שאלון..

Unaffected

New member
הווו..כהכה..

רואים את היישוב מהמפרפסת של הבית שלי
ובטח הייתי שם פעם..מתישהו
אמ..שלום?

kati666

New member
אורית,אני רוצה קרטיב.../images/Emo66.gif../images/Emo178.gif

אוח,אני כזאת קולית,אין רואה המאסטרו. תירו בי. פשוט תעשו את זה. שם:קטי.מוזמנים להמציא לי שם אחר.למרות שקטי זה גזעי. מין:איפה?העאהעאהעאהעא מין!עכשיו! מיקום:כיסא גלגלים אפור,חדר בקצה המסדרון,רחוב בדרום,צפת ישראל. מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה:
מי שעשה את זה כבר מת מזמן,לא רלונטי. זרק עליך משהו: פלו זרקה עליי קלמר,ואני עלייה. צייר עליך משהו:אמ,גל. תרם לך תשובה במבחן:אמ,איציק. איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו:בבית. התנשקת:בביצפר. אכלת:בחדר.תפוח. הלכת מכות:חס וחליל. הצטלמת:אתמול,חדר. מה הדיסק האחרון ש...: שמעת:אנערף. קנית:המבורגר
. המלצת עליו:לא יודעת,גל המליצה לי על אינפקטד משרום XD. צרבת:אוי,מזמן. שברת:חס וחליל. מה הבגד האחרון ש...: לבשת:החולצה האהובה עליי
ירוקה ורשום בצהוב does your mother know?.וגינס של אמא.אולסטאר צהוב. פשטת:צעיף. קנית:סריג גולף. לווית מחבר:אני לא מלווה מחברות
איכ. זרקת:אמא זורקת כול הזמן,לא יודעת. מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר:אנגלית.היה יום מרוכז. שהיה לך בו מבחן:ביולוגיה וטכנולוגיה. שעשית בו שיעורים:מת' שהברזת ממנו:הסטוריה. שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:ג"ג.חד פעמי.היא דיברה על איך נכנסים להריון וזה ממש דורש סכין בראש.
מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:אמא. הרביץ לך:אמא.(אני לא ילדה מוכה זונות,אנחנו כול הזמן רבות מכות בסתם וזה.) קנה לך מתנה:אמאבא. הכין לך אוכל:אבא. ראה איתך סרט:אמא. מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית:היכל התרבות. הקלטת:לא מקליטה,יש לנו דיוידי ואין לי מושג איך מקליטים שם עם בכלל. רצית לראות ושכחת:ניפ טאק.לא שחכתי,נרדמתי. נרדמת באמצע שלה:היכל התרבות. שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה:השתגעתם? מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם:פאקצות.
התעצבנת על החברים שלו:לכול פורום יש כמה שמעצבנים אותי. חשבת שהסקר שבו מטומטם:לא זוכרת,אמ..היה אחד,שחכתי. צחקת על הודעה שכתובה בו:נו,אנערף מה אני נראת חכמה. נכנסת אליו לפני הפורום הזה:קעקועים ופירסים. מהו המאכל האחרון ש...: אכלת:תפוח. הקאת:
הזמנת:המבורגר. אכלת עם חבר:המבורגר. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:לא יודעת. החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו:לא יודעת,אמ,גל(?). ניתקת לו/ניתק לך:כפכף בראש מי שמנתק לי. התקשר אליך:אמ,גל.בגלל זה היא האחרונה שדיברתי איתה. התקשרת אליו:אמ,לא זוכרת
,אני שונאת טלפון כעיקרון. ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך:
מה? מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:באף.ועם זה לא פירס אז בטבור. החלפת:טבור. חיטאת:סיימתי עם הטיפול,יש לי אותו 3 שנים כמעט. רצית לעשות:עושה* אמ,סיידליפ.
מהו הבלוג האחרון ש...: קראת:אוי,איזה אחת חמוטה נו,לא זוכרת XD. המליצו לך עליו:לא זוכרת
חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט:'פריק שחור אפל וקשוח' נו משהו כזה,דפוק. קראת והזדהית איתו עד דמעות:לא קרה כבר הרבה זמן אני חושבת. מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך:ילדות רעות. ריגש אותך: המספריים של אדוארד.
הפחיד אותך:
היית מוכן להרוג כדי לראות:אמילי או משהו כזה,אמרו לי שזה סרט מצוין. מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך:מור. עצבן אותך:אמ,לא היום. הבאת אותה בשיחת נפש:גל. חלמת עליו:
חשוב לך יותר מכל אחד אחר:המון. מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה:
רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף:של מי כימיקל מזה השאלה הזאת חאחא? רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי:אוי,מזמן בבננה ביץ' היתה איזה הופעה,ניראלי אביב גפן,עוד בשנה שעברה. רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי:כנ"ל. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא:
מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית:נופ.כולם זקנים בשכונה. העירו לך על איך שאתה לבוש:היום. הבטן שלך קרקרה:שבוע שעבר. שמעת מוזיקה:עכשיו. חלמת חלום מוזר:יום שבת.שאני בהריון.סעמק. צחצחת שיניים:בבוקר. התקלחת:בבוקר. החלפת גרביים:בבוקר. רצית ללכת לישון:עכשיו. זהו? מוחעחעחעחעחעחעחע אני אפלה וקשוחה ויצאו לי תשובות פקצתיות מוחעחעחעחעחעחעחחע תסבלו,היה לי יום נהדר. כוסיט>>>>>>

Rasmusit GD

New member
שלי

שם: חרות מין: נקבה מיקום: מגדל העמק מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: אף אחד... אולי ממש מזמן זרק עליך משהו: היום, ילד מהכיתה חחח צייר עליך משהו: אף אחד תרם לך תשובה במבחן: אביב בהסטוריה איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: היום בכיתה התנשקת: חח אף פעם אכלת: עכשיו בדיוק סיימת תפיצה הלכת מכות: היום... חח כל יום הצטלמת: היום בכיתה מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: three cheers for sweet revenge קנית: לא זוכרת המלצת עליו: חח גם TCFSR צרבת: של הראסמוס שברת: סתם דיסק דפוק שלא רצה לצרוב לי מה הבגד האחרון ש...: לבשת: הבגד שעליי.. פשטת: טרנינג שחור קנית: את אותו הטרנינג נראה לי.. לווית מחבר: אף פעם לא לוויתי בגד זרקת: אממ ג'ינס מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: מתמטיקה.. פיכס שהיה לך בו מבחן: לשון... היום שעשית בו שיעורים: גאומטריה שהברזת ממנו: אממ... לא זוכרת שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מתמטיקה!!! מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: אממ.. נראה לי סבתא או סבא הרביץ לך: חח אף אחד, אהה אולי בת דודה שלי בצחוק קנה לך מתנה: בת דודה שלי הכין לך אוכל: אמא.. פיצה! ראה איתך סרט: את הסרט האחרון שראתי, זה היה לבד באמצע הלילה, לפני זה לא זוכרת מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: בנות גילמור הקלטת: אין רצית לראות ושכחת: לא זוכרת נרדמת באמצע שלה: חח לא קרה שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: המוווון מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: פורום פקאצות חחחחח התעצבנת על החברים שלו: דה ראסמוס.. אף אחד לא רושם שם!!! חשבת שהסקר שבו מטומטם: זה.. חח סתם צחקת על הודעה שכתובה בו: זה נכנסת אליו לפני הפורום הזה: דה ראסמוס מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: פיצה הקאת: אני בדרך כלל לא מקיאה.. זה בטח היה מזמן הזמנת: פיצה אכלת עם חבר: סנדוויץ' זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: אממ לא זוכרת החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: נראה לי ילדה מהכיתה ניתקת לו/ניתק לך: לא קרה התקשר אליך: סהר התקשרת אליו: לינדה ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: חח גם לא קרה מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: באוזן.. טוב זה לא בדיוק פירסינג החלפת: --- חיטאת: --- רצית לעשות: תאמת אני לא רוצה מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: לא קוראת.. זה סתם משעמם המליצו לך עליו: לא זוכרת חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: --- קראת והזדהית איתו עד דמעות: --- חחחחחחחחחח מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: החדר ריגש אותך: לא מתרגשת מסרטים... וגם אם כן.. לא זוכרת הפחיד אותך: סליפי הולו היית מוכן להרוג כדי לראות: הארי פוטר!!! לאבא שלי אין כוח להסיע אותי לראות מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: חברה עצבן אותך: לינדה הבאת אותה בשיחת נפש: חח אני לא כזאת.. חלמת עליו: לא זוכרת חשוב לך יותר מכל אחד אחר: בת-אל ולינדה מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: לא יודעת רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: של הראסמוס רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: גם של הראסמוס רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: חח גם של הראסמוס כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: הפסטיגל המסריח הזה מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: לא קרה העירו לך על איך שאתה לבוש: גם לא קרה הבטן שלך קרקרה: היום שמעת מוזיקה: היום חלמת חלום מוזר: תמיד צחצחת שיניים: נראה לי לפני חודש ושבוע... חחחחח היום התקלחת: עכשיו אני בדיוק הולכת החלפת גרביים: אתמול רצית ללכת לישון: אתמול בלילה

Dooritos

New member
!

"התנשקת: חח אף פעם" אווו סופסוףף!! כבר התחלתי להרגיש מנודה!

Rasmusit GD

New member
חחחחח

אף פעם לא ממש התאהבתי ואני לא מתנשקת עם כל אחד.. ואמת או חובה לא נחשב חחחח

שלי....../images/Emo123.gif

שם: גילי מין:נקבה מיקום: בחור הכי תקוע..... ים המלח... מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה:חברה שלי הכי טובה... שפכה עליי מים... זרק עליך משהו: לא זכור לי..... צייר עליך משהו:ציירתי על עצמי בשיעור... נחשב? תרם לך תשובה במבחן:חחחח..... היה לי מחבן במחשבים.... נכון זה מוזר?? מה לעשות.. וידיד שלי ישב לידי ולא ידעתי משהו.. אז הוא אמר לי... איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בבית הספר אכלת:בבית הצטלמת: בפלאפון של חברה... מה הדיסק האחרון ש...: שמעת:גרין דיי... קנית: גרין דיי ומיי כימקל רומנס... המלצת עליו: לא קרה לי.... צרבת: ממזמן לא זוכרת.... שברת:לא זוכרת... אני לא זוברת בדרך כלל דיסקים... מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: מחשבים שהיה לך בו מבחן:מחשבים... חחח... שעשית בו שיעורים: חחחחח... אני לא זוכרת..... מי עושה שיעורים??. שהברזת ממנו:אאאממממ.... ניראה לי זה היה היסטוריה.... שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:כל מקצוע... מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: מאממו'ש שלי.... הרביץ לך:אחותי.... קנה לך מתנה: סבתא... הכין לך אוכל:סבתא....לא בעצם אבא.... לבית ספר.... ראה איתך סרט: אחותי.. מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית:לא זוכרת.... הקלטת:וואי וואי... הוידאו שלי מקולקל....אז.... לא יודעת... רצית לראות ושכחת:ויוה לה באם.... נרדמת באמצע שלה: לא זוכרת.... שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה:אאמממ....אממממ.... מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם:ג'סיקה סימפסון? יצורה!!!!! התעצבנת על החברים שלו: אין... חשבת שהסקר שבו מטומטם: נאמממ??. צחקת על הודעה שכתובה בו: יעכגיעגכיכי נכנסת אליו לפני הפורום הזה:הפורום הזה.... מהו המאכל האחרון ש...: אכלת:שוקולד.... הקאת: חחחחחחחחחח...... הזמנת: לא הזמנת... הכל יש בקיבוץ.....חחח...(כן ,בטח) אכלת עם חבר:לא זוכרתתתתת משהו בחדר אוכל... זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: לא זוכרת..... מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:בפופיק.... החלפת:באוזן זה לא נחשב פירסינג אבל....באוזן.... חיטאת:באזון... רצית לעשות:בשפה בצד..... אבל אמא לא מרשה.... אני ישכנע אותה...
מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך:אביר שחור... ריגש אותך: לא זוכרת.... הפחיד אותך: אין כזה... מאמאמאמאמאמאמאמאממאמאמאמאץ..... היית מוכן להרוג כדי לראות:הארי פוטר, חתונת רפאים של טים ברטון, השדים של איימי. מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה:לא מזמן....של שייגעצ... רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: ננאאאאאאממממממ רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: גכעדעכי רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: עידעיכע כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: כעידכיעכי מתי בפעם האחרונה: העירו לך על איך שאתה לבוש:כל הזמן... לא שמה עליהם*** צחצחת שיניים: בבוקר... התקלחת: עכשיו.. החלפת גרביים: לא מזמן... רצית ללכת לישון:עוד לא...

להלהלה.../images/Emo168.gif

שם: מיכל מין: עדיין לא.... סתם...נקבה... מיקום: החדר שלי
מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: אממ אני מנחשת שאחותי...
זרק עליך משהו: חברה צייר עליך משהו: גם חברה.... תרם לך תשובה במבחן: הממ גם חברה
איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בבצפר התנשקת: בלחי יענו ...בבצפר... אכלת: בבית הלכת מכות: בבית....
הצטלמת: מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: דיסק שלם??? הממ בטח של סינרגיה... קנית: the used- in love and death המלצת עליו: הראשון של דה יוזד ומיי קימיקל... צרבת: השני של מיי קימיקל לחברה שברת: ויי לא זכור לי נראה לי צרוב של אחותי של בריטני מה הבגד האחרון ש...: לבשת: פוטר פשטת: גרביים קנית: אמממ סריג שחור.... לווית מחבר: לא זכור לי... זרקת: הממ כפפות [?] מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: לשון..
שהיה לך בו מבחן: ווי לא זוכרת כבר... שעשית בו שיעורים: אממ פיזיקה נראה לי... שהברזת ממנו: תנך.. שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: חחחח מתמטיקההההה מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: אחותי הרביץ לך: כנל...חחחחח קנה לך מתנה: אחותי גם!! הכין לך אוכל: אבא ראה איתך סרט: אחותי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: מלך השכונה הקלטת: ארץ נהדרת אני חושבת..... רצית לראות ושכחת: TRL עם גרין דיי
נרדמת באמצע שלה: ארץ נהדרת....
שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: לא זכור לי מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: נראה לי זה היה פורום החלפת מפיות או משו כזה
התעצבנת על החברים שלו: אף פעם... חשבת שהסקר שבו מטומטם: לא מסתכלת על סקרים... צחקת על הודעה שכתובה בו: MTV נכנסת אליו לפני הפורום הזה: MTV מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: גזר! הקאת: וי היה לפני המון זמן. באמת שלא זוכרת הזמנת: סיני! יאממ נודלסס אכלת עם חבר: לחם עם חומוס זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: הקשה של הלחם...[?] החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: אחות ניתקת לו/ניתק לך: אחות התקשר אליך: אחות התקשרת אליו: אחתת ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: לא זוכרת
מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: באוזן... החלפת: אוזן חיטאת: אוזן רצית לעשות: הממ עוד כמה באוזניים.... מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: רק רגע...
המליצו לך עליו: לא המליצו לי חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: ... קראת והזדהית איתו עד דמעות: היה איזה אחד אבל לא עד דמעות.. מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: הארי פוטר ריגש אותך: הארייי הפחיד אותך: המסור! היית מוכן להרוג כדי לראות: ווי אמ אין כזה מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: אשכרה יעזור שמות... עצבן אותך:... הבאת אותה בשיחת נפש: .. חלמת עליו: ... חשוב לך יותר מכל אחד אחר: ... מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: בסלקום ווליום... רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: סינרגיה.. רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: הממ רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: נחשב הופעה של MCR בחו"ל?
כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: גייז בויז מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: הממ הרבה זמן לא העירו לך על איך שאתה לבוש: לפני שבוע... הבטן שלך קרקרה: היום
שמעת מוזיקה: עכשיו חלמת חלום מוזר: אתמול!! צחצחת שיניים: בבוקר התקלחת: אתמול בלילה... החלפת גרביים: בבוקר רצית ללכת לישון: בשעור מתמטיקה..... and im mother fucking done

®NuLy®

New member
כי אני עצובה../images/Emo10.gif

שם: גלי מין: נקבה מיקום: ארץ ישראל (אני מושפעת מהמבחן בהיסטוריה) מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: אני
זרק עליך משהו: עינת צייר עליך משהו: עינת תרם לך תשובה במבחן: עינת איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: היום אכלת: לחפני שעתיים בערך הלכת מכות: ממזמן לא.. הצטלמת: לא זוכרת מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: שרק
קנית: ת'פסקול של פוקהונטס (אני מעריצה דיסני
) המלצת עליו: יוזלס איידי ומיי כמיכל רומנס צרבת: חס וחלילה שברת: מטאורה מה הבגד האחרון ש...: לבשת: פיג'מה פשטת: פיג'מה
קנית: חולצה של לינקין פארק לווית מחבר: אף פעם זרקת: ממממ לא זורקת... מעבירה לאחותי
מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: היסטוריה שהיה לך בו מבחן: היסטוריה שעשית בו שיעורים: אנגלית שהברזת ממנו: אף פעם
שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: כימיה מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: אבא הרביץ לך: אחי קנה לך מתנה: אבא הכין לך אוכל: סבתא ראה איתך סרט: אבא מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: מממממ לא יודעת.. לא ראיתי היום טלוויזיה ואין לי מושג מה ראיתי אתמול הקלטת: ת'סרט אפקט הפרפר רצית לראות ושכחת: רוק בבית הספר נרדמת באמצע שלה: משחק מכור ולא בגלל שזה משעמם אלה בגלל שזה מאוחר שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: מממ צ'אט Y?! מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: פאקצות התעצבנת על החברים שלו: סיסטם אוף א דאון חשבת שהסקר שבו מטומטם: אין לי משוג... צחקת על הודעה שכתובה בו: גוד שארלוט נכנסת אליו לפני הפורום הזה: לינקין פארק מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: פלאפל
הקאת: ממזמן לא הקאתי... הזמנת: פיצה אכלת עם חבר: פיצה זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: בטח קטשופ... זה קורה לי כל הזמן החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: אבא ניתקת לו/ניתק לך: לא זוכרת התקשר אליך: דודי התקשרת אליו: אבא ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: לא זוכרת.. מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: אין החלפת: אין חיטאת: אין רצית לעשות: אין מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: של ילד קטן והיפראקטיבי המליצו לך עליו: לא זוכרת.. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: אין בלוג פאקטיבי של פאקצה קראת והזדהית איתו עד דמעות: לא זכור לי... מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: מממ לא זוכרת ריגש אותך: כנ"ל הפחיד אותך: לא רואה סרטים מפחידים היית מוכן להרוג כדי לראות: הארי פוטר החדש מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: עינת עצבן אותך: אנדריי הבאת אותה בשיחת נפש: שיר חלמת עליו: לא זוכרת חשוב לך יותר מכל אחד אחר: כולם!! מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: עברי לידר
רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: יוזלס איידי רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: ^^ רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: ^^^ כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: משו של נינט מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: כל יום העירו לך על איך שאתה לבוש: היום.. הבטן שלך קרקרה: היום ב-2
שמעת מוזיקה: הרגע זה חלמת חלום מוזר: מממ לא זוכרת צחצחת שיניים: בבוקר התקלחת: אתמול בערב החלפת גרביים: היום בבוקר רצית ללכת לישון: עכשיו

שאלון מעצבן~_~

שם: פולי\לי מין:נקבה מיקום:חור במרכז. מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה:אני~_~ זרק עליך משהו: אני:p צייר עליך משהו:ליטל תרם לך תשובה במבחן:אני בגד"כ זאת שתורמת לצעריP: איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו:בביה"ס התנשקת: אהמ אכלת: במרכז הלכת מכות: ~_~ הצטלמת: איכס,לא מצטלמת. מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: הרגיל שלי,טרי צ'ירס. קנית: פול מקרטני-כאוס אנד קריאיישן אין בקיארד^_^ המלצת עליו: הנ"ל. צרבת: טרי צ'ירס שברת: :p מה הבגד האחרון ש...: לבשת: חולצה של לד זפלים ומכנסיים שחורות פשטת: סוודר סגול קנית: לא זוכרת לווית מחבר: סוודר סגול ומנסי ג'ינס זרקת:לא זורקת מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר:|מנסה להיזכר| אנגלית שהיה לך בו מבחן:הנ"ל שעשית בו שיעורים: הנ"לP: שהברזת ממנו: לא זוכרת שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: חשבון~___~ מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:אמא הרביץ לך: ~_~ קנה לך מתנה:מיטל[אחותי] הכין לך אוכל:אמא ראה איתך סרט: אמא ומיטל מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: לא זוכרת הקלטת:משחק מכור רצית לראות ושכחת: הנ"ל:( נרדמת באמצע שלה: יאיר לפיד שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה:לא זוכרת מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם:דגים[?!] התעצבנת על החברים שלו:לד זפלין חשבת שהסקר שבו מטומטם: נון צחקת על הודעה שכתובה בו:ביטלס נכנסת אליו לפני הפורום הזה: ביטלס מהו המאכל האחרון ש...: אכלת:פסטה הקאת:לא הקאתי הזמנת:לא זכרת אכלת עם חבר: סוםגנייה זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:שפכתי על עצמי לבן~_~ החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: דרור ניתקת לו/ניתק לך: דרור התקשר אליך: דרור התקשרת אליו: דרור ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: חויP: מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: חור שלישי החלפת:הנ"ל חיטאת:הנ"ל רצית לעשות:ליפרינג:(:( מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: של דרור המליצו לך עליו:לאדעת חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט:בלוג הנאצה לקרל וינסלו קראת והזדהית איתו עד דמעות:O_O מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך:לא זוכרת ריגש אותך:O_O מלך האריות? הפחיד אותך:המסור היית מוכן להרוג כדי לראות:הארי פוטר:] מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: דרור עצבן אותך:ליטל הבאת אותה בשיחת נפש: שקד חלמת עליו: הופה חשוב לך יותר מכל אחד אחר: :] מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: רוקעצמאות רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף:של מטרופולין רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי:הנ"לP: רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: הנ"ל! כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: ~_~ מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית:חחח מלפני כמה דקות העירו לך על איך שאתה לבוש:בביה"ס בטח הבטן שלך קרקרה:עכשיוS: שמעת מוזיקה: עכשיוS: חלמת חלום מוזר: שלשום צחצחת שיניים:היום התקלחת:היום החלפת גרביים:עכשיו רצית ללכת לישון:עכשיווו

Shir FGS

New member
שאלון. :)

שם: שיר. מין: נקבה. מיקום: צור יגאל. מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: וואי...לא זוכרת. זרק עליך משהו: אמממ אני חושבת שזה היה אבן, וזה אחד מהשכבה..אני פשוט לא יודעת מ זה היה. צייר עליך משהו:אני על עצמי, היום. תרם לך תשובה במבחן: מיי. איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: אמממ במסנג'ר? התנשקת: בבית אכלת: בבית. הלכת מכות: לא הלכתי. הצטלמת: בבית. :) מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: יוני בלוך - אולי זה אני קנית: Guns & Roses - Greatest Hits המלצת עליו: הממממ לא יודעת צרבת: לא צרבתי. שברת: לא שברתי. מה הבגד האחרון ש...: לבשת: פיג'מה פשטת: חזייה. קנית: וואי...לא זוכרת לווית מחבר: המממ....כפפות...שהחתמתי בדיו ואני צריכה לכבס.. \= זרקת: לא זוכרת. מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: ערבית- מבחן. שהיה לך בו מבחן: ערבית חעחע שעשית בו שיעורים: וואי...לא זוכרת חחחחחח שהברזת ממנו: המממ.... אומנות. שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: לשון! מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: אמא. הרביץ לך: אולי אח שלי הקטן... קנה לך מתנה: אמא. :) הכין לך אוכל: אמא. :) ראה איתך סרט: אמא...חחחח מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: המממ ג'ואי..אתמול באקסטרא הוט הקלטת: סט של הארי פוטר ה3. רצית לראות ושכחת: לא זוכרת. נרדמת באמצע שלה: לא נרדמת באמצע טלויזיה אני גם ככה בקושי רואה.. שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: לא יודעת..חח מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: פורום פקאצות. התעצבנת על החברים שלו: אני רק בפורום הזה ולא התעצבנתי עליכם, חבר'ה. חשבת שהסקר שבו מטומטם: אני רק בפורום הזה והסקר הזה נחמד. :) צחקת על הודעה שכתובה בו: כנראה שפה מתישהו...לא יודעת חחח נכנסת אליו לפני הפורום הזה: הפורום האדום של היהודים. כבר שנים אני לא בו... מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: פיצה עם תירס. הקאת: חחח... נראה לי שקולה. הזמנת: צ'ופה..? אם כן זה היה מזמן. אכלת עם חבר: פסטה, היום. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: זה כל הזמן קורה לי....אבל לא זוכרת חח... החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: מיי. ניתקת לו/ניתק לך: עומר. :) התקשר אליך: עומר.:) התקשרת אליו: מיי. ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: אף אחד..זה לא קורה לי. מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: בגבה. החלפת: בגבה. חיטאת: בגבה. רצית לעשות: קרוס!!!!! אני עדיין רוצה... מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: של....פלג. המליצו לך עליו: לא המליצו. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: הרבה חחחח קראת והזדהית איתו עד דמעות: לא זוכרת... מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: איפה הילד? ריגש אותך: אמא בת 16 הפחיד אותך: הארי פוטר...קצת חחח היית מוכן להרוג כדי לראות: אפקט הפרפר. שוב.. מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: מיי. עצבן אותך: מיי. הבאת אותה בשיחת נפש: רן.? כנראה. חלמת עליו: המממ לא יודעת. חשוב לך יותר מכל אחד אחר: מיי. :) מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: היהודים, מועדון התאטרון. רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: לא היה. רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: לא יודעת... רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: לא יודעת גם. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: לא יודעת... מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: לא קרה. העירו לך על איך שאתה לבוש: לא זכור לי... הבטן שלך קרקרה: היום. שמעת מוזיקה: עכשיו. חלמת חלום מוזר: לפני כמה ימים. צחצחת שיניים: בבוקר.. התקלחת: לפני עשרים דקות. החלפת גרביים: לפני שנכנסתי למקלחת. רצית ללכת לישון:לפני שעה. אחלה שאלון חעחע

ny34

New member
איי איי איי.. אנשים רגילים מקיאים

משקאות חריפים (משתייה), את תקיאי קולה.. אבל זה היה מבדר במקצת.

MCRules

New member
מי מי מי

שם: דניאל {מייקי בשבילכם} מין: בין דר דון דאט..סתאם,נקבה. מיקום: ר"ג גבול ת"א...
מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה : המורה שלי לפיסיקה באמירה "זה פיסיקה" זרק עליך משהו: המורה שלי לפיסקיה באמירה "זה פיסיקה" צייר עליך משהו:מישו כתב לי מספר טלפון שלו :) תרם לך תשובה במבחן:לא צריכה.. איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: במסן?! התנשקת: אומ בבית שלי חברה הכי טובה שלי עם האקס שלי... בע. אכלת: בפיצה עגבנייה בסנטר... הלכת מכות: חח עם ילד בסנטר שגנב לי את המחזיק מפתחות שקניתי מתומר,אבל בצחוק. הצטלמת: חח לרוקי הורור פיקצ'ר שואו עם חברות מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: מי כמיקל רומאנס...דעעע קנית: איטרנאל גריי אני חושבת המלצת עליו: אמממ לחברות מייכמיקל איי גאס.. צרבת: חח סימפל... שברת: אשלי סימפסון... אבא שלי קיבל במתנה ו..איכס.--רק הוצאתי עצבים עליו
מה הבגד האחרון ש...: לבשת: שרוולים שחורים וגופייה של אינפקציה!!וג'ינס רגיל כזה.... פשטת: אמממ..הבגד הנל אולי... קנית: גרביוני רשת נחשב?! לווית מחבר: מחוך חעחע זרקת: ג'ינס קרוע ז"ל מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: לא למדתי..חעחעחע הברזתי שהיה לך בו מבחן: צרפתית יש לי מאה!הא לכם!! שעשית בו שיעורים:...אנגלית נראה לי פחחח שהברזת ממנו: וואו הרבה..חח שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:אממ כולם... מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:אחותי הרביץ לך: וואו וואו סתאם.. אוחתי כמובן. קנה לך מתנה: אבא שלי..ועוד מעט תהיה לי באס חשמלית נהנבננה
הכין לך אוכל: אמא לייקדעע ראה איתך סרט: נון מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: 4,400 {לא רואה טלוויזיה בזמן האחרון} הקלטת: לא הקלטתי רצית לראות ושכחת:האוס! נרדמת באמצע שלה: כשהייתי בכיתה ז'.. טלמניה.. זוכרים את זה בכלל? שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה:אקזיט. מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: חנונים התעצבנת על החברים שלו: פורום תוכים. חשבת שהסקר שבו מטומטם: נון צחקת על הודעה שכתובה בו: תוכים נכנסת אליו לפני הפורום הזה: תוכים ועוד כמה שאני עוקבת אחריהם בלי לכתוב..כן כן אני סוכנת חשאית!! מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: פיצה!! הקאת: יש לי קיאפוביה-לא מקיאה. הזמנת: ...סושי אני חושבת עם ידידות שלע
אכלת עם חבר: פיצה...כי ג'אנק זה שליטה חעחע זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: חח כלום על כך אבל שרפתי לעצמי את המיתרים וזה ממש כייף!!! החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: מנגו! ניתקת לו/ניתק לך: אמ מנגו התקשר אליך:מנגו התקשרת אליו: מנגו ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: לא קרה כל כך בזמן האחרון מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:לא עשיתי... החלפת: חיטאת: רצית לעשות:סייד ליפ!!! מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: מעדיפה לא לומר את שמו. המליצו לך עליו: לא המליצו למען האמת. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: חח הרבה...רובם. קראת והזדהית איתו עד דמעות:אף אחד עדיין,כולם אותו חרא. מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: פגוש את הפוקרס... ריגש אותך: ...נמנמננמ לא זוכרת הפחיד אותך: השדים של אמילי+המסור!! אחד הסרטים הטובים!!!! היית מוכן להרוג כדי לראות: ...?? מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: שי עצבן אותך: טנטה אחד. הבאת אותה בשיחת נפש: איבאם...
חלמת עליו: אפחד...:( חשוב לך יותר מכל אחד אחר: מנגו טלכ ועוד כמה בעיקר... מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: אלג'יר רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: - רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: - רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: - כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: עופרה ניסים חעחעחעחעעע בוווושה מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: ווא כל יום שישי בערך פיכסע העירו לך על איך שאתה לבוש:כל יום בערך.... פריקית איכס-הם לא מתקלחים. הבטן שלך קרקרה:לא קרה... אני אוכלת כל שעה בערך
שמעת מוזיקה: עד מלפני הסקר הזה כי לא היה לי זמן להחליף שיר במדיה כי אני ברצף כתיבה אולי ...פחחחח !!!
חלמת חלום מוזר: שאני מוצאת את התוכי שלי שנאבד.
צחצחת שיניים: לפני צי שעה בערך התקלחת: גם חצי שעה בערך החלפת גרביים: חצי שעה בערך רצית ללכת לישון: עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לילה טוב ביי דה ווי...

למעלה