שובו של פרוייקט המלצות הגולשים

wranger

New member
רגע, אם כבר את מחזירה אותי לפוקוס -

גם לי מתחשק לעשות סיכום ביניים כדי לשמור על הפוקוס (שלי, שלי. את בפוקוס, אני יודע): את אומרת שדעתי על הפרוייקט היא שזה פרוייקט טיפשי ומיותר. את טוענת שהמסקנה האינטליגנטית ביותר אליה הגעתי בנוגע למטרת הפרוייקט היא שזה אמצעי למנוע מבלוגרים להמליץ על עצמם. את אומרת שההערות שלי כמנהל פורום לגולשי הפורום הן תמוהות ושדעתי על שרשורים בפורום הן תמוהות אף הן. ואת קובעת שתפקידי כאן הוא חסר משמעות, כי אני לא יוזם פרוייקטים חדשים ולא מוצא נושאים מעניינים חדשים. עד פה אני צודק?

dusa35

New member
את זה לא צפיתי -

סיכום הביניים שלי השיג את התוצאה ההפוכה, והבנתך רק נחלשה. בוא נעבור על זה שוב, ועליי להתעקש שהפעם תקרא לאט כדי להוכיח שאתה באמת מבין את משמעות הביטוי "לקחת לתשומת הלב" : סיכום הביניים ניסה להחזיר אותך למקור הדיון, שהיה הערתך שהיתה גם מוטעית וגם לא היתה במקומה ל- livesin. שאר המסקנות אליהן הגעתי היו תוצר לוואי של אותו דיון, ועכשיו אתה רק צריך להחליט אם ברצונך להתעסק בעיקר או בתפל - אני מנחשת במה תבחר, אבל אתה מוזמן להוכיח לי שטעיתי. כדי לחדד, אני אבהיר לך מהו העיקר ומהו הטפל : העיקר - ישנו קשר ישיר בין שרשור ההודעות בפרוייקט לבין העמוד הראשי של תפוז, ואת זה לא הבנת כאשר ניסית ללהג ולהכריז על הפרוייקט כאלטרנטיבה לעמוד הראשי, כאשר הוא למעשה כלי כדי לנסות ולהגיע לעמוד הראשי שהוא החשיפה המכסימלית לרשומה. התפל - דעותיך בכל נושא שהוא, כולל לגבי תפקידך או העדרו. אתה רוצה שאני אבהיר לך מה דעותיך, או שאתה מעוניין להסביר אותן בעצמך? מהו תפקידך בפורום הזה, אותו אתה מזניח היום בנסיונות כושלים להתפקס?

wranger

New member
פחות או יותר התכוונתי ל"כן" או "לא"...

ואני אכן מתחיל לאבד אותך - אם הטפל הוא דעותיי בכל נושא שהוא, כולל לגבי תפקידי, אז מדוע את שואלת שאלות ומבקשת הבהרות? כי את העיקר שהגדרת כאן אני כבר לא יודע איך להסביר. טוב, עוד פעם: הפרוייקט הוא אלטרנטיבה לעמוד הראשי, מבחינת העובדה שזוהי פלטפורמה נוספת עבור הגולשים שבה אפשר לקבל חשיפה לרשומה. כן, ייתכן ועורכי התוכן יעברו על השרשור וימצאו שם משהו שירצו לקדם בעצמם לעמוד השער - כמו שהם עוברים על שרשור ההמלצות היומי, על העדכונים האחרונים של הרשומות בשער הבלוגיה ועל תיבות המסרים שלהם, שבוודאי מתפקעות מרוב המלצות של גולשי הבלוגיה על רשומות של עצמם ושל אחרים - אבל זה לא מה שאמור להקל עליהם את העבודה. מעבר לזה, גולשים שיש להם השגות לגבי איכות ותוכן החומרים המקודמים בשער הבלוגיה יכולים להציג בפנינו דוגמאות לאותן רשומות איכותיות נפלאות שהולכות לאיבוד תחת ערימות הזבל הצהוב, לטענתם. ואני נשאר בדעתי שההערה שלי לlivesin הייתה במקומה. לא רואה טעם להסביר שוב. עוד שאלות? הערות על יכולות ההבנה שלי? יאללה.

dusa35

New member
נשארת בדעתך?

אחרי כל ניסיונותיך לקחת לתשומת לבך - לא חבל? לא התחלת לאבד אותי, אתה עוסק כבר כמה שעות בניסיון נואש להדביק את הקצב, וזאת למרות כל ניסיונותי להאט עבורך. איך אפשר להסביר אחרת את טעותך כאשר התבלבלת וחשבת שאני מבקשת ממך הבהרות? אני קבעתי עובדה, אתה לא הסכמת איתי, ומאז אתה מנסה להסביר את עצמך, או יותר נכון מנסה שאני אסביר לך את עצמך. שוב אתה מנסה לרקוד סביב המהות ואני נאלצת לפקס אותך : המהות היא אחת - לא מדובר באלטרנטיבה, אלא בסינון של שרשורים שהיו קיימים בעבר בפורום זה. אין לי בעיה עם הסינון בעיקר מכיוון שהוא נעשה על ידי אינה, אבל זה לא משנה את העובדה שלא מדובר באלטרנטיבה, אלא בעובדה שאינה עושה את עבודתכם - ואני לא מאשימה אותה שלקחה את העניינים לידיים עקב היכולות המוגבלות שהפגנת ולא רק היום. מה שכתבת על אפשרותם של בלוגרים להפנות אליכם השגות היא פשוט היא אירוניה צרופה שחמקה ממך (ושוב אני לא מופתעת) - כבר יש מספיק בלוגרים שהבחינו בהתנהלותכם כאשר מפנים אליכם השגות, והתנהלותך היום אינה שונה. שאלות לא היו לי מלכתחילה, וגם עכשיו לא, רק הקביעה אותה לא הפרכת (ולא בכדי) עדיין והיא שתפקידך כאן הוא דמיוני בנוסף לכך שהוא וירטואלי, יכולת ההבנה שלך קטנה, אטימותך גדולה, ונסיונך להתנצח איתי פתאטי (רוצה לנחש למה? רמז - זה קשור ליכולותיך).

להיכנס לתמונה עכשיו?

כי רק אני יכול לגרום לך לעוף מפה, כמו שהעפתי אותך מאותו בלוג שבו ניסית להוכיח לי (בדומה למה שאת עושה פה ל-wranger) כמה את חכמה ואחרים טיפשים. wranger, חבל על כל דקה שאתה מבזבז עליה. אתה לא חייב לה כלום, אתה מנהל את הפורום בהתנדבות ולא עובד של תפוז, ואתה מספק את הצורך שלה להוכיח לאחרים כמה היא כביכול חכמה מהם.

GinAndTonic

New member
יש בעיה אחת בתאוריה שלך

היא באמת יותר חכמה. ואתה בעצמך התלוננת על תפוז, אז אל תעשה לי פה שקשוקה כדי לנקום בהדס. אם נראה לך שהיא תתעייף, אתה טועה. אתה לא בנוי לזה. תוותר.

יש לי טענות רבות לתפוז

אבל כבר הסברתי לך את מדיניות האתר שלא הולכת להשתנות. היא מנסה להוציא לו את המיץ, כדי שיפרוש. אתם גורמים לו עוול כי הוא נמצא פה בהתנדבות על חשבון הזמן שלו. הוא לא חייב לכם כל כך הרבה הסברים. בקשר לנושא עצמו - כל בלוג יכול לעמוד בפני עצמו. בחירת העורך זה לא דבר כזה חשוב, בלוגים קיימים בלי קשר לבחירת העורך ולתפוז. אם כל כך לא טוב לך, אתה יכול לפתוח בלוג עצמאי או לעבור לבלוגיה אחרת.

wranger

New member
אין צורך, תושב חוץ.

שוב תודה על התמיכה, אבל אין לי שום רצון שdusa35 תעוף מפה. להיפך, אי אפשר שכולנו נסכים כל הזמן על כל דבר. אני יודע שאני לא חייב לה כלום, אבל לדעתי לא חבל על כל דקה שאני מבזבז עליה - ויותר מזה, אני לא חושב שהדיון בינינו מוכיח שהיא יותר חכמה ממני.

מראש היא לא מתכוונת להסכים איתך

המטרה שלה היא להוציא אותך קטן וטיפש. כל תשובה שתענה - היא תשתמש בה כדי להקטין אותך עוד יותר, ולהתיש אותך.

wranger

New member
הממ. אני מתחיל לחשוב שהדיון הזה מאבד מטעמו.

אכן, כשאני חוזר אחורה ומציץ בתחילת הדיון המענג הזה, אני רואה שבאמת לא היו לך שאלות, לא בהודעה הראשונה שלך ולא באחרונה. כמובן, היו לך הרבה שאלות באמצע, ואני שמח, אם כן, שעניתי ככל הנראה על כל השאלות שהתעוררו בך במהלך ההתכתבות שלנו. הייתי שמח אף יותר אם גם הייתי מצליח לשכנע אותך בהשקפתי, לפיה פרוייקט המלצות הגולשים הוא דבר חיובי ויעיל, אבל לא כל דיון חייב להסתיים בהסכמה, וזה ככל הנראה דיון שכזה. אני תוהה, אגב, איך הגעת למסקנה שהפגנתי יכולות מוגבלות "ולא רק היום", שכן לא זכור לי שנפגשנו או קשקשנו בעבר, לפני תחילת הדיון. בדיוק כמו שאני תמה, עדיין, איך את לא יודעת מה תפקידי ובכל זאת מחזיקה בדעה נחושה כי אין זה ממקומי לקבוע אילו קישורים יופיעו והיכן. אבל זה אני, כבר סיכמנו: לא מפוקס, קשה הבנה, אטום ו... לגבי פאתטי, אגב, אני לא בטוח שאני מסכים עם הקביעה שלך - שכן לדעתי, המזערית בחשיבותה הבלתי רלוונטית, כל בר דעת שיהיה לו חוסר המזל לקרוא את ההודעות של השרשור הזה יכול להגיע למסקנה, אה, אחרת. במידה ויהיו לך שאלות נוספות בענייני הבלוגיה או הפורום, אשמח להשיב עליהן מאוחר יותר. כרגע, היות וחזרתי ממשמרת לילה מתישה, אני הולך לישון. שיהיה יום נפלא, בינתיים.

dusa35

New member
הרבה תמיהות היו כאן,

ואיזו הפתעה שהן כולן שלך. שכחתי לציין דבר אחד - התרשלות בתפקיד : אתה גם סותר את עצמך - טוב שציינת שחזרת ממשמרת לילה מתישה, אחרת הייתי חושבת שזה קשור ליכולות שלך : בתחילת ההודעה כתבת ששמת לב שבאמת לא היו לי שאלות או איזשהו עניין בדעתך, ובסופה אתה מציע שוב את שרותי ההבהרות הבלתי נחוצים שלך. בנוגע לברי הדעת שציינת - מלבד העובדה שנסיון לגייס את דעתם של אחרים כדי לחזק דבריך מעידה על פחדנות והיעדר עמוד שדרה, היא גם תמוהה בהתחשב בעובדות בשטח. לא שאני רוצה לבלבל אותך עם העובדות, אבל מי שרואה כמה זמן ומאמצים השקעת בלנסות ולהשתיק אותי (אם לא הבנת עדיין - זה לא יעבוד), יכול להסיק את המסקנה המתבקשת בנוגע לנחיצותך כאן. כמו כן, מי שיראה את הכותרת שלך, גם יבין את מהירות תפיסתך (או מידת התייפיפותך) : אם היית מעוניין בדיון, בין נסיונות ההתפלפלות האומללים שלך, גם היתה איזושהי הבעת דעה, ובין תמיהותיך בנוגע לקביעות שלי, אולי גם היית מנסה (אך בוודאי לא מצליח) להוכיח מהו תפקידך כאן, ואם תפיסתך היתה מהירה יותר היית מבין שזה לא דיון, ושטעם לא היה להתנהלותך מלכתחילה. תודה על העדכון בשעות השינה שלך - זה מעניין בדיוק כמו שאר הדברים שכתבת כאן. אולי, אם כי הסיכוי לא רב, השינה תוסיף לך בינה. אם לא, אני כמובן כאן בשבילך.

wranger

New member
בוקר טוב, חזרתי. ../images/Emo13.gif

לא אתווכח עם אף מילה שכתבת, כמעט - ורק אציין שמעולם לא ניסיתי להשתיק אותך - אבוי, הרי זה היה מונע ממני עונג עצום כל כך, שלא לדבר על הניתוח המרהיב של אישיותי שביצעת כאן - אלא רק להסביר את עמדתי. ולזה, כפי שכתבת כל כך במדויק, לא היה טעם מלכתחילה. תודה על הטנגו. אני הולך לאכול פיצה.

dusa35

New member
בוקר אור,

כבר חששתי שהספיק לך. ניתוח של אישיות דורש אישיות, ולפיכך (כן, החזרתי את לפיכך) לא אתגרת את יכולותיי המרהיבות. ועוד איך ניסית להשתיק אותי, ועדות לכך היא העובדה שאתה לא מפסיק לחזור לעוד, למרות שזה בוודאי מזיק לך (לא קניתי את טענת העונג). תודה על הדיווח, ומעולה שאתה אוכל - תזדקק לאנרגיות בהמשך היום

wranger

New member
אוה, לפחות אינני אגוז קשה מדי ליכולותיך

רוצה להחזיר את הדיון לפסי בלוגיה? כי האישיות שלי, תהיה אשר תהיה (או לא תהיה) - אינה קשורה לנושא הפורום, ולכן, לצערי, נהיה חייבים לסיים את הדיון.

dusa35

New member
מבחינתי הדיון לא הסתיים,

אם לא נעים לך לקרוא, אתה מוזמן למחוק את תגובותיי - אותי דבר לא ישמח יותר כמובן. פתאום אתה רוצה להחזיר את הדיון לפסי הבלוגיה? אתה הוא זה שפתח את נושא אי-אישיותך לדיון, ועכשיו פתאום מתקפל. לא מפתיע בעליל, וכנראה שהפיצה (או השינה) לא הועילה לך אפילו קצת. אני מרוצה, זה בדיוק מה שרציתי להוכיח - נא לא להתעסק עם הגדולים עליך (בכמה מידות) להבא.

את לא צד בעניין

מנהל הפורום יכול למחוק את שרשור ההתעלקות שלך בלי לשאול אותך. מההודעה הראשונה שלך רואים את המטרה - רשמת: "שלום גאון הדור" - התנשאות כבר מההתחלה. אני כאמור זיהיתי אותך גם שניסית להתעלק עליי - אחרי כמה הודעות הבנתי מה המטרה שלך ועניתי בהתאם. הבנת שאין לך סיכוי, ונעלמת. על ידי התעלקות והקטנת אחרים את רוצה להוכיח כמה את חכמה? ועוד בפורום? עלוב מאוד.

dusa35

New member
ברור שלא תמחק -

גם זה בסדר מבחינתי. דרך אגב, נראה שגם עם המושג "הדיון הסתיים מבחינתי" יש לך בעיה. הדרך הטובה ביותר להודיע שדיון מסתיים מבחינתך, היא פשוט לא לדבר (או לכתוב במקרה זה). אם בכל זאת, למרות שהדיון הסתיים מבחינתך, אתה עדיין חש בצורך הבלתי נשלט להגיד את המילה האחרונה - כדאי שאחסוך לך באנרגיות (לא רוצה שתשלח את עצמך שוב לכיוון הפיצה) - כל עוד אתה לא מוחק את ההודעות שלי, אין לך סיכוי קלוש שזה יקרה.

dusa35

New member
נפלא, גם עליך

בצלאל החליט שצריך להגן - מסתבר שאני אפילו יותר חכמה (יחסית אליך כמובן) ממה שחשבתי

wranger

New member
מבחינתי כן. מוטב מאוחר וכו'.

בכל זאת, הצבע הכחול של הכינוי שלי, המעיד על היותי מנהל פורום, אומר בין השאר שעלי להקפיד על נושאי דיון הרלוונטיים לנושא הפורום, שהוא, אם אינני טועה, איננו "האישיות של טל". עם זאת, אשמח אם מישהו ירים את הכפפה ויציע פורום כזה להנהלת הפורומים, שם נוכל אני ואת לקשקש כמה שבא לנו על כמה שאני אטום וכו'. לא זכור לי שאני הוא זה שפתח את נושא אי-האישיות שלי לדיון, אבל אם את רוצה לקרוא לזה התקפלות - בסדר, אני מתקפל. היה כיף, תודה רבה, היי שלום. הייתה פיצה מזעזעת, אגב.

למעלה