שירשור אירוח ל- בוריס שניידרובסקי

omer719

New member
../images/Emo41.gifשירשור אירוח ל- בוריס שניידרובסקי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

כןכן, בוריס שניידרובסקי המודח הראשון של "האח הגדול", יתארח כאן בפורום, כבוד גדול יהיה לנו לארח אותו כאן בפורום, ועוד יותר אנחנו שמחים שהוא הסכים להגיע לכאן לענות לנו על השאלות, מחר (25.9.08) בין השעות 6 ל- 7 וחצי, ואתם תוכלו כבר מעכשיו להכין לו שאלות והיא ישתדל לענות לכם
כבר מעכשיו כמה הודעות בקשר לזה -
שאלות בוטות או פוגעות יימחקו מיידית.
השתמשו בשפה נאותה על גביי הפורום.
השתדלו לא להציף בשאלות, תחשבו טוב מה אתם מעוניינים לשאול ותכתבו בפעם אחת(או לפחות להשתדל
). *כבר מעכשיו אני מודיע כי ברור שיצוצו אנשים כאלה, אתם לא חייבים להאמין שזה בוריס, אף אחד לא מחייב אתכם לשאול אותו דברים, בבקשה תשמרו את הדיעות בנושא הזה למסרים אלינו או להנהלת תפוז(שאגב יקדמו את הנושא) ולא להעביר את הדיון הזה על גביי הפורום, תודה מראש.* אז אתם מוזמנים לשאול ולהביע את דעתכם, וכמובן לא לשכוח לשמור על הסדר הטוב של הקומונה, ולהיות נחמדים

droriko

New member
שיקחתם אותה עומר ושוקי! אגב .....

מה בקשר לערן ומיקי? הם גם יגיעו? (כי אני רואה שקשת לא מונעים ממודחים להגיע לפה)

בוריס היה מקסים ומסקרן אותי לדעת

מי לדעתו יהיו השלושה בגמר ולמי הוא הכי מתגעגע בבית...

מה דעתך על הפתיחות של אחיך שמוכן לדבר על

ענייני המשפחה הכמוסים ביותר ? - האם נולדתם בארץ ? - האם לא חשבת לעברת את שמך הפרטי ?

ליטליקSD

New member
שאלות יפות ועמוקות.

אני תוהה איך הוא יתייחס אליהן. ד``א, לא חדש שבוריס הרבה יותר סגור מלאון (אין קשר להעדפה מינית).

בוריס ש

New member
משפחה

שמעי..אני כן מאוכזב ממנו שהו פותח תפה יתר על המידה..מבלי להתחשב שכול המדינה שומעת... אבל ככה הוא פתוח ואמיתי אז יאללה צריך לזרום איתו!! לא נולדנו בארץ..ולא שם שלי הוא שלי ולא הייתי משנה אותו.. תודה

דורון

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד למי שאירגן! רק בקשה אחת, אל

תביאו לפה את ערן, הרוצח פרות הזה לא צריך לקבל עוד שניה של חשיפה אחרי ההתבטאויות שלו. לבוריס שאלה לי אלייך. אם היית נכנס עכשיו מחדש לוילה, האם היית מתנהג באופן שונה?

אריאל5

New member
בוריס

אני והרבה כמותי יודעים עכשיו שלא היית צריך לעוף. הטענה היא שעפת בגלל ששעממת (אחרי יום) השאלה היא האם לדעתך ראינו את בוריס האמיתי או כמו שאני חושב לא נתנו לך זמן לנשום והחליטו שאתה לא תורם?

בוריס ש

New member
ממש לא

ללא ספק אנילא ככה במציאות ..אני מצחיק ודומיננטי... חבל לי שההפקה הראו אותי כמשעמם ולא נתנו לראות את הקטעים הטובים! תודה ושנה טובה

Rיקושט

New member
אתה מדבר כאן עם אנשים שראו אתכם 24/7

התלונות להפקה לא רלוונטיות. אחרים האפילו עליך, זה לא אמור לפגוע בך אישית... פשוט הביאו לשם אנשים עם סיפורים מפה עד הודעה חדשה ועם דומיננטיות חזקה יותר מכל מיני בחינות. סביר להניח שרובינו היינו נכנסים לצל של האחרים שם, אז אתה בחברה טובה
אגב, המשבצת שתפסת במשחק (לפי דעתי) היא בתפקיד האח של... כי כמעט לכולם הייתה משבצת שהם נבחרו למלא, לדוגמא: עינב - פרחה מתלהמת יוסי - הצ'חצ'ח המזדקן והטיפש ערן - שחצן שמוק שמזיין על ימין ועל שמאל אשר - הדתי רנין - הערביה ליאון - ההומו איתי - הקורבן שפרה - דתיה לשעבר וצעירה משוחררת ומקסימה בהווה צבר - האינטילגנט המופנם וכו' וכו' איזו משבצת אתה מילאת?

ליטליקSD

New member
אותי דווקא מעניין לדעת

מה יש לערן להגיד. ושאלה לי לכמה פה, אתם צימחונים בכלל? כי אם לו אתם צבועים.

smiri

New member
מה הקשר בין צימוניות לבין התעללות בבעלי חיים

התעללות זה טירוף זה מראה עד כמה הוא לא אנושי ועד כמה מחר מחרתיים הוא יוכל לפגוע בבני אדם בלי לחשוב פעמיים, וסתם בשביל הכיף או בשביל 100 דולר... אם כבר תשכילי ותדעי שיש קשר ישיר בין אלימות כלפי בעלי חיים לבין אלימות כלפי בני אדם ועל זה כבר נעשו מחקרים... כל השכל שלו הוא מהריבועים בבטן למטה... מאיזור החזה למעלה.. הוא כלום חוץ מחתיכת אפס שמתעלל בחסרי ישע... אולי בגלל שמושך רוק כמו בע"ח מעלי הגירה הוא נוטר להם טינה ומתעלל בהם... כל כך שמחתי שהוא אכל את הלב שהעיפו אותו.. התענגתי על כל רגע שראיתי את הסבל וההפתעה על פניו והייתי מתענגת יותר אם היה יכול לחוש גם כאב וסבל.. זה מה שאני מאחלת לו בכל מקרה... לא ניסלח מה שעשה ואני מאוד מקווה שישכילו ויתבעו אותו על כך..

בוריס ש

New member
לא חוזר

לא..ככה אני וזה מה שמשנה..לא ישתנה בישביל אף אחד!!!! תודה ויום טוב חביבי.ח

Rיקושט

New member
ואתה זוכר שזה משחק?

מה זה לא אשתנה בשביל אף אחד? מישהו מבקש ממכם להשתנות שם?, כל הדיבור הזה על להיות מסוגל להסתכל במראה כשאני אצא מהוילה הוא טיפשי לחלוטין, זו תוכנית TV, שעשועון, משחק! וככה צריך להתייחס אליו. הרי לפי תפיסתך התוכנית היא מעין "תחרות אופי" (על משקל תחרות יופי) ומי שמפסיד הוא בעצם בעל אופי או אישיות פחות טובה מהמנצח. ואז מה זה אומר עליך? על ערן? על מיקי? אין לי ספק שכולכם אנשים טובים ולכן אני חושב שזה משחק ואסור לשכוח את זה, יש כאלו שמשחקים יותר טוב ויש כאלה שפחות, אתה שיחקת פחות טוב, זה הכל. עלה והצלח חביבי!

בוריס ש

New member
אתה צודק

ללא ספק זה משחק...וככה מתייחסים אבל יש אנשים שממש חושבים שהדברים שערן אמר אמיתיים ושופטים אותו על זה במציאות.. הם לא יודעים שזה משחק???

Rיקושט

New member
יש הבדל

אם ערן בחר לשקר על ימין ועל שמאל ולבנות לעצמו דמות כפי שהוא בנה אז זו האסטרטגיה שהוא בחר והיא כנראה הייתה מחזיקה אותו שם לעוד כמה שבועות, אבל מה לעשות שמר בחור בחר לקפוץ לתוך האש ולא השכיל לצאת ממנה? אז הוא נשרף, ע"י הקהל בבית. הרי התוכנית היא לא 100% שקר, אני בטוח ש90% ממה שאנחנו רואים שם הם אמת או לפחות מבוססים על האמת. מי שיכול להחזיק כל כך הרבה זמן ובחשיפה כזאת עם שקרים צריך לעבוד במוסד. ואולי זאת תוכנית גיוס סודית של המוסד!? המממ...

למעלה