שירשור הפרק השבועי -17- כניסת הדיירים

MnM Girl

New member
אני בת אם עדיין לא הבנת

וכנראה שלא girl = בת ולא איכפת לי מה היה לו לפני הסיגריות, הוא עדיין קילל

עינת י

New member
גם שיפרה לא היתה נוכחת

שיוסי קרא לה שרמוטה והינה אופס פתאום כולם עליו. נמאס כבר מההתיפיפות, אפילו למנחה של התוכנית נמאס. שי קילל, שיפרה מקללת צבר מכנה אנשים שאריות אדם אבל רק על יוסי נתפסים לכו לישון צבועים. מקווה שהדיירים החדשים שראו את הכל ידעו להדיח את חבורת השרץ

santa barbara

New member
איזה כיף בבית היום..ממש שקט וכולם מדברים בכיף

לא שאני מאשימה את ליאון ועינב בבלגאן בבית (בעיקר לא את ליאון) אבל באמת ששקט וכיף היום בבית.

shlomitgueta

New member
אם חגית מבאר שבע תתחבר ליוסי מאשקלון

הולך להיות מעניין ומצחיק אסור להעיף את חגית בינתיים

לגנוב חפצים אישיים של "הוותיקים"

מבלי להתפס. לדוג' תמונה של תייסיר לרנין(או מאפרה לא שמתי לב), מסרגות של שפרה וכו'.

כמה מילים על התמודדים (חדשים וישנים)

קודם כל אחריי שהכניסו את היצווורים האלה (במיוחד אינה) האהבה שלי כלפי הותיקים גדלה תוך שנייה :) חדשים: אינה- יש עליה פוזה, כבר מתחילת התוכנית התלהבה כאילו היא סלב עוד לפני שנכנסה לוילה, נראה בהמשך אולי היא תתגלה כאדם נחמד, ועוד משהו עלייה היא ממש ממש מכועררת! ממש ! יוני- חמווד, אין לי הרבה מילים עליו הוא לא כך כך מתלהב מעצמו, פשוט צנוע! שחר (שרירני)- הוא ממש ממש גדוול! הוא גם לא נראה משהוו אבל ההתנהגות שלו חמודה הוא נראה בנאדם ישר וכנה! חגית (הפולנייה)-פסדר נו מה אפשר להגיד עליה כבר? פולנייה חחח ותיקים :) עינב- לפי דעתי עינב היא הבנאדם הכי אמיתי בוילה, אומרת מה שהיא חושבת ולא מתביישת! אולי לפעמים היא קצת חוצפנית אבל אין מה לעשות אף אחד בוילה לא מושלם! יוסי- גם, אותו דבר! יש לו תצבים שלו אבל בסך הכל הוא בנאדם טוב! צבר- מעצצצבן! יש לו דיבור מעצבן! בהתחלה חשבתי שהוא חמווד אבל הבנתי שהוא צבווע ואחריי מה שהוא צחק על איתי על הקטע שהוא אומר בבקשה ותודה! מה אתה צוחק על בנאדםם שיש לו נימוסייים? מה הקטע שלך?! שפרה- פרידמניית! חחח גם אותה אהבתי בהתחלה עד שהבנתי שהיא נחש מתחת לקש! רנין- צבווועה לאון- צבווע ברמות שאי אפשר לתאר! אבל אני אוהבת אותו חחח ונסה- חמוודה, נייטרלית כזאת אפשר להגיד.. שרמוטיה קטנה חחח :) איתי- חמוד, מקוה שהוא יישאר עוד! אז המועדפים שלי בסך הכל הם : עינב, יוסי, ואולי קצת איתי :) בקשר לחדשים הם כאילו לא קשורים לחיים חחח מעניין איך הם יסתדרו עם הותיקים! שיהיה להם בהצלחה

mooolly

New member
../images/Emo3.gifאח... אם חזני היה נכנס...

גם רומן פוטנציאלי עם עינב, גם ויכוח עם שפרה, גם שוב הקונפליקט של הדת... הפקה, פספסתם בגדול!!! התאכזבתי

k7y

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifצודקקקקקקקקקק, גם אני התאכזבתי

שחזני לא הגיעעעע לוילה זה היה יכול להיות מאודדדדדד מעניין.

לונה 2

New member
היי כולם - ליאון ועינב הצליחו במשימה

ת'עוררתי עכשיו ובעיניים טרוטות ראיתי אותם מפלחים את התמונה של תייסיר מהמיטה של רנין ומעבירים אותה לסוויטה של הדיירים החדשים ליאון מת מפחד שיאשימו אותו בגניבה, עינב כועסת עליו שהוא פחדן ונמושה מנסה להסביר לו שהיא לא פוחדת ושהמשימה הקשה יותר היא לשמור את הסוד עד יום שלישי. ליאון משקשק בטירוף, והולך למיטה. הם חזרו לישון עם הדיירים הותיקים. האח הגדול מצלצל לטלפון שבסוויטה החדשה וכנראה נותן אזהרה לחדשים על זה שבשיחתם עם ליאון ועינב גילו בעקיפין ידע כלשהו על התוכנית (מצפיה), ושחר אומר לחדשים שמרגע זה חייבים להתנהג כאילו הם לא מכירים אף אחד ולא יודעים כלום כשעינב שואלת שאלות. לפי מה שהבנתי, הבחורה החדשה כבר הסגירה איכשהו בשיחה עם עינב שהיא אוהדת צבר. עינב וליאון ישנים, החדשים מרכלים קצת :) (חוזרת לנמנם את מה שנשאר לי... )

AG המקורי

New member
קללות לא מקובלות בכל סיטואציה, אולם...

האם אנחנו לא עושים גלים גבוהים מאוד על קללות ספציפיות של דייר זה (יוסי לצורך העניין), או אחר (שפרה לדוגמה).? מי שצופה בערוץ 20 או באינטרנט רואה כמה "קללות" מוציאים כל הדיירים מפיהם ואף אחד לא עושה מזה סיפור, לדוגמה ששי אמר לנעמה "בת אלף שרמותות" או "שתלך להזדיין". וליאון שמקלל כמעט כל היום וחותם את זה בביטול "סתם סתם" אם ע"י הערות גזעניות על "הערביה" או "זונה" "לכי תזדייני" וכו'. וונסה שכמות הקללות או הסברים על אברי המין של שני המינים כמעט בכל יום, אבל אל תגידו שזה לא חינני בייחוד שזה נשמע במבטא צרפתי. וגם שפרה עם פניני הלשון "שילך להזדיין" ושב לי על החור של התחת" FUCK YOU” " ועוד היד נטוייה. אני לא אוסיף אולם גם רנין לא חוסכת את מילותיה אם בעברית, ערבית או באנגלית מדוברת. ולא נמשיך למרות שניתן על כולם לפרט את אמרות השפר שלהם הן עינב, וצבר השקול, ואיתי המופנם ויוסי המבוגר לכולם יש "פליטות" פה כאלו או אחרות. ואני לא מתייחס ל"שאריות האדם" או "יהודים סוג ב'" כי לא שמעתי אישית ולאור כל הויכוח פה בפורום אני לא יכול לדעת מי צודק (עד שלא יעלו קישור). אבל שימו לב כל מה שיש להתווכח עליו הינו ה"שרמוטה" של יוסי, מי שלא זוכר יצא לו גם "קחבא" באחד הערבים שליאון עשה רעש ולא הפסיק לשיר. ואם אנני טועה אלו שתי הקללות היחידות שנשמעו ממנו בכל ה-55 יום. (ויתקנו אותי המכורים שרואים הכל ויודעים יותר ממני), וגם הן נאמרו "בעידנא דריתחא" בעקבות דברים שעשו או חשב שעושים לו בכוונה. אז אל תשכחו שהכל מגמתי מראים מה שעושה גלים ..שבובליל מקלל בערוץ 22 בפריים טיים נותן את האפקט המצופה. הינה ההתנהגות של "מזרחי", (רק מזרחים מקללים?). ושעינב אומרת "פרידמנים מתים" נשמע איום אולם מבחינתה זהו רק צורה להסביר שהדיירים שעליהם היא מדברת הינם "יבשים" ואין איתם צחוקים...(אולי זה מושג באשקלון?), אני כמעט בטוח שזה לא בא מכוונה רעה בהקשר הגזעני אלא תיאור מצב חברתי. כמו שהיא ענתה לשאלת האח הגדול ששאל מה את חושבת שהבאת לבית?, והיא ענתה "שמחת חיים וצבע". ולא התכוונה לצביעות, למרות שאיך שהיא נכנסה ביום הראשון לוילה עם שמלת "החמנייה" אין ספק שהיא הביאה הרבה צבע. משנות החמישים תמיד אמרו מזרחים, ואשכנזים, ווזווזים, וזו לא נחשבה קללה אלא תיאור עדתי הן אשכנזי והן מזרחי. ובואו לא נהייה תמימים זה לא יחלוף ..לא כל כך מהר אפילו שהיום אשכנזי נשוי לתימניה והמרוקאי לאשכנזיה וזה היפה בנו שכמעט בכל משפחה יש עירוב גלויות . אז קחו הכל בפרופורציות זה רק משחק. יום טוב

למעלה