אורית,אני רוצה קרטיב.../images/Emo66.gif../images/Emo178.gif
אוח,אני כזאת קולית,אין רואה המאסטרו. תירו בי. פשוט תעשו את זה. שם:קטי.מוזמנים להמציא לי שם אחר.למרות שקטי זה גזעי. מין:איפה?העאהעאהעאהעא מין!עכשיו! מיקום:כיסא גלגלים אפור,חדר בקצה המסדרון,רחוב בדרום,צפת ישראל. מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה:
מי שעשה את זה כבר מת מזמן,לא רלונטי. זרק עליך משהו: פלו זרקה עליי קלמר,ואני עלייה. צייר עליך משהו:אמ,גל. תרם לך תשובה במבחן:אמ,איציק. איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו:בבית. התנשקת:בביצפר. אכלת:בחדר.תפוח. הלכת מכות:חס וחליל. הצטלמת:אתמול,חדר. מה הדיסק האחרון ש...: שמעת:אנערף. קנית:המבורגר
. המלצת עליו:לא יודעת,גל המליצה לי על אינפקטד משרום XD. צרבת:אוי,מזמן. שברת:חס וחליל. מה הבגד האחרון ש...: לבשת:החולצה האהובה עליי
ירוקה ורשום בצהוב does your mother know?.וגינס של אמא.אולסטאר צהוב. פשטת:צעיף. קנית:סריג גולף. לווית מחבר:אני לא מלווה מחברות
איכ. זרקת:אמא זורקת כול הזמן,לא יודעת. מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר:אנגלית.היה יום מרוכז. שהיה לך בו מבחן:ביולוגיה וטכנולוגיה. שעשית בו שיעורים:מת' שהברזת ממנו:הסטוריה. שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:ג"ג.חד פעמי.היא דיברה על איך נכנסים להריון וזה ממש דורש סכין בראש.
מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:אמא. הרביץ לך:אמא.(אני לא ילדה מוכה זונות,אנחנו כול הזמן רבות מכות בסתם וזה.) קנה לך מתנה:אמאבא. הכין לך אוכל:אבא. ראה איתך סרט:אמא. מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית:היכל התרבות. הקלטת:לא מקליטה,יש לנו דיוידי ואין לי מושג איך מקליטים שם עם בכלל. רצית לראות ושכחת:ניפ טאק.לא שחכתי,נרדמתי. נרדמת באמצע שלה:היכל התרבות. שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה:השתגעתם? מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם:פאקצות.
התעצבנת על החברים שלו:לכול פורום יש כמה שמעצבנים אותי. חשבת שהסקר שבו מטומטם:לא זוכרת,אמ..היה אחד,שחכתי. צחקת על הודעה שכתובה בו:נו,אנערף מה אני נראת חכמה. נכנסת אליו לפני הפורום הזה:קעקועים ופירסים. מהו המאכל האחרון ש...: אכלת:תפוח. הקאת:
הזמנת:המבורגר. אכלת עם חבר:המבורגר. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:לא יודעת. החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו:לא יודעת,אמ,גל(?). ניתקת לו/ניתק לך:כפכף בראש מי שמנתק לי. התקשר אליך:אמ,גל.בגלל זה היא האחרונה שדיברתי איתה. התקשרת אליו:אמ,לא זוכרת
,אני שונאת טלפון כעיקרון. ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך:
מה? מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:באף.ועם זה לא פירס אז בטבור. החלפת:טבור. חיטאת:סיימתי עם הטיפול,יש לי אותו 3 שנים כמעט. רצית לעשות:עושה* אמ,סיידליפ.
מהו הבלוג האחרון ש...: קראת:אוי,איזה אחת חמוטה נו,לא זוכרת XD. המליצו לך עליו:לא זוכרת
חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט:'פריק שחור אפל וקשוח' נו משהו כזה,דפוק. קראת והזדהית איתו עד דמעות:לא קרה כבר הרבה זמן אני חושבת. מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך:ילדות רעות. ריגש אותך: המספריים של אדוארד.
הפחיד אותך:
היית מוכן להרוג כדי לראות:אמילי או משהו כזה,אמרו לי שזה סרט מצוין. מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך:מור. עצבן אותך:אמ,לא היום. הבאת אותה בשיחת נפש:גל. חלמת עליו:
חשוב לך יותר מכל אחד אחר:המון. מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה:
רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף:של מי כימיקל מזה השאלה הזאת חאחא? רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי:אוי,מזמן בבננה ביץ' היתה איזה הופעה,ניראלי אביב גפן,עוד בשנה שעברה. רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי:כנ"ל. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא:
מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית:נופ.כולם זקנים בשכונה. העירו לך על איך שאתה לבוש:היום. הבטן שלך קרקרה:שבוע שעבר. שמעת מוזיקה:עכשיו. חלמת חלום מוזר:יום שבת.שאני בהריון.סעמק. צחצחת שיניים:בבוקר. התקלחת:בבוקר. החלפת גרביים:בבוקר. רצית ללכת לישון:עכשיו. זהו? מוחעחעחעחעחעחעחע אני אפלה וקשוחה ויצאו לי תשובות פקצתיות מוחעחעחעחעחעחעחחע תסבלו,היה לי יום נהדר. כוסיט>>>>>>