שיט!!! צלב קרס על הג'קט של אדם!

naama59

New member
אני מקווה

למרות שנראה לי שהוא לא ממש יוכל להגיב על זה בטוויטר ככה סתם. ובכלל, VFTW די חוגגים על זה וטוענים שהטויט על הLove them Germans הוא בכלל לא צירוף מקרים אלא מכוון וכל החרטה הזה.

mokasosex

New member
../images/Emo45.gif למרות שאףפעם לא שמעתי אותו אומר ממש

I am jewish , אלא רק ששאלו אותו/אמרו לו והוא צחק או משהו..

t r e c o o l

New member
הוא כן אמר!!

שהיה את הסיפור עם ההפגנות נגדו בטור והוא סיפר ששולחים לו הרבה מתנות שקשורים לנצרות והוא רמז שלא לשלוח לו יותר כי הוא יהודי(!!) יש לזה הקלטה.. והוא אמר בראיון לרולינג סטון שהוא יהודי, הוא לא צריך להגיד את זה בכל מקום העיקר שכולם יודעים

mokasosex

New member
לא שמעתי את הראיון לגבי המתנות הנוצריות ..

אני קראתי את הכתבה ברולינג סטון איזה 294239348 פעמים, אז אני מן הסתם זוכרת אתזה. אבל דגש על *שמעתי* . הוא לא אומר, יס אי אמ ג'ויש . רק צוחק את הצוחק המושלם שלו [= אבל מצידי שיהיה גם נוצרי או מה שהוא רוצה, שיהיה לו בכיף

t r e c o o l

New member
אז בראיון הזה שומעים אותו אומר שהוא יהודי

והוא מאמין ביהדות..טוב בערך.. הוא אמר שיש לו "מערכת אמונה" ששונה מהנצרות.. זה היה כ"כ מרגש..

mokasosex

New member
עד שאוזניי לא שומעות במפורש

I am jewish אז אני ארגיש שהוא מתחמק מלענות על זה. לאדעת אבל לי זה מרגיש נושא שהוא לא אוהב לדבר עליו כלכך. אוהבת אותו בכלזאת .

mokasosex

New member
ראיתי את הקישור

שמעתי את הנאמר. לוקחת את דברי בחזרה. *חוץ מהחלק של האוהבת אותו*

mokasosex

New member
ואני מצטטת

".. hated hebrew school, mostly because he got a bloody nose in front of class the first day of school" זה הקטע ?

mokasosex

New member
אוקיי אוזניי מאדימות מבושה

ששכחתי את הראיון הזה . תודה על שהזכרת לי

Carmel Shut Up1

New member
הוא יכול להגיד שהוא יהודי כמה שהוא רוצה...

הוא לא עשה ברית. איזה יהודי הוא יכול להיות אם הוא לא עשה ברית? זה יפה שהוא מכיר בעובדה הזאת ושאמא שלו יהודייה אבל זה לא נחשב כל עוד הוא לא עבר ברית מילה

t r e c o o l

New member
חחח ואיך א יודעת את זה בדיוק??

רוצה לספר לנו? ודוקא אמרו שהוא כן עשה ברית.. וחוץ מזה שזה בכלל לא משנה אם הוא יהודי או לא, אנחנו כאן בגלל שאנחנו אוהבים אותו ואת הקול שלו, זה לא פרום יהדות ודת עם כל הכבוד..

InbarKiii

New member
../images/Emo45.gif

נכון שזה שהוא יהודי עוזר להתחבר עליו עוד קצת..אבל זה לא העניין כאן
ודרך אגב..זה שהוא לא עשה ברית מילה לא אומר שהוא לא יהודי.. ברית מילה היא חלק מהמסורת היהודית ולא כולם שומרים מסורת..

mokasosex

New member
../images/Emo45.gif

ואם אתן רוצות אני מוכנה בכל עת לבדוק אם הוא עבר ברית מילה, באמת

למעלה