שירשור הפרק -כניסת הדיירים- פרק 18

omer719

New member
../images/Emo41.gif שירשור הפרק -כניסת הדיירים- פרק 18 ../images/Emo41.gif

הערב בערוץ 22 , בשעה 21:00 בערב, נראה את כניסת הדיירים החדשים לבית האח הגדול, והפעם באמת, אז אתם מוזמנים לשרשר לפה את כול המחשבות שלכם על הפרק. אני רק רוצה להזכיר לכם משהו שאולי נשכח.
גם הדיירים הם בני אדם! התערבות הפקה, לא התערבות הפקה, עריכה טובה לא עריכה טובה, אשכנזים או מזרחים כולם שם בני אדם. והרגע נמחק שירשור ענקי שעסק באכילה של שפרה קרפ ועל איך היא אוכלת אותו ועל כמה מלווה בהמון קללות ומריבות של חבריי הפורום, וזה ממש לא לעיניין, וככה זה גם יעשה עם שירשור שיעברו את גבול הטעם הטוב גם על עינב או יוסי(שלא תגידו שאנחנו בעד מתמודד מסוים). אז בבקשה שימו לב לזה, אנחנו מנסים לייצור פה דיון הולם ונעים, שיהיה כיף לחזור ולכתוב פה
ועד שהפרק יתחיל אתם מוזמנים לכתוב השערות, צפייה מהנה

My Little Fairy

New member
תודה!

ואם אפשר גם למחוק את שרשורי הגזענות והבכינות, זה רק יוסיף לפורום.

EMC1

New member
סקר קטן: את מי לדעתכם יעמידו הדיירים החדשים

להדחה בשבוע הקרוב?

שמעתם איזה רעה!!!!!

שיפרה אומרת לאינה ש לא כדאי לה לישון ליד יוסי כי הוא מפליץ רוע רוע רוע איכססססססססססססססססססססס

לא היא לא. היא הצביעה על מיטתו של יוסי,

והתיישבה עליו. אני מקבל את התחושה שאנשים שמעריכים את שפרה מתנהגים כמוה.

נכון

ואז אינה אמרה שהיא רגישה לריחות אז שפרה אמרה לה שזה בלי ריח. אכן, הצליח לשפרה להעיף את אינה מהחדר אבל אני סומכת על אינה..

אני מעריכה את שפרה?

מצחיק, לפני יומיים קראו לי יחצנית של בובליל. לא, אני לא מאוהדות שפרה. ואיתי חמוד לטעמי.

קפרי

New member
נכון, היא לא הסתירה את זה וגם אישתו של השופט

מחתה על כך. הם סתם דיברו והחליפו דיעות ואתה ישר החלטתה ששיפרה הצביעה על עינב בקנאה, בנינו אף אחד לא עני בתוכנית, לכולם יש 2000 שקל להוציא על ג'ינס זה רק עניין של סדר עדיפויות, יש כאלה שמוציאים על בגדים, יש על ריהוט וטיולים ויש על השכלה וספרים ואף אחד לא שלילי.

כמה שאתם מעוותים שיחות

שהולכות בבית, אסור להאמין לכם! החדשה מבוגרת אמרה שהיא מורידה סמלים של מותגים כדי שלא ישפטו אותה לפי זה ואז שיפרה שאלה אם יש למישהו מכנס ב1000 ש"ח ועינב אמרה שלה יש ושיפרה רמזה שגם לה עצמה יש.

טולי88

New member
אמן שאת יוסי ועינב...

אני לא יכולה לראות אותם על המסך הם שני פרחים נוראיים בושה לאינטלגנציה בושה למדינה שיש בה אנשים כאלה יחי שיפרה

kamrashhalural

New member
אמן כן יהי רצון !

כל מילה בסלע !!! די ל"בובליליה" שרצה שם ..... זה כבר מתחיל לשעמם ולהרגיז לראות את שני דמויי האדם האלה מסתובבים לנו על המסך ...

לא יודעת דווקה בזמן האחרון

שיפרה מעצבנת אותי, ועינב דווקה לא, מאז שהריבים בבית נרגעו והיא לא צועקת, כשהיא צועקת אני יוצאת מדעתי. אבל אולי באמת כדאי שיוסי ועינב, אבל לא יחי שיפרה. אבל התוכנית לא תשאר אותו דבר..

למעלה