שירשור הפרק -כניסת הדיירים- פרק 18

shy6

New member
חגית יוני נראים סתם מיותרים

אינה הולכת לעשות הרבה אקשן נראה לי ושחר בסדר..

אור2221

New member
צבר כועס על רנין וליאון שלא מאמינים

שאין מצב שהוא יסתכל בכיוון של אינה. עכשיו הוא כועס ששפרה לא בוטחת בו ב-1000 אחוז, הוא רוצה לדפוק סטירה לליאון שהוא חושב שהוא יתעקם בגלל שאיזו בחורה חייכה אליו.

אור2221

New member
אה - כמעט שכחתי: אמרתי לכם!!!

צבר ממש מעוצבן שרנין וליאון בכלל חושבים שהוא מסוגל לזה אחרי ה-60 ימים האחרונים, אחרי איך שהוא הגן על שפרה בימים האחרונים. צבר מדבר עם שפרה חופשי במונחים של "עלינו" ו-"אנחנו" וזרק את רנין משם כדי לדבר עם שפרה לבד.

אור2221

New member
צבר גם אומר לשפרה

המשחק הפסיק לעניין אותי מזמן, אבל אכפת לי ממך, וגם מרנין ומליאון. שפרה כל כך נבוכה מהפגנת הרגשות של צבר, שהיא לא כל כך יודעת מה לעשות איתו, נראה לי.

SharonPL

New member
../images/Emo45.gif איך חיכיתי לשיחה של שניהם ../images/Emo9.gif

עכשיו יהיה נחמד אם תהיה איזה התהפכחות של עינב על אחד החדשים ואני בכלל יהנה

אור2221

New member
הם ממש פתרו לנו את העניין

חשבתי שהם יתבחששו במיץ של עצמו עוד שבוע, אבל צבר לקח אותה לשיחת הבהרה מהר מאוד. פתאום הוא רוצה ששפרה תדבר תכלס, אבל אחרי שהוא שומר אותה על אש קטנה חודשיים קשה לה להפתח.

SharonPL

New member
זה בהחלט הגיע הרבה יותר מהר ממה שציפיתי

אחלה שיחה! חבל שאיתי הגיע

santa barbara

New member
אאאההה איזה כיף ../images/Emo13.gif

סוף סוף...היום צבר ממש התעלה על עצמו... גם דיבר וצחק כל הערב ועכשיו השיחה עם שפרה. אני מתה על אינה חחחחחחחחח...אם לא היא זה לא היה קורה חחח עכשיו אפשר לישון בשקט.

אור2221

New member
שפרה אומרת לצבר I'm far gone

מה שהיא מתכוונת להגיד זה "כרגע לא אכפת לי בשיט מהמשחק, כל עוד אני מקבלת אותך באריזת מתנה, בעירום בחדר השנה שלי בסוף המשחק" צבר מתקשה להבין על מה היא מדברת, דורש ממנה לדבר עברית, מאיים בהפעלת טקטיקות שי ואומר לה שאם לא מדברים על הדחות היא יכולה לדבר. שפרה, משתגעת כבר ממנו, אומרת לו שהיא לא יכולה לדבר, כי מר בונקר הגדיר לה באופן מדוייק על מה היא כן ולא יכולה לדבר. אז צבר מבין את הרמז, ומחליף נושא.

אור2221

New member
זו השיחה הטובה ביותר שהיתה להם מאז הסוויטה

הם עושים תיאום עמדות ומחשבות לגבי המועמדים, צבר מקטר שהוא מסמן עם העיניים לשפרה כבר חצי שעה והיא לא ניגשת. צבר: "יוני משדר עוינות סתומה, זה התדר היחיד שלו" חגית: בפוקוס, אבל מזכירה לשפרה מישהי אחרת מאותו הזאנר (מי? נעמה?) צבר אומר לתת לה זמן. על אינה: "אולי היא בסדר" הם מפחדים שמשדרים אותם מהשירותים כי חגית היתה מודאגת.

beep beep

New member
צבר ושפרה מתחילים להבין כמה הם נראים רע בחוץ

צבר זרק את רנין מהשיחה עם שפרה מכיוון שהתעצבן מאד מהעובדה שרנין וליאון הזהירו אותו שלא להתעסק עם אינה פן שפרה תעלב. רנין נעלבה מאד ועזבה את שפרה וצבר לבד בחצר. שפרה וצבר מדביקים על המצטרפים החדשים תוויות - מבלי לדעת אודותם דבר בפועל. "הם מביאים איתם רעל" אומרת שפרה על המצטרפים החדשים (על כך אמרו חז"ל - כל הפוסל במומו פוסל) צבר נראה כהומלס. מגלה סימנים של פרנוייה, הוא מבולבל (שכח שהחדשים מצביעים להדחה - אומר עליהם "לא רלוונטיים"). . שפרה מספרת לצבר שחגית אמרה על שי שהוא בהמה. האסימון מתחיל ליפול...

אור2221

New member
מצחיק איך הפרשנות שלנו שונה

הוא אומר שהם לא רלוונטים כי הם לא, כי אם הקהל יבחר להדיח אותם, הוא יעשה את זה היום או עוד שבוע, זה לא משנה. רנין לא נעלבה מכלום - רנין קצת שיכורה ומחר בבוקר היא מאוד תשמח שצבר רצה לדבר עם שפרה לבד.

דינה128

New member
צבר: אמרו ליוסי שההפקה תהיה 120 יום

למה לא? מסחטת הכסף עובדת ואנחנו המטומטים שמפרנסים אותם אז למה שלא יאריכו ל-120? אם היה תלוי בהפקה זה היה גם הרבה יותר

למעלה