שירשור הפרק השבועי -17- כניסת הדיירים

beep beep

New member
חחח מישהו בהפקה דפק את המשימה...

ניתב בטעות לכחצי דקה את הסאונד מהסוויטה לתוך הוילה. הדיירים חושדים שמדובר בארבעה חדשים שנמצאים עם עינב וליאון

Lomsahne

New member
לכל אלה ששואלים איפה היו יפיי הנפש...

ששי קילל את נעמה.. אז אם אתם מעוניינים לדעת באותו זמן של הריב צבר דאג לנחם ולתמוך בלאון שבכה בשירותים והוא בכלל לא היה נוכח בריב. ואם את משווים כשבנאדם מקלל מישהי אחרי שהיא קוראת לו זבל לאותו מקרה עם יוסי אז כנראה באמת שאין על מה לדבר.

shy6

New member
צבר שמע את שיפרה אומרת לאשר שילך להזדיין

ולא אמר כלום, אפילו תמך בה.

blur2

New member
אתה מעוות עובדות

אבל הסבירו את זה מיליון פעם. לטחון מים בפורום הזה.

shy6

New member
אני לא מעוות כלום

האם שיפרה לא אמרה לאשר שילך להזדיין? כן או לא? בלי להתפלצף

blur2

New member
יש דבר שנקרא הקשר.

אתה לא יכול לקחת דברים שמישהו אומר לבחור מילים ואז לכתוב שהוא אמר ככה וככה כי זה מתאים לך.

shy6

New member
איזה הקשר בדיוק יצדיק

את מה שהיא אמרה? גם יוסי אמר את זה בהקשר מסוים אני מחבב את שיפרה, אבל אני לא עיוור למגרעות שלה כמו לא מעט אנשים פה. הבעיה היא עם צבר הצדקן. ואני בטוח שגם אם היה שומע את שי מדבר ככה אל נעמה הוא לא היה אומר כלום. הרי הוא שמע את שי כמה פעמים מדבר לא יפה אל יוסי,עינב ואיתי.

shy6

New member
בלה בלה בלה

כל כך מתאים לאוהבי צבר ושיפרה לצאת ככה מדיון. למדו מהטובים ביותר.

shy6

New member
אולי כי האהבה מסנוורת אתכם?

אתם לא יכולים לראות מגרעות של בנאדם ולכל אחד יש. גם לשיפרה וצבר. היא אמרה לאשר שילך להזדיין ולא משנה מה ההקשר של זה. אין תירוצים. "עינת י" כתבה כמה הודעות למטה ששי קרא ליוסי "זבלה" צבר לא אמר כלום וחייך. למה אף אחד לא הגיב לה עד עכשיו? אין לכם מה להגיד?

BMCB

New member
אני כבר מרגישה מטומטמת

להסכים איתך כל הזמן, תאמין לי...

MEYTAL 14

New member
וואלה?

ומי כן היו נוכחים בריב? מי אלה ששמעו את שיי קורא לה חתיכת אפס? לפי מה שאני זוכרת הרבה שמעו את זה. ואם היא אמרה לו זבל אז? למה מה זה כבר זבל? ואתה לא חושב שהוא באמת זבל? היא אומרת דברי אמת. ומי הוא שיגיד לה חתיכת אפס? הוא אפילו לא בגיל שלה, איך הוא מדבר שיתבייש לו. אני פשוט לא מאמינה שאנשים יכולים להצדיק את התנהגותו. אני במקום צבר ושיפרה הייתי מתרחקת מבחור כזה בטיל. איך אתה משווה למשפט כזה עם "שרמוטה"? ועוד אפילו לא אמר לה את זה בפנים, זה התפלק לו והוא גם הודה שיוצאות לו מילים לא במקום בגלל שהוא זקוק לסיגריות.

MnM Girl

New member
באמת רחמים עליו

עוד שניה אני מזילה דמעה.. הוא משתמש בתירוץ של הסיגריות.. הוא לא עד כדי כך טיפש.. גם שהיו לו סיגריות הוא קילל ואמר לפעמים מילים לא במקום, הכול תירוצים...

למעלה