שינוי באירוח - טום גרשון מתארחת

Batya W

New member
../images/Emo41.gif אירוח בפורום - הערב ../images/Emo41.gif

"קשה לבוא פתאום ולצאת עם האמת שלך, אבל עוד יותר קשה להישאר בשקר שלך בסוף - כי זה לא לחיות", אומר רז מישקין, בן 19 וחצי, כשהוא יושב על כיסא גלגלים במרכז השיקום בתל השומר. "אתה לא חי כשאתה בשקרים. אני מרגיש הרבה יותר חי למרות כיסא הגלגלים, כי אני לפחות אמיתי עם עצמי". שני נערים נהרגו ותשעה נפצעו בפיגוע שאירע במוצאי שבת, ה-1 באוגוסט, ב"בר נוער", מועדון הנוער ההומו-לסבי בתל אביב. בכתבה שתשודר הערב ב"עובדה" (21:00) יחזרו טום, מיכאל, רז ויוני אל הערב הנורא ויספרו איך חייהם התהפכו ברגע ההוא שהאיש בשחור סחט את ההדק וירה לכל הכיוונים‎. מיד לאחר התכנית יתארח רז בפורום וישיב לשאלותיכם.

Batya W

New member
שימו לב - הפורום ינוטר עד לאחר האירוח

עקב רגישות הנושא כל הודעה תאושר על ידי הנהלת הפורום לפני פרסומה בפורום. נודה לכם על הסבלנות וההבנה.

Batya W

New member
../images/Emo41.gif שינוי באירוח - טום גרשון מתארחת ../images/Emo41.gif

שני נערים נהרגו ותשעה נפצעו בפיגוע שאירע במוצאי שבת, ה-1 באוגוסט, ב"בר נוער", מועדון הנוער ההומו-לסבי בתל אביב. בכתבה שתשודר הערב ב"עובדה" (21:00) יחזרו טום, מיכאל, רז ויוני אל הערב הנורא ויספרו איך חייהם התהפכו ברגע ההוא שהאיש בשחור סחט את ההדק וירה לכל הכיוונים‎. מיד לאחר התכנית תשיב טום גרשון, אחת המרואיינות בכתבה בפורום לשאלות שלכם. אתם מוזמנים להוסיפן אליה כבר עכשיו.

Batya W

New member
קצת על טום

טום גרשון השתתפה 4 וחצי שנים בקבוצת תיאטרון של ארגון הנוער הגאה, שמעלה מחזות זמר על-מנת להילחם בהומופוביה, והפיגוע הזה נתן לה להרגיש שהיא לא הצליחה לעשות כלום במלחמתה במודעות לקהילה. היא הגיע לאזור הפיגוע 4 דקות אחרי שהירי קרה. חבריה נפצעו ונהרגו. היא מאוכזבת מהוריהם של הפצועים שלא הגיעו לבית החולים לבקר את אותם ילדים שנפגעו. תחושותיה קשות והיא רוצה להמשיך במלחמתה בהומופוביה.

טום היקרה,

אין מילים לתאר את ההרגשה שעוברת בי ברגעים אלה אחרי הכתבה בטלויזיה.. אני רק חושבת שאת אדם חזק במיוחד! אני גם יצאתי מהארון רק לפני כמה שנים בודדות ועדיין מתמודדת יום יום עם הנושא וכן לא כולם יודעים עדיין אבל אני מאמינה שלכל דבר יש את הזמן שלו.. רציתי גם להגיד לך שהיית מדהימה ב"זן נדיר" אני והבת זוג שלי ראינו אותו יחד והיה פשוט מרגש!!!! תמשיכי לעמוד על שלך!! גאה בך!! מיכל

בהחלט לכל דבר יש את הזמן שלו

וזה כרוך בהמון היבטים של החיים אני למשל סיפרתי להורים שלי עליי בתקופה שלא גרתי בבית אני מניחה שזה מאוד הקל עליי וגם תמיד כל פעם זו יציאה מחודשת מהארון מה שאפשר לקוות זה שהחברה תתקדם בדעותיה ואז כל יציאה מחודשת מהארון תהיה קלה יותר תודה על המחמאות על זן נדיר בהחלט מחזמר חשוב

giovanni2

New member
גם אני

גם אני זכיתי לראות את זן נדיר וגיליתי שאני מכיר את טליק שיצא לי לעבוד איתו וגם שאני מכיר את אחת השחקניות..... טומי, הצגה מעולה וחשובה.

טום יקרה הכתבה בעובדה גרמה לי לבכות

כאמא לשני בנים עדיין קטנים ואין לדעת מה יוליד יום נישבעתי בזה הרגע ללכת אחריהם עד סוף העולם בכל דרך שיבחרו לכשיגיע הזמן. דרך אגב הנער שנמצא בשיקום בתל השומר - הצעיר בן ה-15 נכנס לי ללב ואני פשוט מתה לחבק את המתוק הזה הוא מדהים ביופיו ובתמימותו אני שמחה שהוא עוד נשאר אופטימי להיות דוגמן והייתי רוצה שהערוץ שהגיע אליו בכדי לעשות עליו כתבה ולקבל רייטיניג אולי ידאג להגשים את חלומו ולארגן לו לדגמן כי הוא יכול יש לו פנים מדהימות ולא חייב להיות דוגמן פוזות אפשר להיות דוגמן פנים ולדגמן בישיבה .

הודיה 6 1

New member
שיר שכתבתי. (אני לא רואה שומדבר שאפשר לשאול ב

נושא הזה.) דם וכל יום ילד אחר נעלם שוב ושוב נשפך כאן דם פעם אבא, ופעם סב ופעם זהו רעול מתועב ילד תמים צמא לחֶברה שתבין אותו ותהיה לו קרובה שלא תפלוט אותו מתוכה בגלל שוני קטן, שוני אחד "היד קלה על ההדק" של כל אדם ללא לב בעולם משוגע ללא צדק בעולם מלא כאב http://www.kipa.co.il/bikorim/show_art.asp?id=54194

לפעמים זה מספיק

לפעמים מספיק להוציא ת הכאב בשיר לפעמים לא צריך לדבר על זה אלא פשוט לכתוב

טום, רק רציתי להגיד ש..

בכתבה הזו צפיתי בחיוך. חיוך שמלא בגאווה. תופסת ממך ומכל אחד מהמרואיינים. אתם מדהימים, חזקים ומוכיחים לעצמכם ולכולם שאפשר גם אחרת. רפואה שלמה לפצועים, והרבה אהבה.

תודה

ולהזכיר המון בני נוער עזרו ועוזרים ותורמים בכל דרך אפשרית זו קהילה מדהימה ומאוחדת:)

eilay72

New member
טום שלום

ראשית כל אני רוצה לחזק את כולכם - אסור להיכנע לאף אדיוט שמאיים לפגוע בחרותינו. אני חי עם בן זוג + ילד בחיפה ומעוניין לארח נער/ה מאזור הצפון שהמשפחה שלהם לא מקבלת אותם / לא יודעת עליהם ובכל זאת הם צריכים מקום חם - לבוא לשבת , להתארח , לדבר ולהיפתח.... אשמח אם יש מישהו /מישהי כזה/ כזאת שיפנו אליי - [email protected]

מספר טלפון לתרומות לאוזן קשבת ובכלל

מספרי הטלפון הבאים מיועדים לתרומות, לאוזן קשבת ובכל לכל אדם שמרגיש צורך לתרום לקהילה בשעה זו 03-6205590 03-6205591 לצערנו יש עדיין בני נוער שזקוים לתרומות ולבית חם תודה לכם

eilay72

New member
טום שלום

התקשרתי לשם השבוע , ענתה לי מתנדבת שלא ידעה לעזור לי בנושא. אשמח אם מישהו מכם יפנה אליי למייל ואתן לך את המס' שלי. תודה

אני מתכוונת

שבהחלט זקוים לתרומות כרגע מידע יותר ספציפי יש במספרים שכתבתי

gay2baribua

New member
טום טום

אני רוצה להתנדב בבר נוער... איך עושים זאת? מה הפרוצדורה?

למעלה