שירי השבוע

תגובה+חדשה

אני מעריצה גדולה ע-נ-ק-י-ת של MCR עוד לפני שכל העולם פתאום שם לב אליהם אחרי MTV מישו פעם אמר לי שMTV השטן XD בכל מקרה, אני אוליה, בת אפשר להגיד ממש לקראת הסוף של גיל 15. זאת גם הפעם הראשונה שאני בפורומים של תפוז.. נחמד.. פה הרבה יותר טוב לעומת בנענע בזה שיש פה יותר נושאים :) מקווה שיהיה לי פה כייף ואשתלב. וקראתי ת'תקנון. שיר השבוע של MCR שלכם? i never told you what i do for a living שיר השבוע לא של MCR? איריס פרחי-מישהו אלבום השבוע? DARK LIGHT של HIM בילוי השבוע? ההופעה במרכז הקונגרסים של היהודים [היה שולטט] סיוט השבוע? (ותוד שהיו לכם כאלה, ולא קשור ליום שיש ה13) ממ.. נכשלתי בלשון XD תמונת השבוע? אני צריכה לתת קישור? http://himtour.buzznet.com/cat/?p=32&id=48148

sappy song

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני שי
א.לשון זה מקצוע חרא! ב.MTV זה השטן,MTV2 זה האלוהים

שלי

שיר השבוע של MCR: כל מה שאני לכריסמס זה אתה.
שיר השבוע לא של MCR: הטעם של הדיו, קשה להגיד, און מיי אוון וקופסה מלאה בחפצים חדים.כולם של המשומשים.
אלבום השבוע:לא אלבום.אוסף.המשומשים+MCR+HIM
המ..הייתי בטבריה.קניתי נעליים וחרוזים שחורים ואדומים.
סיוט השבוע:אנלא זוכרת תסיוטים שלי.לא תמיד.
תמונת השבוע------------>>>>>>>>>> וכן, האצבעות די כואבות!אבל אני עדיין כותבת! סתם..

Misty Cat

New member
הו הא

שיר השבוע של MCR שלכם? sister to sleep למרות שהגרסא חרא שיר השבוע לא של MCR שלכם? The World as we Know it של Scary Kids Scaring Kids אלבום השבוע? The City Sleeps in Flames של Scary Kids Scaring Kids. לא מפסיקה לשמוע אותו בילוי השבוע? הלכתי לבטנדו (מסעדה) אם כמה בנות שלא יוצא לי להיפגש איתם, היה נחמד. סיוט השבוע? (ותוד שהיו לכם כאלה, ולא קשור ליום שיש ה13) לא משהו שזכור לי. תמונת השבוע? ברט כפרינססה -->

love mcr

New member
עונהההה

שיר השבוע של MCR שלכם? give en eell kid שיר השבוע לא של MCR? http://video.google.com/videoplay?docid=4098599485090093464&q=guitar עדיין מאוהבת.. אלבום השבוע? טרי צירס בילוי השבוע? לישון, שני מסיבות שצריכות להיות באותו יום! יאא כיאלו אין ימים בשבוע!! סיוט השבוע? (ותוד שהיו לכם כאלה, ולא קשור ליום שיש ה13) אמ..אין תמונת השבוע?

שלי

שיר השבוע של MCR שלכם
prison שיר השבוע לא של MCR
שרית חדד-בושם צרפתי ביונסה-check on it קלי אוסבורן-ONE WORD אלבום השבוע
האלבום הראשון של דיימנדז תמונת השבוע

yaelrs

New member
איזה דיליי../images/Emo122.gif

שיר השבוע של MCR שלכם? hang 'em high שיר השבוע לא של MCR? the used- just a little אלבום השבוע? muse- origin of symmetry בילוי השבוע? מרתון סרטי אימה עם חברה ביום שישי ה-13
סיוט השבוע? (ותוד שהיו לכם כאלה, ולא קשור ליום שיש ה13) מבחן במתמטיקה
תמונת השבוע-->>

למעלה