שירשור הפרק -כניסת הדיירים- פרק 18

טוב, למה איתי בא עכשיו???

ואנשים פה אומרים שהוא לא צבוע, עאלק... כל היום מלכלך על השניים האלה, עכשיו בא לשבת איתם. למרות שדי ברור שהוא הגיע לרחרח, אבל בכל זאת... אוף אני לא אוהבת אותו בכלל..

אוקיי, לי זה היה נראה כמו סימן עבור שפרה

כלומר, איתי התקרב לעברם, וע"מ להזהיר את שפרה, שהייתה באמצע משפט, צבר אמר את מה שאמר, כסימן שהוא מתקרב, ואולי אני סתם הוזה...

למה שחר מתנשף כל הזמן../images/Emo3.gif

אה, והוא אחד הגברים סביר להניח, שאם היה נכנס ב1.9 הוא היה בין המעומדים החזקים לגמר. ועוד משהו, הוא שרוף לעינב על התחת ורואים שהוא לא סובל את שיפרעעע בחור כלבבי...

ראיתם את הסטריפטיז של שיפרה אתמול?

אתמול אחרי חצות יוני ושחר נכנסו לחדר הבנים לבחור לעצמם מיטה והסתובבו להם בחדר. באותו רגע ממש שיפרה הורידה את החולצה ונשארה עם חזיה ירוקה - דקות ארוכות. תוך כדי, היא הסתובבה אליהם ודיברה איתם, כשהיא רק עם חזיה כנראה כדי שישתכנעו שכדאי להישאר בחדר. לא היה נראה ששחר ויוני התרשמו או אהבו את מה שראו כי גיחכו בינם לבין עצמם. לעומת זאת, שיפרה שכנעה את אינה לא לישון בחדר הבנים. היא אמרה לה שהיא תישן מיטה ליד יוסי ושלא כדאי לה. אינה שאלה אם יוסי מסריח ושיפרה אמרה לה שהוא מרעיש. שיפרה מתה מפחד שאינה תגנוב לה את צבר. הךוואי שזה מה שיקרה!!!

בא לשכונה בחור חדש

חחח, זה השיר שבחרו להעיר אותם הבוקר, להזכירם את הדיירים החדשים שהגיעו. עכשיו חגית שוחה.

tal061971

New member
איך הייתה החלוקה בחדרים

של הדיירים החדשים? מי נכנס ולאיזה חדר?

למעלה