שירשור הפרק - פרק 8

Eloola

New member
שטף דיבור ../images/Emo6.gif. אהבתי.

"אממ, כאילו, זה, כאילו... ~מבט בוהה~... כאילו"

Eloola

New member
../images/Emo6.gif איזו חמודה, רוצה גם למשוך לי בצמה?

אם הייתי מתנשאת ברמות של שפרה, אולי, אולי, רק אולי, הייתי גם מפרטת לך למה אין לי שום סיבה לקנא, בייחוד לא בה.

לא אתפלא אם לילדונת בגילך באמת יש צמה,

וברור, אין לך מה לקנא בה, העיקר פתחת שרשור שלם עם הדעה שלך עליה, והיית מוכרחה אבל ממש מוכרחה שכולנו נפרש כמוך את שפרה כמתנשאת. בטוחה שאת לא חיה באשליות?

Eloola

New member
אוי ואבוי.

בכיתה ו' פתחתי שרשור על "המורדים" כי הייתה לי ביקורת - זה אומר שקינאתי בהם? בכיתה ח' פתחתי שרשור על הסולן של להקת רוק כזאת או אחרת - קינאתי בו? מה הקשר, לכל הרוחות? ביטאתי דעה, באשר היא, וזו זכותי המלאה. זה נבע מרצון להראות גם פרספקטיבה אחרת, לא כדי שיפרשו כמוני את שפרה כמתנשאת, מצטערת. אני עומדת מאחורי הדעות שלי באיתנות גם לבדי
"ילדונת בגילך", נו באמת, הרי המתקפה הכי נוחה היא כשמתחילים עם גילאים ושטויות בסגנון, וזה בדיוק מה שילדותי. אני לא יודעת מה זה ילדונת לפי ההגדרות שלך. אני לא כל כך רחוקה מגיוס אבל האמת היא שיש לי צמה, כן
. חבל, כל המרמור הזה לא עושה טוב.

וזכותי לבטא את דעתי שלי, לא?

אין לי מה להוסיף, קטלת אותי
שפשוף קל שיהיה לך ושנה טובה.

קפרי

New member
איך אני יודעת שכל תגובת אנטי כלפי יוסי ועינב

מעוררת זעם בקרב המקורבים אליו והילדודס של אשקלון והמעטים במרכז? (משהי כתבה איפושהו שהיא רוצה ילד מיוסי, כמה חולני, כמה ילדים נשאבים ללא השגחה ולא ריאלים). וכעת, ברצינות, מקנאה במה? הרי לא נותנים לי שום שקל מהפרס, אני לא שייכת ואין לי קירבה גם לא בשכנות לאף אחד מהדיירים, הם לא מעירי ולא ממשפחתי וכל הכרותי הינה ממה שהתרשמתי על המסך. סתם מביעה דיעה כי התחשק לי והפורום שוב, לא פרטי של איש מכם/מאיתנו, אילו הייתי מקנאה-הייתי חולקת על יופיה של ג'ני, על הכריזמה והמנהיגות באשר היא של שי, על המתיקות של לאון, על האינטליגנציה של רנין, על החוכמה של שיפרה אבל מאחר ואין בליבי קנאה אלא צער על הפחד של כולכם כאן מהכוח והחיובי של האחרים, מההתלהבות של הבוטות ורוח השטות של האחרים, אני אסיים ואאחל לך כל טוב, ושנה טובה!!! למה? אין בך אשמה, זכותך להביע דיעה כפי שזו זכותי גם! באמת חג שמח!!!

droriko

New member
גם לא מראים מה הלך בלילה האחרון

אנשים נוטים בטעות לחשוב שבינו לבין ונסה מתפתח משהו זה יציל את שניהם

למעלה