שאלות לסגן ע', טייס חה"א

vasp

New member
שאלות טיסה בכלליות

אני מניח שאתה מגיע למצבים מסוכנים שאתה שואל את עצמך למה בחרתי במקצוע הזה , איך אתה מתגבר על התחושות הללו? האם לאחר הרבה שעות טיסה , אתה רואה את זה כקריירה לכל דבר או עדיין נהנה מכל טיסה ? בכל מקרה תודה על כל יום ולילה שאתה וחבריך שומרים עלינו .

סגן ע

New member
תשובה לVASP

אהלן, כמו כל דבר בחיים יש התלבטויות לגבי הדרך שבה בחרת אבל בסוף היום אני מאוד שלם עם ההחלטה ולא מצטער לרגע. לגבי קריירה, עדיין מוקדם לקבוע אבל בכל מקרה מאוד נהנה מטיסה ואמשיך לעשות זאת בתקופת המילואים. תעשה חיים:)

מספר שאלות לסגן המכובד

האם אתה חושב שאנחנו צריכים את המסוק החדש, כטייס ? ברשותך נעזוב רגע את ההצהרות של הצבא, כטייס - אתה חושב שלך המסוק הזה יהיה יותר טוב לחיסול ממוקד, ליווי שיירות או כל משימה שרק קיימת ? תודה רבה לך ותתחדשו על המסוק החדש ;) תשמרו על עצמכם שם למעלה ...

סגן ע

New member
תשובה לדור

אין ספק שהמסוק מביא עימו המון יתרונות בכל תחום שרק תסתכל עליו בלחימה האורבנית (לחימה בשטח בנוי ועירוני). את התפוקה האמיתית נדע למדוד רק בעוד מספר שנים אבל אין לי ספק שתיהיה גדולה.

shimonev

New member
שלום ע'

כשוחר במכללה הטכנולוגית של חיל-האוויר. אנ רוצה לשאול אותך מה היחס של הטייסים כלפי אותם שוחרים? מה אתם חושבים עליהם? בתודה שמעון

HELLAS

New member
האמת היא

שאין לי מה לשאול. רק רציתי לברך אתכם עם הרכישה החדשה. שיהיה לכם המון בהצלחה.

טוקונע

New member
שאלה

שלום ע. אני מיתגייס עוד כמה חודשים ויהיה לי גיבוש של עוקץ עכשיו אני רוצה לדעת וזה כמובן עם מותר לך לספר אממ יצא לך פעם להטיס כלבנים של עוקץ אתם עובדים איתם?

סגן ע

New member
אהלן טוקונע,

מסוקי קרב לא מטיסים כלבים ןאני אישית לא מכיר את יחידת עוקץ. בכל מקרה, שיהיה המון בהצלחה!

ע שלום

קיבלתי צו 1 ואני מאוד רוצה להגיע לקורס טיס אבל אני חושש שלא יקבלו אותי בגלל אסטמה למרות שלא היה לי התקף כבר 6-7 שנים ולכן שאלתי היא כזו: כמה האסטמה משפיע על פרופיל וקבלה לקורס טייס? והאם יש סיכוי שיקבלו אותי? תודה רבה וחג שמח

סגן ע

New member
תשובה לגיא

לגבי נתונים רפואיים אתה תאלץ לפנות לירפ"א ואני מאוד מקווה שהכל יסתדר כפי שתרצה. בכל מקרה, זכור שיש עוד אין ספור תפקידים ומקצועות לא פחות מענינים בצבא ושווה שתשקול אופציות נוספות. לגבי החתימה שלך, תבדוק את עצמך שוב
תעשה חיים

gunii

New member
היי - מותר לשאול באיזה בסיס תשתלב

הטייסת הזו? אני מכירה קצת את החייל בתור פקמצ"ית לשעבר...

גיא246890

New member
שאלה בקשר לצו רשאון....!!

יש לי בשבוא הבא צו רשאון.... אם מה שאני יעשה שם ישפיע על המיונים לקורס הטייס??!?! והאם אני יכול לעשות משהו כדי להזדמן למיונים??? בתודה מראש גיא...

סגן ע

New member
תשובה לגיא,

אהלן, חשוב שתבין שהחל מהפגישה הראשונה שלך עם המערכת הצבאית הנתונים נצברים ונמדדים וישפיעו על המיונים המתקדמים יותר. לכן , מציע לך להתיחס אליהם ברצינות ולתעדף את המקומות שאתה רוצה להגיע אליהם כבר בהתחלה. לגבי זימון לקורס טייס, אמור להתקבל בצורה אוטומטית .

master drums

New member
שלום

יש לי עיוורון צבעים ורציתי לדעת אם זה יכול להשפיע להתקבל לקורס טייס או להיות טייס בכלל? תודה, אבישי

סגן ע

New member
תשובה לאבישי,

לגבי נתונים רפואיים תאלץ לפנות לירפ"א. בכל מקרה, מקווה שתצליח בכל מקצוע שתבחר.

למעלה