שירשור הפרק -כניסת הדיירים- פרק 18

קפרי

New member
לא, אם ההפקה לא עושה פוקוס רק על מה שאתם

מחליטים, סימן שהיא הכי גרועה, כמה פתאטים המגיבים כאן ועוד אומרים על שי שהוא שתלטן. אתם לא מבינים שאולי יוסי לא עושה כלום מיוחד? שכחתם שהיא כן שמה פוקוס על עינב הרבה פעמים גם בחיובי שאפילו אני התרשמתי לטובה ממנה, שכחתם שההפקה שמה פוקוס על שיפרה כל פעם שאכלה כדי שיהיה לכם מה להשמיץ? אטימות מרגיזה ומבישה, כל דבר שלא מצליח (כמו עינב בדיוק) מפילים אשמה על האחר, יופי שיש את ההפקה אחרת את מי נאשים?

גם בעבודה שלי בבית ובחבר'ה

לא מסוגלים לראות אותה, הרוע, חוסר הבטחון העצמי, האיכס שהיא משדרת ובעיקר החשיבות העצמית, קוראים לזה בגדול אצלנו: פומפס אס, באנגלית = תחת נפוח מחשיבות עצמית, היא פשוט כ"כ דוחה שזה כבר מתיש.

תתפלא

אני אוהב את שפרה, המשפחה שלי אוהבת את שפרה, חברים שלי אוהבים את שפרה ועוד הרבה אנשים בכל המדינה. זה שאתה ועוד כמה אנשים פה לא אוהבים אותה לא הופך אתכם למייצגים של כל אוכלוסיית הארץ.

עזוב אותם. כל הילדים כאן חושבים שהם

מרכז היקום. אין להם מושג מה חושבים בחוץ. הם בתוך הבועה שלהם

Antonio Montana

New member
חסכי את אנרגיית ההקלדה, פרח.

את צבאות השפרה לא מעניין מי את ומה את עושה. אם את לא אוהבת אותה, את Inferior.

אל תבטיחי הבטחות שאת לא יכולה ליישם

וזה רק מוכיח את הטענה שלי מלכתחילה. אין לך מושג מי אני ובת כמה אני ומה השכלתי. חסכי מעצמך את האנרגיות שאת מבזבזת עליי ותשמרי אותן לקללות על שפרה.

מסתבר שגם לכאן הגיעו המספריים של האח הגדול

מצנזרים כל מה שכותבים בעד שפרה ונגד הבובלילים. ממש פורום ליבראלי. סותמים פיות לנורמאליים ומאפשרים לקלל חופשי רק את מי שקוראים לו שפרה או צבר או רנין או לאון. נ.ב. אל תדאגי לבריאות שלי. טפו טפו. תשמרי על עצמך ילדה

kamrashhalural

New member
סוף סוך האמת יוצאת לאור !

כנראה שגם הפורום הזה מנוהל על ידי שוורצע חיייע יוצאי עדות המזרח ששטופים בדעות קדומות !

אור שמח

New member
שוורצע חייע? מאיזה סרט יצאת?

תתבייש לך על ההתבטאויות האלה! אתה גרוע הרבה יותר מאלה שאתה קורא להם גזענים. אתה מדבר על דעות קדומות? תראה איך אתה מתבטא. גועל נפש בושה וחרפה

אי אפשר להיות משכיל+ ולאהוד את שפרה.

כל ההפרחות הסתומות האלה ששפרה מיצגת אינטלגנציה בבית גורמות לי להקיא. אני מהמר שאת רחוקה ממה שאת מנסה להציג.

תראה לי מקום אחד שבו כתבתי על האינטליגנציה

של שפרה? אין לי שום דבר בעד שפרה אבל גם לא שום דבר נגדה. אני יוצאת כאן באופן שיטתי נגד ההתנפלות הברברית והעקבית נגד שפרה דבר ההופך את הפורום הזה לבלתי נסבל. אי אפשר לקרוא כאן כל הזמן כמה שפרה אוכלת וכמה היא צבועה וכמה היא משקרת וכמה היא מקללת כשהכל בעצם עורבא פרח. אתם חיים כאן בעולם משלכם עם הדמיון שלכם. שפרה מייצגת רק את עצמה ולא אף אחד אחר. כנ"ל כל דיירי הבית של האח הגדול. הם לא מייצגים אותי ולא מייצגים אותך. אני לא הצבעתי על אף אחד כאינטליגנט או כגאון התורן של ישראל. כולם בסופו של דבר יהפכו לסלבס ונשמע עליהם רק במדורי רכילות סוג ז'. אני נלחמת את מלחמתה של שפרה לא בגלל האינטליגנציה שלה, אשר לא בדקתי אותה, אלא בגלל העקרון. לקרוא את ההתלהבות הבלתי נדלית מאחד כמו בובליל או הבת שלו, ומנגד התנפלות מגמתית על שפרה, זה פשוט מוציא אותי מדעתי. יש לי בעיה עם חוסר צדק משווע גם אם הוא בא תחת מסווה של "ככה אני מרגיש". השקרים בפורום הזה על שפרה וצבר פשוט מקוממים. וכאן הבובלילים הפכו לצדיקי הדור. בסך הכל כולם שחקנים וכולם משחקים את המשחק כל אחד בדרך שלו. זה רק אתם השחקנים בידי ההפקה. אתם מספקים להם את ה_SMSים שלכם ומרוקנים את הכסף שלכם. עושים עליכם מניפולציות רגשיות, וכמה שתשנאו יותר ככה הם יפיקו יותר רווחים ממכם. הבנת את זה? ואל תדאג להשכלה שלי או לאינטליגנציה שלי. השגתי אותה ביושר רב ובעמל רב. תדאג לעתיד שלך, זה יותר חשוב.

קפרי

New member
כל כך, כל כך צודק, וזה קורה כי יש הערצה

עיוורת לבובלילים, (ירידה לצורך עליה של האחר).

עינת י

New member
שפרה היא לא קדושה מעונה

אם אנשים שונאים אותה יש סיבה, זה שאת מתעלמת מהסיבה או אוהבת אותה בשל כך זו בעייתך. שפרה מפזרת רוע מזוקק ויש לזה הוכחות רבות.

kamrashhalural

New member
ועינב קדושה ?

עינב היא אדם גזעני שמרן וממורמר ! ובכל זאת מלא אנשים פה מעריצים כל דבר הבל שיוצא לה מהפה ! מתחיל להרגיש פה כמו מרכז הליכוד ! בעעעעע !

הרוע נמצא בראשך בלבד../images/Emo10.gif

אני לא מוצאת שום דבר רע בדבריה של שפרה, אבל אני מוצאת המון רוע כשכותבים שפרעע או דאבבה ועוד פנינים כיד החופשית עליכם. הרוע נמצא אצלכם בראש ואתם פשוט מנצלים כל הזדמנות כל פליטת פה שהילדה הזאת אומרת כמו שכולם אומרים בחיים האמיתיים, כדי להציף כאן ברוע מזוקק כהגדרתך. את הרוע אני לא מוצאת ולא שומעת בדיבורים של הדיירים באח הגדול. את הרוע האמיתי אני פוגשת כאן. וזה מפחיד אותי יותר. באח הגדול כולם משחקים על המיליון וכל אחד בוחר את הדרך שבה הוא יגיע אליו. אתם כאן מפחידים יותר כי אתם אפילו לא משחקים על כלום. אתם מבזבזים את זמנכם על "איך להיות כל כך רעים מבלי להתאמץ"
שיהיה לך יום טוב חגית עם רגשות קצת יותר חיוביים כלפי העולם.

למעלה