שירשור הפרק השבועי -17- כניסת הדיירים

גרינקו

New member
שם אחרון אתה יכול להעלות את שאריות אדם

שצבר אמר על יוסי ואת שפרה על יהודים משומשים בכוונתי לפנות לרשות השניה למה האפליה שלא מראים את יפי הנפש מקללים

דינה128

New member
אם תמשיך לשקר אתה חושב שבסוף זה יתפוס?

אם אראה לך את הקטע ותראה שאתה טועה. תהיה מוכן לכתוב הודעה בפורום שטעית והטעית?????? די כבר עם הסיפור הזה, אם תגיד אותו מאה פעמים לא תהפוך אותו לנכון

גרינקו

New member
שקרן תקראי לאבא שלך

חצי מדינה שמעה את צבר אומר שהם שאריות אדם ושפרה ציטטה שיר של עמיחי על יהודים משומשים יד שניה אז אם את טמבלית או שאת אחות של שפרה כל השאר ראו ושמעו את ההשמצות הגזעניות הנאציות שנשמעו רק באירופה של 1930

אבל אתה באמת שקרן... או חסר הבנה... או

כל דבר אחר שמתאר את המשפט הלא נכון שציינת. מה שהם אמרו זה שבובליל מתייחסים אליהם כאילו הם (שפרה וצבר) שאריות אדם ויהודים סוג ב'. הם לא אמרו את זה על הבובלילים הטהורים, עדיני הפה ("פרידמנים מתים" אמרנו כבר???)

כדאי לך להתנצל../images/Emo13.gif

לפני שמכנים מישהו שקרן מבררים את העובדות לאשורן. צבר כינה את הבובלילים שאריות אדם - אני ראיתי ושמעתי טוב מאוד ואין לי ליקויים בהבנת הנשמע. אגב, הפרדימנים לא קשורים לכאן

אבל אתה באמת שקרן... או חסר הבנה... או

כל דבר אחר שמתאר את המשפט הלא נכון שציינת. מה שהם אמרו זה שבובליל מתייחסים אליהם כאילו הם (שפרה וצבר) שאריות אדם ויהודים סוג ב'. הם לא אמרו את זה על הבובלילים הטהורים, עדיני הפה ("פרידמנים מתים" אמרנו כבר???)

יNOT

New member
../images/Emo31.gif לא פתרון בריא

אם אתה נהנה בפורום, ואומרים לך לעזוב רק כי דעותיך שונות מ"הרוב", אתה לא צריך לעזוב את הפורום. כל עוד אתה לא טרול, לא פוגע בדבריך במשתתפי התוכנית או בחברי הפורום, אין סיבה ממשית ש"תסולק" מהפורום. רק מנהל פורום , יכול לבקש, או לגרום לך לעזוב את הפורום, כל השאר הם רק אוויר, ושיחה טובה במקרה הטוב.

קפרי

New member
צודק NOT, גם אני חשבתי בימים הראשונים

לפרוש כי נבהלתי מאוד מהתגובות כאן אבל אחר כך התרגלתי ואני לוקחת אותם בקלות וכאשר יש לי מה להביע, מביעה. ההרגשה ממש לא נעימה אבל לקחת את התגובות בפרופורציות למרות שיש כאן תגובות ממש ומעליבות לפעמים נגד מי שמגיב בפורום את דעתו על דיירי הבית מבלי להיות עם הרוב.

כשמכנים אותם כל כך הרבה "פרידמנים מתים" אני

מצדיעה להם שהם לא התבטאו בצורה קצת יותר בוטה. הרי מדובר בגזענות לשמה שמי שהתחיל אותה זו משפחת בובליל. תזכורת: "אני אומר שרמוטה אבל לא מתכוון" , "אתה שרמוטה", פרידמנים מתים, אשכנזים קרים וכו' וכו' וכו'

bobich1

New member
אויש נו זה ביטוי

הכונה שהם כביכול משעממים ודי סגורים תגידו אתם לא מבינים השאלות..

למעלה