אני מתפוצצת כאן מרוב שהיא מגוחכת, נמצאת בסוג של התקף, כאילו סובבו לה ת'מפתח מאחורה. היא מנסה להרשים אותו עם "המוזיקה האיזוטרית שלי... אתה תמוצ' על זה, תמוצ', תאמין לי" והקיקלופ הזה אפילו להנהנן הוא לא ממש התאמץ. זה בשביל להחזיר לצבר אתם חושבים?
גם היו קצת עקיצות קטנות של שחר לשפרה "מתאימה לך התספורת כי יש לך פנים עגולות"
היא היתה בטוחה שהוא עומד לתקוע לה איזו מחמאה והתבאסה קצת תוך כדי ניסיון להתווכח על זה, שנקטע כי הוא כבר סובב את הגב.
או המשקפיים ומה שקרה לה איתם "בזמן שחתכתי פלפל איזה יום אחד" היא ניסתה להגיד את זה אולי 4 פעמים ללא הצלחה! כל הזמן אחרים הצליחו לגבור על תשומת לבו. היא כ"כ לא רגילה לזה, וזה ממש כייף.
בכלל אני נהנית לאללה בשעה האחרונה, זה נורא מצחיק לראות אותם מנסים להרשים כוותיקים, בעוד שהחדשים לפעמים נשמעים ומגיבים כאילו לא צפו אפילו בשידור בערוץ 2, שלא לדבר על השידורים החיים.
כאילו עשו להם דווקא, חבורה (נו, חלקם) של אנשים שחשים כוכבים, ובא להם היוני הזה שנראה לי שעד הפלאזמה בסוויטה לא ידע אפילו איך הם נראים
עינב, שפרה, יוסי, צבר. מי מאיתנו לא פגש אנשים כאלה? על הפגמים שלהם והשטויות שלהם, הם אנשים נורמלים. היחידה שממש שונה היא ונסה, שבאמת חיה בסגנון קצת אחר. החדשים נראים ממש אנשים שרוצים להיות כוכבים ותו לא, חולי פרסום.
ושיפרה,עינב,יוסי וצבר היו החדשים הייתה חושב עליהם אותו הדבר. שמישהו חדש נכנס אז זה גורם לאהוב את הישן והמוכר, זה אנושי. כולם שם בלי יוצא מן הכלל מחפשים פרסום,פרסום ועוד פרסום. והם לא מסתירים את זה, כל לילה כמעט הם מפנטזים על זה שילכו להשקות ביחד.
אבל יש משהו הזוי בסיפור החיים של אינה (בחורה בת 22 שיוצאת עם בני חמישים), אני לא מתרשמת מבודי-בילדרז והוא גם לא נחמד בעיני, היחיד שחביב זה יוני, וחגית.
בגלל שאנחנו כבר רגילים אליהם, גם לשנואים עלינו מהוותיקים, אוטומטית אנחנו מתייחסים אליהם כאל אחרים, "שווים" יותר, לא איזה חבורה של עלומים מפגרים שהגרילו אתמול מהרחוב, הם הרי כבר בבחינת כוכבים בזעיר אנפין ואנחנו כבר חודשיים משקיעים בהם ת'נשמה
כשבעצם גם אותם הגרילו מאותו רחוב לא מזמן... זה מזכיר לי את הישרדות אמריקה בעונה של מעריצים נגד פייבוריטים, כשבעצם גם הפייבוריטים הם אותם אנשים שהיו אנונימיים ועלו עלק לגדולה יום אחד בעקבות אותה תכנית, רק עם קדימות כרונולוגית.
ולא יודע איך הגעתי לזה... אבל זוכרים את הסדרה הזאת מערוץ חינוכית עם הילדה הזאת אור שהיא היתה ביער כזה .. והשחקנים האחרים היו בובות... חגית דומה לעמומילה... המכשפה חחח