שירשור אוף!!
|זבנג|

s a n g o

New member
אל תדאגי

נדווח לך ... או לפחות אני , כמו שאני מדווחת לכל החברים מה קרה ...

אתם צוחקים עליי?!

לא נחשב חתימה!! איך אני מתכוונת להשאיר את חותמי המעוצב והיפה בפורום אם אין תמונה????? T_T זה suck.. טוב לא נורא!!! ^_^

Yoley

New member
את יכולה לשים תמונה בכרטיס האישי

שלך... (מה שנפתח כשלוחצים על הכינוי בפורום)

את לוחצת על השם שלך,

אחר כך על "עדכון כרטיס אישי" מקישה סיסמא, יורדת עד למטה, יש לך שם "חתימה" (משהו כזה), ושם את כותבת מה שבא לך.

De-Panther

New member
../images/Emo41.gif שירשור אוף!!../images/Emo3.gif|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בתוספת של כמה הודעות קודם כל - חזר לי המחשב מה שאומר שאני יכול סוף סוף להשגיח בצורה נורמלית על הפורום
דבר שני - אנחנו מקודמים בעמוד הקהילות בתפוז!!
*מתלהב* (תודה הנהלתה!!) דבר שלישי - אל תשכחו מהקומונה... היא נועדה כדי שתציפו אותה בהודעות עוף שלא הכי קשורות לסידרה... אתם יותר ממוזמנים להשתמש בה... http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=1998 ואנשים עם אתרי אינויאשה - אתם מוזמנים לפרסם את האתרים שלכם בשירשור עוף... אם אתם זקוקים למשהו תבקשו את זה כאן בשירשור האוף ואל תפתחו שירשור חדש... זה דוחק שירשורים חשובים יותר... כמו כן - אם אתם מפרסמים את האתר שלכם כאן אני מבקש שתפרסמו את הפורום הזה באתר שלכם... שזה יהיה הדדי...

Bakura

New member
הגיע הזמן שתחזור, ותתחיל למחוק

הודעות. כי העניין הזה ממש מתחיל לעצבן אותי.

יווווו סוף סוף

אתה צריך לאחסן כאן כמה מההודעות סרק שהתעופפו להן כאן. נ.ב - אפשר לכתוב הכול בשרשור עוף? (כן אני יודעת שזה אוף) אז אני עובדת על פאנארט של קגומה ^^ באסה שלא יהיה לי איך לעלות את זה לכאן -'.'-

De-Panther

New member
עכשיו הזמן להקפיץ..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

קצת את השירשור הזה

I N U Y A S H A

New member
בוקר טוב לך!!!

אווו איך ישנתי... אני נראה כמו מישהו שקם לתחיה עכשיו.. אבל עכשיו אלך להתרענן קצת בעוד 2 דקות אחזור

למעלה