שירשור הפרק - פרק 8

קמבילי

New member
../images/Emo6.gif נכון! הכל גומבינות וגמבות וגומבניזונים!

מוזר שאתה רואה דבר יפה ואומר שהוא מכוער, לא?

קפרי

New member
זה לא היה במקום, לא קנה אותי ולא הרשים אותי

ולידיעה, אני אדם מאוד רגיש אבל גם רגישה לקלוט בעיני הבוגרות מי מעורר רחמים, מי נחות, ומי ליצן....

bibaso

New member
קרן עשתה טעויות מכוערות מתוך חולשה

אני לא רואה בה תככנית, היא הצליחה כמה פעמים לעשות את הדבר הלא נכון בזמן הלא נכון. - היא ראתה שהתמיכה הנפשית שנתנה לנעמה בזה שהיתה חברה שלה בזמן ששי ארגן עליה חרם עומד לעלות לה בגורל זהה לזה של נעמה, אבל כדי להציל את עצמה היתה חייבת לבגוד בנעמה - או להתחיל להתרחק ממנה או להעמידה להדחה ולקוות שתתפוגג מחייה בוילה ללא אי הנעימות הכרוכה בכך. כלומר העדיפה את הדרך היותר קלה - שנעמה לא תדע. (שכנעה את עצמה שזה גם לטובת נעמה). אני לא מקנא בה על הלילה שהעבירה עם נעמה בסוויטה עם הרגשה כזאת. מה שקרה בסוף זה שנעמה לא הודחה וקרן בכל זאת התרחקה ממנה בוילה, כך שגם יצאה סופר בוגדת בעיני הצופים (ושרפה בכך את סיכייה לזכות באהדת הקהל ובמשחק) וגם בגדה בלקיחת צעד אחורה מול נעמה עם האי נעימות המיידית הכרוכה בכך. לדעתי, יש מצב שמציקה לה בנשמה גם הידיעה שנעמה תקבל את המסמר האחרון בחוץ כשגלה שקרן הצביעה נגדה. שלא ייראה כאן שאני מגן עליה, א ו י לא !!!! לאאאאאא !! שפרה שרה עכשיו בספרדית ~~~~~~~ (מנתח מח (זה הניק שלו) העלה פוסט על "משל הדג המסריח" בקשר לנעמה, וזה מדהים כמה זה מתאים גם לקרן - http://sf.tapuz.co.il/shirshur-2077-122031355.htm

Saladin

New member
ניתוח נכון לגמרי.

בדיוק מה שחשבתי, פשוט התעצלתי מכדי לכתוב אותו.

קפרי

New member
נועה21 יקירתי, זכותי לא להעריץ את יוסי ועינב

שלך!!! כמו הרבה בוגרים בחוץ, אני משתדלת לא להגיב לאלה שהתייחסו באגרסיביות לתגובות שלי מתוך רגישות ו/או קירבה למושא הערצתםפ מתוך חוסר שיקול דעת מתאים לכן, אני שואלת, מה מפריע לך בדיוק שאני מאפשרת לעצמי להגיב כמו כל אחד בפורום לפי דעתי ולא כדי למצא חן? אני לא חולקת על אף אחד שמעריך, תומך או אוהב אלא מביעה דיעה , זכותי, להבא אם לא בא לך, אל תפתחי את התגובה שלי בכלל בייחוד אם זה מפריע לך והיא לא מיועדת לך,והנה לך, יוסי עינב, נעמה וקרן ממש בלתי נסבלים בעיניי וזו זכותי, הכל צבוע שם ומעורר רחמים!!! שפת הגוף, השפה וההתנהגות לא מוצאים חן בעיניי. אני לא מצביעה בעד או נגד איש מהם כי חבל על כל אגורה וגם שוב, אחרי שבוע שני אני צופה בערוץ 2 רק בימי ראשון ושלישי ומידי פעם "נתקעת" קצת עם הפורוםו לא יותר, אבל זכותי להביע גם אם זה לא מוצא חן בעיני אחדים מכם כאן כפי שגם לי לא כל התגובות מתאימות!

ממש לא עושה קומבינות

תסלחי לי אבל הבן אדם הזה הכי אמיתי שם מכולם ובגלל זה הוא ינצח, ולא שיפרע או אחד מהנחשים שבבית הזה

קפרי

New member
אני בכלל לא בקטע של לנצח, לא איכפת לי מי

רק מביעה מידי פעם את דעתי וזו דעתי בלבד, לא כולם חייבים לחשוב כמוני...לא כולנו שווים לא?

Eloola

New member
לא מדויק.

הוא אמנם יודע ומבין את המשחק ועושה את זה בצורה חכמה, אבל: 1. יש דברים ברמת האסטרטגיה שקצת גדולים על המוח שלו בכמה מידות 2. הוא לא היה מזכיר את אשתו כחלק מאיזושהי אסטרטגיה. זה היה מקסים בעיניי, מודה.

droriko

New member
זה קצת מצחיק שעשו ממנו מומחה לאסטרטגיה

בכל זאת מדובר בבן אדם שעל ההתחלה הועמד 3 תוכניות ברצף

קפרי

New member
סך הכל ליוסי יש נסיון חיים, אל תשכחו שהוא

בין 56!!! וזה חתיכת חיים וכולם צעירים חמודים ותמימים משהו, במובן של עדיין צעירים עם מחשבות אחרות אבל יוסי יש לו נסיון חיים רב שאפילו עולה על חוכמת חיים. זה שהוא שקול יותר (שכחתם לצעירים ביניכם את ההתלהבות וההורמונים שיש לכם? היו לי גם...)זה רק כי יש לו מטרה-כסף וגם הוא מבוגר, תראו לי מבוגר נורמלי פחות סבלני מצעיר ותאמינו לי אני מדברת גם מתוך נסיון (צעירה בכמעט עשור מיוסי).

ליטליקSD

New member
לגיל אין חשיבות שכזאת בעיניי

אני מכירה אשים בגילי שהם הרבה יותר חכמים מיוסי. מה עשיתם ממנו בגלל היציאות שלו? תעשו לי טובה...

קפרי

New member
אני פוחדת מהמעריצים שלו ולכן לא אגיב, ואם

כן, חובה שזה יהיה ב ע ד י נו ת ....

למעלה