בטח שבוודאי ותראי כמה אני צודקת
אני מבינה שאת לא מתומכי ש"צ וזה בסדר. אבל לדקות הבאות אני מבקשת שתקראי את הדברים הבאים בראש פתוח . כל מה שייכתב נכון וניתן לבדיקה בצילומים שהיו וגם על ידי החברים המכורים כאן בפורום . ההפקה באופן מגמתי נגד ש"צ ואתן דוגמאות. אני לא מדברת על התוכנית היום כי לא ראיתי אותה אבל אני מבינה שכאן גם את מסכימה שההפקה יצאה נגדם. תזכורת לתוכניות בעבר: 1. בליל ההחלפות בהדחות כשאשר ועינב הזמינו את ש"צ לשיחה בחדר האח הגדול, מה הראו לציבור? שבתגובה לבקשה של אשר לשיחה, צבר מבקש לצאת מהחדר ועינב צועקת "אתה רואה האח הגדול...הם ואנחנו.." זוכרת? מה היה באמת? לפי מה שסיפרו עינב ואשר בחוץ: צבר שאל אם השיחה מוקלטת, אשר ענה שהשיחה לא מוקלטת ותישאר רק ביניהם, צבר שאל את האח הגדול אם זה נכון? האח הגדול ענה שהשיחה מוקלטת ורק אז צבר אמר שהוא מרגיש מרומה ושאל אם הוא יכול לצאת החוצה. מסכימה איתי שהעריכה המגמתית הוציאה רע את צבר? כולם דיברו על זה שאשר ביקש לדבר והצנון הזה לא רצה לשוחח. 2. בשיחה שנערכה בין אשר וצבר בליל ההדחה באותו שבוע, מה בחרה ההפקה להראות לכל עם ישראל? שאשר מבקש סליחה, וצבר שגם הוא הצביע לאשר אומר לאשר אני סולח לך. צבר יצא מניאק . מה היה באמת? בשיחה ביניהם הדמעות הראשונות שהיו בעיני צבר היו כשניסה להסביר לאשר שגם הוא הצביע לו. אסור להם להגיד במפורש אבל צבר אמר לאשר אתה לא צריך לבקש סליחה..אני גם מבקש ממך סליחה... פעמיים רמז לו ברמיזות הכי עבות שאפשר שגם הוא הצביע לו והעיניים התמלאו דמעות . את תגידי דמעות תנין, אני אגיד, דמעות אמיתיות ורק אחר כך הגיע הדיבור על רבין . מסכימה איתי שהעריכה המגמתית הוציא רע את צבר? כולם דיברו על זה שאשר ביקש סליחה וצבר שגם הדיח אותו אפילו לא רמז לו שגם הוא הצביע לו. 3. הסיפור של שפרה והלחם. הראו את הצעקות בישיבת התקציב ואחרי זה בחדר האח הגדול, את יוסי נכנס בשפרה על שמחקה את הלחם ואומר שמהיום לא משנה מה יקרה הוא יצביע לה. מה היה באמת? בשיחה שהיתה בין שפרה ויוסי באותו לילה, אחרי הצעקות של שרמוטה, אתה שרמוטה... שפרה אמרה ליוסי, אני לא מחקתי את הלחם ויוסי ענה "אני יודע, האח הגדול אמר לי". שאלה? אם האח הגדול אמר ליוסי ששפרה לא מחקה, למה בחרו לא להראות את זה? למה בחרו להשאיר את זה כאילו שפרה באמת מחקה את הלחם. מסכימה איתי שהעריכה המגמתית הוציאה את שפרה רע? כולם דיברו על המפלצת שמוחקת לחם לאדם בן 56. כל אלה עובדות שאף אחד לא יכול לסתור אותן כי מתועדות בצילומים. עכשיו תסכימי איתי שההפקה לא תמיד מפרגנת לש"צ?