שירשור הפרק - פרק 8

אין לי ממש בעיה

שינסו לקטלג אותי כה-"מטיף של הפורום" . כי אני חושב שבשורה התחתונה בוחנים את הדברים על פי התוכן . לבוא ולהתחיל להתנהל בדרך שאני לא מאמין בה על מנת לזכות בפופולאריות כאן בפורום זאת דרך נמוכה וצבועה . אם אני רואה משהוא שמפריע לי אני אגיב לו ובדרך ובצורה שאני חושב שמתאימה . ויכוח אקדמי או לא , אני חושב עדיין שהביטויים של חברי הפורום גולשים מעבר להיגיון . ואם אתה לא מבין את הקישור שמתחיל ב: " אני מתעב את X " וממשיך בקו ישר עד לפירסום תמונות השוואתיות בסגנון התעמולה הנאצית של גבלס או דמוניזציה של אנשים לגיטימים על ידי השוואתם לרוצחים ואנסים . אתה מפספס את כל העניין . אם אתה לא מעיר על גזענות כאשר מדובר במתמודדת ערבייה ששרה בשפת אמה וזה מפריע כאן למישהי באוירת החג אתה תקבל לא עוד הרבה זמן משפטים בנוסח הרבה יותר קשה וגזעני . דעות חשוכות תמיד היו ותמיד יהיו . קיימת עלינו אחריות ציבורית לתת ביטוי גם לדעות האחרות ולהראות כי הדעות הללו באות מקרב מיעוט ולא מייצגות את כלל הפורום . דווקא ההתנהלות שלך היא של יפה נפש שרוצה להיות בסדר עם כולם . ובכך אני חייב להודות שאיכזבת אותי מעט .

bibaso

New member
אני באמת מנסה להיות בסדר עם כולם

כי זה לא סוגר אנשים אלא פותח אותם וגורם לזה שיתייחסו יותר לתוכן משהו בסגנון "בכביש אל תהיה צודק - תהיה חכם" לא כתבתי שלא צריך להעיר על גזענות כאשר מדובר במתמודדת ערבייה ששרה בשפת אמה אלא ההיפך - א: שמחתי מאד לקרוא את ההתיחסות שלך לפוסט הנ"ל ו- ב: כתבתי לך בפוסט אחר בדיוק אותו דבר שאלו הם הדברים החשובים. הדרך והצורה המתאימה להגיב על הדברים שמפריעים לי היא לדעתי הדרך והצורה בעלי הסיכוי המירבי לגרום לשינוי

ומיצד שני

הגבת והטפת להגיב בעדינות על התופעה המכוערת של דמונזיציה של מתמודד באמצעים ויזואליים . יש דברים שניתן להגיב אליהם בסבלנות ולנסות להסביר את הצד שמנגד . יש תופעות שחובה על כל אדם נאור לצאת כנגדם ואפילו בצורה חריפה ונחרצת . וזאת על מנת למתוח גבולות ברורים של דיון ותרבות דיון . כרגע זה נראה יותר שאתה זה שמאמין בשיקום אסירים , אולי אפילו אף יותר מכך , אתה מאמין בלתפוס את העבריין ולטפוח לו קלות על היד בצירוף לחישה של " נו נו נו " . העיקר שישאר פתוח ולא ייצר אנטיגוניזם כלפיי החוק . בדרך החשיבה הזו אתה מחמיץ את הכלל של טובת הציבור . זכותו של הציבור להגן על עצמו מפניי מיעוט שמחליט שמותר לו לפגוע ולסכן את שאר הציבור . אני ראיתי במו עיניי את התגובות שלך באותו השירשור ( שנחש מה ? הוא נמחק מאז ) . אתה רוצה למצוא חן בעיניי אנשים ? אין לי בעיה עם זה . רק שתדע שזה יכול ליצור כלפיך אנטיגוניזם ועלול להעמיד אותך בפוזיציה שבה מכתירים אותך כחסר עמוד שידרה . אם אתה מטיף בדיבורים בעלמא כנגד משהו ואז בזמן אמת מגיב בצורה רכרוכית , מה לעשות ? זה מריח לא טוב .

bibaso

New member
"בכביש אל תהיה צודק - תהיה חכם" וגם בפורום

חוקים ותקנות קובעים גבולות ברורים של דיון ותרבות דיון . לגבי כל השאר צריך לשכנע. ולכן, עדיין אני דבק בגישה "בכביש אל תהיה צודק - תהיה חכם"

לפי דעתי

זה לא להיות "חכם" מה שאתה מטיף אליו . זה להיות מוג לב . אבל זאת דעתי וזכותך להתעלם ממנה .

N o a m V

New member
תמונות קשות כרגע מהאח הגדול

רנין באבל טואטליבגלל שג'יני עפה, אני לא אתפלא אם בעוד יומיים שלושה היא תעשה סצינה שהיא בדיכי בגללה והיא רוצה לעזוב....חחחחחח טוב זה היה ידוע שהיא תלך בגלל השיעמום שהיא נתנה על המסך כל הזמן הזה וגם בגלל שפתאום היום היא קיבלה קצת זמן מסך, כלומר לשכנע את הצופים שהינה כדאי לכם להשאיר אותה יאללה תצביעו.

אוי אתם כאלה ממורמרים

רנין התקרבה לג'ני טבעי שעצוב לה שהיא הודחה. סביר להניח שג'ני הייתה מגיבה ככה אם רנין הייתה מודחת, גם אם פחות בהיסטריה.

אורישקי

New member
מה את/ה רוצה?

כואב להם שיש "ערבייה" שמגיעה למקום כזה וכולם אוהבים אותה,וכשיהודי בוכה מרחמים עליו.

אוך על התוכנית אחלהההה

חברים מה אגיד לכם אנ י חולה על התוכנית לא מפסדה כלום מכירה את כולם כאילו האעיתי איתם מה אגיד לכם מתה להיכנס לבית האח הגדול בשבת האיתי במ ושב שגדלתי ליד בית האח הגדול ורציתי לראות אחותי אמרה לי אין מעבר לבית האח הגדול חב לללללל

נועה21

New member
פספסנו הזדמנות להעיף את שי ../images/Emo10.gif

עכשיו תראו איך שי מתחנף לכולם בשבוע הקרוב (כולל שיחות נפש עם כל אחד ואחד מדיירי הבית וגם תפילות עם אשר בבית כנסת) הבן אדם לא יבחול בשום דבר, העיקר שלא יעלו אותו להדחה כי הוא פ ו ח ד! ראו את הפחד שלו בעיניים. הוא חי בסרט שמתים עליו בחוץ. זהו שלא

yshy

New member
אם אין לו אנשים בחוץ

איך זה שהוא לא עף היום. לטוב ולרע זו ההוכחה שיש אנשים מאחוריו.

yshy

New member
הרי הוא נאבק מול כולם

בפועל הוא לא היה באמת נגד ג'ני, כי הקראת העוברים היתה אקראית. אני חושבת שדי ברור לכולם שאין לו סיכוי נגד יוסי, ואפילו לא נגד לאון.

אריאל5

New member
אם אתם שואלים אותי אני מאמין

ששי לא היה קרוב להדחה אבל בגלל מה שהיה השבוע שמו אותו בשביל המתח.

ג'ני אמנם יצאה אבל היא עוד תנצח...

מאוד אהבתי את ג'ני! גם יפה, גם חביבה, גם נחמדה, גם טובה ועובדה- כל דירי הבית אהבו אותה והיא מעולם לא הועלתה להדחה. אבל זה היה ברור שהיא תצא כי היא פחות התבלטה. דווקא אלה שבלטו הכי הרבה- להם נשלחו הסמסים ולא לבחורה כמו ג'ני שתפסה פחות עניין. אני מאחלת לה את כל הטוב לשנה הקרובה.. אני חושבת שראו כמה שהיא בחורה טובה ואני מאחלת לה שתצא מנצחת בצורה אחרת- שתדגמן, שתרקוד עם כוכבים, שתהיה פרשנית בגיא פינס.. משהו... רק שתצליח. האמת, אם שואלים אותי- כשהאחרון ייצא מהבית- ג'ני תדגמן ובסופו של דבר תפיק תועלת יותר מכולם באח הגדול.

michaly2003

New member
כנראה יש לשי תמיכה משפחתית נרחבת, אחרת....

אין הסבר הגיוני למחדל הזה !

למעלה