שירי השבוע

רבקה!!!!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

זה היה כל כך מזעזע איך שהיא התעלפה שבוע שעבר. והייתה לה תמונה ממש יפה לדעתי. השופטים פסלו אותה על כלום. הנה עוד תמונה שאני אוהבת, של טטיאנה
האמת שגם אהבתי את התמונה של מישל, למרות שאני לא מתה עליה. אח, יחיו הtop models

kati666

New member
גרגר שלי ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif

אני לא יגיד כלום
אבל אני ממש מתגעגעת יזבל
איך שהיא גילגלה תעניים XDXDXDXDXD,באמאשלי צחקתי. כ"כ חבל לי על ליובי היא כ"כ יפה ומיוחדת ויצאה לה תמונה כזאת
, טוב במקומה גם לא הייתי מסתדרת עם שק כזה ומראות על הפרצוף. היא כוסיט
. חוץ מזה שגם מישל יצאה כבר פעמיים מדהים,והקשת של בריטני יצא ממש ממש יפה,הכי אהבתי
. הבנות השנה ממש ממש ממש מפגרות
.

EnchantedS

New member
חח אני היחידה שלא זוכרת את השמות?

חוץ מאלו עם השמות המוזרים... ליובי... נאימה....

kati666

New member
מוזרים אבל הכי יפים XD.

אני קולטת שמות מהר מוחחעעחחע. אבל גלשתי באתר לפני אז ידעתי בערך.

קרניjack

New member
אני../images/Emo42.gif

שיר השבוע של MCR שלכם? bury me in black שיר השבוע לא של MCR?מיוז- פרפרים והוריקנים
לא זוכרת איך כותבים:p אלבום השבוע?-- בילוי השבוע? להיתקע בבית! זה מה יש
סיוט השבוע? נורא. נורא. מבחן מסויט באזרחות. מבחן בהיסטוריה. ובשניהם לא הצלחתי. ביוטופ שקיבלתי קריזה בגללו. מבחן בביולוגיה. פיו... תמונת השבוע? מפורים שנה שעברה...

קרניjack

New member
אני עם החולצת משבצות

וסתם לבשתי ככה, לא הייתה תחפושת ספציפית, זה מפורום השבט

Shir FGS

New member
יאאא ../images/Emo109.gif

שיר השבוע של MCR שלכם? to the end שיר השבוע לא של אמ סי אר? Muse - Time is running out אלבום השבוע? אין. בילוי השבוע? באו אליי חברים והיה ממש כיף. :) סיוט השבוע? לא זוכרתתת.. \= תמונת השבוע? הממ...

keisamit

New member
מה נסגר כולם פתאום עם מוזה? ../images/Emo187.gif

אגב- הזמן אוזל.
שיר מדהים. 3>

®NuLy®

New member
אני לענות../images/Emo11.gif

שיר השבוע של MCR שלכם? The Gohst Of You (התחלתי לנגן בגיטרה
) שיר השבוע לא של MCR? רבות הדרכים של דניאל סלומון ... שמעתי ברדיו ומשומה אני כל היום שרה את זה אלבום השבוע? מממ דיסקיי (הדיסקים שלי למוגבלים
) לא היו איתי 3 ימים וגם הדיסקמן שלי שבק חיים לפני כמה שבועות ככה שמוזיקה אני בקושי שומעת
בילוי השבוע? אמממ באולינג ביום שישי (לפגוש את כל החברים מהחטיבה
) סיוט השבוע? (ותוד שהיו לכם כאלה, ולא קשור ליום שיש ה13) אממממ 3 ימים בבית של סבתא שלי (לא היא הסיוט) עם האחים שלי (<--- הסיוט!!!) תמונת השבוע?
סליחה על החפירות

super jesus

New member
תורי.

ואני מחזק את הדברים שלך.. תגיבו חמרמרים
שיר השבוע של MCR שלכם? Thank you for the venom שיר השבוע לא של MCR? evanescence-October אלבום השבוע? מוניקה סקס-פצעים ונשיקות בילוי השבוע? רביצה אצל שיר.. לא עשיתי השבוע כלום:S סיוט השבוע? (ותוד שהיו לכם כאלה, ולא קשור ליום שיש ה13): בלעע.. אממ זה לא מהשבוע אבל הוא זה שזכור הכי מהזמן האחרון.. נקצר לכם.. מטוס, התרסקות, טביעה, מוות שהייה בהלוויות ושבעות של חברים טובים שלי. תמונת השבוע?

sappy song

New member
שלי שלי שלי

שיר השבוע של MCR שלכם?i never told you what i do for living שיר השבוע לא של MCR? all this thing i heat אלבום השבוע?there is nothing to lose בילוי השבוע?ניסיון נואש לקנות מתנה ועד שאני מחליט כל החנויות נסגרות סיוט השבוע? (ותוד שהיו לכם כאלה, ולא קשור ליום שיש ה13)לא זוכר תמונת השבוע?ניסיון לעשות את הלהקה שלי בדמויות של סאות' פארק...

למעלה