חיפשתי באתר של סטיצקי ולא מצתי
1 1מרי קייט New member 26/7/02 #4 גם אני לא מצאתי אתה צריך ללכת לחנות עצמה זה מה שאני עשיתי והיא מצאה לי את הספר
M meir123 נכון New member 26/7/02 #9 באתר הרשמי ( באנגלית) ראיתי שם איזה 60 ספרים של התאומות!!!! כמה ספרים הגיעו לארץ בינתים??
O omer wild New member 29/7/02 #78 אממממ........רגע....... קוראים לאתר אמזון - amzon ואנחנו מזמינים משם הרבה דברים...האתר הזה מביא דברים סטימצקי אני חושבת !
אממממ........רגע....... קוראים לאתר אמזון - amzon ואנחנו מזמינים משם הרבה דברים...האתר הזה מביא דברים סטימצקי אני חושבת !
M motib4 New member 29/7/02 #71 ../images/Emo41.gif שאלות ../images/Emo41.gif על התאומות ובכלל. שרשרו לכאן.
א אשלי ומרי קייט New member 29/7/02 #74 לי יש שאלה אני מעונינת לדעת איך אפשר לעשות כרטיס ברכה שבו מופיעות התאומות ??? בבקשה תעזור לי
א אושרת אולסן New member 29/7/02 #92 יש לי שאלה הסדרה הכדור חוזר לקופר משודרת עדיין? פעם שראיתי את הסדרה עוד לא הערצתי את התאומות ): ולא ראיתי את הפרק שהן התארחו אפשר להוריד אותו מהאינטרנט?
יש לי שאלה הסדרה הכדור חוזר לקופר משודרת עדיין? פעם שראיתי את הסדרה עוד לא הערצתי את התאומות ): ולא ראיתי את הפרק שהן התארחו אפשר להוריד אותו מהאינטרנט?