שאלון..

ny34

New member
הכרתי פעם אנשים מהוד שרון...

הם עכשיו בי', לא יודע באיזה בי"ס..

keisamit

New member
אני! ../images/Emo26.gif ../images/Emo187.gif

שם: לוטמ(ע). מין: נקבה.
מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: מזמן מזמן לא שפכו עלי שתיה. זרק עליך משהו: ידיד שלי, רועי, חתיכת נייר. צייר עליך משהו: אני, סתם קשקושים של MCR. תרם לך תשובה במבחן: ממ...אני חושבת ששיר חברה שלי.
איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בכיתה. התנשקת: לאזוכרת.
אכלת: פה, עכשיו, בחדר, לפני כמה דקות. הלכת מכות: הדשא של בצפר [אבל בצחוק.] הצטלמת: הדשא של בצפר.
מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: זבל- גרסא 2.0 קנית: קיבלתי כמה ליומולדת לא מזמן.
המלצת עליו: מממ ניראלי את FALLEN של אוונסנס. או טרי צ'ירז. צרבת: ניראלכם? אני סתם מורידה, לא צורבת. כי יש לי MP3. שברת: שאני אפגע בדיסק?!?!?!
מה הבגד האחרון ש...: לבשת: פיג'מה [לא כולל מה שאני לובשת עכשיו] פשטת: פיג'מה. קנית: פיג'מה. סתם. אממ.. מכנס שחור מגניש. בעצם מכנס צהוב קורדרוי רחב. [זה מה שכתוב על הפתקית. אני רואה את זה כמכנס צהוב.
] לווית מחבר: אממ מכנס אדום מחברה. זרקת: סתם חולצה מכוערת.
מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: אממ ניראלי שתנ"ך. שהיה לך בו מבחן: אנגלית. [והלך אחלה
] שעשית בו שיעורים: ממ מתמטיקה. שהברזת ממנו: ממ ספורט. שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: הסטוריה.
מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: ממ אבא. [לא בפה- סוטים.] הרביץ לך: אפפחד. XD קנה לך מתנה: אחותי. איזה חמודע.
הכין לך אוכל: אמא. ראה איתך סרט: אמא.
מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: נולד לרקוד.. הקלטת: אני לא מקליטה.. רצית לראות ושכחת: ממ. עדי אשכנזי. נרדמת באמצע שלה: לא נרדמת. שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: ויוה לה באם. מה? מה???
מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: גורדי שחקים.
התעצבנת על החברים שלו: ממ. אין. חשבת שהסקר שבו מטומטם: אין.
צחקת על הודעה שכתובה בו: ממ. הפורום הזה. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: קלי קלארקסון.
מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: קונפלקס.
|מחורמן|. XD הקאת: אין. וטוב שכך. הזמנת: פיצה. אכלת עם חבר: מנה חמה. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: קורנפלקס.
החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: דנה. ניתקת לו/ניתק לך: אריאל. התקשר אליך: סתיו. התקשרת אליו: דנה. ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: הם אפעם לא צועקים.
מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: הלאה. החלפת: והלאה. חיטאת: אוזניים. -_______- רצית לעשות:סיידליפ! סיידליפ! סיידליפ! או נזם.
מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: הבלוג של מאורצ'י. המליצו לך עליו: תפוז- הבלוג של מאורצ'י.
איזה חמודע היא!! חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: הו, יש רשימה. קראת והזדהית איתו עד דמעות: ממ. לא קרה אי פעם.
מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: ממ. יריד ההבלים. ריגש אותך: נפלאות התבונה. הפחיד אותך: נפלאות התבונה. היית מוכן להרוג כדי לראות: הארי פוטר.
מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: כוכב. עצבן אותך: אריאל. הבאת אותה בשיחת נפש: דנה. חלמת עליו: ג'רארד.
חשוב לך יותר מכל אחד אחר: לאדעת.
מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: הופעה של חברים שלי, יש להם להקה. רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: לא היה. רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: אממ ניראלי של אפרת גוש.. רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: מירי מסיקה. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: אין. חברים שלי לא הולכים ללהקות.
מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: כל שישי. העירו לך על איך שאתה לבוש: כמעט כל יום.
הבטן שלך קרקרה: אפעם. כשאני עייפה יש לי כאבי ראש, לא קרקורים. שמעת מוזיקה: עכשיו. גררר
חלמת חלום מוזר: שלשום. צחצחת שיניים: בבוקר. התקלחת: אתמול בלילה. החלפת גרביים: הבוקר. רצית ללכת לישון: כל הזמן.

rebel girl

New member
כי אני מחכה למישהו שיתחבר לאייסי

כי צריך סיבה להתחמק ממתמט'.. שם: גיאנה מין: נ' מיקום: ערס לנד (ב"ש) מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: אחי זרק עליך משהו: אחי צייר עליך משהו:אחי... תרם לך תשובה במבחן: לא..לא אחי... בלה...מואהה בילצ'קה שלי (מי שמבין רוסית יבין) איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בחדר עם אח שלי.. התנשקת: חדר הקבצה :] אכלת: בסלון הלכת מכות: לא הלכתי מכות...לא רציני הצטלמת:במפל בעין בוקק,טיול שדה ,של"ח... מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: לא זוכרת קנית: AI המלצת עליו:TCFSR צרבת:DOOKIE שברת: משהו צרוב,לא זוכרת...של תמונות מהטיול נראה לי.. מה הבגד האחרון ש...: לבשת: סווטשר אפור פשטת: חזייה.../= קנית: ג'ינס לווית מחבר: לא זוכרת.. זרקת: חולצה שנשפך עליה אקונומיקה.../= מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: טימטומטיקה שהיה לך בו מבחן:אנגלית שעשית בו שיעורים: טימטומטיקה שהברזת ממנו: של"ח... שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:פיזיקה מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:אחי הרביץ לך:אחי קנה לך מתנה: דודה שלי הכין לך אוכל: אמא...:) ראה איתך סרט: אף אחד ): מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: איזה סרט אחד,לא ראיתי מההתחלה... הקלטת: שום דבר רצית לראות ושכחת: 13 נרדמת באמצע שלה: שר הטבעות,מה? זה היה משעמם... שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה:שר הטבעות,ניסיון 2 מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: פקאצות.. התעצבנת על החברים שלו: גרין דיי חשבת שהסקר שבו מטומטם: --- צחקת על הודעה שכתובה בו:כל פורום נכנסת אליו לפני הפורום הזה: ---- מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: תפוח אדמה אפוי הקאת:את הטוסט של הבוקר,בצהריים.....XP הזמנת:פיצה... אכלת עם חבר: סלט..עם סנדרה הארנבון זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:תפוח אדמה אפוי.../= החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: אף אחד....): ניתקת לו/ניתק לך: אף אחד!!:) התקשר אליך: אף אחד ): התקשרת אליו:אף אחד :) ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: אף אחד ? מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:--- החלפת:--- חיטאת:--- רצית לעשות:סידליפ,ואני יכולה להמשיך לרצות.... מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: של ראסטה..החיים על העץ המליצו לך עליו: של סופי חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: קרה הרבה ואני לא חוזרת לשם ,אני לא זוכרת איך קוראים להם.. קראת והזדהית איתו עד דמעות:בלוג שנקרא WALTS REVENGE ונראה לי שהיא מהפורום... מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: MEAN GIRLS... ריגש אותך:SWEET NOVEMBER וזה הסרט היחיד שריגש אותי עד דמעות!!יום היסטורי! הפחיד אותך:משולש ברמודה היית מוכן להרוג כדי לראות:13 מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך:בשיעור טימטומטיקה נשארנו שש תלמידים כי כל השאר הלכו לפיזיקה כי הקדימו להם את השיעור,אז כל מילה שהם אמרו לי התחלתי להשפך מצחוק בלי קשר,כאילו אני על כדורים..../= עצבן אותך:דרייור...גררר הבאת אותה בשיחת נפש: סנדרה.. חלמת עליו:חלי... חשוב לך יותר מכל אחד אחר: אנדריי מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: --- רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף:של יוסלס....): רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: של יוסלס ): רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: של יוסלס ): כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: הם ירצו,לאמינם... מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: כל יום,הם גרים שם... העירו לך על איך שאתה לבוש:לפני שבוע הבטן שלך קרקרה: ..... שמעת מוזיקה:עכשיו חלמת חלום מוזר: לפני שבוע צחצחת שיניים: בבוקר... התקלחת:בבוקר... החלפת גרביים:בבוקר.. רצית ללכת לישון:כל היום!!!

Cagome chan12

New member
נצל"שP=../images/Emo15.gif

חע, קלטו ניסיון עלוב שלי לעשות את ג'ראררד בסימס

Cagome chan12

New member
אע, ותזכרו שבתוכנה הזו...../images/Emo15.gif

הכל יותר כהה, אז בסימס עצמו הוא יותר בהירP=

yaelrs

New member
זה עלוב??

חכי ותראי מה אני עוללתי למסכן בסימס!! שלך ממש יפה..

גלושש

New member
דומה :O.

רק שלג'רארד אין כאלה עצמות לחיים.. חח אבל אהבתי:] ד"א איך מצלמים את מה שעושים שם?

ny34

New member
now I am

שם: עומר מין: yes please/זכר מיקום: נירית, חור ליד כפ"ס מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: בטח אני זרק עליך משהו: לא יודע צייר עליך משהו: קורל/אני תרם לך תשובה במבחן:הדר איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: במסנג'ר/בית/מסנג'ר.. זה סיפור ארוך. התנשקת: בבית אכלת: בבית הלכת מכות:בבי"ס לפני שנה וחצי+ ככה.. הצטלמת: בבית. מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: אביב גפן-ירח מלא-דיסק1 קנית: מיי כמיקל רומנס המלצת עליו: מיי כמיקל רומנס צרבת: לא צורב. שברת: לא יודע.. מה הבגד האחרון ש...: לבשת: סווטשירט פשטת: גרביים קנית: חולצות.. לווית מחבר: לא זוכר.. זרקת: לא זוכר.. מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: היסטוריה שהיה לך בו מבחן: היסטוריה שעשית בו שיעורים: מתמט' שהברזת ממנו: ערבית שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מתמט' מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:בטח אמא הרביץ לך: לא יודע lol קנה לך מתנה: אחותי הכין לך אוכל: אני. ראה איתך סרט: אני. מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: מכושפות הקלטת: לא מקליט רצית לראות ושכחת: 4400.. אבל נזכרתי באמצע נרדמת באמצע שלה: CSI לצערי שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: לא יודע=\ מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: פקצות. התעצבנת על החברים שלו: לא ידוע חשבת שהסקר שבו מטומטם: חחח..שאלה סתומה צחקת על הודעה שכתובה בו: פה.. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: נכנסתי ישר לזה מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: פסטה הקאת: וודקה..lol הזמנת: נממממ....פופקורן בסרט אכלת עם חבר: פופקורן בסרט? זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: פסטה:S החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: וואי לא יודע ניתקת לו/ניתק לך: בפנים, לא קורה. התקשר אליך: גל אני חושב התקשרת אליו: מעיין ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: תמנה מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:הליקס החלפת:עוד לא חיטאת:הליחקס רצית לעשות:סיידליפרינג מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: של עדי המליצו לך עליו: לא המליצו=\ חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: שלי
קראת והזדהית איתו עד דמעות: לא קרה עדיין. מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: הפרופסור המפוזר ריגש אותך: מלחמת העולמות.. נו סתכלו כמה מוות. הפחיד אותך: אמממ... לא יודע. היית מוכן להרוג כדי לראות: אין. מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: תמנה עצבן אותך:תמנה/הדר הבאת אותה בשיחת נפש: עדי, בערך חלמת עליו: לא יודע..אין לי חלומות ברורים עם פנים. חשוב לך יותר מכל אחד אחר: יש כמה, אבל אני לא אגיד פה.. מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: ווא.. לא זוכר
, עבר כל כך הרבה זמן? רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: אביב גפן רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: בית הבובות רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: אביב גפן כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: אביתר בנאי מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: לא קרה.. אני לא גר בבניין כזה שאפשר להתנחל מתחתיו העירו לך על איך שאתה לבוש: היום, בערך.. הבטן שלך קרקרה: הרבה זמן כבר לא. שמעת מוזיקה: כל הזמן חלמת חלום מוזר: לפני יומיים צחצחת שיניים: היום בבוקר התקלחת: אתמול בערב החלפת גרביים: היום בבוקר רצית ללכת לישון: כשנכנסתי ליום הורים ווהו, סיימתי.

m i c k e y 15

New member
כדי להתחמק מלשטוף כלים

שם: מיכל מין:
מיקום:בקריות מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: אח שלי, יעד זרק עליך משהו: חברה שלי, טל צייר עליך משהו: אח שלי תרם לך תשובה במבחן: בר איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בבית שלי התנשקת: שירותים בבית ספר אכלת: קפיטריה הלכת מכות: בית ספר הצטלמת: ביומולדת של חברה שלי טל מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: green day- american idiot קנית: גרין דיי המלצת עליו: הדיסק של פול אאוט בוי צרבת: עדיין לא צרבתי שברת: הדיסק של החיפושיות..חח מה הבגד האחרון ש...: לבשת: ג'ינס פשטת: ג'יס קנית: חולצה לווית מחבר: חולצה זרקת: גופיה מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: לשון שהיה לך בו מבחן: היום באנגלית שעשית בו שיעורים: מתמטיקה שהברזת ממנו: אדריכלות שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:תנ''ך מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:סבתא שלי הרביץ לך: יעד..השטן הקטן קנה לך מתנה: אמא הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: אח שלי יעד מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: אחים לנשק הקלטת: מלאך שחור רצית לראות ושכחת: הישרדות נרדמת באמצע שלה: לא זוכרת..נרדמתי.. שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: אני אף פעם לא סוגרת..חח מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: פקאצות התעצבנת על החברים שלו: חטיבת ביניים חשבת שהסקר שבו מטומטם: מיי כימכל רומנס..חח סתם..חטיבת ביניים צחקת על הודעה שכתובה בו: אורלנדו בלום נכנסת אליו לפני הפורום הזה: גוד שארלוט מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: שניצל הקאת: לא זוכרת הזמנת: בורקס אכלת עם חבר: טוסט עם גבינה זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: לחמניה עם שוקולד..חח החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: חברה שלי טל ניתקת לו/ניתק לך: בר התקשר אליך: אבא שלי התקשרת אליו: טל ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: בר מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:באוזניים לפני מלא זמן החלפת: חישוקים חיטאת:עגילי זהב רצית לעשות:באף מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: המליצו לך עליו: חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: קראת והזדהית איתו עד דמעות: מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: ''זוג משמיים'' מומלץ
ריגש אותך: ''אפשט הפרפר'' הפחיד אותך: בית השעווה היית מוכן להרוג כדי לראות:לא יודעת מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: מעיין עצבן אותך:מעיין..חח הבאת אותה בשיחת נפש: טל חלמת עליו: לא חלמתי חשוב לך יותר מכל אחד אחר:בר וטל מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: שירי מיימון רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: לא יודעת רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: ההופעה של ג'סי מקרטני בארצות הברית..חח כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: לפני חצי שעה העירו לך על איך שאתה לבוש: בבית ספר הבטן שלך קרקרה: עכשיו שמעת מוזיקה: עכשיו אני שומעת חלמת חלום מוזר: אתמול צחצחת שיניים: בבוקר התקלחת: לפני חצי שעה החלפת גרביים: אתמול רצית ללכת לישון:אתמול זהו

Unaffected

New member
יש להכניס נושא להודעה

שם: סהר
מין: נקבה מיקום: חורנית מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: אע.. זרק עליך משהו: לאדעת..איזה בהמה מהכיתה.. צייר עליך משהו::O לאדעת XD תרם לך תשובה במבחן:לא מעתיקה
איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בבית התנשקת: - אכלת: בבית הלכת מכות: בבית הצטלמת: בעזריאלי? מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: לאדעת קנית: אממ נראה לי האנפלאגד של נירוונה..זה היה מזמן
המלצת עליו: emery-the question צרבת: אממ..alkaline trio בראהלי שברת: :O חסה. מה הבגד האחרון ש...: לבשת: מה שעכשיו?
פשטת: מה שמקודם?
קנית: אממ..חולצה של alkaline trio לווית מחבר: לאדעת זרקת: לאדעת מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: לשון שהיה לך בו מבחן: ערבית >_< שעשית בו שיעורים: היסטוריה שהברזת ממנו: -- שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:את המחנכת..היא מלמדת הרבה שיעורים מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:אחשלי >< הרביץ לך: גם XD קנה לך מתנה:אמא הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: אמא מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: לאדעת הקלטת: -- רצית לראות ושכחת:לאדעת נרדמת באמצע שלה: -- שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה:עזבו אותי אנלא רואה כמעט טלוויזיה! מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: XDDDD כ"כ הרבה XDDDD ביניהם-פקאצות..תרמת ביציות.. התעצבנת על החברים שלו:
חשבת שהסקר שבו מטומטם:
צחקת על הודעה שכתובה בו: פקאצות? נכנסת אליו לפני הפורום הזה: אממ..ג"ש מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: מסטיק
הקאת: S: הזמנת: אע..צ'יפס? אכלת עם חבר: אממ..לאזוכרת זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:XDDDDDDDD ךאדעת החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: די עזבו אותי..נהייתי סנילית >< ניתקת לו/ניתק לך:
התקשר אליך: דייי >< התקשרת אליו: >< ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך:זובי אמאבא. מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:אנדר החלפת:גם חיטאת:אעע
רצית לעשות:כ"כ הרבה >< מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: לא זוכרת.די.כבר. המליצו לך עליו: אמ. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט:XDDD קראת והזדהית איתו עד דמעות:לאלא. מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: אממ.. ריגש אותך: אמ.. הפחיד אותך: אמ.. היית מוכן להרוג כדי לראות:אמ.. מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: הוו..הרבה עצבן אותך:מאיה >_< הבאת אותה בשיחת נפש::O חלמת עליו: XDD חשוב לך יותר מכל אחד אחר:יש כמה.. מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: שייגעצ..מזמן.. רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף:>< רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: הרבה .מאוד.בע. רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: גם. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: .. מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: יוםכיפור?ככהזה. העירו לך על איך שאתה לבוש: היום? הבטן שלך קרקרה: אעע..
שמעת מוזיקה: עכשיו חלמת חלום מוזר: לפני כמה ימים צחצחת שיניים: היום התקלחת: היום החלפת גרביים:היום רצית ללכת לישון:אתמול פאק|מאוד|

ny34

New member
שני מטר ממני...

אני מנירית, בטח שמעת על זה.. זה ליד אותו יער, רק שאליכם נכנסים דרך ראש העין או משהו.

למעלה