דייב (סוד) או דני(מקפליי)? דני .. -האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה? רק הוא חושב ככה XD -איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars- השני [ = -איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: פייב קלרס .. -Five Colours In Her Hair -I'll Be OK -I Wanna Hold You (JML) We Are The Young- -איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: ליטל ג'ואנה .. -The Ballad Of Paul K Too Close For Comfort- Little Joanna- -All About You -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!): no worries ... -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה): אייל בי אוקיי .. לא רק כרגע.. כל הזמן ! -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?: לא היה לי מושג .. -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה? דאגי .. אפשר שניים? גם טום חח .. -מה תגידי לו? שאני חולה לו על התחת XD -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי? ברור שאני אשיר !!! -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב) - ב [ = ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) -איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב - כן [= ג,יגמרו כמו באסטד ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.ילדותי כמו הראשון ג.בוגר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם - ככככן.. -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? לבוא לישראל !!!!! -האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? הלוואי :\ -מה את מאחלת להם? רק טוב .. ושיבואו ויפגשו ויתחתנו עם ילדה חמודה כמוני :) -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: נסיעה להופעה שתהיה בישראל או שלא חח -איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?: מגנייייב .. -נהנת? כן ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!! -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך:

rox love BSM

New member
אתן יודעות מה שמתי לב,שהרבה מעדיפות את ג'ימס

על פני טום. וזה די מוזר,כי לפי דעתי שניהם מאד דומים מבחינה מוזיקלית...

למעלה