עכשיו אניייי D:
-שם: אור -תאריך לידה: 18.5.92 -מה שאומר שאת בת..: 15 -מיקום בארץ: מרכז.. קרוב להוד השרון חח -כתה: י' -ציפיות לשנה החדשה-תשס"ח: אממ.. מקווה שתהיה טובה [?] ^^ -משהו שרצית לעשות בתשס"ז ולא הספקת: לא בטוחה שהיה משהו כזה חח -הידעת שבסוף השבוע עוברים לשעון חורף?:
(למען האמת, הייתי אצל דרור כשהיא ענתה על זה, אז עכשיו אני יודעת. אבל לפני זה לא ידעתי.) -היית רוצה להישאר בשעון קיץ-מחשיך מאוחר?: עם כמה שאני אוהבת חורף, כןןןןןן!!!!!!!!
-הידעת שעוד שבוע יום כיפור ושהוא נופל על שישי-שבת?: כן. >< -מבאס נכון?: מאוד. בעיקר כי אני גם לא לומדת ימי שישי... >< -נמאס משאלות שאתן עונות עליהן ב"כן"? פחח לא ממש משנה לי.. רק אם יש יותר מדי -____- -אז נעבור לכמה שאלות על הפורום -איך הפורום לדעתך?: אחלה בחלה
סתםסתם ברצינות,
מעולה.
-כיף לך פה? את שמחה שהוא קיים? כן זה ממש מעביר לי את הזמן בכיף DD: -ואיך המנהלת? ממש
מצויינת. כל הכבוד על ההשקעה ועל
הכל.
-איך הגעת לפורום?: אני חושבת שדרור הראתה לי אותו חח ^^ -כמה זמן את אוהבת את מקפליי?: חצי שנה בערך [?] אולי קצת יותר DDD: -מי הפייבוריט שלך?
דנייי
-אומרים שהיתרון בלהקה זה שאם נמאס לך מהפייבוריט שלך,את יכולה לעבור למישהו אחר. האם החלפת את הפייבוריט שלך או שאת עדין מעדיפה את דני\דאגי\טום\הארי? לא החלפתי פייבוריט ואני לא בטוחה שזה יקרה... דני לנצח XDDDDD (או שלא.
) -מה האלבום האהוב עליך? (1.2.3 או JML): וואי אינלי מושג. אולי.. וונדרלנד? -יש לך את האלבומים\DVD\סינגלים? לא
רק JML שלא הכי נחשב... -יש לך פוסטרים שמכסים את החדר שכבר לא רואים קירות כי שבודדים (אם בכלל)? אני לא אוהבת שאנשים בוהים בי.
אז לא. -שמעת את השיר החדש The Heart Never Lie? כןןן! -אם כן-מה דעתך עליו? מדהיםםםם
-אם לא-למה??? תשמעי אותו!!!!! חח: XDDD -אם כל האלבום יהיה בסטייל הזה,לדעתך יהיה אלבום טוב או אלבום שמזכיר את הקודמים ולא מחדש הרבה? אני חושבת שיהיה אלבום טוב DD: -Five Colours In Her Hair או That Girl?: ד'אט גירל. אפילו יצא שאני השיר הזה!
-I'll Be OK או I've Got You?: אייב גאט יו
-Transylvania או Sorry's Not Good Enough?: סוריז חח ^^ -Too Close For Comfort או Bubble Wrap?: אעעעע קשה
אבל אני חושבת ש- TCFC
-She Falls Asleep חלק 1 או 2?-P?: עם כמה שאני אוהבת את הפסנתר בראשון, חלק 2 ^^ -Baby's Coming Back או Don't Stop Me Now?: בייביז DDD: -הארי או דני?
דנייי!!!@ (למרות שאני אוהבת את הארי מלאמלא
) -דאגי או טום? אעע נראה לי דאגי חח (למרות שאני מוצאת את עצמי אומרת "טום אני חולעליך" יותר מדי פעמים XDD) -טום או ג'יימס (באסטד,סוד)? טוםםםם
-דייב (סוד) או דני(מקפליי)?
דני!@#%@!^%#@ -האם לדעתך דאגי דומה לטום דהלונג (פליט בלינק182) או שרק הוא חושב ככה? אף פעם לא ראיתי את טום דהלונג XDDD -איזה שורה יותר יפה: -I can't stop, I can't stop loving you,You're a dreamer and dreaming's what you do
או I'm not God, I can't change the stars,And I don't know if there's life on Mars- (סתם מסקרנות... זה מ- BW?) -איזה שיר פותח את האלבומים בצורה הכי מגניבה,כפית ועם הכי הרבה אנגריות?: -Five Colours In Her Hair
אני חושבת ^^ -I'll Be OK -I Wanna Hold You (JML) *אגב, JML גם מתחיל בפייב קולורז חח We Are The Young-
נו גם זה D: -איזה מהשירים הבאים לא שייך לאלבום השני?: -The Ballad Of Paul K Too Close For Comfort- Little Joanna-
-All About You -איזה שיר של מקפליי את הכי אוהבת (רק אחד!!): לא עשית לי את זה עכשיו.
לא יכולה לבחור. -איזה שיר של מקפליי מתאר אותך הכי טוב עכשיו,או איך שאת מרגישה כרגע (שאלה פתוחה): פחחח אין לי שמץ XDDDD -האם ידעת שdiarrhea (דייריאה,נו שלשול חח) הוא לא באמת שיר של דאגי (ומקפליי) ובעצם הושמע לראשונה בארה"ה (ובעולם) בסרט "הורים במשרה חלקית" עם סטיב מרטין בשנת 1989?: לפני שראיתי את זה אצל דרור *אהמאהמכמושאמרתי* לא ידעתי חח -אם יכולת לפגוש רק אחד מחברי מקפליי,מי זה יהיה? מה זה השאלות הקשות האלה???? אם חייבים לבחור, דני. -מה תגידי לו? אתה בן אדם מוכשר ואמן מדהים. -אם באמצע הופעה דני פתאום יטייל בקהל עם מקרופון ויתן לך לשיר בית מStar Girl,האם תשירי את הבית בגאווה או שתגידי לו No thanks love ותוותרי? עם כל הפדיחות, אני אשיר XDDDDDDDD -אם תלכי להופעה של הבנים בלונדון,תעמדי בתור ופתאום תקלטי שהסבלים שכחו להכניס את הגיטרה של טום מה תעשי? א.תקחי אותה לעצמך ואם את לא יודעת לנגן תמכרי אותה באיביי ב.תגעי בה כדי שתוכלי לומר שנגעת בכלי של טום (זה לא נשמע טוב) ג,תתעלמי מזה ד.תודיעי לאחד המאבטחים שהסבלים שכחו את אחת הגיטרות (ועד אז בטח מעריצה אחרת כבר תגנוב אותה) אני אקח אותה לאחד הסבלים, בתקווה שהוא יגיד לי "איזה מתוקה, תודה. עכשיו, טום רוצה להגיד לך תודה באופן אישי" כןכן זה ממש יקרה
=/// -איפה את חושבת שמקפליי יהיו עוד 5 שנים מהיום? א.כמו שהם היום,להקת פופ מצליחה ברחבי העולם (בערך),רק ברמה קצת יותר גבוהה ב.להקה מצליחה מאוד,במיוחד בארה"ב ג,יגמרו כמו באסטד ד.סביר להניח שלהקה נכשלת שימי השיא שלה נגמרו מזמן אינלי מושג חח ><" -איך לדעתך יהיה האלבום הבא (4) של מקפליי (מה הציפיות שלך ממנו)? א.בטח כמו הקודמים.פופ-רוק מגניב שכזה..כרגיל.. ב.ילדותי כמו הראשון ג.בוגר כמו השני ד.יהיה בו קצת מהכל כמו השלישי ה.יפתיע אותנו ויהיה חדשני ומגניב כמו שלא שמענו אפעם
אני לא יודעת... אני רק יכולה לקוות שזה ^^ -האם לדעתך גם בעוד שנתיים מהיום תשמעי את מקפליי (במידה והם יוציאו עוד אלבומים וישארו בשטח)? נראה לי שכן D: -מה הציפיות שלך מהם לשנה הזאת? שימשיכו כמו שהם וייגרמו לי להרבה שעות בידור
-האם לדעתך הם יעמדו בציפיות שלך מהם? אם לא אני ארביץ להם. סתםסתם, אני מקווה שכן.
-מה את מאחלת להם? את כל הדברים הטובים שבעולם DDD: -מה את מאחלת לעצמך בקשר למקפליי (נסיעה להופעה,שתשארי מרוצה מהם..)?: אמממממממןןןןןןןןןן שאני אסע להופעה שלהםםםם!@#%^$%&^@%$@# -איך היה השאלון שכתבתי בעצמי בגלל שממש משעמם לי ואין מה לראות בטלויזיה(חחח)?: פשי, כל הכבוד על הסבלנות
-נהנת? כן D: ולסיום סיומת עשו לנו פרסומת כתבו עלינו בעיתון פורום מקפליי מקום ראשון!! והווו! גו פורום מקפליי, גו פורום מקפליי ><" -שימי תמונה אהובה של מה שבא לך: זה חמוד ^^