הידעתם?? יש האומרים שחלום הוא המסע של נשמתנו במימד אחר... החלום נבנה ע"י מחשבותינו, לכן כל אחד מאיתנו מסוגל לעשות מה שהוא רוצה בחלומו נגיד שאתם חושבים על אינויאשה תוך כדי שינה.. נשמתכם עפה למימד אחר ששם נמצא הדבר שחשבתם עליו.. אינויאשה וכל האחרים אנחנו בעצם הנשמות וכשאנו חולמים אנחנו יוצאים מתוך גופינו.. ועפים לכל מני מקומות ומימדים שונים שעולים לנו בראש.. לכן בחלום אתם גם מסוגלים להרגיש לחוש להריח ואפילו להרגיש טעם של דברים שונים מה שמעיד על כך שהכל מציאותי.. ביום שבו תגיע שנתינו הנצחית נידע הכל.. נשאר בתוך חלום לנצח טוב כשאני אגיע לשנתי הנצחית אני חושב שאפתח בקריירת אינויאשה שבעצם אני אהיה אינויאשה בחלומי.. וכך זה ישאר לנצח טוב למי שתוהה ולא מבין מאיין אני יודע את הכל הדברים הללו: אז אני עוסק בתחום המיסטיקה ומבין הרבה מאוד בנושא.. כל מה שקראתם כרגע הוא מפיו של מומחה לא יודע מה אתכם אבל אני מאמין בכל זה וגם סתם רציתי לשמח אתכם אז מה אתם תרצו להיות בחלום הנצחי שלכם??
כי זה דיי הוכח מדעית שהחלק שאחרי במוח על חלימה והחלק שאחראי על קריעה נמצאים בצדדים מנוגדים או משהוא כזה אבל בקיצור המשמעות של זה היא שאי אפשר לראות אותיות מסודרות במלים בחלום..
הייתה תמונה ומתחת הסבר על מה התמונה... וגם אני זוכרת שראיתי בחום את השם של הספר "מיקו מיקו שלי" (או משהוא בסגנון) ואת הספר עצמו קראתי בפעם הראשונה בערך חודש אחרי שחלמתי עליו ובדקתי ובאמת מה שהיה כתוב מתחת לתמונה היה גם מה שהיה "כתוב" מתחת לתמונה בחלום שלי... תגידו שאני משוגעת או אני לא יודעת מה- אתם צודקים
מי שיודע ויש לו תוכנה להכנת לוגואים בבקשה שיכין לי לוגו וישלח לי את הלוגו במסר (הלוגו בתור תמונה) ואם אי אפשר לשלוח תמונה במסר אז לשלוח הודעה בפורום עם הלוגו בגלל שאני לא יכול להוריד קבצים מהמייל שלי כי יש לי בעיה במייל. אני לא רוצה להיות חוצפן אבל אם אפשר אז שהלוגו יהיה עם תמונה של אינוישה, קאגומה, שיפו, מירוקו, וסאנגו, ויהיה כתוב באנגלית "אינוישה" (בלי המרכאות)
מכל הלב, דור. נ.ב. נא לא לכעוס על זה שפתחתי הודעה חדשה על כזה דבר