שאלון..

ny34

New member
../images/Emo41.gif שאלון..

כי צריך סיבה להתחמק ממתמט'.. שם: מין: מיקום: מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: זרק עליך משהו: צייר עליך משהו: תרם לך תשובה במבחן: איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: התנשקת: אכלת: הלכת מכות: הצטלמת: מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: קנית: המלצת עליו: צרבת: שברת: מה הבגד האחרון ש...: לבשת: פשטת: קנית: לווית מחבר: זרקת: בטח מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: שהיה לך בו מבחן: שעשית בו שיעורים: שהברזת ממנו: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: הרביץ לך: קנה לך מתנה: הכין לך אוכל: ראה איתך סרט: מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: הקלטת: רצית לראות ושכחת: נרדמת באמצע שלה: שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: התעצבנת על החברים שלו: חשבת שהסקר שבו מטומטם: צחקת על הודעה שכתובה בו: נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: הקאת: הזמנת: אכלת עם חבר: זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: ניתקת לו/ניתק לך: התקשר אליך: התקשרת אליו: ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: החלפת: חיטאת: רצית לעשות: מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: המליצו לך עליו: חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: קראת והזדהית איתו עד דמעות: מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: ריגש אותך: הפחיד אותך: היית מוכן להרוג כדי לראות: מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: עצבן אותך: הבאת אותה בשיחת נפש: חלמת עליו: חשוב לך יותר מכל אחד אחר: מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: העירו לך על איך שאתה לבוש: הבטן שלך קרקרה: שמעת מוזיקה: חלמת חלום מוזר: צחצחת שיניים: התקלחת: החלפת גרביים: רצית ללכת לישון: אני אענה על זה יותר מאוחר, צריך לנסוע ליום הורים

crazy cottage

New member
כי צריך להתחמק מלסדר את החדר

שם: קרן/קוטג' מין:
מיקום: מודיעין מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: מית זרק עליך משהו: עידית צייר עליך משהו: גק תרם לך תשובה במבחן: יעל איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: היום בבוקר התנשקת: בסוכות
אכלת: לפני חמש דקות הלכת מכות: היום בבוקר הצטלמת: אתמול מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: אביב גפן-לילות לבנים קנית: אביב גפן-ירח מלא המלצת עליו: אביב גפן-ירח מלא צרבת: הפסקול של מופע האימים של רוקי שברת: שרית חדד מה הבגד האחרון ש...: לבשת: סווצרט של בלינד פשטת: חולצת בצפר קנית: חולצת בצפר? לווית מחבר: מכנס זרקת: חולצה מטומטמת מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: תנ"ך שהיה לך בו מבחן: אנגלית שעשית בו שיעורים: מיכא"ל שהברזת ממנו: אנגלית שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: כל המקצועות מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: אמא הרביץ לך: אבא לא סתם..חחחחחח קנה לך מתנה: אחותי הכין לך אוכל: אני ראה איתך סרט: אני מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: VIVA LA BAM הקלטת: מסך הזהב? רצית לראות ושכחת: my music magazin נרדמת באמצע שלה: לא זוכרת שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: משהו בMTV מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: פאקצות התעצבנת על החברים שלו: אקזיט חשבת שהסקר שבו מטומטם: לא זוכרת צחקת על הודעה שכתובה בו: קומונת פאדיחות נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מוניקה סקס מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: שוגי גו הקאת: פסטה הזמנת: פיצה אכלת עם חבר: סנדוויץ? זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: זרקתי מסטיק החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: אמא ניתקת לו/ניתק לך: עידית ואני ניתקתי לה התקשר אליך: יעל התקשרת אליו: אמא ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: ביקי מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: באוזן החלפת: אוזן חיטאת: אוזן רצית לעשות: באף ואני 90% שעושה
מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: של עומר P: המליצו לך עליו: חברה שלי מהשכבה חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: ילדה מהשכבה(אחת אחרת) קראת והזדהית איתו עד דמעות: חברה מהשכבה מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: חתונת רפאים ריגש אותך: עת לרקוד הפחיד אותך: בית השעווה היית מוכן להרוג כדי לראות: לא זכור לי אחד מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: גק עצבן אותך: עידית (וואי כתבתי עליה הרבה) הבאת אותה בשיחת נפש: פיי
חלמת עליו: לא יודעת חשוב לך יותר מכל אחד אחר: כל הקבוצה המושלמת שלי
(אני נשמעת כמו פאקצה) מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: תאקט
רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: ד"ר קספר ;[ רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: עברי לידר רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: היו מללללא כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: הסינש מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: לפני דקה|(נראה לי הם עדיין שם) העירו לך על איך שאתה לבוש: לפני דקה (אמא) הבטן שלך קרקרה: לפני שעה
שמעת מוזיקה: עכשיו חלמת חלום מוזר: בלילה צחצחת שיניים: בבוקר התקלחת: אתמול בלילה החלפת גרביים: לפני שלוש שעות
רצית ללכת לישון: כל הזמן ;[

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifכי אינמש'ו יותר טוב לעשות ../images/Emo9.gif

שם:
גלוש מין:
נקבה מיקום:
מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה:
מממ..לא זוכרת זרק עליך משהו:
מעיין, פתק
צייר עליך משהו:
לאזוכרת, כל הזמן מציירים עליי דברים
תרם לך תשובה במבחן:
מי לא?!
איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו:
בביצפר..אבל בצחוק התנשקת:
ממ. אכלת:
בבית הלכת מכות:
מממ...לא נראלי שהלכתי מכות הצטלמת:
אצל חברה מה הדיסק האחרון ש...: שמעת:
GC האחרון [אינלי כוח לכתוב ת'שם
] קנית:
ממממ..לאזוכרת המלצת עליו:
לאזוכרת צרבת:
מממ כלמיני שירים שברת:
לא שוברים דיסקים! :| מה הבגד האחרון ש...: לבשת:
טרנינג אפור וחולצה כחולה פשטת:
חולצה שחורה ארוכה, חולצה לבנה קצרה עם ציור של פרה ומכנסיים שחורים רחבים קנית:
מממ..חולצה אפורה רגילה כזאת לווית מחבר:
מממ...כלום זרקת:
מממ לא'דעת מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר:
[סוג של] סוציולוגיה.. שהיה לך בו מבחן:
ממממ... תנ"ך נראלי שעשית בו שיעורים:
אין כזה מקצוע
שהברזת ממנו:
מממ.. תקשורת שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:
תקשורת!!!!! מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:
אמא הרביץ לך:
אפ'חד קנה לך מתנה:
אחותי הכין לך אוכל:
אני
ראה איתך סרט:
ממ לא זוכרת מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית:
רדיו 04
הקלטת:
מממ...לאזוכרת רצית לראות ושכחת:
רדיו 04, אתמול נרדמת באמצע שלה:
חברים שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה:
לא נראלי שיש מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם:
מממ לא זוכרת התעצבנת על החברים שלו:
אין חשבת שהסקר שבו מטומטם:
לא קוראת סקרים בד"כ צחקת על הודעה שכתובה בו:
לא זוכרת נכנסת אליו לפני הפורום הזה:
שייגעצ מהו המאכל האחרון ש...: אכלת:
אורז הקאת:
איכ. לא מקיאה. הזמנת:
שניצל? אכלת עם חבר:
שניצל זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:
מממ לא זוכרת החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו:
מממממ...גרינ ניתקת לו/ניתק לך:
לאזוכרת התקשר אליך:
נויש [?] התקשרת אליו:
גרינ ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך:
אין מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:
החלפת:
חיטאת:
רצית לעשות:
סיידליפ!! [ליפסייד?
] מהו הבלוג האחרון ש...: קראת:
של חברה המליצו לך עליו:
לא'דעת חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט:
לא'דעת קראת והזדהית איתו עד דמעות:
לא ממש עד דמעות אבל..של חברה. מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך:
לאזוכרת ריגש אותך:
כנ"ל הפחיד אותך:
"עדיין מכור" היית מוכן להרוג כדי לראות:
לא'דעת מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך:
מממממממ.....רונית עצבן אותך:
מממממ... הבאת אותה בשיחת נפש:
וואי לא זוכרת חלמת עליו:
חשוב לך יותר מכל אחד אחר:
ממממ.. מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה:
היהודים רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף:
אביב גפן רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי:
מממ..לאזוכרת רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי:
מלא!
כולם רצו ללכת, ורק אתה לא:
לא נראלי שיש מש'ו כזה מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית:
אף פעם
העירו לך על איך שאתה לבוש:
גם הערה טובה נחשב? [יש כזה דבר?
] בכלמקרה, היום בביצפר אמרו לי שאני לבושה יפה הבטן שלך קרקרה:
לא'דעת שמעת מוזיקה:
כל הזמן אני שומעת מוזיקה חלמת חלום מוזר:
כל הזמן אני חולמת חלומות מוזרים
. אבל חלום ממש מוזר.. לפני איזה 3 ימים :| צחצחת שיניים:
בבוקר התקלחת:
בבוקר החלפת גרביים:
בבוקר שמתי גרביים רצית ללכת לישון:
היום בביצפר

love mcr

New member
אמ..סתם כי משעמם...

שם: שלי מין: נקבה מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: אמ...היום בטעות שפכתי על עצמי.. זרק עליך משהו: ילד קרציה.. צייר עליך משהו: אמ...לא יודעת תרם לך תשובה במבחן: אמ...שניה מה היה המבחן האחרון?! איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: אמ...בית ספר?! התנשקת: בית ספר ?! אכלת: בבית.. הלכת מכות: אמ..בית ספר?! הצטלמת: אמ...לא זוכרת.. מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: mcr קנית: mcr המלצת עליו: system of a down צרבת: לא זוכרת.. שברת: אני לא חושבת שהיה אחד כזה.. מה הבגד האחרון ש...: לבשת: סווצ'ר פשטת: אממ...כנ"ל קנית: ג'נס לווית מחבר: חצאית זרקת: אמ..חולצה מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: מתמטיקה שהיה לך בו מבחן: לא זוכרת.. שעשית בו שיעורים: מתמטיקה שהברזת ממנו: ערבית שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מתי לא?! מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: אמא שלי הרביץ לך: אמ..מאיפה לי?! קנה לך מתנה: לא זוכרת הכין לך אוכל: אמא שלי ראה איתך סרט: אמא שלי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: אחת בהוט 3 הקלטת: מגרש ביתי רצית לראות ושכחת: לא זוכרת נרדמת באמצע שלה: לא זוכרת שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: לא זוכרת מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: חחח..פורום פאקצות התעצבנת על החברים שלו: כנ"ל חשבת שהסקר שבו מטומטם: פה.. צחקת על הודעה שכתובה בו: לא זוכרת נכנסת אליו לפני הפורום הזה: זה הראשון.. מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: אורז הקאת: אמ...לא זוכרת הזמנת: פאלאפל? אכלת עם חבר: לא זוכרת זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: לא קורה לי הרבה... החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: יובל ניתקת לו/ניתק לך: הדר התקשר אליך: יובל התקשרת אליו: הדר ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: לפני כמה חודשים החלפת: מי זוכר חיטאת: ?! רצית לעשות: מתי לא??! מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: של ניני המליצו לך עליו: לא זוכרת חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: היה ממש הרבה איתו עד דמעות: לא היה כזה.. מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: אויי שחכתי איך קוראים לו.. ריגש אותך: לא זוכרת הפחיד אותך:ה5 הדקות הראשונות של הרי פוטר היית מוכן להרוג כדי לראות: לא יודעת.. מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: יובל עצבן אותך: הדר הבאת אותה בשיחת נפש: רותם חלמת עליו: שיר חשוב לך יותר מכל אחד אחר: יש לי כמה.. מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: לא זוכרת רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: mcr רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: לא זוכרת רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: mcr כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: לא זוכרת מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: כל יום שישי? העירו לך על איך שאתה לבוש: כיתה ב' הבטן שלך קרקרה: לא יודעת... שמעת מוזיקה: לפני 15 שעה חלמת חלום מוזר: לפני 15 שעה צחצחת שיניים: בבוקר התקלחת: אתמול בלילה החלפת גרביים: בבוקר רצית ללכת לישון: לפני 15 שעה קמתי...

I LOVE M5

New member
כי צריך להפסיק את זה =]

שם: עדן מין: נקבה מיקום:בית מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה:לא שפכו עליי אף פעם שתייה חחח זרק עליך משהו:דיוד...כרית צייר עליך משהו:אני תרם לך תשובה במבחן:אני לא צריכה תרומות אני גאונה מידי בשביל זה [חע לא] איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו:בטלפון התנשקת:באולם ספורט אכלת:בסלון... (אבל אמממממאאאארתי לכם שאוכלים רק במטבח) הלכת מכות:סתם שמתי יד על הנועם ותוך כדי חנקתי זה לא מכות זה מאהבה הצטלמת:תמונה חדשה לדרכון מה הדיסק האחרון ש...: שמעת:TCFSR קנית:SAJ המלצת עליו:TCFSR צרבת:אין שברת:של קלי קאלרסון (כי הוא היה של ספיר=] וכי אני שונאת את שתיהן...די ספיר לא לקחת קשה) מה הבגד האחרון ש...: לבשת:פיג'מה פשטת:גינ'ס חולצה בלה בלה בלה קנית:אמממ יש כמה לווית מחבר:אני לא לובשת בגדים של בנים..אז למה להלוות מהם האהאהאהא זרקת: בטח ....אני לא אוסיף מילה מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר:מו"ט שהיה לך בו מבחן:מו"ט שעשית בו שיעורים:אממ שאלה קשה אני לא זוכרת..נראה לי מתמטיקה שהברזת ממנו:אני לא מבריזה ממקצועות...וגם חוצמזה יש לנו מצלמות שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:אנגלית...ואני אוהבת אנגלית פשוט החליפו לי את המורה למורה שאני הכי שונאת בעולם ואני עדיין רוצה לרצוח את המורההה מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:אמא הרביץ לך:אלון...טרוריסט קטן קנה לך מתנה:ברק
[
]הוא יודע להיות אח טוב שמכריחים אותו הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט:לא זכור לי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית:אמממ לא חשוב הקלטת:אני לא מקליטה תוכניות טלויזיה בדר"כ רצית לראות ושכחת:תוכנית?! מילא סרט מה אני מפגרת? טוב נו אולי כן...אבל לא השכרתי תוכנית נרדמת באמצע שלה:אממ לא קרה כזה דבר שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה:אין לי מושג איך קוראים לה מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם:ברוך השם לא חסרים כאלו התעצבנת על החברים שלו:מ5... חשבת שהסקר שבו מטומטם: חחחחחחח דיי אני לא אומרת צחקת על הודעה שכתובה בו:אממ קומונה...זה יוזד נכנסת אליו לפני הפורום הזה:מ5 מהו המאכל האחרון ש...: אכלת:שוקולד הקאת:איכככ הזמנת:אני לא מזמינה אוכל אכלת עם חבר:בלינצ'ס [שזה שליטטטטע
] זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:ביצה על מישהו החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו:דניאל ניתקת לו/ניתק לך:אני ניתקתי על ספיר.. התקשר אליך:ספיר התקשרת אליו:דני ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך:להד"ם מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:די פאדיחות החלפת:די פאדיחות חיטאת:די פאדיחות רצית לעשות:די פאדיחות יש לי רק באוזניים!! חעע XD מהו הבלוג האחרון ש...: קראת:של...שלי המליצו לך עליו:מימס חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט:הבלוג של ליאור קראת והזדהית איתו עד דמעות:להד"ם מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך:אממ לא זוכרת ריגש אותך:שכחתי שם הפחיד אותך:לא זוכרת היית מוכן להרוג כדי לראות:סרט אחד שכחתי את השם שלו שאני רוצה לראות את כולו ואני לא מוצאת את השם שלו מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך:חברות שלי לא מצחיקות... עצבן אותך:ספיר הבאת אותה בשיחת נפש:כמעט ואין לי חברים משתפי"ם חלמת עליו:קובי XD די זה היה מוזר...מוכר אוכל לגירפותתתחח חשוב לך יותר מכל אחד אחר:פעם היה מישהו אבל כבר לא מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה:לא הייתי רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף:אין לי בעיות כאלו רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי:גרין דיי...שהייתי בחו"ל אבל לא הייתי הולכת עם אמא\אבא שלי נכון? רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי:לא חסר כולם רצו ללכת, ורק אתה לא:אממ מי זה כולם? מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית:לא היו הדברים מעולם העירו לך על איך שאתה לבוש:*האירו חח ..שבוע שעבר...כמה פעמים...שהבגדים שלי יפים הבטן שלך קרקרה:יום כיפור שמעת מוזיקה:לפני שנייה חלמת חלום מוזר:אתמול צחצחת שיניים:היום הייתי כל היום בבית התקלחת:שלשום החלפת גרביים:אממ אין לי תמיד גרביים רצית ללכת לישון:היום בבוקר...וזה מה שעשיתי

sappy song

New member
כי אני עדיין חייב לגלות כמה זה 1+1

שם:שי מין:עוד לא/זכר מיקום:אשדוד מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה:אלכס זרק עליך משהו:שהם צייר עליך משהו:לא יודע תרם לך תשובה במבחן:שהם איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו:בבית ספר התנשקת:בסרט אכלת:בחדר הלכת מכות:בבית ספר הצטלמת:בהופעה של יוסלס מה הדיסק האחרון ש...: שמעת:יש הרבה קנית:אני חושב האוסף של נירוונה המלצת עליו:יש הרבה צרבת:יש הרבה שברת: הדי וי די של "8 מייל" מה הבגד האחרון ש...: לבשת:ברמודה פשטת:ג'ינס קנית:חולצה לווית מחבר:חולצה זרקת: לא יודע,אמא שלי זורקת בגדים בלי שאני יודע
מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר:כלכלה(מתעב את המקצוע הזה) שהיה לך בו מבחן:תנ"ך שעשית בו שיעורים:לא זוכר שהברזת ממנו:מתמיטיקה שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:כל המקצועות חוץ מאנגלית מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:אמא הרביץ לך:אחותי קנה לך מתנה:אחותי(2 מנות פלאפל) הכין לך אוכל:אחותי ראה איתך סרט:בן דוד שלי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית:איש משפחה הקלטת:את הסרט אפקט הפרפר רצית לראות ושכחת:איש משפחה נרדמת באמצע שלה:פוקימון(ב7 בבוקר) שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה:לא שווה להתאמץ בלחיצה בשביל סדרה דפוקה מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם:יש הרבה התעצבנת על החברים שלו:יש הרבה חשבת שהסקר שבו מטומטם:לא יודע צחקת על הודעה שכתובה בו:כאן ובנירוונה נכנסת אליו לפני הפורום הזה:נירוונה מהו המאכל האחרון ש...: אכלת:פלאפל הקאת:לא זוכר הזמנת:פרגיות אכלת עם חבר:פרגיות זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:טוסט החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו:חגי ניתקת לו/ניתק לך:אלכס התקשר אליך:חגי התקשרת אליו:חגי ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך:אלכס מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:לא עשיתי החלפת:לא החלפתי חיטאת:לא חיטאתי רצית לעשות:סיידליפ מהו הבלוג האחרון ש...: קראת:פה המליצו לך עליו:אין חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט:לא יודע קראת והזדהית איתו עד דמעות:לא יודע מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך:יורוטריפ!!! ריגש אותך:אפקט הפרפר הפחיד אותך:פוקימון 4 היית מוכן להרוג כדי לראות:גירסת הבמאי של אפקט הפרפר מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך:חגי עצבן אותך:לא יודע הבאת אותה בשיחת נפש:לא יודע חלמת עליו:רעות חשוב לך יותר מכל אחד אחר:יש כמה מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה:יום שישי רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף:לא יודע רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי:לא יודע רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי:לא יודע כולם רצו ללכת, ורק אתה לא:לא זוכר(איזה שינוי
) מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית:ביום שישי(לא הייתי כאן,אבל כל יום שישי הם באים) העירו לך על איך שאתה לבוש:ביום שישי הבטן שלך קרקרה:היום בבית ספר שמעת מוזיקה:לפני 2 שניות,3,4,5,6,7,8,9,10 בקיצור אני שומע עכשיו חלמת חלום מוזר:שלשום אני חושב צחצחת שיניים:היום בבוקר התקלחת:אתמול ועוד מעט חוזר למקום שבקושי אני יוצא ממנו החלפת גרביים:היום רצית ללכת לישון:עכשיו

Hadar Depp

New member
שלי.. כי אנלי משו יותר טוב לעשות...

שם:הדר בראל מין:נקבה מיקום:ליד המחשב, בבית, במושב נאות גולן, בארץ ישראל, ואנלא זוכרת עוד..
מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה:אממ..אני..אתמול... זרק עליך משהו:אח שלי זרק עלי גרביים צייר עליך משהו:אני.. תרם לך תשובה במבחן:חח דמיון...מבחן על מבנה המנורה... איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו:לוזוכרת התנשקת:אמממ אכלת:בבית הלכת מכות:בבצפר הצטלמת:בחדר..עם הדיסק של MCR מה הדיסק האחרון ש...: שמעת:THREE CHEERS FOR SWEET REVENGE קנית:שקנו לי..את ^ המלצת עליו:^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ צרבת:I BROUGHT U MY BULLETS, U BROUGHT ME YOUR LOVE שברת:דיסק שלא צרבתי טוב מה הבגד האחרון ש...: לבשת:מכנסיים וחולצה של קופ"ג...מאח שלי.. פשטת:פיג'מה.. קנית:מכנסיים שאני לובשת עכשיו.. לווית מחבר:אממ..סווצ'רט.. זרקת: בטח..ברור!מכנסיים שממש אהבתי אבל היו בהם חורים אז אמא שלי אמרה שהגיע הזמן..בכיתי עליהם 5 דקות.. מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר:הבעה שהיה לך בו מבחן:לשון..הלך די טוב.. שעשית בו שיעורים:המממ ואוו שאלה מאתגרת... שהברזת ממנו:אמממ..ש"ב במסגרת היול"מ... שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:אממ..יש הרבה..כי רציתי לרצוח תמחנכת שלי... מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:אממ...אמא... הרביץ לך:אח שלי... קנה לך מתנה:אמא..את הדיסק של MCR..נראה לי... הכין לך אוכל:אמא...מי עוד יכול להכין? ראה איתך סרט:אמממ לוזוכרת.. מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית:המלך היל..אבל רק כמה קטעים.. הקלטת:אמממ.. רצית לראות ושכחת:שכחתי... נרדמת באמצע שלה:אמממ... שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה:לא קרה דבר כזה...חח סתם..לוזוכרת..הרבה זמו לא ראיתי TV.. מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם:חח הפורום פקאצות התעצבנת על החברים שלו:חח פעם פעם התעצבנתי על החברות בפורום ג'וני דפ..הן רקראו לי פקאצה... חשבת שהסקר שבו מטומטם:אמממ צחקת על הודעה שכתובה בו:פורום פקאצות>"הראל מויאל המלך". פחחח מזה השטויות האלה??? נכנסת אליו לפני הפורום הזה:היום זה הפורום הראשון... מהו המאכל האחרון ש...: אכלת:אמממ..מסובך..אורז מלא ועוד כמה.. הקאת:אל תצחקו..תמנון... הזמנת:אממ..פיצה..אני חושבת.... אכלת עם חבר:אממ..את החמגשית..עם כל הכיתה בערך... זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:את הקוסקוס מהחמגשית. החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו:אתמול..עם מישל ניתקת לו/ניתק לך:לא קרה..לא שאני זוכרת התקשר אליך:לוזוכרת..נראה לי ששיר.. התקשרת אליו:אני הולכת להתקשר לשיר עכשיו.... ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך:לא קרה הרבה זמן... מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:חח עגילים באוזניים החלפת:באוזניים חיטאת:כנ"ל רצית לעשות:באף..אמא שלי אמרה לי שכשאני אהיה יותר גדולה..אני אנסה בשנה הבאה... מהו הבלוג האחרון ש...: קראת:לונג אגו..לוזוכרת.. המליצו לך עליו:הבלוג של ספיר! חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט:NEVER EVER קראת והזדהית איתו עד דמעות:אממ..קטע על התעללות בברווז..היה נוראי.. מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך:רוק בבית הספר..ממש ברגעים אלה.. ריגש אותך:למצוא את ארץ לעולם לא..חצי סרט הייתי על סף דמעות... הפחיד אותך:אממ...סיוט ברחוב אלם..ראיתי אותו לבד..כל הבית היה חשוך..וזאתי צורחת וגלן נשאב לתוך המיטה! היית מוכן להרוג כדי לראות:צ'רלי בממלכת השוקולד וחתונת רפאים... מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך:סער..הלבן הזה קרא לי כושית!!!!! עצבן אותך:סער..הלבן הזה קרא לי כושית!!!!!!! הבאת אותה בשיחת נפש:מור חלמת עליו:אממ..אני חולמת על דברים אחרים.. חשוב לך יותר מכל אחד אחר:אמממ...יש הרבה... מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה:אממהופעה של אביב גפן..ודניאל בלומון היה שם גם.. רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף:הופעה של אביב בניצנים... רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי:אממ..לוזוכרת.. רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כולם רצו ללכת, ורק אתה לא:פסטיגל..ושיר נולד..בעעע מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית:חח אין אצלנו קומות..אצלי רק החיות מתנחלות מתחת לבית... העירו לך על איך שאתה לבוש:אממ..אני חושבת שהיום העירו לי על הסווצ'רט..הוא דגול עלי בהרבה... הבטן שלך קרקרה:היום..לא אכלתי עד החמגשית... שמעת מוזיקה:לפני רבע שעה..עכשיו אני שומעת סרט.. חלמת חלום מוזר:אממ..כשישנתי אצל חברה..זה היה חלום מוזר מאוד... צחצחת שיניים:אממ היום בבוקר.. התקלחת:מזמן..לוזוכרת.. החלפת גרביים:היום בבוקר... רצית ללכת לישון:בבוקר..יותר נכון רציתי לחזור לישון... וזהו..תודה שעזרת לי להפיג תשיעמום....

Love Bem

New member
../images/Emo69.gif../images/Emo66.gif../images/Emo150.gifעונה../images/Emo132.gif../images/Emo12.gif

שם:איימי מין:בכיף מיקום:אשדוד מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה:היום קולה חברה שלי זרק עליך משהו:כן בקבוק קולה צייר עליך משהו:כן צלב תרם לך תשובה במבחן:לא אני תורמת לכולם איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו:היו בבית ספר התנשקת:היום בבית ספר אכלת:עכשיו הלכת מכות:היום בבית ספר הצטלמת:לא מתה אל זה מה הדיסק האחרון ש...: שמעת:לאב מטאל קנית:לאב מטאל המלצת עליו:לאב מטאל צרבת:לא צורבת שברת:הכול אני שוברת מה הבגד האחרון ש...: לבשת:בגדים פשטת:בגדים קנית:ברד לווית מחבר:חצאית זרקת:חולצה ורודה מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר:הסטוריה שהיה לך בו מבחן:אנגלית שעשית בו שיעורים:הכול שהברזת ממנו:ספרות ומת' שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:מת' מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:סבתא הרביץ לך:אימא קנה לך מתנה:אבא הכין לך אוכל:אבא ראה איתך סרט:אימא מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית:רדיו 04 הקלטת:מכושפות רצית לראות ושכחת:זואי 101 נרדמת באמצע שלה:זואי 101 זה משעמם שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה:זואי 101 בעע..משפחת פיכס מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם:פאקצות התעצבנת על החברים שלו:גיים בויז חשבת שהסקר שבו מטומטם:בריטני ספירס צחקת על הודעה שכתובה בו:פאקצות נכנסת אליו לפני הפורום הזה:מקפליי מהו המאכל האחרון ש...: אכלת:פיצה הקאת:פיצה הזמנת:פיצה אכלת עם חבר:פיצה זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:פיצה החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו:אימא ניתקת לו/ניתק לך:אימא התקשר אליך:אימא התקשרת אליו:אבא ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך:אימא מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:בלשון החלפת:לייפסיד חיטאת:אוזן רצית לעשות:טבור מהו הבלוג האחרון ש...: קראת:בעע...לדעת המליצו לך עליו:לאדעת חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט:לאדעת קראת והזדהית איתו עד דמעות:אממ..קראתי אבל לא זוכרת מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך:פגוש תפוקרס ריגש אותך:טיטאניק לא רואה סרטים כאלה הפחיד אותך:הצעקה 2 לא משהו אבל עלילה אהבתי היית מוכן להרוג כדי לראות:הארי פוטר 5 ו6 מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך:משהו עצבן אותך:כולם הבאת אותה בשיחת נפש:הרבה זמן לא הייתה שיחה כזאת חלמת עליו:משהו אחד שאני אוהבת חשוב לך יותר מכל אחד אחר:משהו שאני אוהבת מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה:מקפליי רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף:HIM רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: פינק פלויד רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי:פינק פלויד כולם רצו ללכת, ורק אתה לא:מיקל ג'קסון מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית:אף פעם תפו תפו תפו העירו לך על איך שאתה לבוש:היום וכל יום הבטן שלך קרקרה:הרבה זמן שמעת מוזיקה:העכשיו חלמת חלום מוזר:אתמול צחצחת שיניים:היום בבוקר התקלחת:יום שבת ניראה לי החלפת גרביים:אתמול רצית ללכת לישון:עכשיו שאלון נחמד תודה

mor p2

New member
כי בא לי..../images/Emo9.gif

שם: מור מין: נקבה מיקום: כפר סבא מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: אף אחד זרק עליך משהו: אור צייר עליך משהו: בתאל תרם לך תשובה במבחן:אור איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בבית התנשקת: על הלחי עם חברה שלי בב"הס אכלת: בבית הלכת מכות: לא הלכתי מכות חח הצטלמת: בבר מיצווה של בן דוד שלי מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: THE USED קנית: לא זוכרת..אני יותר צורבת המלצת עליו:מיי כימיקל רומנס! צרבת: הרבה שירים ביחד של כול מיני.. שברת: למזלי אך אחד מה הבגד האחרון ש...: לבשת: ש פשטת: של בית ספר קנית: מכנס ג"ינס לווית מחבר:אני לא מלווה זרקת: חולצה...נתתי לאחותי זה ניקרא לזרוק מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: ידיעת הארץ שהיה לך בו מבחן: מתמטיקה שעשית בו שיעורים: הבעה שהברזת ממנו: לא זוכרת שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: יש הרבה..יקח לי שנה לכתוב מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: אמא שלי..! הרביץ לך: אני לא ילדה מוכה! קנה לך מתנה:אנט הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: רותם מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: ראיתי רק MTV ..זה לא נחשב חח הקלטת: רצית לראות ושכחת: MALCOM IN THE MIDDLE נרדמת באמצע שלה: לא זוכרת שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: דוד טופז מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם:פורום פאקצות חח..יש להם חיים? התעצבנת על החברים שלו: פה..חח סתם חשבת שהסקר שבו מטומטם: לא יודעת צחקת על הודעה שכתובה בו: נכנסת אליו לפני הפורום הזה: אמריקן איידול מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: שניצל הקאת:אפונה הזמנת: פיצה אכלת עם חבר: גלידה זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: אסור לזרוק אוכל! החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: יעל ניתקת לו/ניתק לך: התקשר אליך: בתאל התקשרת אליו: דלית ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: מהו הפירסינג האחרון ש...: אין לי עשית: אין לי החלפת: אין לי חיטאת: אין לי רצית לעשות: לא רוצה לחורר את עצמי לבנתיים מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: חייה בבועה פרטית המליצו לך עליו: עליו ^ חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: לא זוכרת תשם קראת והזדהית איתו עד דמעות: בוא לא נגזים..חחח מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: בתול בן 40 ריגש אותך: האמת שמתחת לפני השטח הפחיד אותך: ג"יפר קריפר היית מוכן להרוג כדי לראות: מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: ניצן עצבן אותך:אור הבאת אותה בשיחת נפש: ניצן חלמת עליו: לא זוכרת חשוב לך יותר מכל אחד אחר: אין לי ממששש מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: אין רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: אין רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: של מיי כימקל רומנס כאילו דהה כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: לא זכור לי מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: חחח אין בשכונה שלי ערסים יש יותר רחוק העירו לך על איך שאתה לבוש:שעמדתי ללכת לסבתא שלי הבטן שלך קרקרה: בבית ספר שמעת מוזיקה: בבית חלמת חלום מוזר:לפני שבוע צחצחת שיניים: בבוקר התקלחת: אתמול החלפת גרביים: בבוקר רצית ללכת לישון:עכשיו!!!!!!!!!!!!

למעלה