שינוי באירוח - טום גרשון מתארחת

אני רוצה להאמין

שמשהו בלב האבן של הממשל שלנו יתנער שמה שקורה מסביב יגיע אליהם ושהם יבינו שבמדינה כמו שלנו על כל גווניה לא ייתכנו מקרי רצח של בני נוער על רקע נטייה מינית החטא הכי גדול של הילדים הללו היה שהם אהבו לההרג בשל אהבתך חשוב שיידעו אנחנו לא מפחדים לאהוב כי זה הדבר היחידי שאי אפשר לנצח

one man6

New member
ראיתי את הכתבה ועל כך התרגשתי

אני חש הזדהות עצומה עם הנפגעים. המשפט הבא עורר בי זעזוע עצום: "קשה לבוא פתאום ולצאת עם האמת שלך, אבל עוד יותר קשה להישאר בשקר שלך בסוף - כי זה לא לחיות", גם אני הומו עמוק עמוק בארון והרגשתי כשם שהבחור מדבר בשמי. עד כדי כך בארון שבחיים לא נפגשתי עם בחורים אחרים ולא היה לי שום קטע עם בחור - אפילו לא נשיקה.. מחזק אתכם ומקווה שהנפגעים יוכרו כנפגעי טרור לכל דבר. אני מציע לארגן עצומה ולהריצה באינטרנט על מנת להגיג מספר עצום של חתימות ובסוף לשלוח לממשלה. מי יודע אולי זה יעזור...

אני רוצה לשים פה משהו שכתבתי

בפורומים של איגי אני רוצה להגיד תודה לאנשים מהקהילה ומחוץ לקהילה אתם אנשים מדהימים והתמיכה שלכם מחזקת הכתבה בעובדה היום היא פריצת דרך משמעותית בכל הנושא ההומו-לסבי בי וטרנס ובדרך שהמדינה(והעיתונות) התמודדו איתו עד היום את התוכנית "עובדה" יראו בני נוער שנמצאים בארון יראו הורים של בני נוער בארון ומחוצה לו ואני מקווה בכל ליבי שהתוכנית תשנה אצלם משהו בלב ושבני נוער שנמצאים עמוק בארון ידעו וירגישו שהם לא לבד הדרך עדיין ארוכה עד שנגיע למקום של קבלה ואהבה אבל הצעד היום הוא צעד משמעותי ואני יודעת את זה מהמשפחה שלי אם הייתם אומרים לי שיום אחד אבא שלי ידבר בעובדה על הנטייה המינית שלי בכזו פתיחות בחיים לא הייתי מאמינה לזה או שדודה שלי תתגאה במי שאני אני יודעת ומאמינה בכל ליבי שהכתבה הזו תפתח את הלב להמון אנשים ותפחית את ההומופוביה ותעצים את הקהילה שלנו כי יש לנו קהילה מדהימה ובני נוער אמיצים שלא רואים כמותם בכל יום בני נוער שהסתובבו בבתי החולים ולא נתנו לאף אחד להשאר לבד בני נוער שלמרות פציעתם בפיגוע רואים קדימה ומשפחות ההרוגים שליבנו איתם בכל עת חולמים ביחד נלחמים ביחד ומאמינים ביחד באהבה שלנו ובנכונות שלנו להגשים אותה

oproject11

New member
היי טום ../images/Emo13.gif

אני מבית הספר אורט אבין ברמת גן, מגמת תקשורת, וגם אני עושה סרט על הפיגוע שהיה בבר נוער. מה שסיפרת בעובדה גרם לנו להתעניין בך ובסיפור שלך עוד, והיינו מאוד שמחים אם תהיי מעוניינת לקחת חלק בסרט . המייל שלנו [email protected]\ נשמח לשמוע ממך שוב.

עכשיו בני נוער

רואים את התגובות שלכם ויוצאים מחוזקים אתם לא יודעים עד כמה תודה:)

giovanni2

New member
את תותחית

היי טום.... זה כבר כמה שנים שאני רואה אותך בפסטיבל סתיו תאטרוני. אפשר להגיד שאנחנו אפילו מתחרים. את עם נוער איגי ואני עם אורט סינגאלובסקי. גם בפסטיבל האחרון לפני שבועיים ראיתי אותך ואפילו אני גאה להגיד שעינינו נפגשו. בדיוק דיברתי עם טליק. אם רק הייתי יודע שאת היית שם באותו ערב מזעזע הייתי נותן לך חיבוק ענק. אני אומנם לא שייך לקהילה הגאה אבל יש לי המון חברים וידידות שמגיעים לבר נוער ואותו ערב היה ערב רצוף טלפונים ודאגות. אני מסיר בפנייך את הכובע. כי אם אחרי כל זה את משתדלת לחזור לחיים כביכול נורמלים - אז הרבה יכולים ללמוד ממך!!! אני אשמח אם תדברי איתי [email protected]

giovanni2

New member
חשוב שתיכנסי לזה....

טום, הייתי מאוד רוצה שתקראי את זה......

טומצ'וק, היית מדהימה

הכתבה הייתה חשובה, ומשמועותית, אבל אם תשאלו אותי לא נותנים לזה מספיק במה. הפיגוע הזה כל כך משמעותי, וכל כך חסר תקדים, והוא מצריך מהחברה שלנו לבחון מחדש כל כך הרבה דברים, ש40 דקות של כתבה זה לא מספיק. ככה זה טלוויזיה, ברור, אבל עדיין.. צריך עוד. החוויה של להצטלם לכתבה הזו, הייתה כל כך אינטנסיבית, גם מבחינת הזמן, וגם מהפן הרגשי.. לכולנו. אני באמת חושבת שצריך שמישהו ירים את הכפפה ויעשה משהו גדול יותר, להכניס את זה באמת לתודעה של כולם, שיבינו שיש ילדים שעדיין חיים את זה כל יום.. ג'.

oriel ahamud

New member
תהיו חזקים. כי ההומופוביה תעלם בסופו של דבר.

לא ראיתי עדיין את התוכנית (חבל שלי הקליט) בתור בחור גיי דתי מדרום הארץ אני מחזק אותכם ואני מאמין שיהיה טוב בבוא היום. איך ניתן לתרום ?

ראיתי את הכתבה והתרגשתי

למרות שאני לא הומוסקסואל אך יכל להזדהות עם התחושות של הומוסקסואליים ויכל להבין אותם ולפי דעתי צריך להכניס לחברה את נושא ההומוסקסואליות דרך הרצאות בבתי ספר שיעורי חינוך ספרים סרטים סרטים דוקומנטריים רק כך נוכל למנוע את הזוועה שהייתה בלילה הנורא ההוא אני יחד עם הקהילה וגאה בכם היה מרגש לראות אותך ואת שאר המרואיינים אני מקווה שזה נכנס ללב של כולנו

תודה לכולכם

על התמיכה והעזרה אני יודעת ובטוחה שתהגובות שלכם עודדו לא במעט את בני הנוער וסתם שתדעו שלדעתי ככה מתחיל שינוי בעולם בהערכה טום גרשון

היי טום :)

קודם כל הכתבה היום בעובדה ממש ריגשה אותי. גם ביגללך וגם ביגלל רז ויוני. לדעתי הפיגוע שהיה במועדון בר-נוער היה הפיגוע הכי הכי מזעזע שהיה יכול להיות בקרב נערים. לבוא למקום היחיד שבו ילדים/נערים עם סטייה מינית טיפה שונה יכולים להיות מי שהם ולא להתחבאות כל הזמן, לבוא למקום כזה ופשוט להרוס את הכל לדעתי זה דבר מחריד!! אני אישית, מעריצה פשוט מעריצה את הנערים והאנשים היותר מבוגרים שנימצאים בקהילה הגאה. ולאחר שצפיתי היום בכתבה הבנתי שמאחורי הנערים האלה, יוני ורז יש הרבה הרבה הרבה הרבה יותר מימה שחושבים. אני לא חושבת שצריך להתבייש בלהיות הומו או לסבית.. אני לא מבינה את האנשים האלה שחושבים שזה משהו חריג או מגעיל. הרי כולם אותו דבר בעצם... ולך ולשאר הנערים שהתראיינו היום צריך פשוט להצדיע. זה לא פשוט אחרי מקרה כזה לבוא ולהתראיין ולחשוף את מה שהלך שם. בכל מקרה... מאוד מאוד מאוד מעניין אותי לדעת עוד קצת על רז ויוני, להתעמק ולשוחח איתם קצת :) האם יש דרך ליצור איתם קשר כלשהו? אשמח עם תעני לי. המשך שבוע טוב.

בהחלט

תגובה תומכת אולי חוץ מהמילה "סטייה" ניתן להתקשר למספרים שכתבתי למעלה ע"מ לברר פרטים נוספים

Batya W

New member
../images/Emo26.gif האירוח הסתיים ../images/Emo36.gif

נא לא להוסיף עוד שאלות. אודה לטום שהקדישה מזמנה ומרצה והשיבה באופן רגיש ומושקע לשאלות שעלו בפורום. כמו כן תודה לכל מי שששאל שאלות ומקווים לראותכם באירוח הבא.

למעלה