שירשור הפרק השבועי - פרק 10

זה משגע אותי...

דווקא זה היופי שבצפייה... שרואים אותם חוגגים את החגים שלנו...מתכוננים לכך... ולדעתי הם אוהבים את זה!!! נראה לי, שאם הם לא היו חוגגים...אני בטוחה שהייתם אומרים למה הם לא חוגגים את החג.......?

droriko

New member
כל כך צודקת

תשימי לב איך כל החילונים שם ,שבביתם אני ספק אם בכלל צמים, מקבלים את ה"כפייה הדתית" של אשר בשמחה , אפילו רנין נמנעת מלריב איתו על זה . ואגב אני אהיה הגון ואומר שששיפרה לא רק שלא חייבת לבוא לבית הכנסת, אלא גם לא חייבת לשבת איתם בארוחת חג, חיה ותן לחיות (זה היה מיועד לכמה כותבים כאן שירדו עליה בגלל זה).

בהחלט...

זה הכיף....הרי איפשהוא הם גם מעבירים דוגמא לא??? אני זוכרת שגם בפרוייקט Y הם חגגו את כל החגים.... זה פשוט מוגזם לי שאנשים פה...מתבאסים שהם חוגגים את החגים.

droriko

New member
קחו למשל את צבר בתור דוגמא

צבר הוא אנטי דתי בדיוק כמו שיפרה אם לא יותר. הוא אמר לליאון במפורש שמבחינתו דת זו דרך של אנשים לברוח מהדאגות שלהם בחיים. ועדיין כשהוא מדבר עם אשר על דת (ושזה קרה פעם אחת) הוא עושה את זה בצורה הכי תרבותית ונחמדה שיש , מתוך תפיסה שלזה שמולך יש מה לתרום לך , קוראים לזה לנהל דיון . משיפרה אי אפשר לצפות לזה, היא מוזרה מדי .

יוליקה

Member
מנהל
זה מפני שצבר לא היה דתי אף פעם

שפרה היתה דתיה והיא יודעת בדיוק מ"איפה משתין הדג" אשר עולה לי על העצבים אבל ממש!! כשהוא בא למשחק הוא ידע טוב מאד שכולם חילונים לא מאמינים ובמקום שהוא יתאים את עצמו אליהם הוא דורש כל הזמן פרבילגיות לעצמו ועוד ממריד את האחרים נגד שפרה. די!!! תהיה דתי לעצמך ותפסיק לשכנע אחרים...

droriko

New member
אז מה אם היא היתה דתיה?

זה אומר שהיא כל כך חכמה בתורה ? על סמך מה קבעת את זה? חוץ מזה אם היא באמת היתה כזו צדיקה , היא לא היתה משנה את עורה והופכת לשרלילה מלוכלכת

המממממ

מה הכוונה ב: יתאים את עצמו אליהם ? שלא יתפלל ? שלא יאכל כשר ? שלא יחגוג חגים ? שלא ישמור שבת? למה את מצפה ממנו לדברים שאת לא מצפה מהחילוניים ? למה הוא אמור להיות שונה בוילה מכפי שהוא בבית ? הוא לא כופה את דרכיו . דיירי הוילה מכבדים אותו , את הדת והמסורת . הטענות שלך צריכות להיות מופנות אם כבר כלפי שאר הדיירים בוילה ( ללא הצדקה לטעמי ) וכלפי ההפקה שהסכימה מראש למה שאשר ביקש . זה היה האינטרס של ההפקה שיהיה ייצוג לדתיים בוילה ( וההפקה מייצגת במקרה הזה את כלל תושבי מדינת ישראל ) .להאשים את אשר זה פשוט מיותר לפי דעתי . כרגע בכל הנוגע לסוגיית הדת הרוב בוילה כנראה מעוניין או לא איכפת לו לעשות את המינימום הנדרש . וזאת כי דרך ארץ קדמה לתורה . ולמען האמת , למרות שאני אתאיסט וחילוני גם אני הייתי נוהג כמוהם . יותר מכך , קרה לי לא פעם שהשלמתי מניין בבית כנסת כאשר פנו אליי ברחוב דתיים שהיו במצוקה . וזה רק מתוך כבוד לזולת . ( אגב שאלתי אותם אם יש להם בעיה עם זה שאני אשלים מניין למרות שאני לא מאמין באלוהים והם ענו שלא ) . מי שרוצה לכנות את זה כמעשה צבוע אז שייבושם לו . אני חושב שזה אקט אנושי לכבד אנשים אחרים . וזה גם כמובן עובד ל2 הצדדים . אם אני מעוניין שיכבדו אותי ואת דעותיי אני צריך לכבד את הזולת ואת דעותיו

אורישקי

New member
אגב...

מוזרה לי הסלידה שלך משפרה."אני מתעב אותה כי היא מוזרה",הסבר כל כך דפוק....

droriko

New member
זה אל עניין של צביעות

זה עניין של לנהל דיון עם מישהו , וצבר יודע לעשות את זה, ועובדה שכולם אוהבים לדבר איתו. ישראלים תאמיני לי יודעים לזהות צביעות מקילומטר ואם כולם שם אוהבים את צבר זה אומר שהוא יודע לשדר אמיתיות (שחקן או לא זה משהו אחר). אם כבר צביעות אז אחת כמו שיפרה עם כל החיוכים המזוייפים של וההתחנחנויות שלה , מה את חושבת לא קולטים את הצביעות וההתנשאות הכביכול מוחבאת שלה?, קולטים ועוד איך קולטים. לא סתם אף אחד כמעט לא סובל אותה שם . אפילו צבר מתחיל להתרחק ממנה .

אורישקי

New member
:D../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מילה שלי,תכף מתקשרים אלייך מטקס אנשי השנה,או שכבר התקשרו,הם רוצים להעניק לך את תואר בדיחת השנה. שפרה?צבועה?וצבר?לא? שפרה אומרת את כל האמת בפרצוף אם כבר צבר הוא הצבוע.

droriko

New member
האמת שקצת התבאסתי

קראתי את ההודעה שלך (מבלי שזכרתי מה כתבתי לפני) וכשקראתי את המשפט הראשון שלך ממש התלהבתי , חשבתי לרגע שסוף סוף סיפרתי בדיחה מצחיקה ! אבל הסתבר שפשוט ביקרת משהו שאמרתי

cookies10

New member
אז למה אשר לא שואל

למה אשר לא שואל את צבר בעצמו אם זה נכון שהוא צאצא של הבעל שם טוב. וצבר יאשר אם זה נכון או לא

ExsoTic Cop

New member
בעע לאון שיחק לשי בשיער..

זה נראה כ"כ מגעיל אין לי שום דבר נגד הומואים אבל הקטע הזה הגעיל אותי.

Saladin

New member
היה משהו מעניין עם נעמה שפספסתי בלייב

וראיתי בפרק. לפני הנביחות של שי על נעמה היה קטע שעינב התבכיינה על שי וערערה על זה שהוא קובע לכולם מתי לישון. ואז הראו את נעמה מדברת בתקיפות גמורה נגד דברים לא-אנושיים שמתרחשים בוילה והייתי בטוח שהיא מתכוונת לשי, אבל אז הראו את שי מהנהן. זאת אומרת שהיא התכוונה כנראה להתנהגות של עינב. מה היה כל כך בלתי אנושי בהתנהגות שלה? זה היה מוזר, לא הבנתי את זה.

למעלה