שיט!!! צלב קרס על הג'קט של אדם!

t r e c o o l

New member
דוקא לא, היה היום דיון על השואה באידול פורום.

בשרשור של הטוויטר של אדם..

naama59

New member
אבל בחלק מהמקומות

(עד כמה שראיתי) בעיקר מוצאים "הסבר" כלשהו וממשיכים הלאה.

nini18

New member
אבל בתמונה הזו בכלל לא רואים את הצורה.

יכול להיות שיש שם משהו אבל לא צלב קרס. "זה היה כ"כ הרבה יותר קל אם היינו מגלים שזה מזוייף"
מסכימה.

t r e c o o l

New member
זאת התמונה היחידית שאכשהו

רואים משהו, אין עוד תמונה והמעריצים חיפשו, אני בעד להביא לשרשור הזה לשקוע[1] עד שאדם ידבר על זה.. [1] כמו שעשו באיידול פורום, והעלו גם את הסרטון של אדם שבו הוא שר בעברית וכולם שם תומכים בו.. דבר אחרון שאני רוצה להגיד, אין מצב שהוא נאצי.. אולי זה לא בסדר מצדו שהוא לבש כשהוא ידע שיש שם צלבי קרס אפילו שם מאוד מאוד קטנים, הג'קט הזה היה מקולל מההתחלה..חחחח.. גם גרם לאדם להראות לסבית ועכשיו נאצי..חח זה נורא...

nini18

New member
אני לשניה לא חושבת שהוא נאצי או ניאו נאצי

או כל דבר שקשור לזה. באמת שלא. זה אפילו לא מטריד את מחשבתי כי אני בטוחה במיליון אחוז שהוא לא. אבל הוא צריך להתחיל לשים לב לדברים האילו..... ואני באמת ממש רוצה שהוא לא התעלם מהענין ויגיב על זה. כמו שתמכנו בו כשפגעו בו עכשיו אנחנו הנפגעים שיתמוך קצת בנו.

../images/Emo45.gif אם הוא באמת ראה את התגובות ושזה פגע

באנשים אז הוא צריך להגיד משהו בעניין.כדי להשתיק את כולם. זו הייתה טעות זה בטוח..

t r e c o o l

New member
נכון, הוא צריך להשים לב לדברים

האלו, והוא חייב להגיב ואפילו להתנצל, למרות שזה יהיה דיי מצחיק..

InbarKiii

New member
אבל לא רואים כלום פה..

או שזה רק העיניים שלי? אני לא רואה שום דבר בצורה של צלב קרס..וזאת אותה התמונה מהאתר לא? שם כבר ראיתי יותר טוב.. בכל מקרה..אנשים בכלל עושים מזה בלאגן? כאילו מישהו כתב לו על זה? כי אם לא אני לא באמת חושבת שהוא יגיב על זה..

t r e c o o l

New member
אני ורידר, הצפנו לו את הטוויטר עד

שמעריצים שלו התלוננו..חחח.. אני מאמינה שהוא יודע, נראה מה הוא יגיד..

InbarKiii

New member
אבל לא יודעת אם בכלל יש לו זמן להיכנס ולראות.

במיוחד עם האהבה הענקית שלו לטויטר

InbarKiii

New member
חחח AWWW איזה חמודה D:

ואוקיי זה יהיה ממש חמוד אם לילה תגיד לו שזה ממש לא יפה מה שהוא עשה ושיבקש סליחה חחח

naama59

New member
רואים

אולי בגלל שאני יודעת איפה לחפש עם העיניים. בכל מקרה אפשר להבין את הצורה.

t r e c o o l

New member
רגע, את לא חושבת שאדם, שהוא יהודי

והומו הוא נאצי נכון? חשוב לי לדעת..

naama59

New member
ממש לא

בואי נגיד שהמקרה קצת הזוי - שאדם שדווקא כן די שם לב למראה החיצוני שלו יילך עם וסט עם צלב קרס, שהוא עוד יהודי והומו, ושאף אחד במשך 50 הופעות לא ישים לב. אבל אני מניחה שזה סתם ציור שהגיע עם הווסט שאף אחד לא ממש הקדיש לו תשומת לב, או שמישהו צייר לו את זה ואדם לא היה מודע בכלל מה המשמעות של הסמל ולכן זה לא ממש הפריע לו (שזה גם לא מוציא אותו הכי טוב בעולם אבל שיהיה) אבל אם אדם היה רוצה להביע תמיכה בניאו-נאצים או מה שזה לא יהיה (חס וחלילה).. נראה לי שהוא לא היה בוחר דווקא לצייר לעצמו איזה צלב קרס פיצפון על הווסט. לא שזה בסדר, אבל.. אוף. לא יודעת.

t r e c o o l

New member
אז בואי נחכה ונראה מה אדם יגיד

אין מצב שהוא לא ידע מה זה.. אני מקווה שהוא יצייץ משהו מהר בנושא..

למעלה