שירשור הפרק השבועי -17- כניסת הדיירים

dianelev

New member
I have a guess

I think the new Housemates have a list of items they have to "steal" from the old housemates. I heard Einav reading "Tisir's picture....the big ashtray..."

mor883

New member
כן אבל

הדת נקבעת לפי האמא ואם האמא יהודייה אז גם יוני יהודי לגמרי ולא רק "חצי"

daughter L93

New member
הפקה גרוע.. לא יודעים לבחור אנשים.

היו צריכים קצת להסתובב באינטרנט לראות מה יעניין את הקהל:\

daphne86

New member
שמתם לב שהבאדיבילדר

אמר שהוא אוכל בין 8-10 ארוחות, הוא יכול לעשות תחרות עם שפרה!!! חחחחח

דולטש

New member
ונסה ורנין עכשיו מדברות- הן היו בטוחות

שמכניסים היום מישהו, והן רוצות שמישהו חדש יכנס! אבל הן לא יודעות שהן צדקו- ולא רק אחד בא , אלא 4!!! יהיה שמח:) מישהו יודע מה המשימה? לילה טוב!

איזה ליהוק גרוע!!

אינה אכן יפה אבל שחצנית עד כדי גועל!
חגית חחחחח טוב רק לסתכל עליה זה מכניס עצבים יוני הוא וונאבי פנים יפות אבל נראה משעמם ממש.. לא התלהבתי ממנו ושחר נראה הכי חמוד מבניהם=]

כרגע אני ממש אוהבת את שחר ויוני!!

שחר חמוד ויוני שווה!!! חגית הזאת סתם פולניה ואינה נראית קצת נעל. נראה איך הם יתנהגו בהמשך...

MEYTAL 14

New member
חח בואנה את

אני שמה לב שיש לנו אותו טעם אני ואת P: אבל לא לשכוח להיות נאמנים לבובלינים! :):)

../images/Emo6.gif ברור שנאמנים לבובלילים!

מעכשיו אני נאמנה לבובלילים ולשחר (יש לי חולשה לבחורים מנופחים..) יוני מעלף,רואים שהוא צרך כמות לא מבוטלת של קוק בחייו, אבל יש לי הרגשה שהוא יאכזב. (ילך לכיוון של שפרע) ואל תשכחי- ברגע ששפרע על הגריל היא חייבת לעוף!!!!!!

MEYTAL 14

New member
האמת..

שכמה שיוני הורס תבריאות, הוא באמת יילך לצד של שפרה וצבר :S ונראלי שדווקא שחר יהיה בצד של יוסי. מה שבטוח שאם יוני לא יאכזב, אני אצביע לו ללא היסוס :) ולא שוכחת ששפרע צריכה לעוף .. איך אפשר לשכוח, היא פשוט מפריעה למסך שלי :/

טואנדה

New member
מצב חירום!!!

ובכן מהפקת האח הגדול נימסר ש4 גודזילות השתלטו על מבנה סמוך לבית האח הגדול ומאיימות לגמור את כל הבצים שנותרו במקרר (וששפרה עוד לא אכלה אותם בתוספת כוזרית כל שהיא) . 2 דיירים ותיקים נלקחו בשי ע"י הממוטות שפלשו לחצר. הפקת האח הגדול מסרה שהרולות זוהו ע"י האגף לגירוש אתני של חיות שע"י משרד החוץ שמבקש את עזרת הציבור בגירוש ההחיה עם השמלה הגרוזינית, היצור שבולס "וואבוס" 6 פעמים ביום, הדבר המאולף הזה שפלש אלינו מאירופה , מתנהג כמו חיה ארצישראלית שרק מחכה שירגיזו אותה והיא תראה לנו מה חיית תערובת מסוגלת לעשות בו זמנית חוץ מלנהום ב6 שפות. בקשר לחיה הדקיקה המשטרה מבקשת מהציבור רק להחזיק את עינב בובליל . סטו.

למעלה