שיר השבוע של MCR שלכם? DEMOLITION LOVRES שיר השבוע לא של MCR? אמממ זה קשה.. With this knife - smile empty soul bleed the dream- broken wings אלבום השבוע?----------- בילוי השבוע? לצבוע קירות XD סיוט השבוע? (ותוד שהיו לכם כאלה, ולא קשור ליום שיש ה13) אממ היה לי משהו מוזר. שניסיתי לקרוא לעזרה לאמא שלי באמצע הלילה ולא היה לי קול ואז ניסיתי לקום ונפלתי והתעוררתי ושוב זה קרה ושוב התעוררתי ושוב ובקיצר התעוררתי מהחלום בחזרה לחלום איזה 389432 פעם..זה היה מוזר לא בדיוק סיוט אבל שיהיה XDDD תמונת השבוע? ניסים!!! זה בובת-(לא)וודו-שעווה-שמו"צניק-קשוח שעשיתי!! חחחחח ביום שישי עשינו את זה XDDD
שיר השבוע של MCR שלכם? THANK YOU FOR THE VENOM שיר השבוע לא של מיי כימקל רומנס? BECAUSE OF YOU (אני לא אוהבת את קלי קלארקסון אבל השיר הזה יפה) אלבום השבוע?אין בילוי השבוע?אאאאממממ...אין... סיוט השבוע? (ותוד שהיו לכם כאלה, ולא קשור ליום שיש ה13)גם אין.. תמונת השבוע?
שיר השבוע של MCR שלכם? טו דה אנד שיר השבוע לא של MCR? Bad religion- American jesus iron maiden- Dance of death אלבום השבוע? three cheers בילוי השבוע? הממ הממ שבוע הבא יהיה חח סיוט השבוע? זה מוזר, אני לא זוכרת... ואצלי אין כמעט חלומות טובים... גם שחלמתי על MCR זה היה רע.... אבל לא השבוע חח תמונת השבוע?
שיר השבוע של MCR שלכם?to the end שיר השבוע לא של MCR? lose it all -backstreet boys אלבום השבוע? aaron carter -aaron carter בילוי השבוע? אממ טיול שנתי (
) סיוט השבוע? (ותוד שהיו לכם כאלה, ולא קשור ליום שיש ה13) שמתן יבריז לי ! (אני מקווה שהוא לא ! ) תמונת השבוע?--->
שיר השבוע של MCR שלכם? HELENA שיר השבוע לא של MCR? אממ לא יודעעת אלבום השבוע? -- בילוי השבוע? יומים שופינג בעפולה :/ סיוט השבוע? השיעורים היום תמונת השבוע?>>>
שיר השבוע של MCR שלכם? Hang'em High שיר השבוע לא של אם סי אר?? From First To Last- The One Armed Boxer vs. The Flying Guillotine אלבום השבוע? him- and love said no חזרתי אליו קצת.. חח בילוי השבוע? אתמול.. יומולדת של חברות באיזה מקום נידח בת"א.. סיוט השבוע? האמת שהיה, אתמול חברות לקחו לי את התיק בלי שידעתי שזה אצלן וזה בהחלט היה הסיוט הכי גרוע שלי.. תמונת השבוע?
שיר השבוע של MCR שלכם?המממ TO THE END שיר השבוע לא של MCR? הממממ...לא יודעת>< אני מניחה ש FALL OUT BOY-SUGAR WERE GOING DOWN אלבום השבוע?סרג'נט פפר-דה ביטלס D: בילוי השבוע?המממ..^^ חברה שלי ואני ראינו סרט ועשינו דברים משעשעים יחדיוD: סיוט השבוע? (ותוד שהיו לכם כאלה, ולא קשור ליום שיש ה13) לא היו לי סיוטים,נשבעת! תמונת השבוע?D: