שינוי באירוח - טום גרשון מתארחת

gay2baribua

New member
תודה רבה טום טום

אין עליך! שיראו כמה אנחנו אנשים, הרבה אנשים לצערי הרב חושבים שאנו חולים. אביך בכתבה אמר שזו הדרך שבחרת, ולא בחרת את זה.... צריך להסביר את זה...

אכן

אנחנו לא מדברים כרגע על ההיבט הביולוגי אנחנו מדברים על דרך שאדם בחר לחיות בתור אדם ואם לצורך העניין אבא שלי כן מאמין שזו בחירה שלי אז זוהי נקודת המבט שלו וככה צריך להציג את זה אני רק מקווה שהורים שראו את זה ילמדו מזה וילמדו לכבד ולטפל בילדים שלהם.

ליעדי58

New member
לטום היקרררה..3>

שלום טום ..:) אני וחברתי צפינו בתוכנית וגילינו התעניינות רבה בעניין וכל השבוע חיכינו לתוכנית בקוצר רוח! הסיפור ריגש אותנו מאוד וגרם לנו להעריץ אתכם על האומץ הרב שצריך בשביל דבר כזה.. אתם אנשים אמייתים ומדהימים ואין עוד רבים כמותכם רצינו לדעת אם ישנה אפשרות לצור איתכם קשר בדרכים נוספות ואף להיפגש איתכם ולהכיר אתכם לעומק.. מקוות שתהייה אפשרות כזאת ושתיצרו איתנו קשר בהקדם האפשרי..(:) האם תוכלי לתת לנו איימיל או דרך אחרת לתקשר איתך..? אוהבות אתכם ליעד ודור!!

תודה על התמיכה

ישנם פורומים של ארגון הנוער הגאה שאפשר להצטרף אליהם ולהכיר עוד המון חבר'ה איכותיים ולהתנדב להמון מטרות אתן יכולות להתקשר למספר למעלה הפורומים של איגי (ארגון נוער גאה) www.igy.co.il

רומן14

New member
את יודעת

שאני הכרתי את ליז טורבישי או איך שלא כותבים את שם המשפחה שלה יש לה שם משפחה מבלבל אז הכרתי אותההה חבל שזה נגמרר ככה אחרי ששמעתי את זה ישרר בכיתיי

lsabag

New member
טום היקרה, הכרנו בהופעה האחרונה של הכוכבים

הייתי שמח לשוחח עמך מעט יותר... באופן כללי מאד התרגשתי ואבא שלך צריך להבין דבר אחד - לא את בחרת את החיים שלך ואת המשיכה שלך... הוא צריך להבין את זה אבל היה מאד עצוב לראות את הכתבה ואת פשוט נסיכה! חייב לשוחח איתך!

כמו שכתבתי למעלה

אבא שלי מבין את זה בדרכו שלו ולי האמת לא יכפת כל עוד הוא מבין ומקבל אותי ואת אורח חיי עד כדי כך שהוא מעז לצאת מהארון בפני כל האנשים שמכירים אותו ולדבר על זה בטלוויזיה אני מעריכה אותו על זה ובקשר ליצירת קשר אתה יכול לשלוח לי פה מסר אישי

האם צריכים מתנדבים בבר נוער?

שלום טום, קודם כל אני רוצה לאמר שכולכם הייתם מקסימים בכתבה ושבזכותכם אני מאמין שיהיו ילדים שדרכם אל מחוץ לארון (אל האור) תהיה יותר קלה שמי ערן ואני בן 36 מת"א חי כ15 שנים בזוגיות וחיי חיים שלמים באהבה וקבלה. אשמח לדבר עם נערים ונערות ולספר מנסיוני על חיים אמיתיים וחופשיים,על קבלה עצמית שגוררת קבלה מהסביבה כמו כן במקצועי,אני מעצב שמיצר אומנות שימושית,ואשמח לתרום אביזרים למקום ע"מ שמקום יהיה עוד יותר מזמין ושכיף להיות בו אם יש משהו שאפשר להפגש ולהציג את עצמי אשמח שתקשרי בנינו אסיים באיחולי החלמה ליוני ורז המדהימים וכמובן לשאר הפצועים שיזכו לחיים טובים כמו שמגיע להם,וכמובן לעזרה ממוסדות המדינה,כי מה שעברתם,זה פיגוע עיבה ולא משנה מה הלאום של הרוצח הנתעב שתדעו רק טוב! שלך, ערן

אפרסם שוב

מספרי טלפון דרכם אפשר להגיע להתנדבות אפשר להשאיר הודעה ויחזרו אליכם במקרה ואין מענה כל תרומה/עזרה היא מבורכת 03-6205590 03-6205591

טלנאשי

New member
גדלת להיות אשה מקסימה ואמיצה

תום היקרה הכרתי אותך כמעט מיום לידתך. היינו שכנים באותו בניין. ראיתי היום את התוכנית וזיהיתי אותך בזכות אבא יוסי. מיד נזכרתי בך כילדה קטנה ומקסימה שמחתי לראות לאיזה אשה מקסימה ואמיצה גדלת. שולחת לך חיבוק והרבה הצלחה.

לכל המרואיינים..

מודה על הזכות שנפלה ברשותי לחלוק איתכם את תחושותיי. אתם כולכם אנשים מדהימים שנקלעו לסיטואציה נוראית שגבתה קןרבנות ושמי יתן ולעולם לא נצטרך לעמוד במצב כזה יותר, אבל אתם, פשוט , אחד אחד שביתם את ליבי.. טום את יפיפיה וטובת לב ורואים את זה בעיניים שלך מרחוק.. מיכאל, זכית באמא נפלאה ואתה עושה רושם של אדם חכם במיוחד ומכפי גילו יוני אתה יפייפה. פשוט תענוג לעיניים.. והתמימות שנשפכת ממך לקחה לי את הלב ומעכה אותו. ורז היקר.. האם פעם אמרו לך, שיש לך משהו בחיוך.. כשאתה מחייך יוצא לך מן מבט מצחקק כזה בעיניים, שעושה לי חשק לבוא לבית חולים הזה ולחבק אותך בכל הכח.. ריגשתם אותי חברים ואני רוצה להודות לכם על כך. מקווה ומאחלת לכם שהחיים שלכם רק ילכו וישתפרו. מחבקת אתכם מכל הלב. שרה

מחזקת את ידי כל המרואיינים

לטעמי שידור הכתבה בשעה כזו, בערוץ ממלכתי, עושה שירות עצום לקהילה. הכתבה רגישה כראוי, וחושפת נדבכים שרבים מצופי התוכנית לא חשופים אליהם בד"כ בחייהם. תודה לכולכם, המרואיינים, שאפשרתם לנו לגעת בכאב שלכם. איחולי החלמה לפצועים, מי יתן וכל משאלותיכם, אלה שהובעו בכתבה ואלה שלא - יתגשמו. חן.

sapiri22

New member
היי..

קודם כל כל הכבוד שהתראיינת בתוכנית.. הייתי רוצה לדעת קצת על הנושא על הקהילה ההומו לסבית היש לי כמה שאלות אישיות .. אחת השאלות הן: האם אפשר לדעת או לזהות את הנטיות שלך בגיל כל כך צעיר בלי נסיון.. (אני סטרייטית) הייתי רוצה לפנות אליך באופן אישי (לא בפורום) כדי להתייעץ ולשאול..האם זה אפשרי?. תודה מספיר:)

תראי

אני לא מוסמכת לייעץ מנקודת מבט שלי אני מאמינה שכן אפשר להרגיש פחות או יותר או לפחות להבחין בגיל צעיר בהתגבשות מינית כלשהי אבל שוב אני לא אשת מקצוע תרגישי חופשי להתקשר למספרים שרשמתי למעלה שם יכולים לענות לך אנשים מוסמכים על שאלות ספציפיות יותר בהצלחה

biker crazy

New member
טום.....

אין לי בעיה עם קהילת הגאים אבל יש לי בעיה עם המצעד שלכם דווקא בירושלים... את יכולה להסביר לי למה דווקא בירושלים ולא כמו שהיה תמיד בת"א?? לפי דעתי זה נקרא להתגרות בדתיים , אשמח אם תעני לי תשובה על כ....

אני לא מתיימרת

לשאת את דגל הדוברות בנושא המצעד בירושלים ואני גם חושבת שזה נושא רגיש מדי מכדי לדון בו בצורה כזו אני באמת לא יכולה לענות על השאלה הזו

למעלה