שובו של פרוייקט המלצות הגולשים

dusa35

New member
למה שיעזוב אותי?

אין לו משהו אחר לעשות כאן, וחוץ מזה אם הוא יפסיק כך גם תיגמר ההנאה שלי. כמובן שאתה מוזמן להצטרף, ואולי להסביר איך התנהלותה של תפוז תרמה לסגירת אחד הבלוגים האיכותיים ביותר כאן.

GinAndTonic

New member
סגרתי את הבלוג

היות וסוג התשובות שאת מקבלת כאן, מקבילות לאיכות החומר שהבלוגיה נהנית להשפריץ לנו בפנים. בעוד יש שתקנים ופחדנים שחושבים כמוני אבל מפחדים שיסגרו להם את ברז הקידום במידה והם ידברו.- יש גם אותך - וזה בהחלט גורם לי לתהות האם קיבלתי החלטה נכונה... לא ברור לי, איך שרשור המלצות גולשים פותר את הבעיה והבהרתי היטב למה - בהודעה שבצלאל לא טרח לענות אליה - רק כי אין לו תשובות. נתנו לחברים פה סוכריה על מקל, לכאב שיניים - העיקר שיסתמו.

dusa35

New member
גם אני תוהה אם קיבלת את ההחלטה הנכונה -

לדעתי איכות (מקצועית ואישית) ירודה של עובדי תפוז לא צריכה למנוע ממך להשתמש בתפוז כפלאטפורמה לבלוג שלך, במיוחד בהתחשב בעובדה שצברת כמה קוראים איכותיים (לא אני) שהם עדות ניצחת לכך שלמרות מנהלים בריונים ומשועממים, בסופו של דבר מה שקובע מה יהיה עם הבלוג שלך הוא אתה.

dusa35

New member
אתה ממשיך לעשות מה שעשית עד עכשיו,

אחרת הושגה מטרת השתקתך. כמו כן, אתה מנסה להבין שגם אם אתה לא רואה תוצאות מיידיות, טיפוסים כאלו לא שורדים הרבה זמן, הם זמניים בלבד וברגע שבתפוז יבינו במה הם מתעסקים כל היום, המסקנה המתבקשת בנוגע ליעילותם תתבצע, בעוד שמה שאתה כותב הרבה יותר חשוב מהתעסקויותיהם הקטנוניות.

דוסה - אני חייבת להסכים איתך על זה

ובנימה אישית יותר - הבלוג "שיכורים" חסר לי מאוד. גם אני (כמו כל אחד, אני חושבת) לא מרוצה מכל ההתנהלות כאן, וגם אני כידוע חשבתי על סגירת הבלוג והורדתי אותו לכמה שעות, אך אני מקבלת מהכתיבה בבלוג יותר מאשר אני נפגעת מהדברים האחרים כאן. GinAndTonic, לפחות תפתח בלוג בפורטל אחר? זה לא יחסר לך? אני מתגעגעת למילים שלך.

dusa35

New member
בכל מצב אחר לא הייתי מתערבת

בהחלטותיו של ג'ין אם לכתוב בבלוג או לא, אבל הגיחוך שבמצב הזה לא מאפשר את שתיקתי. בלוגרים מעולים סוגרים בלוג או שוקלים את סגירתו, והכל בגלל קטנוניות של אנשים קטנים ונטולי כישרון שמעדיפים להתעסק בקטנות ולחסל חשבונות, במקום לעשות את עבודתם על הצד הטוב ביותר חלילה. גם מקבלת הרבה מכתיבה בבלוג ולא שוקלת אפילו לסגור אותו - בטח שלא בגלל מתוסכלים שכאלה, מה גם שאני די נהנית לראות הוכחות לחוסר ההשראה שלהם

dusa35

New member
לא מסתפקת בזה,

אבל אהבתי את התמונה החדשה - היא אומרת את כל מה שצריך להאמר

dusa35

New member
תודה רבה -

עכשיו כשאני יודעת שאת איתי, הלאות הוחלפה ע"י רעננות

flashes

New member
קוראים איכותיים שאוהבים את מה שהוא כותב

ילכו אחריו גם למקום אחר שבו יחליט לכתוב, אם יחליט לכן זה לא צריך להיות בין השיקולים כן או לא לסגור את הבלוג

wranger

New member
האם אתה טוען שהתשובות שלי צהובות?

פרוייקט המלצות הגולשים לא פותר את הבעיה. הוא פותר חלק ממנה.

GinAndTonic

New member
התשובות שלך הן סיסמאות רובוטיות

בלי שום יצירתיות, בלי שום מאמץ להבין את עומק הטענה של הצד השני, ובלי שום דעה עצמאית. כבר כתבתי לא פעם, על זה שאתם בובות על חוט במנגנון פופ-קפיטליסטי למטרות רווח. הדס מעמידה אותך על מקומך - אתם עושים מה שבראש שלכם, כל עוד זה משרת את האג'נדה שלכם. אתם משקיעים אנרגיה בבירוקרטיה ובמסביב, במקום בתוכן. אתם צריכים לפעול להפוך את תפוז לאתר תוכן! לא לאתר רכילות וריבים על פרסום בעמוד הראשי! איפה פה התוכן? נסע לאלסקה לבקר את שרה פיילין? לא תפקיד הבלוגרים השונים, כל אחד והאינטרס שלו, להמליץ על משנהו. מה שאתם עושים זה הפרד ומשול. לצערי הבלוגרים שמסכימים לשרשור המלצות גולשים לא מבינים שאתם עושים את זה מתוך רצון שיסתמו את הפה - וממש לא מתוך רצון לשיפור האיכות.

wranger

New member
אני לא יודע איזו תשובה תספק אותך.

זה לא משנה מה אגיד, נכון?

dusa35

New member
בוא נעשה ניסוי :

אתה תנסה להגיד משהו, ואז כולנו נראה אם זה ישנה או לא.

Ronit FL

New member
כפראפראזה על דבריה של מיי ווסט,

When you are good, you good. But when you are bad, you are better.

למעלה