שירשור אירוח ל- בוריס שניידרובסקי

droriko

New member
מספר שאלות לבוריס

1)בטח זה מטורף לחיות 24 שעות תחת מצלמות . האם הרגשת שזה מונע מך ליהות טבעי במאה אחוז? ואם כן , איך זה התבטא? 2)האם בזמנך הפנוי אתה צופה בחברי דרך האתר או ערוץ 20? ואם כן האם דעתך השתנתה בעקבות הצפיה מהצד על מישהו מהדיירים? ובאיזה מובן? בתודה ובהערכה, יניב דרורי

בוריס ש

New member
שמע

אחרי יומיים אתה כבר לא שם לב למצלמות... וכן אני רואה לפעמים לא בלייב בערוץ שתיים וכמובן שדעתי השתנתה ..פתאום קרן לא כמון שחשבתי ונעמה באמת הפכה צבועה

BeN ShaDe

New member
2 שאלות לבוריס.

קודם כל , תודה רבה בוריס על זמנך.
1. בשבוע הראשון הודחת לאחר שהדיירים בוילה והצופים בבית חשבו שאתה סתמי וקשה לדבר איתך ולהפתח אלייך. האם היית מודע לעובדה הזאת? האם היה קשה לך להפתח ולהתחבר אל שאר האנשים בבית? האם בכלל ידעת והרגשת ששאר דיירי הבית העיפו אותך בגלל הדבר הנ"ל? והאם הייתי חוזר עכשיו למשחק - הייתי הולך באותה הדרך הנ"ל? 2. אתה ואחיך לאון - אתם כמעט ולא מדברים. אפשר לדעת מתי כל הניתוק הזה החל? למה? למה אתם לא מתחברים? אם זה אישי מדי , אז אתה מוזמן לא לענות על השאלה הנ"ל. טוב , זה 2 שאלות עם כמה סעיפים.
שוב , תודה על זמנך ורק אושר ובריאות.

בוריס

בוריס שלום תודה על זה שהסכמת לבוא אלינו לפורום.אני מקווה שתהנה כאן,ותענה לכמה שיותר.מקווה להגיע אחרי הצבא ולראות תשובות. עכשיו בנימה אישית אני חבל שהודחת ,זה קשור יותר להפקה אבל נגיד לך לדעתי היה צריך להדיח את הראשון אחרי שבועיים ,לדעתי לא הודחת בצדק. עכשיו השאלות: 1)לדעתך אחיך לאון יגיע רחוק?ואיך המשפחה קיבלה את זה שהוא הומו? 2)לדעתך אנשים נשואים יש להם מקום בתכנית? 3)את מי הכי אהבת?את מי הכי שנאת? 4)אתה חושב שיצא זוג מהתכנית הזו,שייתחתן אחרי התכנית? 5)מי לדעתך יזכה ותהיה כנה? 6)מה דעתך על המריבות תככים שיש בתכנית? ולמנהלים תודה שהצלחתם להביא אותו לפה,אם תוכלו תביאו את כל המודחים שהיו ויהיו ,לכולם מגיע להיות פה למרות הכל. מנהלים סחתיין עליכם.

Come Alive

New member
שאלה מוזרה לבוריס

היי בוריס מה קורה?
נכון שאמרתם שיש לכם רק שעה אחת של מים חמים בוילה? אז עניין אותי לדעת.. כשאתה היית, היו 16 אנשים.. איך 16 אנשים מתחלקים בשעה אחת של מקלחת? יש אנשים שמעדיפים להתקלח עם מים קפואים? זה לא נורא ואיום? וגם.. אתם, המעשנים, וכולם שנכנסים לבריכה, לא רוצים להתקלח גם אחרי זה, לפעמים? להרגיש נקי וזה? ולא רק בבוקר לשתי שניות? בקיצור, סתם, עניין אותי, איך בדיוק עבד העניין עם המקלחת, ל16 איש, בעצם? :)

בוריס ש

New member
חח..

כן שעה אחת בבוקר..למשל אני ערן וקרן התקלחנו בדלי..ממים חמים מהקומקום מקמבנים דברים

omer719

New member
חחח כן קורה לי../images/Emo8.gif

למעלה אמרתי פורום, למטה קומונה...

סאמוואן

New member
שאלות לבוריס המתוק../images/Emo99.gif

1) למי הכי התחברת בוילה? ומי הכי עיצבן אותך? 2) האם נראה לך שאחיך יכול לקחת את כל הקופה? 3) האם אתה ממליץ לאנשים להיכנס לעונה הבאה? או שזאת חוויה שלא כדאי לעבור? מקווה שתענה,תודה

בוריס ש

New member
ללא ספק

שווה להיכנס לעו7נה הבאה כי זה חזק וחוויה לכל החיים לצד החיובי והשלילי. אחי ללא ספק יכול לקחת את הקופה וצריך!:)

Aeon

New member
לבוריס הסקסי../images/Emo70.gif

אם מי הכי היית רוצה להשאר בקשר שתוכנית תיגמר
(שנה טובה
)

Aeon

New member
ועוד שאלה קטנה../images/Emo70.gif...

ציינת פעם שאתה' שומע ג'ניס ג'ופלין..., איזה מוזיקה אתה אוהב לשמוע בד"כ

בוריס התותח-אהלן

היה מבאס לראות אותך יוצא אחרי יום אבל היה נחמד לחזור לעוד שבוע ברצוני לדעת אם היית היום נכנס לווילה לאחר כל הדברים שראית איך היית מתנהג? למי היית מתחבר וממי היית מתרחק? ולפי דעתך מי השלישיה שתגיע לקו הסיום-מה שאתה חושב היום תודה רבה רבה על התשובה אורן

בוריס ש

New member
סבבה

מתנהג שונה...כי אני יודע על כולם הכל עכשיו איך הם בתוכנית ואיך הם באמת ואיך הם מאוחרי הגב..אז זאת בעיה מתרחק מעינב..מאיתי...וממיקי השלישיה...זה צבר לאון ושיפרה

למעלה