לאון נראה מקסים, איך שהוא ישר רץ לכל מי שמגיע ומנשק ומחבק אותו, הייתי רוצה שהוא יהיה החבר הכי טוב שלי! מינון הצפונים גבוה מדי העינב הזאת מעצבנת בטירוף, עלק "אני בחורה מסורתית" וכל הציצי שלה בחוץ. איך היא לא מתביישת??? שפרה נראית מקסימה גם ואת כל השאר אני לא זוכרת.
השידור בטלוזיה עם תקלות סאונד. אתר האינטרנט לא עולה ובטח כשיעלה יעלה תקוע. ככה זה בישראל הכל חלטורה של מפיקים רוכשי זכויות שידור. כמו השרדות רק בערוץ 2. הרי ידעתם ידעתם שביום הראשון יכנסו מליון
גם אצלי האתר (האח הגדול ישראל) סבל מאיטיות רבה. נכנסו בשעות הערב אתמול קרוב ל100 אלף גולשים. זה צוואר בקבוק לא פשוט גם עבור אתרים ענקיים. אצלנו כבר סידרנו את הבעיה של האיטיות, אני מניח שקשת גם עובדים על כך במלוא המרץ
בחורה טיפשה שהמהירה שהיא הכי חתיכה בעולם שהיא מתחברת עם אנשים רק מתוך אינטרס, שאמרה לבעלה שיחליף לטבעת יהלומים יותר רצינית כשהוא הציע לה נישואים וגם שמאיה בוסקילה החברה הכי טובה שלה..ואחת שמאיימת תזהרו גם הקרובים אליי אני רוצה כסף היא תעוף מהר
סנובית,וחושבת שהיא יפה!!!!! אם כבר מדברים על יופי,הבחורה הערביה הכי יפה. וההיא עם ה"שימלה הצהובה"מה זה הדבר הזה שלבשה,ערימת סמרטוטים עם המחלבות שלה לגמרי בחוץ, השתרעה כמו פרה והעניים שלה יצאו משאר הבנות החטובות