שיט!!! צלב קרס על הג'קט של אדם!

nini18

New member
ואת זה גם הרבה יהודים ישראלים לא עושים.

מזה הנאחס הזה חח משירשור מדכא אחד לשני. משהו שבר מראה ??? חח

Lady in red2

New member
אבל יהדות מוגדרת עפ"י האמא למיטב ידיעתי

כלומר, אם האמא יהודייה, זה אומר אוטומטית שגם הבן יהודי. וגם איך את יודעת שהוא לא עבר ברית מילה?

sweet shir

New member
מן הסתם שהוא לא יודע.. למה שמישהו ישים לב

לכזה פרט פצפון וקטן?O_O"

lama ken

New member
אויש אנשים התחרפנתם לגמרי!!

איזה אתר דפוק מחפש פרובוקציות, למה לשתף עם זה פעולה? הרי לאף אחד אין שום ספק שזה לא היה מכוון מצידו, וכולם חוזרים ואומרים את זה, אז בשביל מה בכלל להתייחס לנושא ולעשות ממנו עניין? חבל
אין שום צורך בעיני להציק לאדם עם שאלות על זה. זה סתם הטרדה. תנו לו להתעסק במוזיקה! אגב בעניין החיבה שלו לגרמנים הוא סיפר בראיון שבסיבוב הופעות באירופה עם "שיער" או משהו דומה הוא גילה את התרבות המתקדמת שיש היום בגרמניה ביחס להומואים ומיניות בכלל (לעומת השמרנות של ארה"ב) ושם נפתח בפניו העולם הזה שמאפשר לך להיות מי שאתה ולהחצין את המיניות השונה, ובגלל זה הוא אוהב את אירופה וגרמניה בפרט. אין לזה קשר לשום דבר אחר. איך בכלל אפשר לחשוב ככה? ולמה בכלל להתעסק עם זה?

nini18

New member
אני אוהבת לראות שמגנים על אדם חח

עדין אם הצלב קרס אמיתי זה לא לענין בכלל. בכל מקרה אני לא חושבת לשניה אחת שהוא תומך בנאצים. ובגרמניה באמת הכי פתוחים למיניות הקהילה ההומולסבית. במיוחד בברלין יש שם את המסיבות הגאות הכי שוות, אני מתה לטוס לשם רק בשביל המסיבות.

Lady in red2

New member
לאהבה שלו לגרמניה אין קשר לזה

זה שהוא נהנה שם, לא אומר כלום עליו. אבל אחרי שהפנו לתשומת ליבו על עניין הצלב, הוא כן צריך להתייחס לזה.

lama ken

New member
בשביל מה צריך שהוא יתייחס לזה?

בשביל לאשר שהוא לא ניאו-נאצי? הרי אין לאף אחד באמת ספק כזה, אז למה צריך להגיד את המובן מאליו. זה הרי מגוחך לחשוב שבנאדם שאימו יהודיה והוא עצמו הומוסקסואל יתמוך בתנועה שרודפת יהודים והומוסקסואלים. זה כמו שתצטרכי אישור ממני שאני לא נאצית. אני מאמינה שבסופו של דבר הוא יאלץ להתייחס לזה, אבל זה חבל לי שבכלל עשו מזה עניין והפנו את תשומת הלב שלו ושל אחרים.

nini18

New member
כי יש דברים שהם מעבר לפליטת פה.

לדעתי. אני בכלל לא חושבת שזה אמיתי ואם לא היו רושמים את זה בפורום לא הייתי יודעת בכלל על זה. אבל בגלל שרשמו קשה להתעלם מדבר כזה במידה וזה אמיתי.

Lady in red2

New member
את יכולה לראות למעלה שכתבתי שאין מצב

שהוא ניאו נאצי, זאת בכלל לא אופציה ואף אחד לא חושב שהוא כזה. אבל יהיה לא נחמד מצידו להתעלם מזה, אם הפנו את זה לתשומת ליבו. כמו שכתבתי למעלה, לדעתי קיימות רק 2 אופציות: שהוא לא שם לב לזה, או שהוא שם לב והתעלם. האופציה השנייה ממש ממש ממש לא אומרת שהוא נאצי, אבל כן אומרת שהוא חסר רגישות לעניין.

magenta73

New member
דעתי על הנושא:

כדאי ורצוי שהוא יוציא סינגל כמה שיותר מהר. ולו רק בגלל שלאנשים כבר אין עם מה להתעסק, אז הם פונים לקלוז-אפים של ניטים וממציאים קונסיפירציות.

mokasosex

New member
חחחחחחחח , כלכך נכון.

אבל אני אומרת שיקח את הזמן ושיוציא את הטוב ביותר.

nini18

New member
איזה זמן את רוצה שעוד יקח.

נהרסה לי כבר הבריאות מרוב ציפיה.. חצי פורום על כדורי פרוזאק והחצי השני על סמים ואלכוהול..

למעלה