שאלון..

../images/Emo183.gif כי אני חולה ../images/Emo10.gif

יש לי שאלה לפני השאלון..מישהו שם לב לאייקונים החדשים בשביל "חנוכה"? מה לעזאזל עושה שם עץ אשוח
וגרב
? שיגידו קריסמס.. שם: סתיו מין: נקבה מיקום: כדור הארץ (מודיעין). מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: ערס מתלמד כשהייתי בכיתה ב'. זרק עליך משהו: אח שלי הקטן. צייר עליך משהו: מ..ירדן תרם לך תשובה במבחן: רוני. ילדה מהכיתה. איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: אני מניחה שבמסנג'ר. התנשקת: בסלון, אתמול (סבתא שלי "נפרדה לשלום". XD) אכלת: היום בבוקר, ב4. (לא נרדמתי
) הלכת מכות: בבית. הצטלמת: בבית. מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: טרי צ'ירז פור סוויט רינבג' קנית: אני לא קונה ממש דיסקים
אז אני חושבת שhits בכיתה ה'.
המלצת עליו: טרי צ'ירז. צרבת: "קונצרט תלמידים 2005" (לDVD) שברת: אהמ..משחק בדיסק שמקבלים עם עיתון מטומטם אחד. מה הבגד האחרון ש...: לבשת: סווצ'ר סגול. פשטת: סווצ'ר סגול (היה לי חם, ואז נהיה לי קר). קנית: שתי חולצות. לווית מחבר: אמ..הכריחו אותי להלוות צעיף, נחשב?
זרקת: גרב קרועה XD
מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: גאומטריה. שהיה לך בו מבחן: אנגלית (והיה חרא). שעשית בו שיעורים: מקרא (תנ"ך) שהברזת ממנו:
לא זכור לי מקרה כזה..
שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מקרא. מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: סבתא הרביץ לך: אח שלי הקטן. קנה לך מתנה: הורים (כסא מפוספס מאנטר בעזריאלי!) הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: אבא ואחים מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: "נותנים בראש" הקלטת: דרגון בול Z (בשביל אח שלי!) רצית לראות ושכחת: משחק מכור.. נרדמת באמצע שלה: חברים לנצח X_X שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: חברים לנצח X_X מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: פורום לאוהבי חמוסים. התעצבנת על החברים שלו: הארי פוטר- הסרט חשבת שהסקר שבו מטומטם: לא מסתכלת על סקרים ממש צחקת על הודעה שכתובה בו: צמחונות-טבעונות נכנסת אליו לפני הפורום הזה: אין
נכנסתי לזה ראשון
מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: עוגה הקאת: בגיל 6. שוקו. הזמנת: ספגטי עם סלמון (לא היה משו
) אכלת עם חבר: פיצה. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: זיתים XD החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: לוטם. ניתקת לו/ניתק לך: ירדן, ממזמן התקשר אליך: שירן. התקשרת אליו: לוטם. ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: נועה. מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: באוזניים נחשב? החלפת: באוזניים (אם התשובה לשאלה למעלה היא "כן") חיטאת: המ..אני לא ממש מחטאה שם.. רצית לעשות:עוד עגיל באוזן (אני לא מעיזה ><') מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: של ליטקע
המליצו לך עליו: "הצד שלא כל כך עמוק של האוקינוס" (אני חושבת שככה קוראים לו). חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: "אגוזים של קוקוס" (חשפתי פה מידע חסוי
רק שמישהו הזה לא יחליט פתאום לבקר בפורום הזה.) קראת והזדהית איתו עד דמעות: לא זוכרת איך קוראים לו
מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: גברים בשחור. ריגש אותך: טיטאניק הפחיד אותך: טיטאניק היית מוכן להרוג כדי לראות: הארי פוטר! (למרות שאמרו לי שזה סרט גרוע) מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: ליאת עצבן אותך: ירדן
הבאת אותה בשיחת נפש: אני לא בקטע של "שיחות נפש". אני מניחה ש..שירן. חלמת עליו: המ..נועה ושני. חשוב לך יותר מכל אחד אחר: יש כל מיני מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: אני? הופעות? XD רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: אני? הופעות? XD רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: אני? הופעות? XD רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: הופעה של MCR עם גרין דיי באוסטרליה! (חבר של בת דודה שלי הלך!
) כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: המ..הדבר הזה עם השיר..שנינט שרה..שכחתי איך קוראים לזה..אולי שיר נולד? מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: כל יום אחרי בצפר. העירו לך על איך שאתה לבוש: המ...מסיבה אחת בכיתה ו'. הבטן שלך קרקרה: עכשיו, לפני רגע. ולא, אני לא רעבה. אני פשוט חולה! שמעת מוזיקה: עכשיו (איים אה דיק דיק דיקטד טו יו..
) חלמת חלום מוזר: לפני שבוע בערך. צחצחת שיניים: היום בבוקר התקלחת: אתמול בערב. החלפת גרביים: המ..אתמול בבוקר. רצית ללכת לישון: היום בבוקר-לילה (בין 2-5). לא יכולתי, כי האף שלי היה סתום לגמרי והרגשתי שאין לי אוויר.

ny34

New member
תרגישי טוב ../images/Emo24.gif, אבל בעצם..

אולי לא כדאי... אני אהיה חולה

Fire Ice

New member
../images/Emo187.gif

שם: אלכסנדר (סאשה.) מין:
מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: יורי זרק עליך משהו: אירנה (בורג. זה כואב ><) צייר עליך משהו: יוליה (עין) תרם לך תשובה במבחן: רומן (מבחן בפיזיקה) איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בכתה התנשקת: בבאר (בר?) אכלת: מול השולחן ==' הלכת מכות: ברחוב הצטלמת: סטודיו מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: MCR קנית: Megadeth (אבל נאבד לי
) המלצת עליו: לא זוכר :/ צרבת: MCR שברת: לא שברתי אף פעם דיסק -_- מה הבגד האחרון ש...: לבשת: תלבושת בית הספר פשטת: חולצת רשת ומכנסים שחורות. קנית: מכנסיי בונדאג' עם אזיקים
לווית מחבר: מעיל עור זרקת: גרביים
מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: ביולוגיה שהיה לך בו מבחן: פיזיקה שעשית בו שיעורים: אסטרונומיה שהברזת ממנו: חינוך גופני שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: אזרחות מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: בן דוד שלי הרביץ לך: - קנה לך מתנה: סבתא הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: בן דוד שלי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: לא זוכר הקלטת: לא מקליט רצית לראות ושכחת: אממ.. נרדמת באמצע שלה: אני לא נרדם מול טלוויזיה שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: לא זוכר איך קוראים לזה אבל זה הי לילדים קטנים וזה היה מוזר. מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: פקצות התעצבנת על החברים שלו: לא התצבנתי על שום חברי פורום חשבת שהסקר שבו מטומטם: לא יודע צחקת על הודעה שכתובה בו: פורום פקצות נכנסת אליו לפני הפורום הזה: אופנה אלטרנטיבית מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: ירקות עם תפוחי אדמה הקאת: אני לא מקיא
הזמנת: אני לא מזמין אכלת עם חבר: תפוח זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: חתיכת עוגה על אירנה בגלל הבורג הארור. החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: יורי ניתקת לו/ניתק לך: לא היה הדבר מעולם התקשר אליך: יוליה התקשרת אליו: יורי ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: יוליה מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: האחרון? בלשון, אבל עשיתי גם הרחבה ללוב. החלפת: הליקס חיטאת: לשון רצית לעשות: ספטום מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: אני זוכר? זה היה לפני שעתיים-שלוש. המליצו לך עליו: לא המליצו לי חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: לא קרה עוד קראת והזדהית איתו עד דמעות: לא היה מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: Final Destination 1+2 ריגש אותך: Lord of the War כשוויטאני (איך שלא קוראים לאח שלו..) מת הפחיד אותך: עוד לא קרה
היית מוכן להרוג כדי לראות: להרוג? עוד לא, אבל הייתי רוצה לראות ראיון עם ערפד מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: רומן עצבן אותך: יוליה הבאת אותה בשיחת נפש: אני לא מדבר בכל כך פתיחות *אהמ* חלמת עליו: יורי חשוב לך יותר מכל אחד אחר: ובכן, יורי. מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: ברח לי שהם שלהם :eek: רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: לא קרה הדבר :) רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: כנ"ל. רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: H.I.M כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: במוסקבה אין ממש ערסים כמו שיש בישראל. אבל גם אלה שהכי קרובים לא מגיעים לאיזור המגורי שלי העירו לך על איך שאתה לבוש: אתמול כשהסתובבנו בפאב (לבשתי חולצת רשת ומכנסיים שחורים) הבטן שלך קרקרה: לפני כמה רגעים שמעת מוזיקה: בזה הרגע אני שומע (After Forever) חלמת חלום מוזר: שלשום צחצחת שיניים: היום בבוקר התקלחת: אתמול החלפת גרביים: היום בבוקר רצית ללכת לישון: בשיעור אזרחות

Mazi Love Brian

New member
../images/Emo178.gif ^_^ עונה.. ^_^

שם:
מזי מין:
נקבה מיקום:
ישראל
מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה:
לא זוכרת, זרק עליך משהו:
בטל.. צייר עליך משהו:
לא זוכרת תרם לך תשובה במבחן:
בטל
איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו:
בבצפר
התנשקת:
בצפר.. אכלת:
בית הלכת מכות:
מ.. לא זוכרת הצטלמת:
בבית מה הדיסק האחרון ש...: שמעת:
לא זוכרת קנית:
לא זוכרת המלצת עליו:
ווסטלייף צרבת:
חחחחחח שברת:
אין מה הבגד האחרון ש...: לבשת:
כפפות פשטת:
סריג קנית:
חולצה לווית מחבר:
ממ.. לא זוכרת זרקת: בטח
בטח הא?
מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר:
מתמטיקה
שהיה לך בו מבחן:
בחן מתמיטקה
היום! שעשית בו שיעורים:
שהברזת ממנו:
שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:
מתמטיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:
אחותי הרביץ לך:
אחותי\אחי
קנה לך מתנה:
משפחה.. הכין לך אוכל:
אמא ראה איתך סרט:
אחי , אחותי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית:
לא ראיתי טי וי הקלטת:
מ לא זוכרת רצית לראות ושכחת:
אין נרדמת באמצע שלה:
אין שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה:
אין מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם:
פאקצות
התעצבנת על החברים שלו:
אין חשבת שהסקר שבו מטומטם:
לא זוכרת צחקת על הודעה שכתובה בו:
חח ווסטלייף נכנסת אליו לפני הפורום הזה:
ווסטלייף
וס"פ! מהו המאכל האחרון ש...: אכלת:
שניצל וצי'פס!
הקאת:
הווגד!
הזמנת:
פיצה! אכלת עם חבר:
טוסט
זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:
לא זוכרת החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו:
אורלי ניתקת לו/ניתק לך:
אין התקשר אליך:
איתי התקשרת אליו: איתי
ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך:
הא?????
מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:
באוזן למעלה.. החלפת:
מ.. למטה חיטאת:
אין רצית לעשות:
רוצה לעשות עוד באוזנים! מהו הבלוג האחרון ש...: קראת:
מ.. שלך
נראלי. המליצו לך עליו:
אין חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט:
אין קראת והזדהית איתו עד דמעות:
אין מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: ריגש אותך: הפחיד אותך: היית מוכן להרוג כדי לראות: מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך:
בטל ומרינוש
עצבן אותך:
מירי!![כיאלו אתם מכירים.] הבאת אותה בשיחת נפש:
לא זוכרת חלמת עליו:
לא זוכרת..
חשוב לך יותר מכל אחד אחר:
הילי,שחורי,בטלוש ועוד
מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה:
סינגריה רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף:
הרבה רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי:
מ.. לא זוכרת רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי:
הרבה..