מק
N nati kdoshim New member 8/5/05 #65 היי...יש לי אתר על אינויאשה... אני יכול להתנצל מאה אלף פעם ושוב אני מצטער שאני שולח את האתר... www.inuyasha4always.tipo.co.il תהנו!!!
היי...יש לי אתר על אינויאשה... אני יכול להתנצל מאה אלף פעם ושוב אני מצטער שאני שולח את האתר... www.inuyasha4always.tipo.co.il תהנו!!!
ס סנוביש מיאוו New member 8/5/05 #66 אבל רגע, זה שתצטער דמאט, מזה יעזור!??! למטה יש שרשור כזה של תפוז אנשים, אתה מוכן להסביר לי מה הבעיה לנצל"ש אותו?!
אבל רגע, זה שתצטער דמאט, מזה יעזור!??! למטה יש שרשור כזה של תפוז אנשים, אתה מוכן להסביר לי מה הבעיה לנצל"ש אותו?!
B Bakura New member 8/5/05 #80 הם ניצל"שו... אני לא מאמינה ;; אני חושבת שבסביבות פרקים 110-113... מקסימום 103-113. תבדוק במדריך הפרקים שהיקארי צ'אן נתנה, או תיתן פה שוב.
הם ניצל"שו... אני לא מאמינה ;; אני חושבת שבסביבות פרקים 110-113... מקסימום 103-113. תבדוק במדריך הפרקים שהיקארי צ'אן נתנה, או תיתן פה שוב.
B Bakura New member 8/5/05 #101 סאשי שלי במסגרת כיתתית... ואם תמשיכי ככה, אין המשכי פיק בשבילך >_>; אז תיזהרי!...
ל לי Li New member 8/5/05 #103 דבר ראשון. סאשי שלי ../images/Emo3.gif דבר שני, לא אכפת לי. אני גם ככה לא קוראת יותר מידי פיקים