דעות פרק 4.
מעכשיו כל הרגשה תודח (חוץ מהדחה של ג'ני). לדעתי נעמה או מיקי יילכו הביתה וזה כי הן הכי פחות פופולריות מהחמש שברשימה , למרות שהייתי שמח אם עינב הייתה בחוץ. הפרחה האשקלונית מעצבנת אותי יותר מדי לאחרונה. מתנשאת וחוצפנית. יוסי כאמור לא יילך ("אה... ליכלכת!" - גדול!) כי שוב , בלי יוסי אין תוכנית. הקטע שהוא הורג את הג'וק היה (עוד פעם) מצחיק לאללה וכמובן איך שהוא אומר לאון - ליאווו. יוסי ניצל את החתול השחור שעבר בין הבנות , אבל חבל שהוא שוב מועמד להדחה. אני מקווה מאוד של'קהל לא יימאס להציל אותו כי אני רואה אותו מועמד להדחה גם בשבועות הבאים , למרות השינוי שחל אצלו. ערן וקרן - אז הראו לנו שהיה שם חרמון. צבר המטיף הטיף לערן כבר שנייה אחרי החרמון שזיווג שלו עם קרן יפעל כנגדו ושוב צבר צודק. אני לא ממש מעודכן - זה היה רק ללילה אחד או שהם עוד בקטע? זה לא טוב לשניהם ושניהם יודעים את זה מצויין. החדר הסודי - שפרה כ"כ צנועה ושוב היא רצתה לתת לרנין , אבל בסוף שניהם נכנסו לחדר. מזל טוב לרנין. קיבלה אחלה מתנה (אפילו אם זה ל-12 שעות... יש לזכור שיוסי לא קיבל כלום) ואני מאמין ששפרה ורנין ניצלו את החצי יממה הזאת עד תום שבתום. ציטוט השבוע (אחרי הקטע ערן וקרן) : אסי - "הקטע הזה עשה אותי רומנטיקן" |מסתכל על ארז| , ארז - "תסתכל לצד השני".
בסה"כ , טוב שיש את התוכנית הזאת של יום ראשון. מסכמת את כל השבוע בשעתיים מאוד מתומצתות ומהנות ועל הדרך גם מביאה הפתעה אחת וכמובן מועמדים להדחה. ביום - יומיים האחרונים אני בקושי שרואה ערוץ 20 , אבל מה שבטוח , על התוכניות בערוץ 2 אני לא אוותר. כמו שאמרתי - מראות את כל הדברים החשובים והמעניינים וכנראה שלי זה בקרוב יספיק.