שירשור אירוח ל- בוריס שניידרובסקי

idanias

New member
בוריס.......

למי הכי פחות התחברת בבית? מי היית רוצה שיודח הבא בתור?

KroKodil1

New member
בוריס שלום

1) היית חוזר לוילה עכשיו? אם כן, מה היית משנה בהתנהגותך או שלא היית משנה כלום? 2) לדעתך לאון יגיע לגמר? למה? ועם מי הוא צריך להתחבר לדעתך כדי להגיע לסוף? 3) אתה עוקב אחרי המתרחש בוילה? כשתגמר התוכנית תמסור לאח שלך שהוא בן אדם זהב ולא מעניין אותי העדפות המיניות שלו כי אני מסתכל על הנפש - והנפש מקסימה. הוא בן אדם נהדר שדואג לאחרים, וחבל לי שהרבה פעמים מעליבים אותו. בכל מקרה אני מקווה שיזכה.

בוריס ש

New member
תודה

גם אני אוהב אותו..חח לא חוזר ..מה שהולך שם לא מתאים לי לאון יגיע לגמר וגם יקח!!!!!!!!! וכן אני עוקב שנה טובה

היי בוריס...../images/Emo140.gif

לו היו נותנים לך הזדמנות חוזרת לחזור לוילה...הייתה חוזר שוב???
המיטה באמת נוחה???
מי לדעתך יזכה במיליון???
מה דעתך על דייר חדש בוילה באמצע העונה??? וכל הכבוד למנהלים...ח"ח

Lanni

New member
מבחינתי הוא שרף את עצמו במשימה הראשונה

כשהוא אמר שלא יסכים להשתתף בה והוסיף "וחוצמזה אני מהמם, מי ירצה להדיח אותי?" מאותו רגע אני רק מחכה שיעלה להדחה, אולי זה יאפס אותו

אבל הוא באמת מהמם../images/Emo70.gif

גם אני לא הייתי רוצה להדיח אותו... הבן אדם יודע מה הוא שווה....
יש הרבה שצריכים איפוס.....והרבה לפניו

ליטליקSD

New member
בהחלט.

אני לא אתפלא אם יהיו לו הכי הרבה קולות עד יום ראשון. הייתי שמחה להכיר אותו אחרי התוכנית.

בוריס ש

New member
דייר חדש

אני חושב שתהיה לו בעיה האמצע העונה להתחיל להתחבר לצופים כי כל צופה כבר בחר לו דמות להתחבר אליה! המיטה מאוד נוחה ולאון!!יקח

../images/Emo60.gifשאלה לבוריס../images/Emo26.gif

האם אתה צופה בתוכנית? ואם כן כמה זה שונה ממה שזה נראה שם?

בוריס ש

New member
אז ככה...

כן אני רואה גם בגלל אחי... לא כול הזמן כי תאמת שזה לא כזה מעניין..אני לא מבינים אנשים שרואים את זה 24\7.... לא שונה מה שאת רואה זה מה שקורה

ShukyD

New member
אתה מתגעגע אליו ?

כמה הוא חסר בבית? כמה לך וכמה להורים? מה אתה חושב על איך שהוא דיבר על אחותך ובעלה? אותי באופן אישי זה קרע מצחוק מה אתה חושב על זה שאחותך נשואה לערבי מטייבה? ומה ההורים שלך חושבים על זה? כמובן אם זה לא אישי מדי. מעבר לזה כשליאון סיפר את הסיפור הזה נקרעתי מצחוק והגעתי למסקנה שכבר אי אפשר לשאול את אמא שלך "מה תעדיפי, שהבן שלך יהיה הומו או שהבת שלך תתחתן עם ערבי?"

בוריס ש

New member
מצחיק אבל..

שמע גם אני צחקתי אבל זה לא לעניין יש אנשים מאחורי זה!!

Lanni

New member
*שתולים. ואני חושד בשפרה וביוסי

לדעתי בכלל הביאו את עינב כדי שיוכלו להביא את יוסי כאילו אקסטרה, בלי שיחשדו בו יחי תאוריות הקונספירציה

למעלה