שירשור הפרק -כניסת הדיירים- פרק 18

קפרי

New member
יש כאן הודעה של קללה "שימות מי שלא מעריץ

את הבובלילים" מקומם ומביא אותי להבין למה אני אנטי, מה זה חמומי המוח כאן?

דורון

New member
הפקה ביזיון, בטח גם את הפרק הזה יערכו

בצורה ששפרה תצא הכי טוב שאפשר.

לפחות באחות הקטנה

נותנים לשיפרה בראש ומראים את כל ההתנשאות שלה. חבל שבשידור המרכזי לא מראים קצת מזה

kamrashhalural

New member
אי אפשר להקצין את הקריזות של הבחורה הזו

יותר ממה שהם ! היא חיה על עצבים וקריזות ! היא כל הזמן מעוצבנת וממורמרת ! איזה אדם עלוב נפש !

קפרי

New member
לתגובתך-שיפרה מכונה פרידמנית כדיברי

המתייפיפים בפורום, משום שהיא קרה, ואדם קר לא יכול להכנס כ"כ הרבה לקריזות אם בכלל. ואני חשבתי שהכוונה לאשכנזים חנונים ושקטים...

Antonio Montana

New member
כולם שונאים את שפרה.

ואני מתכוון שכולם שונאים את שפרה. באוטובוס לעבודה, בעבודה, בהפסקה, בעבודה שוב, באוטובוס חזרה, ברחוב, בבית, בפורום. אפילו הכלבה שלי נבחה בטון שלילי כשאמרתי שפרה.

הילית111

New member
גם אני כל מי שאני שואלת פשוט מקבל פריחה רק מ

מהשם אם היא לא המודחת הבאה סימן שההפקה חפצה ביקרה ביג טיים פשוט ברגע שהיא תצא היא תקלוט כמה אנשים פשוט שונאים אותה ואת הרוע שלה מחליאה ממש

danashi

New member
נראה לי שכולכם טועים

ליד כל מי ששונא אותה, יש המון המון המון כאלה שהכי אוהבים אותה. היא פשוט מעוררת רגשות, שזה הכי טוב.

קפרי

New member
ההפקה חפצה ביוסי ובשיפרה לא כי הם חפצים

ביקרם, לעיתים כי חפצים בבזיונם, תרגעו כבר מהרוע שלכם כלפי שיפרה, פוחדים מהעובדות, בזים למי שאינו כמוכם, ולא מקבלים את השונה גם אם הוא חיובי. (את צבר עינב חיבבה היא הבינה יותר מכם אפילו שהוא מקסים, בין שיפרה לעינב יש קצר ולכן אתם שוללים אותה אבל ברגע שתתקרב לקבוצה של יוסי אם זה יקרה תתהפכו) מי שמדבר על אמיתי...

למעלה