אני! ../images/Emo26.gif ../images/Emo187.gif
שם: לוטמ(ע). מין: נקבה.
מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: מזמן מזמן לא שפכו עלי שתיה. זרק עליך משהו: ידיד שלי, רועי, חתיכת נייר. צייר עליך משהו: אני, סתם קשקושים של MCR. תרם לך תשובה במבחן: ממ...אני חושבת ששיר חברה שלי.
איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בכיתה. התנשקת: לאזוכרת.
אכלת: פה, עכשיו, בחדר, לפני כמה דקות. הלכת מכות: הדשא של בצפר [אבל בצחוק.] הצטלמת: הדשא של בצפר.
מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: זבל- גרסא 2.0 קנית: קיבלתי כמה ליומולדת לא מזמן.
המלצת עליו: מממ ניראלי את FALLEN של אוונסנס. או טרי צ'ירז. צרבת: ניראלכם? אני סתם מורידה, לא צורבת. כי יש לי MP3. שברת: שאני אפגע בדיסק?!?!?!
מה הבגד האחרון ש...: לבשת: פיג'מה [לא כולל מה שאני לובשת עכשיו] פשטת: פיג'מה. קנית: פיג'מה. סתם. אממ.. מכנס שחור מגניש. בעצם מכנס צהוב קורדרוי רחב. [זה מה שכתוב על הפתקית. אני רואה את זה כמכנס צהוב.
] לווית מחבר: אממ מכנס אדום מחברה. זרקת: סתם חולצה מכוערת.
מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: אממ ניראלי שתנ"ך. שהיה לך בו מבחן: אנגלית. [והלך אחלה
] שעשית בו שיעורים: ממ מתמטיקה. שהברזת ממנו: ממ ספורט. שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: הסטוריה.
מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: ממ אבא. [לא בפה- סוטים.] הרביץ לך: אפפחד. XD קנה לך מתנה: אחותי. איזה חמודע.
הכין לך אוכל: אמא. ראה איתך סרט: אמא.
מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: נולד לרקוד.. הקלטת: אני לא מקליטה.. רצית לראות ושכחת: ממ. עדי אשכנזי. נרדמת באמצע שלה: לא נרדמת. שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: ויוה לה באם. מה? מה???
מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: גורדי שחקים.
התעצבנת על החברים שלו: ממ. אין. חשבת שהסקר שבו מטומטם: אין.
צחקת על הודעה שכתובה בו: ממ. הפורום הזה. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: קלי קלארקסון.
מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: קונפלקס.
|מחורמן|. XD הקאת: אין. וטוב שכך. הזמנת: פיצה. אכלת עם חבר: מנה חמה. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: קורנפלקס.
החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: דנה. ניתקת לו/ניתק לך: אריאל. התקשר אליך: סתיו. התקשרת אליו: דנה. ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: הם אפעם לא צועקים.
מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: הלאה. החלפת: והלאה. חיטאת: אוזניים. -_______- רצית לעשות:סיידליפ! סיידליפ! סיידליפ! או נזם.
מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: הבלוג של מאורצ'י. המליצו לך עליו: תפוז- הבלוג של מאורצ'י.
איזה חמודע היא!! חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: הו, יש רשימה. קראת והזדהית איתו עד דמעות: ממ. לא קרה אי פעם.
מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: ממ. יריד ההבלים. ריגש אותך: נפלאות התבונה. הפחיד אותך: נפלאות התבונה. היית מוכן להרוג כדי לראות: הארי פוטר.
מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: כוכב. עצבן אותך: אריאל. הבאת אותה בשיחת נפש: דנה. חלמת עליו: ג'רארד.
חשוב לך יותר מכל אחד אחר: לאדעת.
מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: הופעה של חברים שלי, יש להם להקה. רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: לא היה. רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: אממ ניראלי של אפרת גוש.. רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: מירי מסיקה. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: אין. חברים שלי לא הולכים ללהקות.
מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: כל שישי. העירו לך על איך שאתה לבוש: כמעט כל יום.
הבטן שלך קרקרה: אפעם. כשאני עייפה יש לי כאבי ראש, לא קרקורים. שמעת מוזיקה: עכשיו. גררר
חלמת חלום מוזר: שלשום. צחצחת שיניים: בבוקר. התקלחת: אתמול בלילה. החלפת גרביים: הבוקר. רצית ללכת לישון: כל הזמן.