שירשור הפרק השבועי -17- כניסת הדיירים

אכדית

New member
זוועה ../images/Emo31.gif

בנתיים שמענו רק על הפרידמנים הקרים ולא מילה אחת על שאריות אדם, יהודים סוג 2 ואני כבר לא זוכרת מה אבל היה מספיק חומר לשבוע ובחרו לסנן. גם זה שלא הייתה הדחה הצילו רק את ש"צ לדעתי. אולי אולי ולא בטוח יש מצב שזה הציל את איתי.

אכדית

New member
תגידי שזה לא נכון...

את ממהרת לקפוץ כשאת מרוצה אנחנו בכיינים. אם היה הפוך מעניין מה היית אומרת.

קפרי

New member
לא נכון אכדית, היום הייתי מרוצה אפילו מיוסי

ואני חושבת שזו סתם הרגשה הם מנסים להיות אובייקטיביים ולפעמים יוצא לטובת פלוני ורעת אלמוני ולהפך.

קפרי

New member
שבוע שעבר היו תלונות שאף פעם לא מזמינים את

הבובלילים, הנה הוכחה שיש להם את השיקולים שלהם, ראו שמגיע לשפרה וצבר שבוע שעבר בחרו בהם-היום רואים שמגיע לעינב ולאון-בחרו.

דינה128

New member
בטח שבוודאי ותראי כמה אני צודקת

אני מבינה שאת לא מתומכי ש"צ וזה בסדר. אבל לדקות הבאות אני מבקשת שתקראי את הדברים הבאים בראש פתוח . כל מה שייכתב נכון וניתן לבדיקה בצילומים שהיו וגם על ידי החברים המכורים כאן בפורום . ההפקה באופן מגמתי נגד ש"צ ואתן דוגמאות. אני לא מדברת על התוכנית היום כי לא ראיתי אותה אבל אני מבינה שכאן גם את מסכימה שההפקה יצאה נגדם. תזכורת לתוכניות בעבר: 1. בליל ההחלפות בהדחות כשאשר ועינב הזמינו את ש"צ לשיחה בחדר האח הגדול, מה הראו לציבור? שבתגובה לבקשה של אשר לשיחה, צבר מבקש לצאת מהחדר ועינב צועקת "אתה רואה האח הגדול...הם ואנחנו.." זוכרת? מה היה באמת? לפי מה שסיפרו עינב ואשר בחוץ: צבר שאל אם השיחה מוקלטת, אשר ענה שהשיחה לא מוקלטת ותישאר רק ביניהם, צבר שאל את האח הגדול אם זה נכון? האח הגדול ענה שהשיחה מוקלטת ורק אז צבר אמר שהוא מרגיש מרומה ושאל אם הוא יכול לצאת החוצה. מסכימה איתי שהעריכה המגמתית הוציאה רע את צבר? כולם דיברו על זה שאשר ביקש לדבר והצנון הזה לא רצה לשוחח. 2. בשיחה שנערכה בין אשר וצבר בליל ההדחה באותו שבוע, מה בחרה ההפקה להראות לכל עם ישראל? שאשר מבקש סליחה, וצבר שגם הוא הצביע לאשר אומר לאשר אני סולח לך. צבר יצא מניאק . מה היה באמת? בשיחה ביניהם הדמעות הראשונות שהיו בעיני צבר היו כשניסה להסביר לאשר שגם הוא הצביע לו. אסור להם להגיד במפורש אבל צבר אמר לאשר אתה לא צריך לבקש סליחה..אני גם מבקש ממך סליחה... פעמיים רמז לו ברמיזות הכי עבות שאפשר שגם הוא הצביע לו והעיניים התמלאו דמעות . את תגידי דמעות תנין, אני אגיד, דמעות אמיתיות ורק אחר כך הגיע הדיבור על רבין . מסכימה איתי שהעריכה המגמתית הוציא רע את צבר? כולם דיברו על זה שאשר ביקש סליחה וצבר שגם הדיח אותו אפילו לא רמז לו שגם הוא הצביע לו. 3. הסיפור של שפרה והלחם. הראו את הצעקות בישיבת התקציב ואחרי זה בחדר האח הגדול, את יוסי נכנס בשפרה על שמחקה את הלחם ואומר שמהיום לא משנה מה יקרה הוא יצביע לה. מה היה באמת? בשיחה שהיתה בין שפרה ויוסי באותו לילה, אחרי הצעקות של שרמוטה, אתה שרמוטה... שפרה אמרה ליוסי, אני לא מחקתי את הלחם ויוסי ענה "אני יודע, האח הגדול אמר לי". שאלה? אם האח הגדול אמר ליוסי ששפרה לא מחקה, למה בחרו לא להראות את זה? למה בחרו להשאיר את זה כאילו שפרה באמת מחקה את הלחם. מסכימה איתי שהעריכה המגמתית הוציאה את שפרה רע? כולם דיברו על המפלצת שמוחקת לחם לאדם בן 56. כל אלה עובדות שאף אחד לא יכול לסתור אותן כי מתועדות בצילומים. עכשיו תסכימי איתי שההפקה לא תמיד מפרגנת לש"צ?

אכדית

New member
מקובל, קראתי בראש פתוח

1 - מה אכפת לו אם השיחה מוקלטת? למה בחוץ זה לא מוקלט? מיותר לנו לדעת את הפרט הזה זה לא עקרוני הרי הכל מוקלט בין כה וכה אז מה העניין להראות את זה? יתרה מכך - צבר יצא הכי שפל בשידור חי... מה יותר מזה? 2 - מסכימה איתך ב-100%, חבל שלא הראו את זה. 3 - לא מסכימה, הדיון נשאר פתוח, כולם זוכרים ש"אפילו עינב ראתה שלא היה לחם" ורוב הצופים בבית נשארו עם סימן שאלה אומנם אבל עם הרגשה שיוסי לא צודק בעכניין הזה. חוצמזה שכמות ה"שרמוטה" שעפו באותה תוכנית (ובעיקר היום, בתוספת הפרידמנים) לא שווה בכלל את ההודאה הזאת של יוסי...
לדעתי, באופן הכי אובייקטיבי - ההפקה נצמדת לטייפקאסט ולא זזה ממנו. הם האינטליגנטים והוא הערס. גם כשהם עורכים קטעים שהיו יכולים להוציא את ש"צ טובים זה לא משתווה לסצנה אחת שכולה מלאת קללות. הבנת את הרעיון? פחות סצנה טובה של ש"צ לעומת עוד סצנה רעה של יוסי/עינב זה לא יכול להיות שווה - צינזור מעשה טוב לעולם לא ישתווה להצגת מעשה רע. מעשה הרע משאיר יותר חותם בעיני הצופים ששוקלים - מה רע עשו ש"צ לעומת מה רע עשו הבובלילים. מעשים טובים לא תמיד זוכרים, אבל את הרע זוכרים יופי. מקווה שהצלחתי להבהיר את הנקודה שלי כי מהצד זה לא נשמע לי ברור מדי

דינה128

New member
תודה

1. מה אכפת לו אם השיחה מוקלטת? צבר אמר יותר מפעם אחת אחרי שראה את ש"צ שהוא רוצה לפתוח לפני כולם מה יוסי ועינב אמרו לו על כל אחד מדיירי הבית, אבל מיד חזר בו ואמר שהוא לא רוצה שאחיו הקטן יראה איך הוא נתפס בחולשתו של אדם ומוציא אותו קטן. סיבה נוספת: הוא אמר משהו כמו שיש דברים שהוא לא רוצה לפתוח לפני ההדחה. צבר לא יודע איך הוא נראה בשידור חי, לדעתי הוא לא מודע עד היום שכל מילה שלו מועברת בשידור חי אחרת לא היה מזכיר את שמות החברים שלו ואת מה שעשו לקישון ועוד אומר שזה ביוטיוב (וזה היה רק לפני יומיים, על אחת כמה וכמה בתקופה ההיא). 2. לא ראיתי היום את התוכנית ואיני יכולה להתייחס אליה. אבל הבנתי מדבריך שלמרות כמות ה"שרמוטה" ש"צ יצאו רע היום. 3. מסכימה איתך לגבי זה שמעשים טובים לא תמיד זוכרים אבל את הרע זוכרים יופי. זה בדיוק הטיעון שלי. מה שעשו לש"צ זה לא סצנה פחות טובה אלא הוציאו אותם עושים מעשים רעים. הציבור שרואה ערוץ 22 בלבד לא יודע שהיה משהו אחר וזו רק עריכה. הם מקבלים את הדברים כסצינות רעות של ש"צ. ואני יכולה להעיד שבמקום עבודתי, כמה שאני אומרת שאני ראיתי במו עיני ... לא עוזר כלום , הם אומרים לי "אם זה היה כמו שאת אומרת, היו מראים את זה בערוץ 2". יודעת מה, דברי עם אנשים ותשאלי אותם מתי צבר יצא מניאק ותראי שיתנו לך את שתי הדוגמאות שהבאתי.

אכדית

New member
סיכמת יפה במשפט האחרון -

ואני מצטטת ברשותך - "דברי עם אנשים ותשאלי אותם מתי צבר יצא מניאק ותראי שיתנו לך את שתי הדוגמאות שהבאתי" עכשיו תורי להגיד - תשאלי אנשים מתי הבובלילים יצאו מניאקים? אה... הם תמיד מקללים וסתם תת רמה. זהו כוחה של העריכה והיצמדות לטייפקאסט. עדיין לא הבנתי את הטיעון שלך בסעיף 1. צבר בחר במודע לייבש את אשר בשידור חי מיוזמתו. מה הוא לא ידע פה? ארז אמר - שידור חי, עם קהל, ערוץ 2... זה היה פי אלף יותר גרוע מאשר בחדר האח הגדול... רציתי לקבור את עצמי בשביל אשר, ובכלל לא אהבתי אותו (את אשר) כל הקדימון בחדר האח הגדול של "האם זה מוקלט" לא רלוונטי בכלל כאשר בשידור חי הוא קטע אותו לפני שהוא בכלל התחיל. בכלל כל הסיטואציה הזאת הייתה פשוט רוע, אשר אכל את עצמו וראו את זה. צבר אמר נדבר ליד כולם. מול כל מדינת ישראל הוא אמר לו נדבר בצד. כאילו מה???? הוא היה צריך לחייך ולסתום ואח"כ לפוח את כל מה שהיה לו "בצד" כמו שהוא רוצה. הוא השפיל אותו בשידר חי מול כל המדינה וזה היה שפל.

Princess Galush

New member
אבל זה באמת לא נכון..

הם אמרו שיוסי ועינב מתייחסים אליהם כמו שאריות אדם, יהודים יד שניה. מישהי הסבירה את זה היום בהודעה, אין לי מושג איפה זה עכשיו..

אכדית

New member
אולי במקום הסברים - למישהו יש קישור?

חלק אומרים ככה וחלק ככה וכל אחד נתפס למה שבא לו.

EMC1

New member
זה ברור שלא ישדרו את זה בערוץ 2 לפני כל הצופי

"שאריות אדם" וכדומה יגרום לזעזוע אצל הרבה מאד צופים (רק כעשירית אחוז מהצופים נכנסים לפורומים) ועלול לאלץ את ההפקה (כתוצאה מלחצים מלמעלה) להדיח את אלה שדיברו. אין סיבה שכתוצאה מדיבורים לא אחראיים יהיה בלגן לא קטן בארץ (יש להניח שגורמים פוליטיים היו קופצים על העגלה). לפי דעתי, ההפקה נהגה באחריות שלא פירסמה.

oritr69

New member
אבל הסוג 2 יקחו בסוף את הכסף!!!

מה תגידו אז????????????????????ערוץ 2 הוא של סוג 2 ברוררררררררררררררררררררררררררררררררררר

למעלה